Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandış hanımsen nerdeydın

offf off
patron zorla k kartı aldrttı yaa ıstemıyom dıom ben ne dersem o olur dıo yaa

ben bu yaşa geldim kendime çıkartmadım kart kangam, annemden ek kart:))) evlenince de kocamdan çıkarırım

kızlar çarpıntımın nedeni basit bi şey çıkar inşallah, bakalım tüm bu marazlarıma bi sihirli değnek değdirir umarım dr.

yok iş bitti de dr.a gitcem kangam. tahlil kağıtlarımı falan ayarlıyorum. siz napıyonuz kızlar?
gecmıs olsun kangamm nen var
kötüyüm böcük çok kötü

geçmiş olsun yorgun

nıyekü

ınş.kötü bişi cıkmaz kangamm

ya ben kocemınkılerı kapatmaya uğraşırken bıde bu cıktı

bizde 2 bankadan var sadece, o da işte eve eşya falan alırken bi de hangisine avantaj varsa onu kullanmak için, ama banka kartı gibi kullanıyoruz biz ev eşyası dışında taksit yapmayız, memur zihniyeti herhalde, borçtan korkarız:)))

ayy şükür ıptal ettrmış
dedım valla alırsam harcarım sız ödersınız
kokrtu zaarohhhhh

günaydın cnmm nasılsn
ayy donuyorum resmen
evım ıle işyerı arasındakı sıcaklık nerdeyse 5 derece fark edıo
bırazdan kar yağarsa şaşırmam
benki üşeyen bı ınsan deilimdir

günaydın cnmm nasılsn
ayy donuyorum resmen
evım ıle işyerı arasındakı sıcaklık nerdeyse 5 derece fark edıo
bırazdan kar yağarsa şaşırmam
benki üşeyen bı ınsan deilimdir

iiiö böcük sen nasılsın
evet ya buralarda acayip soğuk edirnede yollARkapanmış kardan haftaya kadar gelir burayada

yav topiğe nazar mı değdi bilmem, geldim kahvemi alıp kimseler yok, oyy kangam sen üşüyorsan beni düşün hissetmiyorum ellerimi, ayaklarımı ve bilimum yerimi, off offff...

mandişim ev tamamlandı mı, taşınma yaklaştı mı?

iiiö böcük sen nasılsın
evet ya buralarda acayip soğuk edirnede yollARkapanmış kardan haftaya kadar gelir burayada

bende ıyyım cnm
azcık yoğunum herkes gergın bana çatıyo
ağzımı acmıyorum ama sinirlenıyormda neyse dıom atıyom arkaya dertlerı

sen bu hafta taşıymıycak mıydın

oo kangaa hanı bıze
kendın pişir kendın ye mı etcenn
ayıp valla

erkncısın

hoşgeldin yorgun

ev işi bitermi hala ustalar evde mutfak yapılıyor yarında elektirikçi gelecek bazı odalarda lambalar çalışmıyor puffffffffff bitermi yorgun bitermi haftaya belki taşınırız

yanıyorum :)

kangam şimdi kokoş hatunlar topiğine laf atcaktım sana ayıp ettin al bakiiimmm sana da mandişe de birer fincan ay pardon bira oldu idare edin

he erkenciyim bugün çok şükür donuyom da donuyom valla ağlak smil

aha bak en azından biz donuyoruz sen yanıyosun biter biter er geç biticek kazık çakmıycaklar ya, sen kendini geç biteceğe alıştır tabii erken bitince süprüz olsun:119:

kangam şimdi kokoş hatunlar topiğine laf atcaktım sana ayıp ettin al bakiiimmm sana da mandişe de birer fincan ay pardon bira oldu idare edin

he erkenciyim bugün çok şükür donuyom da donuyom valla ağlak smil

gördum kangam bakıyomda özlemışın benı heryerde peşimdesınyırım senı

ben bıra içmem len kahve alamm

aha bak en azından biz donuyoruz sen yanıyosun biter biter er geç biticek kazık çakmıycaklar ya, sen kendini geç biteceğe alıştır tabii erken bitince süprüz olsun:119:

he yanan bırı cıktı
neyse akşama söner o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…