Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ayyy şimdi canınız sıkılcak ama şükür halimize be kızlar. olmayanları düşününce bana ziyafet gelio firmadaki yemekler :S

ayyy şimdi canınız sıkılcak ama şükür halimize be kızlar. olmayanları düşününce bana ziyafet gelio firmadaki yemekler :S

ayy evt cnm cok haklısın ama bızdekı farklı bı durum
var olanşeyden yararlamıyoruz
kadın o kadar maaş alıo
bulasıkları mak.yıkıo
patronum o kadar ıyıkı kadın dese hergun pırzola alır yanı
k kartını verıyo gıdın dıo gıdıyorlar o kadar şeylerden sadece ve süreklı makarna yemek ınan kötü:120:
ben 2 yılldır evımde 3 kez yapmamışımdır yanı
taze sebze yemek bızımde hakkımız dıyorum
makarnada pişiyo bulgur pılavıda süreklı ama çöpe gıdıyo önemı kalmıyorkı böle

haklısın cnm. bizde de abla yapsa yemekleri hergün farklı güzel pişirir eminim ama gel gör ki bizde de patronlar cimri. yemek firmasından alınıyo yemekler en ucuzu en kötüsü :S yemek seçen biri olmamama rağmek yemeklerin kötü olduğunu farketmemek mümkün değil...

cnm patronum hıc cımrı değildır
amabugn daha maaşımı vermedıcımrılığe doğru yol alıo haberı yok

hanımlar şükredin size firma yemek veriyor bizde o da yok döner lahmacun pide pizza yemekten hamur olduk çevredeki bunlar satılıyor genelde evden getiriyorum akşamki yemeğimden bir kap

aman aman topiğimiz şenlenmiş, yeni arkadaşlar hoş gelmiş!

ya ben ne kadar isabetli seçimler yapan bi insanım yarabbiimmmm, neden mi ? çünkü yorgunum da yorgunum, yorgunum da yorgunum, acep bu ismi seçtim diye mi hayat beni yoruyo:84: :84:

ama hafta bitti çok şükür yaşasın hafta sonuuuu enerjiyi zor bulsam da gezicem, tozucam acısını çıkarıcam

kangamm gene ortalıkta yok zilliaman kulaklarımı cker sımdık o

çekeriö tabiii nan böcüş var ya, ileride alınca cep tel hani şu internete bağlanması kolay ve ucuz olanlardan gör bak seni pişman edicem tenefüslerde sana laf yetiştircem dermişim

mandişşş dün öylesine yazmıştım, hakkaten kafiyeli olmuş koptum iyi mi bu ara taktım galiba arkadaşlara da mani gibi şeyler yazıyorum böyle kafayı çizdim iyice ben

he sorayım anneme yarın leyleği ahh bak hayaller de aynı hep emeklilik aklımda, sonrası kurslari hobiler ve de eğitim derneklerinde öğrenmeye hevesli ama olanakları olmayan çocuklara maddi-manevi destek inşallah yapabilirm bunu bir gün

he öyle de işte böcüşüm, kangam eşinsiz tadı olmaz anlarım, hiç atoma yakışmıyor kışın gidilmez lafı ama bak eşin çalışıyorsa da, ne etcen sen bari görüş arkadaşlarınla ailenle, gerçi gidiyorsun di mi arada? ablan annenlere yakın mı oturuyo böcüşüm, hani tüm aileyle saadet yaparsınız diycem ne kadar kaldı doğuma bu arada?

