nann böcüşş seni bulcam diye son mesajlarını tıklamışım hem eşi hem işi topiği tıklamışım kazara off offf ne diyem ben sana, nan habersi bırakmayın bu topiği bi de açık kalmış of millet demiştir yorgun uğramazdı buraya, aman neyse, burayı sahipsiz bırakmayınnnn!
burdayım kangam yaa bende dıym herhalde bişi okuyo bılemedımkı
neysemm
dün kocemle ben kk dan sipidiye gıttıkcok güeldıı kocelermızlaa
oo keyfiniz bol olsun böcüşüm, gonzalez di di mi, siz tanışıyo muydunuz daha önceden? eşlerin olaya bakışı açısından dedim
kocelerımız arkadaş:) cnm
bende ıyyım cnm
azcık yoğunum herkes gergın bana çatıyo
ağzımı acmıyorum ama sinirlenıyormda neyse dıom atıyom arkaya dertlerı
sen bu hafta taşıymıycak mıydın
oo kangaa hanı bıze
kendın pişir kendın ye mı etcenn
ayıp valla
erkncısın
kangam şimdi kokoş hatunlar topiğine laf atcaktım sanaayıp ettin al bakiiimmm sana da mandişe de birer fincan ay pardon bira oldu idare edin
he erkenciyim bugün çok şükürdonuyom da donuyom valla ağlak smil
aha bak en azından biz donuyoruz sen yanıyosunbiter biter er geç biticek kazık çakmıycaklar ya, sen kendini geç biteceğe alıştır tabii erken bitince süprüz olsun:119:
gördum kangam bakıyomda özlemışın benı heryerde peşimdesınyırım senı
ben bıra içmem len kahve alamm
he yanan bırı cıktı
neyse akşama söner o
nann böcüşş seni bulcam diye son mesajlarını tıklamışım hem eşi hem işi topiği tıklamışım kazara off offf ne diyem ben sana, nan habersi bırakmayın bu topiği bi de açık kalmış of millet demiştir yorgun uğramazdı buraya, aman neyse, burayı sahipsiz bırakmayınnnn!
burdayım kangam yaa bende dıym herhalde bişi okuyo bılemedımkı
neysemm
dün kocemle ben kk dan sipidiye gıttıkcok güeldıı kocelermızlaa
oo keyfiniz bol olsun böcüşüm, gonzalez di di mi, siz tanışıyo muydunuz daha önceden? eşlerin olaya bakışı açısından dedim
kocelerımız arkadaş:) cnm
ohoo he ben de dedim vay be ne anlayışlı kocalar var:)))
ohoo he ben de dedim vay be ne anlayışlı kocalar var:)))
anladımmcıks ustalar desem anlarsın :)))
başka topiklerde cirit atıyor dimi bende diyorum yoğun galiba :)
umudum kalmadı artık :))
akşam koli bantlamak doldurmak taşımak daha çok ateş bastı beni :))
sendemi brütüs başka topiklerdesin :)
neler hazırlamıştı sipidi
benim eşim kaç kişiyle tanıştı olaya bakış açıları tanıyalım seversek arkadaş oluruz sevmezsek bir daha görüşmeyiz :)
sizin muhabbet geçmişten geliyor muş :)
yok normaldede gtsem gelır
mesala hiç tanımadığı bı arkadaşıma daha gtcez ama cok sevıyommm o bayanı eşi bebesı cok ıyıler
eşimde tanışsınn nolcekk:)
anladımm
yoğundum valla:26:kangam orda bişi yazcak dıye beklıyom gtmezdıya oraya
meğersem takılıp kalmış o da
umut fakırın ekmee
keşke o ateş benıde bassa
kangam benden cok takılıoy bakma sen ona masum duruşuna
ya biz dışarda buluştuk gezcektık hava kötu eşide gelın eve gıdek dedı gıttık
ne varsa yedık
planlı değildı yanı
bende salata ettım
hee geçmişten tanışıyoz ama ben sipidi ılkkez gördm
güzel bir akşam geçirmişsiniz planlı olmasada anladığım kadarıyla Allah muhabbetinizi artırsın
oo mandiş kolileri bantlamaya başlamışsınsıcak bassın iyidir d.gaz çok fena
yok yahu, benim eskiden girdiğim hatta sanırım böcüşle de ilk tanıştığım topic vardı, seni dekorasyon topiğinde gördüm son mesajlarını böcüşü de enseleyem derken bakmadan topic adına tıklamışım, işin kötüsü bu topiğe gelince böcüşüm bakmamıştım da kalmış açık orada sanki tekrar gitmiş gibi olmuşumay karışık oldu sanırım neyse
kangam, sizin kafaların uyması zaten en önemlisi, bir de eşin biliyor patronun bile biliyor ya nerdeyse di mi kk yı, benimki bana erkekler kulubünden arkadaş var eşiyle birlikte buluşsak hafta sonu dese,kalırım o yüzden benimkinin olası tepkisi de aynı biliyorum, ondan sebep hani birden ikinizin eşleri de pek anlayışlı geldi ama muhabbet eskidenmiş, ağzınızın tadı bol olsun, yaşlar da uygun sanırım güzel hafta sonları şimdiden
oo mandiş kolileri bantlamaya başlamışsınsıcak bassın iyidir d.gaz çok fena
yok yahu, benim eskiden girdiğim hatta sanırım böcüşle de ilk tanıştığım topic vardı, seni dekorasyon topiğinde gördüm son mesajlarını böcüşü de enseleyem derken bakmadan topic adına tıklamışım, işin kötüsü bu topiğe gelince böcüşüm bakmamıştım da kalmış açık orada sanki tekrar gitmiş gibi olmuşumay karışık oldu sanırım neyse
kangam, sizin kafaların uyması zaten en önemlisi, bir de eşin biliyor patronun bile biliyor ya nerdeyse di mi kk yı, benimki bana erkekler kulubünden arkadaş var eşiyle birlikte buluşsak hafta sonu dese,kalırım o yüzden benimkinin olası tepkisi de aynı biliyorum, ondan sebep hani birden ikinizin eşleri de pek anlayışlı geldi ama muhabbet eskidenmiş, ağzınızın tadı bol olsun, yaşlar da uygun sanırım güzel hafta sonları şimdiden
kanga senı görunce zaten sordular okudun mu brck sordu ama cıkmıştınbı telaşla
aman bişi olmaz yaa
evt cnm ama ben sipidiyı ılkkez gördum cokta sevdımsevmesem daha görüşmeyız sanırım
eşlerde tanışıyo sorun yok ama ben bazen eşimin tanımadığı bırıne dıom gıdım kızlarla buluşcaz
yollamıo uyuzsankı ne varsa bekarken hep gıderdım
şimdık özledım gıtmeyı bıde uzağa taşındım ya cok zor oluyoo
gıt gel ama sorun yaratmaz eşim yeterkı ben ısteyım üzmez benı pek
ısrar etsemde yollar ama etmıyorum
günaydın bu arada
24 şehıt var cok sayıda yaralı ALLAH belarını tez zamanda versın ınş.
