Böyle durumlarda yalnız kalmak daha çok insanı kötü eder.Biraz kafanı dinlemişindir.Eşin gelince bir daha konuşsanız ona göre bu tatili düşünsen daha iyi olmazmı
mandiş sanırım eşinin de bir süre yalnız kalıp düşünmesini sağlamak istiyor.
ama boşver de haklı olabilir, tabii burada insanın neye ihtiyacı olduğu en önemlisi sanırım.
yorgun haklı boşver eşimde bu evde bu yatakta bir kaç gün yanlız zaman geçirsin istiyorum hemen konuşmak istemiyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama
hakkında hayırlısı canım
slm
mandışım kafa dınlenmenız cok ıyı olacak
bıraz bırbırınızden uzak olmanızda ınan ıyı gelecektır
ben eşimden 4 gündür uzaktım en coközlemışım onu
hayırlısı olsun ama kötü bişi olmasın inş.
dün amcamın torununu kaybettık
sıcak sütün içine düşmüş 2,5 yasında kız cocuğuydu
hç keyfım yok
haklısın böcük inceldiği yerde kopsun
nasıl yani sıcak sütün içine düştü diye nasıl oluyor anlamadım böcük Allah rahmet etsin denirmi bilmiyorum daha 2,5 yaşında melek daha o
lütfen öle deme cnm yaa dün o bebeğın ölümü benı öle üzdüki eşime sıkı sıkı sarıldım
Allah kımsey sevdığnden ayırmasın
sabaha kadar uyyamadık
eşim benımle köye gelmıştı ya gördu bıde daha cok içi yandı
annesı kımbılır ne halde
bugun otopsı yapılacak sonucunu yazarım
bıraz karışık olay cunku
sanırım cocuk dr ıhmalından öldu cunku yanıktan ölmemış
kaynamadan sütü ındırmışler ocaktan ve yaklaşık 3 saat sonra cocuk düşmüş o da içine grme şeklınde değil
poposu kızarmış sadece
anlatılan bu
bılmıyorum
zaten bıde kuzenım bkaıyordu yanı halası kız cok kötü vıcdan azabı cekıo bıde süreklı sorguda
nolcak bılmem
dün konuştumdaha bayramlığını gıyemedı benım meleğım dıyıp duruyove o bebek 3 gündür sureklı ölen babaannem için ben onun yanna gtcem dııyıp duruyormuş
uff yavrum benim Allah ailesine sabır versin en çokta halasına şuan onun durumu çok daha kötüdür 3 saatte süt ılınırki en fazla 2. derece yanık olur oda evde kendi kendine bile iyileştirilebilir kremlerle filan nasıl olurda doktor nasıl bir şey yapabilir böcüküm
melek işte günahsız sabi onların hisleri duyguları okadar yoğunki
bılemıyorum cnm denılen bu belkıde daha farklı durum
otopsı bakalım ne sonuç verecek
sonuç ne olursa olsun cok acı ama artık cennet kapısında bekleyen bı melek olacak o annesını
sen naptın bayramda de hele
evet haklısın ama halası için anneden daha zor vicdan var ya nasıl kemirir insanı
bayramda bol bol dinlendim böcük evden dışarı adım atmayarak tüm gün tv karşısında pıt pıt mısırı yedim :)
sen neler yaptın
kesınlıkle cnm cok zordur
en güzeli bende pek bişi etmedım ctesı günü çalıştım zaten öğlen cıktım kocemle akşamda karşıya gectık
sabah o döndü ben ordaydım hep
hergün bı kardeşimde kaldım
dün annemler geldıama hasret gıdemedık cok kalabalıktı ev
bıde anneannemıde getrdı annem
torunlar torbalar dayılar yengeler dolduk taştık valla
merdıvenlere dızdık ayakkabıları
öğlen 3 gıbı cıktım akşama eve geldım
hemen yemek ettım bugune falan işte cok dınlendım sayılmaz hala yorgunum
ablamın yanında cok takıldım ama gezemedımhamış ya son gunlerı ıkı adım atıyo duruyoo
ablana de doğursun artık yaaa :)))
Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin
misafir iyidir güzeldirde böcük bazıları var söz bulamıyorum akşam teyzem kızlarıyla bana kalmaya gelmişti anneminde teyzemlerinde ortak arkadaşı var telefon açtı bizde gelin dedik bekle bekle gelen yok giden yok saat 22.00 ye geliyordu geldiklerinde çay kestane tatlı meyve kahve derken saati tahmin et kendisi ev hanımı çalışmıyor ama teyzemde bende çalışıyoruz bugün işe gelcez sabahın köründe uyancaz tatil günü gel uzun oturcaksan yada uygun zaman dilimlerinde gel dimi ama kendisi severim ama bu zaman problemi sıkıntıyolcu ettik mutfağı temizle yatakları aç duş al filan derken gözlerimin üzerinde filler oturuyor şuan
o bizden daha cok ıstıyoo ama cıkmıyo yaa
bı pırtlatamadıben ıolsamm ohoooo pırtttt
geç kalktım, işlerimi hallettim, giyinip çıkıcam, bi bakayım dedim sizlere!
