nasılsınız canlarım? uzun zamandır giremedim ama hep aklımdasınız. oğlum çok yaramaz bir saniye bile kucağımdan inmiyor yabilgisayarı bile açamıyorum. akşamları da gazı tutuyor hepiniz iyisinizdir inş çok öpüyorum hepiciğinizi
defnemm h geldın tatlımnasılsınız canlarım? uzun zamandır giremedim ama hep aklımdasınız. oğlum çok yaramaz bir saniye bile kucağımdan inmiyor yabilgisayarı bile açamıyorum. akşamları da gazı tutuyor hepiniz iyisinizdir inş çok öpüyorum hepiciğinizi
napim bi hışım geldim alıntı etmişim hepsini, ay bugün erkenciyim maşallah diyin kızlarmandiş biliyorum sen sadelikten yanaydın ben kendime düşünüp hani turunculu bordulu nasıl etsen olur açık renk ya, ben akçağaç gibi görüyorum kapaklar beyaz dopru mu, beyazlı diil de akçaağaç gibi olsa her renge uydururum valla, zenginin parası züğürdün çenesi hesabı bakalım nasıl ev düşecek kısmetimize gün gelip de, hani eskiyince yaptırırm di mi ben de napim
ay o musluklardan görmüştüm bir yerlerde süperdi ya oh koy tezgaha çek doldur içine su beklesin ıslansın çek öbür taraf leğeni doldur sebzeleri yıka oh valla güle güle çek çek sula etrafı mandiş bak o zaman lavabo da çok etkilemez seni, ahaha eşin akıllıymış ben de tencere ocak sevmem zaten diğerlerini makineye atıyor insn
he haluk'un 2-3 konserine gittim ben de, hele tatile gittiğim yerde denk gelince süper oluyordu
ben bi oturcam kimse kaldıramayacak bi gün beni
aman burada mutfak fantezileri coşmuş
ekmek parası olmasa hiç bir güç beni götüremez oralara zati
uğraşıyoruz işte böcüşüm, daha var zamanı he sana 2 diyim sonra uzatırım
aha:92: ben salon ve banyo isterim büyük mutfak bol dolaplı orta olsun yeter, fazla girme niyetinde değilim nasıl olsa
önce zaten nişan var daha böcüşüm
ha bu arada o musluğu kafaya geçirme hakkat güzelmiş böcüşüm ben de takipteyim inciler döktürüyorsun yine:)))
h geldın sendeDefnem canım arkadaşım demek bebeğin olduuuu... çok sevindimmmm. Allah analı babalı büyütsün.
Rabbim isteyen herkese nasib etsn inşallah. meleğini ve seni kocaman öpüyorum
Günaydın kızlar
nasılsınız canlarım? uzun zamandır giremedim ama hep aklımdasınız. oğlum çok yaramaz bir saniye bile kucağımdan inmiyor yabilgisayarı bile açamıyorum. akşamları da gazı tutuyor hepiniz iyisinizdir inş çok öpüyorum hepiciğinizi
napim bi hışım geldim alıntı etmişim hepsini, ay bugün erkenciyim maşallah diyin kızlarmandiş biliyorum sen sadelikten yanaydın ben kendime düşünüp hani turunculu bordulu nasıl etsen olur açık renk ya, ben akçağaç gibi görüyorum kapaklar beyaz dopru mu, beyazlı diil de akçaağaç gibi olsa her renge uydururum valla, zenginin parası züğürdün çenesi hesabı bakalım nasıl ev düşecek kısmetimize gün gelip de, hani eskiyince yaptırırm di mi ben de napim
ay o musluklardan görmüştüm bir yerlerde süperdi ya oh koy tezgaha çek doldur içine su beklesin ıslansın çek öbür taraf leğeni doldur sebzeleri yıka oh valla güle güle çek çek sula etrafı mandiş bak o zaman lavabo da çok etkilemez seni, ahaha eşin akıllıymış ben de tencere ocak sevmem zaten diğerlerini makineye atıyor insn
he haluk'un 2-3 konserine gittim ben de, hele tatile gittiğim yerde denk gelince süper oluyordu
ben bi oturcam kimse kaldıramayacak bi gün beni
aman burada mutfak fantezileri coşmuş
ekmek parası olmasa hiç bir güç beni götüremez oralara zati
uğraşıyoruz işte böcüşüm, daha var zamanı he sana 2 diyim sonra uzatırım
aha:92: ben salon ve banyo isterim büyük mutfak bol dolaplı orta olsun yeter, fazla girme niyetinde değilim nasıl olsa
önce zaten nişan var daha böcüşüm
ha bu arada o musluğu kafaya geçirme hakkat güzelmiş böcüşüm ben de takipteyim inciler döktürüyorsun yine:)))
Defnem canım arkadaşım demek bebeğin olduuuu... çok sevindimmmm. Allah analı babalı büyütsün.
