mapıshane mı len ora
bana herşey serbest
bazentv yı acmıom patron dıo aç şunu
açmayı beceremıomkı
mapushanede bile tv var kitap okumak serbest bizde onlarda yasak
yine sorun yine sorun mutfak tezgahı kenarlarında su sızdırıyor mermerciye dedik defalarca müthait aradı defalarca hep yapacam dedi hala yapmadı müthait şimdi o yapmıycak orayı silikon çekelim diyor silikon olurmu orada ya çok moralim bozuldu o adamı boğasım geldi çok sinirliyim
yerınde olsam asla kabul etmemsılıkon ne kdar tutabılırkı
etmedim tabikide ustalar gelmiyor ama ilk fırsatta gidip yüz yüze konuşmayı planladım eğer oyalarlarsada bir anda dükkanda elime geçeni kırarak kaçmayı düşündüm
annemde diyorki benim onlara bir çift sözüm var sen dur ben giderim yapmasınlar ben yaparım sözümüde söylerim ölene kadar unutamazlar
sıkıyorsa özen göstermesin altı üstü traş oluyor o da işyerinde mecbur olduğundan
bende onu dıycektım ama dedım mandışın hrhalde bı bıldığı var
ayy ben böle ıkı lavobo oluyor ya onları sevıyorum
ıyy vahedemi geldi bana çok itici geliyor o adam ya
ben sevmiyorum onu kıvanç olsa bak yakışıklı uşak
gülme ama bende haluk levent ve serdar ortaç hayranıydımhala daha haluku severim
böcüküm netten herşey yasak zaten bir kk açık vidyo radyo face msn mp3 herbişiiy yasak
yine sorun yine sorun mutfak tezgahı kenarlarında su sızdırıyor mermerciye dedik defalarca müthait aradı defalarca hep yapacam dedi hala yapmadı müthait şimdi o yapmıycak orayı silikon çekelim diyor silikon olurmu orada ya çok moralim bozuldu o adamı boğasım geldi çok sinirliyim
etmedim tabikide ustalar gelmiyor ama ilk fırsatta gidip yüz yüze konuşmayı planladım eğer oyalarlarsada bir anda dükkanda elime geçeni kırarak kaçmayı düşündüm
annemde diyorki benim onlara bir çift sözüm var sen dur ben giderim yapmasınlar ben yaparım sözümüde söylerim ölene kadar unutamazlar
kangaa h geldınnn
bende ne ıstıym bılın mı
kocaman mutfak l şeklınde tezgah ve ortada lavabolu tezgah olsun :89:tabı hayal
kangaa h geldınnn
bende ne ıstıym bılın mı
kocaman mutfak l şeklınde tezgah ve ortada lavabolu tezgah olsun :89:tabı hayal
hoş bulduk, hoşça kal kangamm, ben yola düşem, geç kalmıyım, oh güzelmiş ama ben o kadar m2 yi mutfağa ziyan etmiyim derim, pek kullanma taraftarı değilim yahe yemekler hazır olursa keyfi güzel olur ama di mi
böcük bende öyle hayal ediyorum birde mutfağın kocaman balkonu var kış bahçesi tarzı muslukta camın dibinde birşeyler yıkarken dışarıyı izlersin uffff
of mandış off
cok şey mı ıstıyok sankı
bende o musluklara bayılıyorm
çek kocanın kafasına ındırokadar rahat
hehehee sevdim bunu akşama eşime diyim yeni evde beni kızdırırsan musluğu indiririm kafana
de gözu korksun az
iyi fikirmiş varmı başka orjinal fikirlerin böcük paylaş bizimle
çok alıntı yapmışsın yorgun nasıl cevap verecem şimdi
evet canlanabilir yorgun ama sade kalsa daha hoşuma gitti perdeleride krem gri beğendim bakalım düzülünce nasıl olacak
yorgun aynı görüşteyiz lavabo için böcükte aynı fikirde ama yaptım bir hata birde musluk şu uzayanlar varya onlardan içinden çıkıp uzuyor hortum gibi
evet eşim yıkarda oda bir ocağı birde tencereleri yıkamıyor bana bırakıyor sevmiyormuş beyefendi bende makinaye atarım hanımefendi oturmayamı geldi
halukta tip yokki sempatik hele şarkıları hımmmmm konserlerinde sesim kısılır dönerdim ahhh gençlik
aynı yer değil ben oturuyorum sen koşturuyorsun
silikonun beterliğini biliyorum şimdi banyoda yapmışlardı derz aldım yaptım kendim
böcük bende öyle hayal ediyorum birde mutfağın kocaman balkonu var kış bahçesi tarzı muslukta camın dibinde birşeyler yıkarken dışarıyı izlersin uffff
güle güle kanga ama böle olmuyo
neyse ekmek parası ne edek
ya sen hıc gelışmelerı anlatmıyon hacı
düğün dernek falan ne zamandı 2 yıl mı var daha
benım içinde mutfak ve yatak odası buyuk olsun ıstıymm zamanımhep orda gecıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?