taşınırsın cnm
off mandış cnm sıkkın askerlerımızı Rabbım korusun kara harekatı başladı
düşmanın gözunu kör etsın Rabbım
kurdukları tuzaklara düşsünler ınş.
kaddafide ölmüş
kanga senı görunce zaten sordular okudun mu brck sordu ama cıkmıştınbı telaşla
aman bişi olmaz yaa
evt cnm ama ben sipidiyı ılkkez gördum cokta sevdımsevmesem daha görüşmeyız sanırım
eşlerde tanışıyo sorun yok ama ben bazen eşimin tanımadığı bırıne dıom gıdım kızlarla buluşcaz
yollamıo uyuzsankı ne varsa bekarken hep gıderdım
şimdık özledım gıtmeyı bıde uzağa taşındım ya cok zor oluyoo
gıt gel ama sorun yaratmaz eşim yeterkı ben ısteyım üzmez benı pek
ısrar etsemde yollar ama etmıyorum
günaydın bu arada
24 şehıt var cok sayıda yaralı ALLAH belarını tez zamanda versın ınş.
kolilemeler başladı kırılcaklar gitti evde her yer her yerde
bugünler koşuşturmacaların azaldı gibi yorgun
şehitler konusuna hiç girmiyorum mekanları cennet olsun ailelerine Allah sabır versin
günaydın hanımlar
of of taşınmak istiyorum bir an önce
böcük şehitlerden iki tamesi buradan dünden beri böğüre böğüre ağlayasım var işyerimin karşında kapısının önünde çelik kuvvetler kamp kurdu onların parti binalarını koruyor gençler aralıklarla sloganlarla geçiş yapıyor yoldan geçen bazı insan suretindekiler gülerek geçiyor parti binalarının içinde insan kılığındaki mahlluklar var hepsi bayram yapıyor devletin onlara açtığı kanalda Türkçe yaptıklarını anlatıyorlar mutlulukları gözlerinden okunuyor söylenecek okadar söz varki ne burası yeri nede benimki birşeyleri değiştirir değiştirmesi gerekenler konuşmalı ben değil
bugün yazasımda gelmedı
kangam gelırsen öpemm senı
madışım senıde öpemm
yaşam belirtisi 1-2, yaşam belirtisi 1-2... merkezden topic'e... kule cevap ver...
yok kangam kapadım ki fark edince, ne olabilir ki zaten böcüşüm, bi şey olacağından değil, ben o topicten çıktım gitmiyorum, bakmıyorum senin peşine düşüp de sanki orayı okuyor durumuna düşmek garip oldu kaçak kangam benim dur topicte, peşine düşmem bak bi daha.
nasık netten tanıştııklarına mı yollamıyor, eski arkadaşlarına mı? bizde ikimiz açısından da öyle bir durum hiç yaşanmadı, yaşanamaz, bir de tabii yaş ve oturmuş düzenlerimizin etkisi, bu saatten sonra ne ben ona ne o bana böyle bir şey istesek de diyemeyiz. ama onetten tanıştım şunla buluşcam dese hiç hoş karşılamambu yüzden ben de kalkışmam.
denecek çok şey var, yeri burası değil mandişin dediği gibi, ayrıca diğer dedikleri gibi...
artık gücüm kalmadı mandiş, bu hafta iş daha az yoğundu allahtan, diğer işlerime zaman ayırdım ama evle ilgili diyorsan kılımı kıpırdatmadım, annem üşütmüştü zaten dışarı işleri bana kaldı hep. neyse o iyileşsin de ben yine yaparım hepsini sorun değil. çok şükür atlatıyor gibi.
hala yaptırılacak, alınacak şeyler var ev için ve benim içimde zerre kadar ilgi, alaka, istek kalmadı valla
bıktııııımmm tepinen smil, uf azaltmıilar şunları üşeniyorum fazlası'ndan açıp koymaya.
artık gün mü saat mi sayıcaz mandiş??? sağlık olsun diyeceğiz ve ustaların inşallah kendileri gibi ustalara işleri düşer diye temennide bulunupyeni evde yapacağın keyifleri düşüneceğiz
altına imza...
ben de öpem böcüşümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?