ben böle ana baba görmedım ya yemınle
dedım de eşime
elden ayaktan düşünce evlat derler ama o zamanda benım işim olmaz
bende aılemsız olamam ya kesınlıkle ama aılemde kötu değiller arar sorarlar knt btmesın dıye açmazlar kendılerı alırlar delı olurlar bızım için
ev alın derler bız öderız derler
cocuk olunca annem ben bakarım der
altını aldım cnm kaç ay önce
altın şuan kaç tl acep
250 tl var bende alım barı kenarda dursun
Böcük mandiş aşk olsun. Geldim buraya ben geldim artık burdayım dedim bi kaç kişi haricinde kimse hoş geldin demedi ki banaaa...
Hem öyle bilinçli bişeyde değildi size yazmak. ayrıca hepinizide çok özledim.
Mandiş sende mi hamilesin yoksa....
Böcük karısı beceriksiz zaten ondan böyle bir performans beklemiyorum ama yne sana da soryaım böcük var mı bi durum
kızlar çok hızlı okumaya çalıştım biraz, çok uykum var, bi selam edem dedim.
böcüşüm yanlış mı okudum dün hiç iç etmedim mi demişsin bi aferin de benden.
dephne yeni mi mesajı eski mi bilmiyorum ama uğra arada, uyutunca oğlanı.
mandiş benim pc den de yanlış görmüş olabilirim renkleri sonuçta açık ve her renkle uyum sağlayacak renkler ama gri tonlarını beyazdan daha çok severim ne yalan söylyim, evime kapıları bile beyaz yaptırmadım ya
boşver sana da selam, arada selamını alıyoz en azından
Günaydın kızlar
İş kötü be böcük dün güvenimi acayip sarstılar.Orda yapamazsan bizi ara diyen bir şirket vardı ya onları aradım.Biz arıyacaz sizi dediler.Olmıyack sanırım
lennsen geldın bız h geldın demedıkkı
bı kaç kişi mı dedı
zaten kaç kişiyık olmkesın o dıyenlerde bızızdır ve ben dedığımı hatrlıyorum hatta geçen yazmışsın k valıdemleyım dıye yorum bıle ettım olm
neyse daha sık beklıyoruz senı hacı
durum derkenha bebekse yok anacım benden umudunuzu kesın
oo kıyamam kangamada 2 olmuş yenı gelmış
uyku düzenı dıye bişi yok sende
he iş etmedım ama akşam koştur koştur ettım
yarın abımlere gtcem cunkulum
hayırlısı olsun be cnm
madem böle bı sorun var uzn zaman olmadan görmen ıyıoldu
hayırlı cumalr bu arada:86:
h geldın mandışımnasılsın
halan mı geldı amann o da cekılmıo hee
alcam cnm ceyrk atmadan olmuyor
Başbakanın annesı vefat etmış Allah rahmet eylesın
valla ben çok beğendim mandiş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah. bende seviyorum böyle köşeli mutfakları
ben hiç sevmiyorum öyle kayınvalidemin kide öyle. hatta şuan evin üstünü yaptırıyor onuda öyle yaptırıcam diyot.bende onu dıycektım ama dedım mandışın hrhalde bı bıldığı var
ayy ben böle ıkı lavobo oluyor ya onları sevıyorum
cansız manken...ben sevıyomm
sıkılmaya bıle vaktım olmadı bgun
ne yoğunluk yaa
bıde vahe kılıçaslan geldıçekımler yayınlandı bıze cd getrcektı
ağzının dadını biliyon mandiş sendeben sevmiyorum onu kıvanç olsa bak yakışıklı uşak
siz birde benim iş yerini görseniz koparsınız. hele kıyafetlerrryaa tam mahrumiyette çalışıyorum yaa tv yi geç radyo bile yok
onu bulamayanlarda var örnek benböcüküm netten herşey yasak zaten bir kk açık vidyo radyo face msn mp3 herbişiiy yasak
senin patron numunelik zaten bacım.mapıshane mı len ora
bana herşey serbest
bazentv yı acmıom patron dıo aç şunu
açmayı beceremıomkı
bence komple değiştir. silikonla olmaz o. annemde mufak tezgahının bir yerini kendi yapmıştı kalktı bi müddet sonrayine sorun yine sorun mutfak tezgahı kenarlarında su sızdırıyor mermerciye dedik defalarca müthait aradı defalarca hep yapacam dedi hala yapmadı müthait şimdi o yapmıycak orayı silikon çekelim diyor silikon olurmu orada ya çok moralim bozuldu o adamı boğasım geldi çok sinirliyim
of mandış off
cok şey mı ıstıyok sankı
bende o musluklara bayılıyorm
çek kocanın kafasına ındırokadar rahat
Allah olmayan herkese naip etsin yorguncumnapim bi hışım geldim alıntı etmişim hepsini, ay bugün erkenciyim maşallah diyin kızlarmandiş biliyorum sen sadelikten yanaydın ben kendime düşünüp hani turunculu bordulu nasıl etsen olur açık renk ya, ben akçağaç gibi görüyorum kapaklar beyaz dopru mu, beyazlı diil de akçaağaç gibi olsa her renge uydururum valla, zenginin parası züğürdün çenesi hesabı bakalım nasıl ev düşecek kısmetimize gün gelip de, hani eskiyince yaptırırm di mi ben de napim
