Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydınnn gene yoğunum ben yaa

kanga bak mandış demış zaten dıycemı ben demesem bıdahaönemlı olan nerden tanıştığında değil açıkcası sevmek
ben sevdıklerıme cok ıyı kalplı arkadaşlarımla tanıştım kk sayesınde
şimdık eşime desem buluşcaz o kk dan olduğundan cok uzak gtme başına bişi gelır dıye yollaamz

akşam kauföre gttım ağda yaptrdım geberdım
eve koşturdum bı hızla
sildim süpürdüm
yarın ağır mısafrlerım var malumbugunde mamalar hazrlıycam

meze olarakda sofraya koyabilirsin yada ara sıcak yerine lavaş ekmeği doğranmamış marul limonla süsleyip ezme salata mercimek çorbası fırında tavuk pilav patates kızartması irmik helvası çay meyve son olarak 40 yıl hatırı olan Türk kahvesi

allah sabır versin mandiş ustalara işini düşürmesin uzun bir süre...

ya kızlar anlatamadım ki, ben zaten netten çok kişiyle değil az kişiyle arkadaşım, sonuçta fotoğraf çekip çekip nete ekleme konusunda hasta olmayan bu konuda güvendiğim ve çok şey paylaştığım arkadaşlarla görüşmek isterim, ha buna ne kadar zamanım olur tartışılır. yılda 1-2 defa görüşmek uğruna adama neden böyle bir konuda koz vereyim, sorarım size? ben ki onun çok yakın olmayan arkadaşları ve eşleriyle görüşmeye bile pek yanaşmayan, ama tabii onun arkadaşları görüşsün bir şey demem, ancak kalkıp bana netten tanıştım şu arkadaşlagörüşcem derse kabul etmem. anlatabildim sanırım çünkü biz kadınlar çok laf yapar, 6. hissimiz kuvvetlidir, daha detaycıyızdır, daha iyi anlar tanırız yazışmalardan karşımızdakini, ama erkekler en azından benimki değil. ama ona bunu anlatamam, ömür boyu bu kozu eline veremem

kolay gelsin böcüş cevabı yukarıda

sen say bunları ben bunları yersem komaya girerim

saygı duyarım yorgun bak bu konuda aynı fikirde değiliz tutmadı :))

saygı duyarım yorgun bak bu konuda aynı fikirde değiliz tutmadı :))

ailevi sorun mandiş, annemler falan kardeşimle bana hep hani klasik laf vardır ya, sana yapmalarını istemediğin şeyi kimseyi yapma, diyerek büyüttüler, kaç yaşına geldik etkisinden kurtulamadık valla. empati olayını yıllar önce çözmüş bizimkiler ama fazla yoğunlaşmışlar

çok isterdim ama ona kızarken kızdığım şeyleri kendim yapabilmeyi, bir de zeytinyağı gibi üste çıkmayı :!: hatta diyorum ben kadınım görüşürüm, sen erkeksin desem, tepkisi ne olur acaba

ben ne dıycem bılemedım hee
kafam karıştı
en ıyısı susayım

kanga ya bende mandış gıbıyım sanırım sorun olmazdı benım içinde
ama bıde şu var ben herkesle görüşmem zaten
özelım laa

zeytinyağlık yapmak güzeldir herhalde ahh ahhhh

bak sizinkiler telif alsaymış şimdi patladı gitti :)

çok kalabalık arkadaş akrama filan sevmiyorsun sanırım

özelsin tabii kangamm:)))

zeytinyağlık yapmak güzeldir herhalde ahh ahhhh

bak sizinkiler telif alsaymış şimdi patladı gitti :)

çok kalabalık arkadaş akrama filan sevmiyorsun sanırım

he di mi ama, ahh ahh hiç girişimci ruhları yoktu ki işte bizimkilerin:)))

az, özden yanayım daha çok mandiş. ha kalabalık ortamlara da girerim dışarıda ama çok seyrek. akrabadan çok dostlara önem verirm. ailemden edindiğim tecrübedir bu da, en zor anında, hastalıkta aile dostlarımız koşmuştur yanımıza, yaşlarına başlarına bakmadan, ailemin hakkının çok geçtiği akrabalar yerine.

bir de bildiğiniz gibi çalışma saatlerim nedeniyle zaten çok az imkanım oluyor, herkes istanbul'un bir tarafına dağılmış, herkesin düzenleri farklı farklı, e bizim iş güçler öyle, fırsat bulunca en yakın dostlarımla hasret gidermeyi tercih ediyorum doğal olarak, onlarla 1-2 saat geçirmek bile nasıl iyi geliyor insana, ruhuna...

özelsin laaa :))

kesinlikle o konuda hak veriyorum her zaman dostlar daha iyidir akrabalardan akraba akreptir derler atalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…