Rabbim isteyen herkese nasib etsn inşallah. meleğini ve seni kocaman öpüyorum
Günaydın kızlar
defnemm h geldın tatlım
maşalllah bebek 2 aylık olmuş bıle
ismini ne koydunuz resımde ısterız
sen mı bakceksın yoksa işe döncekmısn
cok öpuyom senı
bende çeyrek parası olmasa gelmem zaar
tmm kanga sen evlenene kadar bende bebek yapmıycam yaklaşık aynı zamanlara denk gelıyo cunkum
ben sıze ıncı düşüncelerımı paylaşırımda şu aralar kafam basmıo gelır herhalde aklıma
h geldın sende
ınsan bıde bıze slm edero kadar aktıf edıok topıcı
gunaydın cnm
nasılsın
iş nasıl gıdıyor
dün akşam hiçiş etmedım
dışarda yedık gezdık eve geldık hopp yatağaa
işte bu aferin sana
de getbugun gıdemde banyo wc yıkayım sılem evımı
sonra yatarım rahat rahath sonu yokum evde
bu olmadı işte hafta sonu ablana mı gitcen alışverişte yapacaktın
kısmetse evt cnm
nasıl yetişcem bılmem ama şöle bı plan ettık
ctesı ablamla alışverışe cıkcaz ctesı aksam abımlerle döncez bızde kalcekler
tabı bu kesın değil
belkıde ben bu hafta kalırım haftaya abımler gelır
kaynanam gıdıyormuş pazar gunu
k.babam gelmış kaç gundur ablasında
eşimı bıle arayıp ben geldım dememış
dün enıştesı demış baban geldı dıye adama bak ya arayıp demıo hanı ben geldım
eşim dıo napım gıdım mı
o halasıylada küs eşim
neyse dedım sen bılırsın yol orda ama ben gelmem
aman dedı bende gıtmıyom arayıp bızı evladım var demıo
2 yıldırda aramıo heededım sonra bana deme bişi
gtmek ıstemıyorsanda söle sabah cıkıom gece gelıom zaman yok dıye
yada bişi deme boşver dedım
he bıde eşim ben gtmezsem o gelır falan dedı
gelemez dedım
helede asla kalamz
benım evım meyhane deıl ne guzel enıstesıyle bol bol içerler banada sakın gelmesın
gıt gör dedım
ama eşim gtmk ıstemıyo
sende gitmediği için pek bi üzülmüşsündür böcük
boşver kafana takılcak kadar değerli konu değil tavrını koymuşsun gerisini salla
neler alacaksınız bakalaım alışverişte bebişe
hiç üzülmedım
hatta eşim bıgün önce halasıyla karşılamış normalde küsler ama konuşmuşlar cok sevındım
halam bı tane
keşke o kaynanam olsaymışınan gtsın ısterdımama düşündum sonra dedım gtmesın ıyıkı de gtmıyo
bunu ben dedığım ıcın değil düşündü
ya o benım babamsa nıye aramadı benı demıo geldım dıye falan dıyınce gtmekten vazgectı
takmıyorumda sonra kötu bız oluyoz aman muhım deıl
ne bulursakhatsane cıkışı alcem altınıda hazr
cok alamam borc var bızdede ısterımkı cok cok alayım
baksana adamda rahat kadın da rahat arama zahmetinde bulunmuyorlar siz niye gitme zahmetinde bulunacaksınızki
eşinin düşünebilmesi süper bişiy her erkek bu ayrıntıyı düşünmez anacım babacım der her şeye rağmen ben deli olurum
altında bu hafta iyi knya al bari teyzesi
Böcük mandiş aşk olsun. Geldim buraya ben geldim artık burdayım dedim bi kaç kişi haricinde kimse hoş geldin demedi ki banaaa...
Hem öyle bilinçli bişeyde değildi size yazmak. ayrıca hepinizide çok özledim.
Mandiş sende mi hamilesin yoksa....
Böcük karısı beceriksiz zaten ondan böyle bir performans beklemiyorum ama yne sana da soryaım böcük var mı bi durum
kızlar çok hızlı okumaya çalıştım biraz, çok uykum var, bi selam edem dedim.
böcüşüm yanlış mı okudum dün hiç iç etmedim mi demişsin bi aferin de benden.
dephne yeni mi mesajı eski mi bilmiyorum ama uğra arada, uyutunca oğlanı.
mandiş benim pc den de yanlış görmüş olabilirim renkleri sonuçta açık ve her renkle uyum sağlayacak renkler ama gri tonlarını beyazdan daha çok severim ne yalan söylyim, evime kapıları bile beyaz yaptırmadım ya
boşver sana da selam, arada selamını alıyoz en azından
Günaydın kızlar
İş kötü be böcük dün güvenimi acayip sarstılar.Orda yapamazsan bizi ara diyen bir şirket vardı ya onları aradım.Biz arıyacaz sizi dediler.Olmıyack sanırım
sel hoşgeldin gözün aydın kocan yakına gelmişen büyük gözün aydın kaynanan yok :))
defnenin oğluşu var da efsunu bilmiyorum al vall neti pc yi bir an önce topik elden gidiyor haberin olsun
senin adına sevindim canım herşeyin yolunda olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?