kangam annenlerle olmasa da kardeşlerle iyi hasret gidermişsin.
o meleğe diyecek söz bulamıyorum, sadece emanet çocuk olayından korkmamın ve asla yeğenimi dışarı annesi, babası olmadan çıkarmamamın yersiz bir şey olmadığını bir kez daha anladım, biraz daha büyümesini bekliyorum.
mandiş, o saat kavramı olmayan arkadaşlar hakkaten zor, eskiden hayır demeyi bilmezken ben de çok çekerdim, sonra o tiplere uygun değilim diyerek hafta sonuna kaydırmayı öğrendim. tabii siz kalabalık olduğunuz için hani gel diyivermişsiniz normal. pıt pıt mısırı sevdim bunu:)))
sağol kangammm sağolgeç kalktım, işlerimi hallettim, giyinip çıkıcam, bi bakayım dedim sizlere!
kangam annenlerle olmasa da kardeşlerle iyi hasret gidermişsin.
o meleğe diyecek söz bulamıyorum, sadece emanet çocuk olayından korkmamın ve asla yeğenimi dışarı annesi, babası olmadan çıkarmamamın yersiz bir şey olmadığını bir kez daha anladım, biraz daha büyümesini bekliyorum.
mandiş, o saat kavramı olmayan arkadaşlar hakkaten zor, eskiden hayır demeyi bilmezken ben de çok çekerdim, sonra o tiplere uygun değilim diyerek hafta sonuna kaydırmayı öğrendim. tabii siz kalabalık olduğunuz için hani gel diyivermişsiniz normal. pıt pıt mısırı sevdim bunu:)))
böcük sen daha pırtlaatmayı bırak gaz aşamasına bile gelemedin ablan ikinciye hazır :))
böcük sen daha pırtlaatmayı bırak gaz aşamasına bile gelemedin ablan ikinciye hazır :))
bayramda iyi geçti umarım yorgun senin için dinçsin sanki banamı öyle geldi
ilk defa evime geldiler ve sanırım son oldu canım kendi ev hanımı ama düşünmeli biz çalışıyoruz
pıt pıt mısırına azcık kırmızı biber ve karabiber ohh acılı acılı yanınıza bir damacana su almayı unutmayın :)))
sağol kangammm sağol
hiçte bılemmm
bu arada bı yazamadım bugun musaıt değildim keyfım yoktu cart curt
ben dırek dıyorum komşularıma falan gelceksenız 10 a kadar gelın gıdın
uyku saatım 10 yasağolsun hıc kırmazlar ama bazen çeneye dalıok
ama benım öle senın gıbı sorunsuz hıc mısafırımolmadı şükür
dırek derdım zaten haydı anam sen bı gıt bız yarın işe gtcez dıye
sağol kangammm sağol
hiçte bılemmm
bu arada bı yazamadım bugun musaıt değildim keyfım yoktu cart curt
ben dırek dıyorum komşularıma falan gelceksenız 10 a kadar gelın gıdın
uyku saatım 10 yasağolsun hıc kırmazlar ama bazen çeneye dalıok
ama benım öle senın gıbı sorunsuz hıc mısafırımolmadı şükür
dırek derdım zaten haydı anam sen bı gıt bız yarın işe gtcez dıye
gezdim, tozdum deniz manzarasına doydum mandiş bayramda. hiç gözünden kaçmıyor he valla çalışmayınca enerjim birikti
ya ben hazır patlamış alıyorum mısırı hani bakkalda falan da oluyor ya onların üzerine döksem olur mu acep
zaten bu insanların karşısındakini düşünmemesi ahh ahhh, insan bir kere ediyor hata işte bir daha zor çağırır öylesini.
hoş biz artık arkadaşlarla evde pek toplanamıyoruz trafikti vb derken, orta noktalarda kafe vb mecburen, yoksa eziyet oluyor ya da herkese uymuyor. herkes farklı semtlerde oturup çalıştığı için mecburen. anca birkaç hafta önceden planlayıp hafta sonu fırsat olursa evde toplaşıyoruz.
tavığım diye sevcem seni kangam artık
sev kangam sev kocemde öle dıo
ama cok enerjık oluyom gün içinde naberrdünde 10 olmadan yattm
koceme dedım gel yatak aman tv senı kurtarmaz
gözlerıde kıpkırmızı olmuştu
ınat edıyo yok ben tv ızlıycem dıye
bayramdada süreklı sabah 8 gece 12 çalıştı eve gelmesı 1 ı buldu
dınlensene ddım ya yk yok
neyse gıttım yatağa msj atıyom tacız edıommmhemencık geldı
uyduk uslu uslu
sabahta halam geldı cok fena ağrım var genede şükür
mandışım nerelerde daha gelmemış
net çalışmıyordu bilgi işlem anca yaptı böcük yaa o kadar iş yapıyorsun birde o kadar erken yatıyorsun böcük atom karıncasın işte fır fır dönüyorsun evde ben bir odadan diğerine geçene kadar yarım saat gidiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?