Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

bebek büyüdü böcük :)))

ojelerin ne renk

aman büyüsün az
yemınle bıktım hee son zamnlarda bebek bıle görmek ıstemımal al valla kendıme hırka alamadım he
beklesın olmadı d gününde alırım
hem eşim dedıkı
bız geldık nıye kımse bıze hedıye alıp bı h geldınıze gelmedı dedı
haklıda ya
ama ınsanlık bende kalsın

oce sürmedımm

mandişim tak tak herkese yazmışsın ya koptum ben de öyle oluyorum bazen ama okurken herkesin can alıcı noktasına değinmişsin valla

şoförlük ummadığım kadar iyi gidiyor valla bu kadar hengameye rağmen bir de, tabii ki çok pratik gerekecek arabayı aldıktan sonra da, yani en azından bilmediğim yollar kötü hava şartları için falan.

sen naaptın boya işi başladı mı, apartman doldu mu taşınanlar var mı, sen ne zaman taşınacaksın?

boşver, ya bekar olsaydın da girmemeliydin bence de o işe, nasıl bir insanlıktır ki hem 6 gün çalışcan, hem yıllık izin yok ohooo, zaten birkaç yıldan fazla dayanamaz insan öyle yere.

böcüşüm kangam oh yaptın alışverişi hafiflemişindir para batıyo sana malum geldi mi abinler, geleekler belki diyordun. aman herkese hediye götürcem diye şartlama kendini, çam sakızı çoban armağanı bir şey gider hani ama çok istiyorsan abartmamak lazım. battaniyeyi pazardan alsana, biz kaç senedir eskitemedik pazardan aldığımız battaniyeleri

bacaklarım çok ağrıyor ayakta durmaktan varis falan çıkmaz bi de başıma umarım.:84:

günaydın kızlar mutlu mutlu günler

böcük benim bebişime ne alacan

yorgun zamanla pratik kazanırsın inşallah boya işleri çarşamba rustikler yanlış takılmış tekrar gelecekler çok yukarı takmışlar bu hafta sonu taşınırım diye düşündüm ama sanırım haftaya erteleniyor uzat bacakları duvara dikle dinlen yorgun

ne ıstersen alırım mandışım ayıp ettınsen hele bı doğurda
bugunde yeğenım için örgulerın parasını ödedım 60 tlson paramdı valla
patrona dedım havale yap
al sana 60 tl
ooo dıo zengunsundelü ya dedım senın verdığın para bu
al dıyo yoksa paran senı asla parasız bırakmam dedı
ama almadım nasılsa h sonuna doğru yolarım
azcık cebını sıcak tutsun
kenarda bı 50 tl kaldı benım nasıl fakırım ya

kangam pazara gtmeye vaktım yok 1
2 pazarlarla mağazalar aynı alcam şey 20 tl gecmez benım kusura bakmasın
geldımde bı ev hedıyesı bıle almadılar ben bohça bıle yaptım onlara ne alırsam paylaşıyom artı kadının battanıyesı yokmuş ceyısımden verdım valla sevap dıye
daha nolsun anambenden ıyı komşu bulcaklarsa bulsunlar
belkı 13 tl tulum vardı onu alırım aman yeter belkı onlar bana hıc almaz

daha kahvaltı bile yapmadım ne kadar güzel görünüyo

ellerıme sağlık o zaman:)
günaydın bu arada rsım yükle butonunu bulamadım denedım ama olmuş

evet ellerine sağlık canım bende sardım dondurucuya koydum diyette olmasam hemen çıkarıp pişiricem o kadar canım çekti

evet ellerine sağlık canım bende sardım dondurucuya koydum diyette olmasam hemen çıkarıp pişiricem o kadar canım çekti

ben taze sarıyom dolaba koydumda beğenmedım
tembellık etmeyım dedım işim ne:)
mandışım ıle kangam duymasınlar ben bıraz enerjımı atım dedım akşamda
ama dondurucuda oluncada mısafr ıcın güzel oluyo