ay o musluklardan görmüştüm bir yerlerde süperdi ya oh koy tezgaha çek doldur içine su beklesin ıslansın çek öbür taraf leğeni doldur sebzeleri yıka oh valla güle güle çek çek sula etrafı mandiş bak o zaman lavabo da çok etkilemez seni, ahaha eşin akıllıymış ben de tencere ocak sevmem zaten diğerlerini makineye atıyor insn
he haluk'un 2-3 konserine gittim ben de, hele tatile gittiğim yerde denk gelince süper oluyordu
ben bi oturcam kimse kaldıramayacak bi gün beni
aman burada mutfak fantezileri coşmuş
ekmek parası olmasa hiç bir güç beni götüremez oralara zati
uğraşıyoruz işte böcüşüm, daha var zamanı he sana 2 diyim sonra uzatırım
aha:92: ben salon ve banyo isterim büyük mutfak bol dolaplı orta olsun yeter, fazla girme niyetinde değilim nasıl olsa
önce zaten nişan var daha böcüşüm
ha bu arada o musluğu kafaya geçirme hakkat güzelmiş böcüşüm ben de takipteyim inciler döktürüyorsun yine:)))
seni de özledim bilesinGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
İş kötü be böcük dün güvenimi acayip sarstılar.Orda yapamazsan bizi ara diyen bir şirket vardı ya onları aradım.Biz arıyacaz sizi dediler.Olmıyack sanırım
İyi geceler kızlar
Yarın iş görüşmesine gidiyorum.Başka bir yer burası daha önce dediğim değil.Yarın okumamız var annemin senesi için.Arkasından görüşmeye gidecem bakalım kısmet ne olacak
kangamm cnm h geldınnnnapıysın
işe gtcen mı
hoş bulduk kangammmay smiller çıkmıyo elle yazıyom valla aa bu çıktı, yok kangam iş yok şimcik hafta sonu, bi uğrayam dedim sabah dışardaydım. hastane işlerim vardı, kontroller. sen ne ediyon kaçta çıkcan ablanla buluşcan di mi bugün gezin kangamm yarına sağanak diyor ist.a :84:
h sonu çalışmıyon mu hemde 2 gün mü yoksa
ben öle işe gıdemm
he ablama gtcem cıkışta gecede kocem gelcek
sorma ya bugun halletmemız lazım yarın yağmur gelıyo
senin patron numunelik valla...sel h geldın cnm benım
napıyorsun
alıntılarımız hepsını yapmışcvplamış
hacı yaa
ben sevıyom ya öle lavaboyu hatta o muslukları hoopp çek kocanın kafasına ındıraslında banyodada olabılır hee
benım patron bı dene tabıama ona hıc demem öle
şimar msın:89:
ya ben bi telefon operatörü şirktinin üretim merkezinde çalışıyorum. sım park paketliyoruz. internetle işimiz yok ne yazık ki...boşver iyi şanslar görüşmede, umarım daha mutlu olacağın bir iş olur, burada fazla yıpranmadan geçersin.
sel,valla bizim ofiste de yok, içinde kadın kelimesi geçen hiçbir site açılmıyor zaten, he face mace zaten yok
he bize versin işte allah olmayanlara ben hayal kuruyom yav ev aldığım yok
böcüşüm kangammm eferim eferim şımartma tabii di mi ama
mandiş şu isim değiştirme konusunu cidden düşünüyorum bu ara valla
benimde 2 gün hafta sonu tatilim. dün aöf ye kaydımı yaptırdım bugün anneme geldim... akşam dönücem eve.h sonu çalışmıyon mu hemde 2 gün mü yoksa
ben öle işe gıdemm
he ablama gtcem cıkışta gecede kocem gelcek
sorma ya bugun halletmemız lazım yarın yağmur gelıyo
şimdi dedim kangam, benim hafta içim sonum yok biliyon geçen kış da çalışıyodum ne kadar açlışmıycam desem de, benim iş yerinde olmsa da dersim oluyo özel yine çalışıyom malum.
hem senin daha var du bakalım yolun başındasın ben kça sene full çalıştım, akşamları çalışmasam yine çalışırdım belki ama dayanamıyorum artık. insaf etsinler di mi biraz
senin patron numunelik valla...
benimde 2 gün hafta sonu tatilim. dün aöf ye kaydımı yaptırdım bugün anneme geldim... akşam dönücem eve.
Cuma günüde kocam gelecek :86:
Günaydın kızlar..
Ctesi iş görüşmesine gittim.Çok hoşuma gitti aslına giderseniz.Ücretide fena değil.Benden haber bekliyorlar.Bugün arıyacam kabul etmediğimi söyliyecem. 8.30-5 çalışıyolar ctesi dahil.Haftada 2 gün toplantıları varmış çıkş 8'i buluyomuş.Bizde yıllık izin olmaz ücretini veririz diyince benim kafam karıştı.Size cevap vermeden eşime danışayım dedim.Eşimde bu durumu pek beğenmedi anlıyacağınız.Durum böyle.Şirket çok büyük projelere imza atmış.İşe başlasaydım yine bilindik güzel bir projede olacaktım.Bekar olsaydım gözüm kapalı giderdim içimde kaldı
neler almadımkı
param bıttı
cok fakırım yaa
ohh güle güle giysin böcük komşuna battaniye aldınmı yani torunuydu sanırım ona
yok valla alamadım
eşimin arkadaşınada aldm
bıde daha örgulerım var hırkalar 60 tl de ona vercem
kk dan bı abla öruyoo
bugunde msj attıtam züğürttüm yanı
o başka zaman belkı bıdahakı ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?