- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bugun kabul günü zaarhemde yenı yenı msjlar
aman dıkkat
selam werdik alan yok mu yaa allahın selamını
özelsin laaa :))
kesinlikle o konuda hak veriyorum her zaman dostlar daha iyidir akrabalardan akraba akreptir derler atalar
bugun kabul günü zaarhemde yenı yenı msjlar
aman dıkkat
benım burda kımsem yok zaten akraba mı oda ne dıycek hale geldım
kazık yemedık değil ama özluyorumda
kımsesız olmak daha kötü
ama dost tercıhımdır
kangam senınle bıgun buluşsak laa
var var olmaz mı genelde selam verenler bir daha uğramıyor nereye yazdığını bulamıyor yada başka nedenlerden o yüzden senide bir daha uğramaz sandım kusura bakma hoşgeldin Aslm
mesaim bitti yarın tatil pazar günü taşıncam bir haftada izin aldım fırsat bulursam evden girerim nete hoşakalın kızlar
iyi tatıller mandışım
pek tatıl olmuycak ama olsunn
kangaa hiç halım yok ızın alcemm mısafrımde var ınş.verır patron
nasıl bı tesadüf olcek o neyse ismarlaşırık sonra tesadüf gıbım olur
kk da neymış derık
yolda tanıştık
akıllı kangam benim nasıl da anlıyorsun hemen
ay halım yok diyince alla alla sen evi çoktan düzmüştün, sen de mi halı arıyosun diye düşündüm bi anbu tadilat işleri kafayı yedirtti bana
günaydınnn yeni evimden :))) 5 gün izinliyim evi toplayacam yaa bu ev nasıl toplanacak :))
2 gündür ordan oraya süründüm gene, pc açmaya halim de kalmadı, şimdi de uyku tutmadı gene yorgunum da, off bilmiyorum. deprem iyice moralleri bozdu gerçi yollara düşmek daha iyi insan net başında tv başında daha köyü oluyor.
kangamın duasına amiin, mandişim düzelir, düzelir, eşyalar gitti ya, kasma kendini yavaş yavaş))
he valla kangam kafayı yedik, halım yok demişsin ama ben ne edeyim di mi:)))
Slm ben geldim
Mandiş evine geçmişin hayırlı olsun.Ev toplanıyor gözünde büyütme keyfini çıkar..
Bugün yeni bir şirketle anlaştım kızlar.Aybaşında işbaşı yapacam.Şimdiki şirkete söyledim.Şef ayrılmanızı istemem vs. gibi bir konuşma yaptı.Ücret konusunuda İK ile konuşmamı söyledi.İK ya ayrılmak istediğimi ve nedenini söyleyince müdürümün yurtdışında olduğunu yarın geleceğini onun görüşeceğini söyledi.Yarın netlik kazanacak bakalım.Buraya devammı diğer şirkete yolculukmu bakalım
doğru diyorsun kangam insan üzülüyor normal, ama devamlı okudukça, seyrettikçe daha kötü oluyor. yolda da hiç radyo açmamaya çalışıyorum evde gece zaten yetiyor:S
bayramda ne edicen, kaç gün tatilsin kangam. ben bu bayram çalışmıycamm, inşallah yani. arkadaşlarımız görelim, gezelim istiyoruz, çok ihtiyacımız var buna...
mandiş nasıl durumlar, kaçta kaçını açtın kolilerin
boşver, seni örnek alacağım valla iş cesareti konusundatakipteyim bak iyi örnek oluyorsun valla bana tek sorun ücretse gör bakalım bi tekliflerini tabii haydi iyi haberlerini alalım senin de.
gözün aydın böcüşümm, inşallah olur tatil de hemen görürsün ama dediğin gibi olmadı bi dahaki hafta.
mandiş de ev yerleştirmede kangam kendi kendine yazışamıycağına göre tabii topic sessiz kalmış iyice. öğlenden beri çalışıyorum pc başında, çok iş çıkardım valla anca bi kahve molası verdim, kk çok zamanını yiyormuş kızlar insanın biraz geç oldu ama anladım:))))
sağol kangamm
mandış maşallah vılla dızıyosankı
tabı iş yapmaya yapmaya paslandı bunlarben olcemkı 1 günde bıtırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?