- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
günaydın kızlar hayırlı cumalar
canım annemlerin arkadaşları öyle dediğim arkadaşlarımda var tab iama herkes aynı samimiyette değil işte birde senin kadar direk söyleyemiyorum ben esnemeye başladımmı tamam gidiyorum diyorlar :) aama gelmeden önce uyarıyorum hafta sonu gelin hafta içi iş var erken yatmalıyım diye :)))
anladım cnm bende merak ettım senı ama bende işlerı ancak bıraktımoturdum
yoruldum hee
camları duvarları falan sıldım buromunpüü evde camları mok göturuyo orası ayrı
ayy uyuşuk musun ben valla bı iş ederken dığer elımde ayrı iş eder
akşam bulaşıkları yıkadım az dıye elımde hemen cekırdek koydum fırına annem köyden getrdı
fırını ındırmışken buzdolabını sıldım
o ara süt koydum salep içtık
öle yanı durmam pek ılla bı iş ederım tabı eşim vardı cok zamanım olmuyo o varkeno gececı ıkenn ohoo
ama keyfımıde ederım yanı o işlerı bıtrdığımde saat daha 8 dısonra oturduk fılm ızledık
sağol cnm cuma maaş günüm bak ne cabu geçtı bu hafta demi
sende geldıklerınde hemen esnemeye başlasaydın ancak kalkmışlar baksana
uyuşurum tabi ne acelesi var ev işinin hatta gerekte yok önce kendi keyfin bünyemin canı ne isterse o :)
ben hep diyorum 2 gün çalışıp beş gün yatalım daha verimli çalışırız ozaman bu hafta süperdi müdürde izinliydi kafamı dinledim valla gerçi pazartesi için izin isteyecektim kendi olmayınca izin kağıdımı imzalatamadım kaldım
çok samimimi değiliz ki böcük
ayy sız benı öldürceksını zheekangamda dıo mısırı hazır alsam olur mu ıyıce tembellştınız he
sızı yanıma alıp eğıtmem lazımm
bünyenı yesınlerkoce aç yemek ısterse bebe altını temızle derse bünyemmı dıycen
yok yok sız bellı etmıyonus ama çalışkansınız korkuyonus nazar değer dıye
bende dıyorum bak nasıl çalışıyok görürler
hatta bu haftadakı gıb olsun
perşembe cuma ctesı çalışalım
perşemde çalışıp cuma maaş alıp ctesı tatıle cıkalım
olsun daha ıyı yapar ınsan samımı olmadıklarına
ben evime gelene yapamam böcük elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım ama yüzüne diyemem ama bir daha davet etmem :)
heee nazar değer bize tükür bakim kesin nazar değer :))
yok biz iki gün çalışcaz sen bir gün hele yorgun hiç çalışmıycak şimdiki tatillerle iş günleri yer değişcek :))
bende en ıyı şekılde ağırlarım tabısı ama bıde dıyıverırım ay geç oldu artık dıyehe yaşıtımsa sevdığım ınsanla dımem
püüüüüüümaşallah
onada şükür
uyuşurum tabi ne acelesi var ev işinin hatta gerekte yok önce kendi keyfin bünyemin canı ne isterse o :)
ben hep diyorum 2 gün çalışıp beş gün yatalım daha verimli çalışırız ozaman bu hafta süperdi müdürde izinliydi kafamı dinledim valla gerçi pazartesi için izin isteyecektim kendi olmayınca izin kağıdımı imzalatamadım kaldım
çok samimimi değiliz ki böcük
ayy sız benı öldürceksını zheekangamda dıo mısırı hazır alsam olur mu ıyıce tembellştınız he
sızı yanıma alıp eğıtmem lazımm
bünyenı yesınlerkoce aç yemek ısterse bebe altını temızle derse bünyemmı dıycen
