Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yine sorun yine sorun mutfak tezgahı kenarlarında su sızdırıyor mermerciye dedik defalarca müthait aradı defalarca hep yapacam dedi hala yapmadı müthait şimdi o yapmıycak orayı silikon çekelim diyor silikon olurmu orada ya çok moralim bozuldu o adamı boğasım geldi çok sinirliyim

yerınde olsam asla kabul etmemsılıkon ne kdar tutabılırkı

yerınde olsam asla kabul etmemsılıkon ne kdar tutabılırkı

etmedim tabikide ustalar gelmiyor ama ilk fırsatta gidip yüz yüze konuşmayı planladım eğer oyalarlarsada bir anda dükkanda elime geçeni kırarak kaçmayı düşündüm

annemde diyorki benim onlara bir çift sözüm var sen dur ben giderim yapmasınlar ben yaparım sözümüde söylerim ölene kadar unutamazlar

ayy geberdım
sen annene havale et hacı

tam kk yı açtımdı yine telefon geldi, neysem hallettim gönderdim bi şeyler, çok az bi dinlenem dedim ofise geçmeden, geldim topicime

öncelikleee,
mandiiişşş hayırlı olsun ilk fotolarda kağak falan da yoktu sanki di mi, çok ferah ve kullanışlı olmuş, bayılıyorum dolap dolu mutfaklara. bizimki çok ufak ama allajtan tavana kadar dolaplı, ha yine yetmiyor tabii mecburen büfe yaptırdık salona yine. açık renk çok hoş olmuş ya, bak istediği renk havluydu bardaktı bilmem neydi canlandırabilir insan, of bu ara yaptırmayacağım şeyler için fikir yürütmekte üzerime yok, sanırım evde halen alınacakları düşünmemek için kaçıyorum

lavabo olayı sadece benim öyle bi mutfağa girmememi gerektiriyor, çünkü kare gibi olan klasiklere bile zor sığıyorum ben, takıntılıyım su sıçrayacak diye deli oluyorum falan, gıcığım biliyorum
ama senin tezgah geniş sorun olmaz sadece büyük tencere yıkamak zor olur sanırım elde. he zaten eşin yıkayıverir onu da nasıl fikir ama

sıkıyorsa özen göstermesin altı üstü traş oluyor o da işyerinde mecbur olduğundan
he desene, yok benimkinde traş olma mecburiyeti falan yok ben istediğim için oluyor o zaman da yanaklarını eğip büküp gözüme sokuyor taze traş olunca

bende onu dıycektım ama dedım mandışın hrhalde bı bıldığı var
ayy ben böle ıkı lavobo oluyor ya onları sevıyorum

büyük mutfak olsa ben de istiyorum aslında ama artık makineler var gerek yok eskisi kadar sanırım, ama kocaman mutfağım olsa isterim valla

ıyy vahedemi geldi bana çok itici geliyor o adam ya

:13:

ben sevmiyorum onu kıvanç olsa bak yakışıklı uşak

:13:

gülme ama bende haluk levent ve serdar ortaç hayranıydım hala daha haluku severim

müik olarak haluk'u ben de severdim hala severim ama tip yok yav
böcüküm netten herşey yasak zaten bir kk açık vidyo radyo face msn mp3 herbişiiy yasak

:13: mandiş biz aynı ofiste çalışmıyoz di mi, bizde anca birinin laptopu gelecek öyle girebiliyoruz, ya da sistemi yenilediklerinde kısıtlamayı unutuyorlar bazen herkes yasak olan sitelere hücum ediyor

aman sakin mandişim, sakin ama kaarlı tabii. yav banyoda bile sorun o silikonlar mutfakta iyice sinir eder, adam akıllı yapsınlar

teyzeme bak, helal, sen sakin ol mandiş öyle annen varken sırtın yere gelmez

kangaa h geldınnn
bende ne ıstıym bılın mı
kocaman mutfak l şeklınde tezgah ve ortada lavabolu tezgah olsun :89:tabı hayal

kangaa h geldınnn
bende ne ıstıym bılın mı

hoş bulduk, hoşça kal kangamm, ben yola düşem, geç kalmıyım, oh güzelmiş ama ben o kadar m2 yi mutfağa ziyan etmiyim derim, pek kullanma taraftarı değilim ya he yemekler hazır olursa keyfi güzel olur ama di mi

