Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ne dalga gecın ya kangaa180 tl aldım daha 2 hafta önce 166 tl ıdı düşmüş işte
tmm cok ama 180 tl göre düşmüş demek ıstedım
vallabende takamım ceyrek genelde para
keşke uygun olsada herkese taksam
cok samıım ve yakıınlarıma takıyorum ama komşu arkadaş ıse sıradan bende takmıyorm

boşver h geldın cnm evt maalesef daha alamadım ama telafı ettırıyorum sen merak etme

seçimlerimiz aslında bizi yoran yorgun

gezdinmi neler yaptın yorgun

kafiyeden çok anlamlı olmuş bence yorgun

inşallah hayallerimiz bir gün gerçeğimiz olur

çizdim çizdim bu böcük cızdırttı benim tası

benim gibi yeni başlama evi henüz eşya alımına geçmedi shadow da açıklıyorum araştırmalarımın çoğu shadowdan aldığım tiyolardı

birikim topiğide her ay bir çeyrek alıyoruz topiği açan kişiyi hatırlamadım ama şuan topik farmasinin ellerinde bozuk paralarda acayip birikim oluyormuş sayelerinde öğrendim

evet boşver para beni bulsa bugün taşıncam

o yemıyorkı dışardan yıyo patronnn

ıyı tatıller mı
yarında burdayımsana ıyı tatıller cnm

bir hafta sizinle takılnasını teklif et

günaydın bu arada tembel garularazcık sürtünün banada bıraz bişiler kapın

sen azcık bize benze

benim gibi yapın kızlar hediye alacaklara yada samimiyet ölçüsünde sen bunu al şu eksiğim var şurada şunu beğendim filan diyorum altın derdi yok benim arkadaşlarımın ohh

maşallah ona ayyy Allahım inşallah banada bebişler nasip eder tüm isteyenlerede

amin cnm
ayy ben bılem cok heycanlıym h sonu gelsın
ciciler alcez ona
bıde ben kk dan bı ablaya kazak ıle kapşonlu hırka ve converse patık ördürüyorum
diğer yeğenlerımede örmüştü cok güzeldi

ya bana kımse sormadı ne eksığın var dıye zaten eksığım hıc yoktuben sormuyorum valla ya para takıyom ıstedığını alsın yada altın samımıyete bağlı olarak

benimkiler alışık geçen diyor biri ev hediyesi ne alacağımızı ayarlamışsındır sen evet dedim ayarladın sen halı alacan

ben beğendiğim marka modeli adresi veriyorum böcüküm

o da güzelmiş

dün komşuma gıttım torunu olmuştu 3 aylık suan daha ona gıdemedım
dün konuşlurken neden gelmıyon dedıler
ddım bişi alamadım utandım
öle laf ederken torununa polar battanıye alcekmış
ben alcem
kadın yazık kocasıda yok torununa belkı alamz arada bölede oluyo

bari deseydin ben alaacam diye aynısından almasın

sağlıklı, mutlu, huzurlu haftalar kızlaaar!

e sanki böyle hakikaten ucuz gibi ucuzladı diyorsun böcüşüm nası geçmiyim dalga

hehe itiraflar, ay güzelmiş ya sen açıklamalarına, aktarmalarına devam et, merak ettim bakayım bulayım o topiği ben deDD birikim konusunda tabii ya zamanında minik pet şişenin kenarını kesip koymuştuk kenara, bozukluklar birikiyordu kenardan köşeden dolunca bir bakıyordum anaaa ne kadar para olmuş ama kumbarayı benden başkası doldursa çok daha mutlu olurdum tabii

çok haklısın seçimler yoruyor insanı, ah ah valla pis işler bitti ya artık ne zaman olursa, bunaldım yeter benim de bir hayatım olmalı iş ve tadilat dışında di mi ama:84:

ctesi-pazar oradan oraya gezme, tozma, arkadaşlarla buluşma geçirdik iyi geldi valla yorulsam da, dün de maçı aldık, kangam yoktun tribünde

süersin sen mandişşş, ilk 2 dediğin böcüğe tamamen yanındayım! -arkandayım demiyorum, kimseyi arkamda istemem, olan yanımda olsun

sen iyi arkadaşmışsın valla ama sen bulaşık makinesi falan istersin diye korkarım diyecktim aşağıda gördüm halı istediğini

maşallah ona ayyy Allahım inşallah banada bebişler nasip eder tüm isteyenlerede

dileğin çok güzel, isteyenlere diyen insanları çok seviyorum herkese diyenleri kınıyorum, belki herkes istemiyor di mi, istediğin zamanda istediğin kadar çocuğun olur umarım.

arkadaşlarla buluşmalara zaman ayırmak lazım bir kez daha anladım ofisin, evin işi bitmiyor, ama insana çok iyi geliyor sevdikleriyle bir araya gelmek, resmen enerji depoladım

düğünümde arabanın önünü kestiler aldıkları paraları takıda bana taktılar bir bağırdım orada benden aldığını bana takarak yırtamazsın altın alın elinize gelin diye millet baka kaldı meğer bizimkiler beni tanıdığından hazırlamışlar altınlarını beni bağırtmak amaç

ya bu saat olmadık zamanda neden koşturuyor :84: geçmesini istediğim zaman geçmez, yoksunuz herhalde kızlar, meşgulsünüz yani sizleri seven yorgundan sevgiler ben yola düşmek zorundayım yine

çirkef mandişşş

evim evim güzel evimde yeni evim için öneriler topiği yorgun

bak pet şişe fikri güzeel işyerindeki bozukluklar hep gidiyor onları atayım pet şiyeye biriksin

hafta sonunun iyi geçmesine sevindim deşarj olmuşsundur

bulaşık makinem var canım evin tüm tüllerini teyzeme yıktım mesela tüm avizeleri görümceme arkadaşlarıma çokta yüklenmeyim canım herkese durumu ölçüsünde kızlar gezecek tozaacaklar benim borçumla belleri bükülmesin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ay geç kalıcam, ayrılamadım, vicdanlı çirkefim mandişim pet şişe kumbaradan daha zevkli oluyor hem ilginç hem de şeffaf ya gördükçe atasın geliyor, ilk rahmetli babam yapmıştı onu bana, o doldururdu cebinde kalanlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…