- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüşüm çocukken insan zaten özeniyor, örgü şişleriyle mobilya aralarından toz alırdım büyük annemden öğrendiğim yöntemlerdi gülüyorum şimdi. derslerim ağırdı okulda, ama fırsat buldukça bi şeylerin ucundan tutat ederdim hep, evliyken de okul, iş, eş ayrıca kadın-erkek yapacak aklına gelen işler hep üstümdeydi ne oldu? doğuştan böyle değilim yani, ama hiçbirinin bir anlamı yok artık benim için, zevk aldığım şeyler çok farklı, üzerimde görev olarak hele hiç göresim yok, gördük de ne oldu, her işe yetiştik de ne oldu? he zaten dediğim gibi artık istesem de o kadar şeye yetişemem, zamanında kendi canımı hiçe saymaların bedelini bir bir ödüyorum işte şimdi sana yıpratma kendini derken, maalesef yaşanmışlıklar konuşuyo böcüşüm bu yorgun kangan değil, seni düşünerek. onlardan mutlu oluyorsan yap tabii, herkesin hayatı farklı malum, tavığım benimmm
he annenin enerjisi azalmadan yetşimen lazım hakkaten bak doğru diyon:)))
büyükşehir küçükşehir farkı bende kimseyi görmeden kimseyi tanımadan bir cadde boyu yürümeyi çok isterdim yaşadığım yerde :))
işyerinden çıktım durağa yürüyorum ve gümbürtü buradada koptu :)
o anasının dizinin dibinde şuan yok banyo yapmya üşenmiyorum böcük suyu seviyorum
çocuk olmasada ömür törpüsü ev işleri ya
annende aynı sana benzemiş dimi böcük :))
bu kadar doğru bir söz olamaz böcük hanım elini çabuk tut
ortası olması lazım mandiş hakkaten herkesi tanımak da sıkar tabii selam vericen millete lafa tutan eden, eskiden dedelerimin doğup büyüdüğü bir semtte otururduk ve ben küçükken sinir olurdum yanımda büyük olurdu tabii allahım eve gidene kadar, afakan basardı, sonra uzakta bir yere taşınınca filmde oynuyormuş gibi hissetmiştim kendimi anaa yürüyorum sahilden eve, tanıyan kimse yok:))) görünmez gibi hissetmiştim:))
ama işte böyle sadece ev ve aile kalınca insan özlüyor biraz. hoş ben de sabahtan akşama kadar çalışsam her zaman olmasa da şimdiden iyi olurdu, çünkü bazı arkadaşlar benim evime yakın çalışıyor, ama onlar çıktığında ben işte oluyorum ben boşken onlar işte:S
he valla kangam tavığım, annesini kopyalamış inşallah enerjisi yeter ama artık çağ değişiyor böcüşüm hevesin geçip sen de çağa ayak uydurup evde de nete falan takılır iş yapmayı bırakırsın tez zamanda inşallahhh:))) aman tavığım boğacak beni kaçtım
bu dua ya içtenlikle aminnnnnnn böcükü kendimize benzetelim artık çoğunluğa uysun dimi ama
görünmezlik daha iyi yorgun eğer biriyle görüşmek istiyosan telefon var teknolojinin nimetleri var istediğin kişiyle görüşebilirsin ortak zaman bulunur yeteki istensin ama istemediğin halde düşünsene duygusal takılıyorsun yağmurda ıslanara yürümek istiyorsun kulağında kulaklık hoş müzikler yavaş yavaş yürüyorsun yağmur çişeliyor sokak lambaları altında adım atıyorsun sağdan biri bağırıyor yorgunn ıslandın şu saçağın altına gel tabi duymuyorsun sen devam ediyorsun soldan biri dürtüyor çekiyor seni bir saçak altınasonra başlıyor sohbeete anammm görünmez olmak istiyorum :))
mandiş senaryo konusunda kendini aştı farkında mısın:))) turunçgil sisters plato sunar olacak yakında:))))
betimleme süper valla aha gözümde canlandı bir de dürtüyor diyince irkildim iyi mi
evet, evetttt böcüşşş bize benzeeeeee, bıkıcan bizden pes edicen yakında di miiii
Günaydın
Ben bugün çalışıyorum.Ve Burası çok soğuk
günaydın cnm
burasıda öle ama elektrıklı sobam var Allahtan
klımam bozuk bugün yapcaklardı
bende istiyecem elektrikli soba yoksa durulmaz burda.O kadar üşüyorumki hapşurmaya başladım bile.Boğazların gıcıklanmayada başladı.