çok alıntı yapmışsın yorgun nasıl cevap verecem şimdi

evet canlanabilir yorgun ama sade kalsa daha hoşuma gitti perdeleride krem gri beğendim bakalım düzülünce nasıl olacak

yorgun aynı görüşteyiz lavabo için böcükte aynı fikirde ama yaptım bir hata birde musluk şu uzayanlar varya onlardan içinden çıkıp uzuyor hortum gibi

evet eşim yıkarda oda bir ocağı birde tencereleri yıkamıyor bana bırakıyor sevmiyormuş beyefendi bende makinaye atarım hanımefendi oturmayamı geldi

halukta tip yokki sempatik hele şarkıları hımmmmm konserlerinde sesim kısılır dönerdim ahhh gençlik

aynı yer değil ben oturuyorum sen koşturuyorsun

silikonun beterliğini biliyorum şimdi banyoda yapmışlardı derz aldım yaptım kendim

kangaa h geldınnn
bende ne ıstıym bılın mı

böcük bende öyle hayal ediyorum birde mutfağın kocaman balkonu var kış bahçesi tarzı muslukta camın dibinde birşeyler yıkarken dışarıyı izlersin uffff

güle güle kanga ama böle olmuyo
neyse ekmek parası ne edek
ya sen hıc gelışmelerı anlatmıyon hacı
düğün dernek falan ne zamandı 2 yıl mı var daha
benım içinde mutfak ve yatak odası buyuk olsun ıstıymm zamanımhep orda gecıyo

böcük bende öyle hayal ediyorum birde mutfağın kocaman balkonu var kış bahçesi tarzı muslukta camın dibinde birşeyler yıkarken dışarıyı izlersin uffff

of mandış off
cok şey mı ıstıyok sankı
bende o musluklara bayılıyorm
çek kocanın kafasına ındırokadar rahat

nasılsınız canlarım? uzun zamandır giremedim ama hep aklımdasınız. oğlum çok yaramaz bir saniye bile kucağımdan inmiyor ya bilgisayarı bile açamıyorum. akşamları da gazı tutuyor hepiniz iyisinizdir inş çok öpüyorum hepiciğinizi

napim bi hışım geldim alıntı etmişim hepsini, ay bugün erkenciyim maşallah diyin kızlar mandiş biliyorum sen sadelikten yanaydın ben kendime düşünüp hani turunculu bordulu nasıl etsen olur açık renk ya, ben akçağaç gibi görüyorum kapaklar beyaz dopru mu, beyazlı diil de akçaağaç gibi olsa her renge uydururum valla, zenginin parası züğürdün çenesi hesabı bakalım nasıl ev düşecek kısmetimize gün gelip de, hani eskiyince yaptırırm di mi ben de napim

ay o musluklardan görmüştüm bir yerlerde süperdi ya oh koy tezgaha çek doldur içine su beklesin ıslansın çek öbür taraf leğeni doldur sebzeleri yıka oh valla güle güle çek çek sula etrafı mandiş bak o zaman lavabo da çok etkilemez seni, ahaha eşin akıllıymış ben de tencere ocak sevmem zaten diğerlerini makineye atıyor insn

he haluk'un 2-3 konserine gittim ben de, hele tatile gittiğim yerde denk gelince süper oluyordu

ben bi oturcam kimse kaldıramayacak bi gün beni

aman burada mutfak fantezileri coşmuş

ekmek parası olmasa hiç bir güç beni götüremez oralara zati
uğraşıyoruz işte böcüşüm, daha var zamanı he sana 2 diyim sonra uzatırım

aha :92: ben salon ve banyo isterim büyük mutfak bol dolaplı orta olsun yeter, fazla girme niyetinde değilim nasıl olsa

önce zaten nişan var daha böcüşüm

ha bu arada o musluğu kafaya geçirme hakkat güzelmiş böcüşüm ben de takipteyim inciler döktürüyorsun yine:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…