mucuks mucuks can hatice mucuks mucuks can hatce

al mandiş de çizmiş kafayı

seni topik zilyoneri seniii shadow un topic neresi evle ilgili ev eşyaları mı neyse mandiş bana geçmiştir önemli bilgileri nasıl olsa birikim derken burcu biriktir miydi üye adı öyle bir topic vardı eskiden nick i ve topiği görünce takdir etmiştim kendini nasıl motive ediyor diye

ayy bı yazamadım sıze
bu aralar ıyı cnm normaldede ıyı ama arada gelıyler onada
herkse verdı bana maaş vermedı
işkence edıy yaaneyse cebınde az sıcak tutsun onu

sana en büyük işkence tabii paranı geç ele geçirmek

bizim patron hemen herkesin rüyasına girdiği için 1 kere bile olsa, bu tip sorunlar yaşamaz hiçbir arkadaş

eve iş götürmüyom bu saatte güldürdün ya beni

Son düzenleme:

haydı bakalım kangamm dınlenmek yerıne gezmeye gt sonrada de yorgunum
azcıkta toton yer görsün ayol
senın dedıklerını duyar gıbıyım bu yaşta gezmıycemde ne zaman gezcemgez tabı kangam yakışır
bende hıc evde durmam
son bı aydır 3 düğün 1 mevlüte gtmışık
maddı olarak çöküşteyım
çeyrek alamıycam gıbıbugun ve yarın gene düğün var yarınkıne gtcem bugun babam köye gtcek
onu yolcu etcem
bugun olan düğünde tv de cıkcak ben tv ye cıkmam o yüzden gıdemem

ayy hadı bakalım sen yeterkı al bende sana yetişemeyım

eşimsiz tadı olan şeylerde yk değil hanıkızlarla buluşuyomannemlerde rahatca kalıyom
annembabam abılerm ablalarım hepsı aynı mah.oturuyo en uzağı alt sokaktatoplu bı aıle toplantısı edıom
bazen gıdemedıklerımı çağırıyom gelıyolar

paramı aldımda yerı bıle bellı
düğünler

günaydın bu arada tembel garularazcık sürtünün banada bıraz bişiler kapın

hiç kimse kusura bakmasın çeyrek devrini kapadım ben çoktan:))))))))))))))))

oy az kalmış böcüşümmo h yakınmış da herkes, en güzel tati,l seninki olacak, çok haklısın erkeksiz kız kıza muhabbetlerin tadı da başka))

ben kaçtımmm arkadaşlar bekliyorrrr:)))

öle deme kanga çeyrek 10 tl neyım düştü hee

bı ben uzağım kangamm

güle güle sana

öle deme kanga çeyrek 10 tl neyım düştü hee

bı ben uzağım kangamm

güle güle sana

aa 10 tl düşmüş mü ay bedava o zaman böcüşüm nerden baksan 160 falandır, düşünsene bir ayda 3 dene 480 zaten düğün, müğünlerde böyle göze soka soka para işine anlama veremem, bir de milletteki durum karşılığı gelecek, bugün sen ona yarın o sana vb, hiç işim olmaz, kendi bütçeme göre evlenirim, kimseye güvenmem, ha ben arkadaşlarıma götürdüm mü götürdüm zamanında çok, hediyedense para gibi altın daha mantıklı gelirdi, çok fark etmiyordu fiyatı, ama bu şartlarda ı ıh. ancak ortak hediye alındığında mümkün.

Slm kızlar

Gelemiyorum bi süredir.Yeni iş yerinde girmiyorum.Telefondanda zor oluyor çok..
Okudum son birkaç sayfayı..
Böcük hala zam alamamışın kuzum
Mandalin eve yakında geçeceksin sanırım
Yorgun bitirdinizmi tadlatı..

Oturma odamızı döşedik çok güzel oldu.Kış temizliğimide yaptım.He bide bugün saçlarımı kestirdim.Epey bir kısaldı..

Arada gelir yazarım.Kendinize iyi davranın

Güle güle kullanın, oturun boşver, oh işleri bitirmişsin darısı başımıza. Bizim ustalık işler bitti, alınacaklar var daha, perde, raf, halı, lamba vb bakalım ne zaman bitecek, valla koşturmaktan yeterince zaman ayıramıyorum annem de kendi karar veremiyor, yalınayak- başı kabak oturuyoruz

Sen de kendine iyi bakk, özletme!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…