yok yok sız bellı etmıyonus ama çalışkansınız korkuyonus nazar değer dıye
bende dıyorum bak nasıl çalışıyok görürler
hatta bu haftadakı gıb olsun
perşembe cuma ctesı çalışalım
perşemde çalışıp cuma maaş alıp ctesı tatıle cıkalım
olsun daha ıyı yapar ınsan samımı olmadıklarına
ben evime gelene yapamam böcük elimden geldiğince ağırlamaya çalışırım ama yüzüne diyemem ama bir daha davet etmem :)
heee nazar değer bize tükür bakim kesin nazar değer :))
yok biz iki gün çalışcaz sen bir gün hele yorgun hiç çalışmıycak şimdiki tatillerle iş günleri yer değişcek :))
bende en ıyı şekılde ağırlarım tabısı ama bıde dıyıverırım ay geç oldu artık dıyehe yaşıtımsa sevdığım ınsanla dımem
püüüüüüümaşallah
onada şükür
amanda aman yıkandım gusül aldım resmen
aynaya baktım kendimden korktum, bi şey mi kullandım diye acep diye korkardım valla kendim olmasamneyse kiiii upuzun çalışma haftamız bitttiiiiiiiiii
altına imza
seçime girersen oyum sana mandiş biliyon di mi büyüksün hanım ağam
böcüşüm daha önce de lafı geçtiydi biliyon yanlış yolda olan sensinsen bize takıl, feyz al, ben doğru yolu buldum artık dönemem kimse madalya vermedi zamanında kendimi harap etmelerime, üstüne hastalıklar bünyeme yer etti
aha da böyle duaya amin denmez miii aminnnnnnnnnnnnnnnn
yarabbişükürrrrr
hee mandiş yok yav, cafede bir kişi ödemiyor, herkes yediğini içtiğini normal hani öğrenciyke nnasıl giderdik öyle devam. ama annemin yaşça büyük ahbapları var onlar zahmet olmasın diye öyle yapıyo kime gitme yerine toplanırlarsa o ödüyo.
büyük şehrin trafiği çileden çıkarmasından sonraki en büyük sorunlarından insan yüzü görememek zaten. hele kışın günler de kısalıyor, bahardan sonbahara kadar çok iyi değerlendirmek gerekiyo hafta sonlarını ama işte insan hep zaman var sanıyor.bu ara bir iki arkadaşımla silkelenme planları ediyoruz bakalım, görüşme fırsatları yaratma konusunda:)))
kızlar nispeten biraz olsun hafifleyecek saat sorunlarım sanki, tabii geçici bir süre ama buna da şükür, he sonra acısı çıkar ama naapayım di mi:18:
alkışşşşşşşşşşşşşş
evet çok uzun haftaydı üstüne müdürde izinliydi balından yenmedi bu hafta ohhhhhhhhhhh
şehrimin küçük olmasının tek faydası işten eve gidene 10 tane tanıdık görüyorum hele pazar çarşıya girsem görmediğim kimse kalmıyor neredeyse
amanda aman yıkandım gusül aldım resmen
tam camı açtım gümbürtü koptu yağmaya başladı, akşam dinerse o zaman çıkarım olmadı yarın market kaçmıyor ya :)))
yıkanında ak pak olun be
ona üşünmıon demı mandışbu arada enışteyle ne ettınız
kaçmaz kaçmaz amannnn canın ne zaman ısterse
valla kanga ben iş iş dıye kendımı hıc yıpratmıyom ınan cok rahatım kaynanamyok ya kontrol etsıntakılıyom bazen gunlerce gıder uyuşuk uyuşuk yatarım
ama düzenleyımdır
sabah kalktım mı hayatta bırakmam yatağı düzeltmeden gecelıklerımı katlamadan
he bunu başkasını görse ne der dıye değil böle alıştığımdan yapıyorum
hastalık yapacak saffaya gelmedım henüz
öle takılıomm evdede ama temızlığı ve güzenıde sevıyommm