boşver en baştan isteklerini bildirmelisin sonra tavırları nasıl olsa bugüne kadar geldi salla gitsin oluverir
böcük evi o kadar zaman temizlemediğine inanamıyorum :)) umutsuz ev kadınlarındaki titiz hatun sen oluyorsun
yorgun o dizideki bizim rolumüz ne ola ki sanırım şu makarna yapan sürekli :))
üfürme böcük ben halimden memnunum ev işlerine kendimi adamak istemiyorum :))
ahaa yemin ederim kendimi benzetebileceğim o var sadece:)))))))))) sakarlığı da benziyo bana :)))))
tavığım ben de bitiyorum o kadına, bennu yıldırımlar'a yani, o sahnede hele koptum:)))
he işte bak ama sen evle hep şunu ettim, bunu bitirdim diye annatıyosun o zaman o profili sen çiziyosun kangam kafamızda, ara gel de şöle amaan dursun süpürge nolcak, hııh yap di mi ama, senin için endişelendiğimden üstüne geliyom ben de, aferin aferin o zaman bak:)))
annelerimize maşallah kangam, onlar resmen eski toprak, rahatsızlıkları olsa bile, onlardaki enerji yok yok bende çabuk tükendi valla ,bu haat beni yıprattı:))) hep öyle ama çevreme bakınca benimkinin annesi, arkadaşların annesi, maşallah onlara, bizden sonraki nesil daha da çürük olacak zaten kaç yaşına kadar pusette geziyolar tembeller, hep fast food, hormonlu gıdalar...
aman karşılaşma böcüşüm, keşke iksir olsa, sevdiklerimize görünsek, diğper teferruatlara görünmesek di mi:))
he al tabii, bende bağımlılık gibi net, gerçi siz bütün gün ofiste elinizde net olduğu için özlem duymuyorsunuzdur çok anlıyorum ama resmen arkadaş oluyor insana. he sen ben eve gelmeden sızarsın orası ayrı tavığımmm:)))
sana benzemek miii, mandiş kaççç böcüş bizi üfürecekkk:)))
ilk mesajını okuyunca bunu geçirdim aklımdan boşver, baştan sesini çıkarman lazım yoksa sonra işlemiyor insanlara malum, nerede kk da sanırım bir kız vardı iş yerinde bankoda çalışıyordu sanırım ve soğua çare bulmuyordu iş yeri işten çıkmıştı hep hasta oluyordu, kimdi unuttum.
çözerler tez zmaanda sorununu umarım. kolay gelsin!
boşver en baştan isteklerini bildirmelisin sonra tavırları nasıl olsa bugüne kadar geldi salla gitsin oluverir
böcük evi o kadar zaman temizlemediğine inanamıyorum :)) umutsuz ev kadınlarındaki titiz hatun sen oluyorsun
yorgun o dizideki bizim rolumüz ne ola ki sanırım şu makarna yapan sürekli :))
üfürme böcük ben halimden memnunum ev işlerine kendimi adamak istemiyorum :))
ahaa yemin ederim kendimi benzetebileceğim o var sadece:)))))))))) sakarlığı da benziyo bana :)))))
:))) valla sendemi yorgun
ayy bı yazamadım malumm çalışkan zekı ve çevıkımmmyetışmem lazım işlere
ayy ben hepsıne bıtıyom özellıkle 4 cocuklu olanaeşimde baylıo bak bak dıo mıllet kaç cocuk edıyy
bende duymamazlıktan gelıom tabe öle konuları
tmm bundan sonra yattığımı ve işlerı salladığımıda derım sıze benzıycemmbu gıdışle napım benden burda başka kımse yok:)
kanga eskı topraklardan banada geçmiş galıba son örneklerınden bırı olabılır mıyım sence
annelerımız maşallah
tarla ev işi kaynana cocuklar derken taş gıbıler hala
ayy işlerınde hep net hep net
evdede işler bekler evde olursa işler kalır almım benşimdık dayak yıycem
sakarlıkta yarışırımaslında işte hep yetişme telaşından kaynaklanıyor belki de bi yerde bi yere, ama bağımlılık yapmış sakin bile olsam sakarım artık
tütütüü maşallah böcüşüme, zeki ve çalışkanlığın kalsın çevikliği bırak, çalışkanlığı da masa başına et, ofiste de evde de rahat hayatı benimseee ahaah he sen alma alma eve, dayağın bekliyor kapıda
kangam uzun seneler aktif olmak istiyorsan idareli harca diyorum işte, bir de sen çökücen iş edem derken adam genç ve diri kalcak onu düşün
Sel hoşgeldin..
Eşim askerde olduğu için sanırım sıkıntın ((
İyiyim bende saolasın.
Geçecek bugünler Selcim.Kayınvalidenlemi kalıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?