patrn gıdın makarna alın demıokı adamlar gıdıyo metroya ne ısterlerse alıyo
kadın tembel cnm
süpermış
bızdede ıspanak severım ama sımdık yıyesım yok mevsımı bıle değil
makarna
corba
corbalarını hıc ıcmıyom hep süzme hep süzme
makarnaya talımm:120:
ayyy şimdi canınız sıkılcak ama şükür halimize be kızlar. olmayanları düşününce bana ziyafet gelio firmadaki yemekler :S
ayy evt cnm cok haklısın ama bızdekı farklı bı durum
var olanşeyden yararlamıyoruz
kadın o kadar maaş alıo
bulasıkları mak.yıkıo
patronum o kadar ıyıkı kadın dese hergun pırzola alır yanı
k kartını verıyo gıdın dıo gıdıyorlar o kadar şeylerden sadece ve süreklı makarna yemek ınan kötü:120:
ben 2 yılldır evımde 3 kez yapmamışımdır yanı
taze sebze yemek bızımde hakkımız dıyorum
makarnada pişiyo bulgur pılavıda süreklı ama çöpe gıdıyo önemı kalmıyorkı böle
haklısın cnm. bizde de abla yapsa yemekleri hergün farklı güzel pişirir eminim ama gel gör ki bizde de patronlar cimri. yemek firmasından alınıyo yemekler en ucuzu en kötüsü :S yemek seçen biri olmamama rağmek yemeklerin kötü olduğunu farketmemek mümkün değil...
hanımlar şükredin size firma yemek veriyor bizde o da yok döner lahmacun pide pizza yemekten hamur olduk çevredeki bunlar satılıyor genelde evden getiriyorum akşamki yemeğimden bir kap
böcük sen makarnaya talim et yada patroncuğuna de hergün makarna yemekten bıkmadınmı diye
kangamm gene ortalıkta yok zilliaman kulaklarımı cker sımdık o
yapacak daha keyifli işim varsa, ev toz içinde de bekleyebilir birkaç gün daha, yaşanacak güzel bir günden daha önemli olamaz, hayat çok kısa
ne güzel bir söz bu yorgun çaldım hemen
anne sor bakayım seni hangi leylek getirmiş yorgun bende anneme sorayım
ev hanımlığına özeniyorum hep de bir gün hariç maaş günü oda maaş günümden asla vazgeçmek istemiyorum en iyisi emekli olmak sonra kurslar hobiler dolaşırım sabahları biyolojik saatime göre kalkarım offf offf
güzel devletimin yönetimindekilerden bazılarının bir kaç yıl önce çıkardığı kat irtifaki kat mülkiyeti gibi bir şeyi var tapu dairesi az kazanmış sanırım o yıllarda yeni gelir kapıları oluşturdular iskan demek daire olarak sahiplik yani şimdi arsya ortağız orada ev yokmuş gibi iskanı alınca burada ev var şu daire şu kişinin oluyor en baştan tek seferde yapsalarya
kanga gtmeme sebebım eşimin çalışıyor olması mevsımlede pek alakası yok alsında
anladın cnmcım
ne etcem nere gtcemben tek başıma
ablamın doğumunda kullancam ıznımı annemde gelcek ohh
mandışş
mucuks mucuks can hatice mucuks mucuks can hatce
benim 4 topiğim var biri shadow senin topiğin evle ilgili bilgi alışverişi yaptığım ikinci birikim topiğim orada deşarj olup birikim yapma hevesimin geldiği biri burası dertleştiğimiz sürüstçe sohbet ettiğimiz biride geyik topiği sırf eğlence olsun diye geyip yaptığımız eğlendiğimiz topik
ayy bı yazamadım sıze
bu aralar ıyı cnm normaldede ıyı ama arada gelıyler onada
herkse verdı bana maaş vermedı
işkence edıy yaaneyse cebınde az sıcak tutsun onu
bende biara idari müdürü rüyamda görmüştüm sonra eşime dedim slak gibi bilyonmu bizim ... ...müdürü rüyamda gördüm die bi..bi tartıştık adamı sen nie göryosun rüyanda die..nebilem gördüm işte o son oldu rüyalarımdan bahsetmiom eşime..(azcuk yakışıklı eşimde kıskanıyor..) çalıştırmasın ozman ala ala evde toto büyütim bende öle dedim..
yoğundum ben baktı geldı sonra gıttı
o sırada onun mısafırı geldı öle yanı
aman olsun alırım zaar
mandış ve senın rüyaların hayr olsun
ben hıc görmem aman zaten eve iş göturmuyom
aman aman topiğimiz şenlenmiş, yeni arkadaşlar hoş gelmiş!
ya ben ne kadar isabetli seçimler yapan bi insanım yarabbiimmmm, neden mi ? çünkü yorgunum da yorgunum, yorgunum da yorgunum, acep bu ismi seçtim diye mi hayat beni yoruyo:84: :84:
ama hafta bitti çok şüküryaşasın hafta sonuuuu enerjiyi zor bulsam da gezicem, tozucam acısını çıkarıcam
çekeriö tabiii nan böcüş var ya, ileride alınca cep tel hani şu internete bağlanması kolay ve ucuz olanlardan gör bak seni pişman edicem tenefüslerde sana laf yetiştircem dermişim
he öyle de işte böcüşüm, kangam eşinsiz tadı olmaz anlarım, hiç atoma yakışmıyor kışın gidilmez lafıama bak eşin çalışıyorsa da, ne etcen sen bari görüş arkadaşlarınla ailenle, gerçi gidiyorsun di mi arada? ablan annenlere yakın mı oturuyo böcüşüm, hani tüm aileyle saadet yaparsınız diycem ne kadar kaldı doğuma bu arada?
sana en büyük işkence tabii paranı geç ele geçirmek
eve iş götürmüyombu saatte güldürdün ya beni
hiç kimse kusura bakmasın çeyrek devrini kapadım ben çoktan:))))))))))))))))
oy az kalmış böcüşümmo h yakınmış da herkes, en güzel tati,l seninki olacak, çok haklısın erkeksiz kız kıza muhabbetlerin tadı da başka))
ben kaçtımmm arkadaşlar bekliyorrrr:)))
öle deme kanga çeyrek 10 tl neyım düştü hee
bı ben uzağım kangamm
güle güle sana
Slm kızlar
Gelemiyorum bi süredir.Yeni iş yerinde girmiyorum.Telefondanda zor oluyor çok..
Okudum son birkaç sayfayı..
Böcük hala zam alamamışın kuzum
Mandalin eve yakında geçeceksin sanırım
Yorgun bitirdinizmi tadlatı..
Oturma odamızı döşedik çok güzel oldu.Kış temizliğimide yaptım.He bide bugün saçlarımı kestirdim.Epey bir kısaldı..
Arada gelir yazarım.Kendinize iyi davranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?