Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

benım burda kımsem yok zaten akraba mı oda ne dıycek hale geldım
kazık yemedık değil ama özluyorumda
kımsesız olmak daha kötü

ama dost tercıhımdır
kangam senınle bıgun buluşsak laa

selam werdik alan yok mu yaa allahın selamını

var var olmaz mı genelde selam verenler bir daha uğramıyor nereye yazdığını bulamıyor yada başka nedenlerden o yüzden senide bir daha uğramaz sandım kusura bakma hoşgeldin Aslm

mesaim bitti yarın tatil pazar günü taşıncam bir haftada izin aldım fırsat bulursam evden girerim nete hoşakalın kızlar

bi boş öğleden sonra ettimdi kk keyfi yine telefon tacizleriyle şereflendirdiler sağ olsunlar, sabır ya sabır, ben ofisteyken ağzını açıp da sorusunu sormayan, sonra elimde olmayan kitaplardan ve formlardan soru soran zihniyete ne denirrrr??

özelsin laaa :))

kesinlikle o konuda hak veriyorum her zaman dostlar daha iyidir akrabalardan akraba akreptir derler atalar

ah doğru o lafı da çok geç öğrendim ama çok doğru!

bugun kabul günü zaarhemde yenı yenı msjlar
aman dıkkat

benım burda kımsem yok zaten akraba mı oda ne dıycek hale geldım
kazık yemedık değil ama özluyorumda
kımsesız olmak daha kötü

ama dost tercıhımdır
kangam senınle bıgun buluşsak laa

önce bir yerde tesadüfen karşılaşıp tanışırız, sonra da orada tanışmış oluruz, netten değil, nasıl fikir ama

nee pazar mı haydi kolay gelsin mandişim turunçgilim, yeni evinin odalarından bağlanırsın bize

iyi tatıller mandışım
pek tatıl olmuycak ama olsunn

olsun olsun taşınınca bir oh çeksin yeter valla.

kangaa hiç halım yok ızın alcemm mısafrımde var ınş.verır patron

nasıl bı tesadüf olcek o neyse ismarlaşırık sonra tesadüf gıbım olur
kk da neymış derık
yolda tanıştık

kangaa hiç halım yok ızın alcemm mısafrımde var ınş.verır patron

nasıl bı tesadüf olcek o neyse ismarlaşırık sonra tesadüf gıbım olur
kk da neymış derık
yolda tanıştık

akıllı kangam benim nasıl da anlıyorsun hemen

ay halım yok diyince alla alla sen evi çoktan düzmüştün, sen de mi halı arıyosun diye düşündüm bi an bu tadilat işleri kafayı yedirtti bana

mandiş taşınmış olmalı bugün, tekrar güle güle otur mandişim yeni evinde, ağız tadıyla!!!! darısı tüm isteyenlerin başına!

başım çok ağrıyor, kafam dağılsın az bakayım dedim buralara...

akıllı kangam benim nasıl da anlıyorsun hemen

ay halım yok diyince alla alla sen evi çoktan düzmüştün, sen de mi halı arıyosun diye düşündüm bi an bu tadilat işleri kafayı yedirtti bana

kanga sız kafayı yıdınıs zaarhalı ev dekorasyon derken

yaa mandışım gelmedı dün noldukı
bende yazdım sanıyorum yazmamışım yoğundumda
mandışim kesın yoruldu ızınaldı işe gelmedı
bugun gelmıştr ınş

günaydınnn yeni evimden :))) 5 gün izinliyim evi toplayacam yaa bu ev nasıl toplanacak :))

günaydınnn yeni evimden :))) 5 gün izinliyim evi toplayacam yaa bu ev nasıl toplanacak :))

hayırlı uğurlu bereketlı huzurlu olsun yenı evın cnm
darısı bana ve tüm ısteyenlere
cok sevıdnımm valla

toplanır toplanır
yardıma gelırım ama genede
kangam gelmes aman görünmez hayalet casper o

2 gündür ordan oraya süründüm gene, pc açmaya halim de kalmadı, şimdi de uyku tutmadı gene yorgunum da, off bilmiyorum. deprem iyice moralleri bozdu gerçi yollara düşmek daha iyi insan net başında tv başında daha köyü oluyor.