çocuk oldu mu gör bakalım yatak örtüsü görücek mi gözün:))) akşam yine açıcam nasıl olsa niye onunla zaman kaybedeyim derim ben:))) nasıl olsa yatak odası giysiyle oturulmuyo edilmiyo:))) he gelme tabii tavığım, zaman kaybı boşuna, başka meşgale bulunca düşünmezsin belkim bunları:)) nan bi de 8 de bitmişti diyosun önceki mesajlardan birinde, ben o saatte ya derste ya yolda oluyorum bi bugün evdeyim işte, he ama bugün valla ben de çamaşır, bulaşık attım, yerleştirdim evde olunca bi de işe gitmeyi düşünmeyince insan yapabiliyor de işe yetişcem sonra gece vakti dönücem psikolojisi ömrümü tüketiyo valla, ama yok hep evde olsam akşamları yapmam hayatta şimdi özlemişim herhal ondan heheh
ben bir de herkesin tersin saatlerde çalıştığım için bayramda gezerken bir arkadaşa rastladım ona bile şaşırdım ne zmaandır iş yeri dışında kimseyi görmüyormuşum yine:)))
he uzundu ama bitirdik hayırlısıyla , ben bi market ziyareti edeyim, biraz mutfağa bağış yapayım:)))
tam camı açtım gümbürtü koptu yağmaya başladı, akşam dinerse o zaman çıkarım olmadı yarın market kaçmıyor ya :)))
yıkanında ak pak olun be
ona üşünmıon demı mandışbu arada enışteyle ne ettınız
kaçmaz kaçmaz amannnn canın ne zaman ısterse
valla kanga ben iş iş dıye kendımı hıc yıpratmıyom ınan cok rahatım kaynanamyok ya kontrol etsıntakılıyom bazen gunlerce gıder uyuşuk uyuşuk yatarım
ama düzenleyımdır
sabah kalktım mı hayatta bırakmam yatağı düzeltmeden gecelıklerımı katlamadan
he bunu başkasını görse ne der dıye değil böle alıştığımdan yapıyorum
hastalık yapacak saffaya gelmedım henüz
öle takılıomm evdede ama temızlığı ve güzenıde sevıyommm
çocuk oldu mu gör bakalım yatak örtüsü görücek mi gözün:))) akşam yine açıcam nasıl olsa niye onunla zaman kaybedeyim derim ben:))) nasıl olsa yatak odası giysiyle oturulmuyo edilmiyo:))) he gelme tabii tavığım, zaman kaybı boşuna, başka meşgale bulunca düşünmezsin belkim bunları:)) nan bi de 8 de bitmişti diyosun önceki mesajlardan birinde, ben o saatte ya derste ya yolda oluyorum bi bugün evdeyim işte, he ama bugün valla ben de çamaşır, bulaşık attım, yerleştirdim evde olunca bi de işe gitmeyi düşünmeyince insan yapabiliyor de işe yetişcem sonra gece vakti dönücem psikolojisi ömrümü tüketiyo valla, ama yok hep evde olsam akşamları yapmam hayatta şimdi özlemişim herhal ondan heheh
ben cocukluktan berı böleyım
napardım dıyım
akşam duş alır tabı eskıden haftada bır ıdı ve pazar gecelerı alınırdı nıyeyse kirlenmezdık zaar
sımdık günde alıomm kendımı gene pis sanıyomm:26:
neyse yatağımı güzelce duzeltr terlığımı bıle hemen yatağın kenarına koyardımbılmemcocuk olunca nolur ama ben zaman üretırım ya
hem annem bakcek bebemebenım zamanım bol bol olcek
annemde iş koymaz aynı ben
şanslıyım şükür tabı annemın bakma mevsımı geçmeden bı cocuk yapmamda şart
bak evde olunca ınsan nasıl yapıyo demıbende 7de evdeydım 1 saate masayı hazrladım yedık bulasıkları yıkadım salep yaptım dolabı sıldım ve cekırdek kavurdum
8 :15 falandı