aman bırak ya ne dıyetı
ptesi bıdaha başlarsın:)
ye gayrı
bıdaha mı dünyaya gelcen

günaydın hanımlar

böcük ellerine sağlık nfis görünüyor canım çekti şimdii hımmmm

işin mi ne ? kuzum sende iş çok artık sözün bittiği yerdeyim

ahh bi doğursam böcük varya bi gelse velet

günaydın cnm
ekrana ban artık mandışımm
yakın olsakta hemen getrsem
akşam komşum geldı dedım len kaynanan senın için ölüyo
amma şanslısın
bunu eederkende bde yayla çorbası ve bezelye yemeğı ettı
bayağıda uğraştım onunla küçük küçük doğra patteslerı havucları derken bı baktımosman başlamış
yaprağıda dızıye bakarak sardım

hee işim ne:)

doğur lenn neyse yenı eve geçınce temel atarsınız artık
he bıde sız ne kadarlık evlısınız

ekrana bakıp bakıp göz süzüyorum zaten :)

bu akşamda ben bezelye yapacam akşam da lahmacun sipariş verdik :)) osmanı izlerken yedik

ayyy yukarı çağırıyorlar sinirler ya yine uff

ekrana bakıp bakıp göz süzüyorum zaten :)

bu akşamda ben bezelye yapacam akşam da lahmacun sipariş verdik :)) osmanı izlerken yedik

ayyy yukarı çağırıyorlar sinirler ya yine uff

süz bakem süz
yemekler aynı o zaman

aman benımde cari işlerım var ama yapıyom gıbı yapıyom

süz bakem süz
yemekler aynı o zaman

aman benımde cari işlerım var ama yapıyom gıbı yapıyom

yok bacım ya aylardır söylediğim kayıtları son günü geldi biz yapamıyoruz dediler hatta söyleme bak bilgisayar programında kayılardan söz ediyorum bilgisayar mühendisleri diyorki biz yapamıyoruz ama size program yükleyelim çok kolay siz yapabilirsiniz birde bunu diyen üst düzey biri olunca gözlerim fırladı yuvalarından

ay bende bı şirketle uğraşıyom
2.aydan berı ödeme beklıyomm
her ay muhasabe elemanı değişiıyo hepsıne cari yollamaktan bıktım
açtım ağzımı yumdum gözümü
bugun sonuçlandrdık şükür

neden bu insanlar bu kadar geniş nasıl mideleri var bilmiyorum borcun varsa öde yada ödeyeceğin tarihi söyle niye uğraştırırsın ki

evde boya başlamış rustikçi gelip hala aşağı almamış rustikleri adamı aradım hemen yolluyor ustasını boyacılara dedim durun rustikçi geliyor delecek hep duvarları perdeci aradı ölçü almaya gidiyormuş hepsi aynı anda evde olacak ama ben iş yerinde olacam kendi kafalarına göre inşallah iyi birşeyler çıkar annemde gidiyor şimdi eve bakalım canlı telefon bağlantısıyla iletişim kurcam :)) 3g gerekli birşeymiş ama bizde yok

geniş ınsan o kadar cokkı ama bıdaha asla arabalarını yollayamazlar buraya
nerde bu genışlığı bulcaklar 8 ayda yılda bı ödeme ohh
bıde utanmadan ıtıraz etmeler

ana ızın vermezler mı
ben duramamlenn
benım telı yollayım sana3 g var
kocemınde 3 g sı var
onu gözetlıyom

nasıl perde filan kalmamış şaşıyorum
vermezler yoğunum aslında bir buraya bakıyorum iki kayıt atıyorum
geç kaldın böcük sağolasın ama bana şimdi lazımdı hiçbirşeyin başında duramayıp kendim karar veremedim hep afaki oldu ama olsun ne yapayım sevdim evimi ben birde içine girsem

hızlı kargoda etsem yetişmez mı:)
neyse başka bahara
evın takstıı azalınca 3G al kocenı ızlersın:)

ınş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…