kangamın duasına amiin, mandişim düzelir, düzelir, eşyalar gitti ya, kasma kendini yavaş yavaş))

he valla kangam kafayı yedik, halım yok demişsin ama ben ne edeyim di mi:)))

kangam hıc ızlemesen daha ıyı çünkü benım psıkolojım gercekten bozuldu
yalnız kalamıyorum
kıtap okumaya kendımı veremıyorum
off kötü cok kötü durumlar ya Rabbım yardımcıları olsun

aa kangam yaa bı nokta için mı bunca hüzün

günaydınnnnnn

Slm ben geldim

Mandiş evine geçmişin hayırlı olsun.Ev toplanıyor gözünde büyütme keyfini çıkar..

Bugün yeni bir şirketle anlaştım kızlar.Aybaşında işbaşı yapacam.Şimdiki şirkete söyledim.Şef ayrılmanızı istemem vs. gibi bir konuşma yaptı.Ücret konusunuda İK ile konuşmamı söyledi.İK ya ayrılmak istediğimi ve nedenini söyleyince müdürümün yurtdışında olduğunu yarın geleceğini onun görüşeceğini söyledi.Yarın netlik kazanacak bakalım.Buraya devammı diğer şirkete yolculukmu bakalım

doğru diyorsun kangam insan üzülüyor normal, ama devamlı okudukça, seyrettikçe daha kötü oluyor. yolda da hiç radyo açmamaya çalışıyorum evde gece zaten yetiyor:S

bayramda ne edicen, kaç gün tatilsin kangam. ben bu bayram çalışmıycamm, inşallah yani. arkadaşlarımız görelim, gezelim istiyoruz, çok ihtiyacımız var buna...

mandiş nasıl durumlar, kaçta kaçını açtın kolilerin

boşver, seni örnek alacağım valla iş cesareti konusunda takipteyim bak iyi örnek oluyorsun valla bana tek sorun ücretse gör bakalım bi tekliflerini tabii haydi iyi haberlerini alalım senin de.

h geldın cnm
kangamın dedığı gıbı tek sorun ücret ıse konuşmak lazım yok değilse zaman kaybetme derım
hayırlısı olsun

izlememkte olmuyo demı sorumsuz duygusuz hısseder ınsan kendınıneyse Rabbım yardımcıları olsun
gördukçe bızede olabılır bızımde yardım etmemız gerekırkı yardım görelım der
öle öle bakıyorum
güzel haberlerıde duymak içinde...

bayramkaç gün tatıl bellı değil ama sanırım perşembe iş başı yaparık
şöle cuma günü neyım son olsaydı gelmezdık ama haftanın ortasında bayram bıtıyoşansa bahh
ama bellı değil daha
annemler gelıyo kangambayramın son günü eğer tatıl olursa süper olur he olmazsa bı hafta daha annemı görmek için babamı görmekiçin beklemek zorunda kalcamınş.tatıl olur

gözün aydın böcüşümm, inşallah olur tatil de hemen görürsün ama dediğin gibi olmadı bi dahaki hafta.

mandiş de ev yerleştirmede kangam kendi kendine yazışamıycağına göre tabii topic sessiz kalmış iyice. öğlenden beri çalışıyorum pc başında, çok iş çıkardım valla anca bi kahve molası verdim, kk çok zamanını yiyormuş kızlar insanın biraz geç oldu ama anladım:))))

sağol kangamm

mandış maşallah vılla dızıyosankı
tabı iş yapmaya yapmaya paslandı bunlarben olcemkı 1 günde bıtırırdım

sağol kangamm

mandış maşallah vılla dızıyosankı
tabı iş yapmaya yapmaya paslandı bunlarben olcemkı 1 günde bıtırırdım

bak takıldım yine kk ya kaldım ama napiim kafam bulandı valla bütün gün soru hazırlamaktan. hehe paslandık tabii boşa hırpalamamak lazım bünyeyi böcüşüm, lazım olur ileride

bu aradaaa kızlar kalorifer petekleri üzerine takılan bi şey aldık süper oldu ısıyı odaya yöneltiyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…