böcüşüm çocukken insan zaten özeniyor, örgü şişleriyle mobilya aralarından toz alırdım büyük annemden öğrendiğim yöntemlerdi gülüyorum şimdi. derslerim ağırdı okulda, ama fırsat buldukça bi şeylerin ucundan tutat ederdim hep, evliyken de okul, iş, eş ayrıca kadın-erkek yapacak aklına gelen işler hep üstümdeydi ne oldu? doğuştan böyle değilim yani, ama hiçbirinin bir anlamı yok artık benim için, zevk aldığım şeyler çok farklı, üzerimde görev olarak hele hiç göresim yok, gördük de ne oldu, her işe yetiştik de ne oldu? he zaten dediğim gibi artık istesem de o kadar şeye yetişemem, zamanında kendi canımı hiçe saymaların bedelini bir bir ödüyorum işte şimdi sana yıpratma kendini derken, maalesef yaşanmışlıklar konuşuyo böcüşüm bu yorgun kangan değil, seni düşünerek. onlardan mutlu oluyorsan yap tabii, herkesin hayatı farklı malum, tavığım benimmm
he annenin enerjisi azalmadan yetşimen lazım hakkaten bak doğru diyon:)))
büyükşehir küçükşehir farkı bende kimseyi görmeden kimseyi tanımadan bir cadde boyu yürümeyi çok isterdim yaşadığım yerde :))
işyerinden çıktım durağa yürüyorum ve gümbürtü buradada koptu :)
o anasının dizinin dibinde şuan yok banyo yapmya üşenmiyorum böcük suyu seviyorum
çocuk olmasada ömür törpüsü ev işleri ya
annende aynı sana benzemiş dimi böcük :))
bu kadar doğru bir söz olamaz böcük hanım elini çabuk tut
ortası olması lazım mandiş hakkaten herkesi tanımak da sıkar tabii selam vericen millete lafa tutan eden, eskiden dedelerimin doğup büyüdüğü bir semtte otururduk ve ben küçükken sinir olurdum yanımda büyük olurdu tabii allahım eve gidene kadar, afakan basardı, sonra uzakta bir yere taşınınca filmde oynuyormuş gibi hissetmiştim kendimi anaa yürüyorum sahilden eve, tanıyan kimse yok:))) görünmez gibi hissetmiştim:))
ama işte böyle sadece ev ve aile kalınca insan özlüyor biraz. hoş ben de sabahtan akşama kadar çalışsam her zaman olmasa da şimdiden iyi olurdu, çünkü bazı arkadaşlar benim evime yakın çalışıyor, ama onlar çıktığında ben işte oluyorum ben boşken onlar işte:S
he valla kangam tavığım, annesini kopyalamış inşallah enerjisi yeter ama artık çağ değişiyor böcüşüm hevesin geçip sen de çağa ayak uydurup evde de nete falan takılır iş yapmayı bırakırsın tez zamanda inşallahhh:))) aman tavığım boğacak beni kaçtım
bu dua ya içtenlikle aminnnnnnn böcükü kendimize benzetelim artık çoğunluğa uysun dimi ama
görünmezlik daha iyi yorgun eğer biriyle görüşmek istiyosan telefon var teknolojinin nimetleri var istediğin kişiyle görüşebilirsin ortak zaman bulunur yeteki istensin ama istemediğin halde düşünsene duygusal takılıyorsun yağmurda ıslanara yürümek istiyorsun kulağında kulaklık hoş müzikler yavaş yavaş yürüyorsun yağmur çişeliyor sokak lambaları altında adım atıyorsun sağdan biri bağırıyor yorgunn ıslandın şu saçağın altına gel tabi duymuyorsun sen devam ediyorsun soldan biri dürtüyor çekiyor seni bir saçak altınasonra başlıyor sohbeete anammm görünmez olmak istiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?