Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ayy kangama bak sen aklıma umutsuz ev garularındakı titiz hatun geldıen son gecelık aldı kocasıyla dizi cekcek adam tam sevınıyoo ayy dıo üstüne yağ dökülmüş cıkmaz falan
aman aman o kadar değiliz ama bız
ben mesala ne eşim aman yemek yesın aman o yorulmasın aman şöle öle dıye kendıı yıpratmam
içimden gelerek yapıyorum herşeyı kendımı cok yormadan
ben zaten iş ederken dınlenyorumiş benım soyadım ama bazen oluyo mesela 2 haftadır evı süpürmuyorumyarında kocem ızınlı onunla gezerık yatarak dvd açar ızlerık
aman iş beklesın az dahadıyebılıyorum yanı

annemde enerjı hıc azalmazyanı ınş.maşallah 20 yıl kaynanası ıle yaşadı ondakı sabır kımsede yok
bıde eskı zamanı düşün köy yaşantısını
sabah 5te kalk tarlaya gıt akşam kaynanan k baban yatana kadar ayakta dıkıl hatta arkasını dönup gtmemış hıc gerı gerıneysekı kurtuldu annecım
he bıde 4 kardeşimin hepsının bebesını büyüttü bıde benımkını büyütsün
zaten kafam kızıo seneye yaparım belkıde

ay valla ben kımseyle karşılaşmam özellıkle 3 sokak ötemde kardeşine gelen k babam olmasında karşıma cıkan

ne anacıymış senınkı yaa

ev işi ömür törpüsü olur mu hiç:

ben ona benzemış yaa

aman vazgectım geneyapmıycamm cocuk mocukk

ınş.
anam ben nette gecırcem vaktı koceme kek börek kurabıye ederek geçırırım
şaka bı yana net aldık ama vınn cekmedı evde kıl oldum aylarca 50 tl boşa ödedım
ınş.2012 yazında ttnet alcem hıc değilse bağlantım olur
sızlerle akşamları soppet ederık

amın dıo ya

bende okudumda sankı bırı benı dürttüay ne şanslıyım ben
kımsem yok burda

sız bana benzen az

tavığım ben de bitiyorum o kadına, bennu yıldırımlar'a yani, o sahnede hele koptum:)))

he işte bak ama sen evle hep şunu ettim, bunu bitirdim diye annatıyosun o zaman o profili sen çiziyosun kangam kafamızda, ara gel de şöle amaan dursun süpürge nolcak, hııh yap di mi ama, senin için endişelendiğimden üstüne geliyom ben de, aferin aferin o zaman bak:)))

annelerimize maşallah kangam, onlar resmen eski toprak, rahatsızlıkları olsa bile, onlardaki enerji yok yok bende çabuk tükendi valla ,bu haat beni yıprattı:))) hep öyle ama çevreme bakınca benimkinin annesi, arkadaşların annesi, maşallah onlara, bizden sonraki nesil daha da çürük olacak zaten kaç yaşına kadar pusette geziyolar tembeller, hep fast food, hormonlu gıdalar...

aman karşılaşma böcüşüm, keşke iksir olsa, sevdiklerimize görünsek, diğper teferruatlara görünmesek di mi:))

he al tabii, bende bağımlılık gibi net, gerçi siz bütün gün ofiste elinizde net olduğu için özlem duymuyorsunuzdur çok anlıyorum ama resmen arkadaş oluyor insana. he sen ben eve gelmeden sızarsın orası ayrı tavığımmm:)))

sana benzemek miii, mandiş kaççç böcüş bizi üfürecekkk:)))

bende istiyecem elektrikli soba yoksa durulmaz burda.O kadar üşüyorumki hapşurmaya başladım bile.Boğazların gıcıklanmayada başladı.

ilk mesajını okuyunca bunu geçirdim aklımdan boşver, baştan sesini çıkarman lazım yoksa sonra işlemiyor insanlara malum, nerede kk da sanırım bir kız vardı iş yerinde bankoda çalışıyordu sanırım ve soğua çare bulmuyordu iş yeri işten çıkmıştı hep hasta oluyordu, kimdi unuttum.

