Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

benim iş yerimdede odada yanlızım akşama kadar böyle olunca nette dolanıyorum

benim ne iş yaptığım araştırılıyor bilyomusun mandiş...

sinir oldum geldiler sordular söledim görevimi düzenleme yapıcaz diyip gittiler ne ayak ? kız bura devlet dairesi olurmu böle şeler??:44:

hepiniz hoşgeldniz hanımlar

miray geçen dediğim gibi girdiğin her adres listeleniyor arşivleniyor bakanlığın çıkardığı genelge var bu konuda denetim altında yani aşırıya gitmediğin sürece kimse birşey demez araştırmalarıda sanırım bilgi güncelleme filandır devlette sık sık yer değişimleri yapılır ya onunla ilgili olabilir sanırım

anladım olabilir dediğin gibi..pek biyere girmiom kız burası bide face artık orada girmiom zati..çoğu yerler otomatik engelli zaten..dediğin gibi kötü düşünmeyeyim...

bende biara idari müdürü rüyamda görmüştüm sonra eşime dedim slak gibi bilyonmu bizim ... ...müdürü rüyamda gördüm die bi..bi tartıştık adamı sen nie göryosun rüyanda die..nebilem gördüm işte o son oldu rüyalarımdan bahsetmiom eşime..(azcuk yakışıklı eşimde kıskanıyor..) çalıştırmasın ozman ala ala evde toto büyütim bende öle dedim..

kızar hızınıza yetişmem mümkün değil özür. biraz birbirmizi anlatsak kızlar. tanısak... kerçi ben balık hafızalıyımdır garanti unutur gene sorarım ama olsun sizi anlık da olsa tanımak gzl olucak :)))
bben başlıyım... tabii herkes herşeyi sölemek zorunda diil. ben bursadayım 26 yaşında 3 yıllık evliyim ve 2yaşını bitirmek üzere olan bir oğlum var. çocuk yüzünden çalışmaya ara vermiştim ama kayınvaldem işini bırakp ta çocuğa bakarım deyince işe balşadım. 2 ay felan oldu başlayaı da... otomotiv ve koltuk parçaları yapan bir firmada kalıp tasarımı yapıyorum ben... yaklaşık 15 dk sonra da yemeğe gidicem

bende yaklaşık 1 saat sonra

bende 24 yaşındayım 2 yıllık taze gelınım bebem yok 3 5 yıl daha düşünmuyorum
ıst da yaşıyorum
oto sektöründe çalışıyorum

bende yaklaşık 1 saat sonra

bende 24 yaşındayım 2 yıllık taze gelınım bebem yok 3 5 yıl daha düşünmuyorum
ıst da yaşıyorum
oto sektöründe çalışıyorum

çok memnun oldum cnm. Allah hayırlısını versin... oto sektörü derken??

bu adara bursadan kimse yok mu??

bu arada oğlun cok tatlu yaabıde ömer dıye yeğenının gözlrıne bıttım

ömere aşık olamyan yok zaten. çok da havalıyızdır ama. biri baksın şikayet eder baba yaa şuna söyle bakmasın bana diye yemeğe gidiyorum ben cnm. görüşürüz gene :)) çok memnun oldum

ömere aşık olamyan yok zaten. çok da havalıyızdır ama. biri baksın şikayet eder baba yaa şuna söyle bakmasın bana diye yemeğe gidiyorum ben cnm. görüşürüz gene :)) çok memnun oldum

aman nazar değmesın bncukta taakalımda:)
benımde yeğenımvar ömer faruk adı3 yasında

afıyet olsun kesın bızde gene makarna var:120:

annem yemek getirmişti gözleme sıcak sıcak çok yemişim geldi göbişler

böcüküm afiyet olsun sizin patronda olmasa makarna şirketi iflas edecek korkarım

shodow memnun oldum bende sanada afiyet olsun

aman nazar değmesın bncukta taakalımda:)
benımde yeğenımvar ömer faruk adı3 yasında

afıyet olsun kesın bızde gene makarna var:120:

böcüküm afiyet olsun sizin patronda olmasa makarna şirketi iflas edecek korkarım

saolun kızlar sizlere de afiyet olsun. bizim menüde de fazla tuzlu arpe şehriye çorbası, bol kılçıklı taze fasulye, ucuz ayran ve nihayetinde güzel bir fırında makarna :))))))))))))

patrn gıdın makarna alın demıokı adamlar gıdıyo metroya ne ısterlerse alıyo
kadın tembel cnm

saolun kızlar sizlere de afiyet olsun. bizim menüde de fazla tuzlu arpe şehriye çorbası, bol kılçıklı taze fasulye, ucuz ayran ve nihayetinde güzel bir fırında makarna :))))))))))))

süpermış
bızdede ıspanak severım ama sımdık yıyesım yok mevsımı bıle değil
makarna
corba

corbalarını hıc ıcmıyom hep süzme hep süzme
makarnaya talımm:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…