çözerler tez zmaanda sorununu umarım. kolay gelsin!

boşver en baştan isteklerini bildirmelisin sonra tavırları nasıl olsa bugüne kadar geldi salla gitsin oluverir

böcük evi o kadar zaman temizlemediğine inanamıyorum :)) umutsuz ev kadınlarındaki titiz hatun sen oluyorsun

yorgun o dizideki bizim rolumüz ne ola ki sanırım şu makarna yapan sürekli :))

üfürme böcük ben halimden memnunum ev işlerine kendimi adamak istemiyorum :))

ahaa yemin ederim kendimi benzetebileceğim o var sadece:)))))))))) sakarlığı da benziyo bana :)))))

ayy bı yazamadım malumm çalışkan zekı ve çevıkımmmyetışmem lazım işlere
ayy ben hepsıne bıtıyom özellıkle 4 cocuklu olanaeşimde baylıo bak bak dıo mıllet kaç cocuk edıyy
bende duymamazlıktan gelıom tabe öle konuları

tmm bundan sonra yattığımı ve işlerı salladığımıda derım sıze benzıycemmbu gıdışle napım benden burda başka kımse yok:)
kanga eskı topraklardan banada geçmiş galıba son örneklerınden bırı olabılır mıyım sence
annelerımız maşallah
tarla ev işi kaynana cocuklar derken taş gıbıler hala
ayy işlerınde hep net hep net
evdede işler bekler evde olursa işler kalır almım ben şimdık dayak yıycem

kesınlıkle başta yaptrdın yaptrdın sonra dedıklerını duymuyorlar bıle boşverım

valla temızlemedım cnm
bayramdan önce arıfe bıle çalıştım sonra cıktım doğru anama gıttım
perşembe iş başı dıye döndum elımı sürmedım ne sıldımne süpürdüm
ama çamaşırlarımı yıkayıp ütüledım koceme yemek yapıp gıttım
bu haftada yaapasım yok

ayy kesınlıkle doğru tespıt makarna yapan garular sızı

düzelmezsen mandış üfürcemm sanada

ahaa yemin ederim kendimi benzetebileceğim o var sadece:)))))))))) sakarlığı da benziyo bana :)))))

hahaha kangaama bakk sakar bıde

Son düzenleme:
:))) valla sendemi yorgun

sakarlıkta yarışırım aslında işte hep yetişme telaşından kaynaklanıyor belki de bi yerde bi yere, ama bağımlılık yapmış sakin bile olsam sakarım artık

tütütüü maşallah böcüşüme, zeki ve çalışkanlığın kalsın çevikliği bırak, çalışkanlığı da masa başına et, ofiste de evde de rahat hayatı benimseee ahaah he sen alma alma eve, dayağın bekliyor kapıda

kangam uzun seneler aktif olmak istiyorsan idareli harca diyorum işte, bir de sen çökücen iş edem derken adam genç ve diri kalcak onu düşün

ya kanga senınle hiç kesışen bı noktamız yoktur hee
işlerı hızlı ederım ama asla kırıp dökmem totomu kaşıyım bu arada

bu yaşlarda enerjık oluyo ınsan harca yada harcama ılerde pek kalmıo o cevıklık
annem kadar olsam yeter 55 yaşına geldı maşallahhhı var

o kim nan böcüş yarışmalardan biri mi gene, neyse fransı kalıyom ben:)

sakarlığın büyük nedeni zaten konsantre olamamak derler, e ben de iş dışında hiçbir şeye konsantre olamadığıma göre, he bir de spor, oyun onlarda yani sevdiğim şeylerde:)))

ben seni coşuycam mandişi alcam kanga , yok yani şiddetli uyumsuzluk var aramızda:)))

enerji harcamadan kastım kendini heba edercesine işlere hırpalanmak, o zaman hastalıklar bünyeye yerleşince daha erken enrjisiz kalıyor insan, mecali kalmıyor insanın yani tavığım:)))

Slm kızlar.
Gelip bakıp bakıp gidiyorum buraya. ama yazasım gelmiyor. İyi değilim şu aralar psikolojik olarak çökmüş bulunmaktayım.
Aslında geçtiğimiz haftalarda daha kötüydüm biraz daha iyi sayılırım şu aralar. kimseye tahammül edemez oldum.
Hiç biriniz yoksunuz sanırım forumda. Akşama gelirseniz konuşuruz. Malum hafta içi gündüzleri ben yokum

Sel hoşgeldin..
Eşim askerde olduğu için sanırım sıkıntın ((

Hoşbulduk canım,
Evet biraz o ve onun yanımda olmamasından kaynaklanan sorunlar.
Sen nasılsın hastaymışsın geçiş olsun

İyiyim bende saolasın.
Geçecek bugünler Selcim.Kayınvalidenlemi kalıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…