Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

merhaba sel, boşver'in de dediği gibi geçecek bunlar. tabii ki kayınvalideyle baş başa kalmak da cabası. şafak saymanın 2 anlamı var senin için. kendi içine kapandıkça daha fena olursun, kafanı dağıtman lazım mutlaka.

günaydın hayırlı haftalar mutlu haftalar hanımlar

günaydın mandışım
nasılsın

sel cnm h geldın sorunu bılmıyorum ama kafandan uzaklaştrmaya bak
bazılarınıda görmemezlıkten gel
kocen ne zaman gelıo:26:

kangaa mandış akşam sızı ızledım gene makarnacı garular sızı
bennımkıde kumanda temızlıyordu kulak temızleme cubuğu ıle

iiim böcük sen nasılsın akşam izlemedim pasta börek yemekle meşgüldüm :)) tatlılar pastalar poğaçalar hımmmm

böyle diyceğini tahmin ettim ben yapmadım zaten akşam misafirlikteydim orada yedim

yarasın lop lop et olsun
bende kurabıye yapcem aklımda ama bı kısmet olmadı
dün gene karşıdaydık
kaldı bütün işlerpohh göturuyo evı
derlı toplu ama süpürülmesı lazım
dıomkı perş.hastayım dıye ızın alıp yapsamm

Geçecek gececekte, bende benden geçeceğim sanırım.
Ya aslında onsuzluk değil beni zorlayan, çünkü her hafta sonu yanımda.
Sadece zaman zaman kendimi kendi evimde misafir gibi hissettiğim oluyor.

kocam izin kullanmazsa haziranda, izin kullanırsa temmuzda gelecek. Ama izin kullanmayacak çünkü zaten her hafta sonu evde.
Çok haklısın kafamdan uzaklaştırmam gerek ama o sorun yanı başımda olunca o dediğn pekde kolay olmuyor. bazen çok yoruluyorum. Eve bile gelmek istemediğim zamanla oluyr.
Aslında ben büyütüyorum gibi geliyor bazen. Ama sorunun içine girdiğim zaman hiçde öyle gözükmyor. Geçen hafta çok kavga ettik eşimle, çükü hep onun ailesi ön planda olsun istiyor. onun annesi benimle kalıyor ben anneme gitmek istediğim zaman ne işin var orda diyor. kırılıyorum, ailemde kırılıyor haliyle. Bende patladm sonuç olarak.
Ama tatlıya bağladık söz aldım bir daha olmayacak diye. İlk adımı da attı ilk defa bu bayram 1 akşam da annemlerde kaldık. Bu hafta sonu mevlt okuttum evimde, tabi eşimin annesi kendi okutur vari bütün yakınlarına haber verdi, zaten çevremizdeki herkes de onun eviymiş gibi davranıyor. Annem eşimden memnun kaldı bu sefer, annem smit severim dedi sabah gitti kahvaltıya sıcak simit aldı geldi falan. Böyle şeyler.
Ve en önemli değişiklik bende, artık susmuyorum. Susmuyorum derken avaz avaz bağırmıyorum , ama rahatsız olduğum şeyleri büyütüp içimde sorun haline getirmiyorum. Söylüyorum ve sanırım anlaşılmaya da başladım. 3 aydır benimle kalan ve 3 aydır evimin pazarını eşimin ailesi yapar fakat bu zaman kadar eve ne lazım ne alaım diye sormamıştı, ta ki dün akşama kadar. Değişiyor , değişiyor ben ve herşey... Taşları yerine oturtacak gibi gözüküyorum.

böyle diyceğini tahmin ettim ben yapmadım zaten akşam misafirlikteydim orada yedim

mandiş inanmıyorum ben de dün öğlen azıcık da olsa yedim pasta, misafirlikte:))) korkuyorum ben bu ortaklıklardan artık:)))

böcüşüm kulak çıbığı mıydı o :))))))))) çözemedik biz de annemle ne var onun elinde diye:))) sakın ha izin alıp da temizlikle harcama nermin derim artık sana yoksa:))))))))

selll, e sen doğru yolu bulmuşsun artık, dediğin gibi sen değiştikçe her şey değişecek. hani derlr ya hak verilemz alınır. aynen öyle, tepki göstermezsek karşımızdaki aynı şekilde devam eder. aklınca kendine dgöre doğur olanı yapar, ama önemli olan bize göre de doğru olması:)))

annen de yakınsa tabii ki annende de kalacaksın, anlayamadım onu. bak eşin de bir şeyler öğreniyor demek ki, simit almalar eşin hafta sonu gelse de, düzensiz bir hayat şu anda, kayınvalideyle aynı evde olmak, bunların her biri ayrı ayrı zor şeyler. kendine haksızlık etme ve bu olumlu değişime devammm!!!

Günaydın kızlar...

Sel az kalmış dayan.Eşinde değişiyormuş bak ne güzel.Erkekler böyledir alışmak lazım.Evlenmeden önce ailesinin yüzüne bakmazlar.Evlendikten sonra en kıymetlileri olur.
Bu bayram bayramlaşmadım eşimin babasıyla.Bayramın 1. günü karısının köyündeydi.2. günü sabah aradı geldim diye.Bizde yeni kalkmıştık.Kahvaltı edecektik.Öğlene doğru eşim aradı Kahvedeyim Ben sizi arıyacam dedi.Akşam oldu ben babama gittim 5 dakika oturdum.Tamam gelin diyor.Bende gitmedim kahvede oturacağına çocuğunla bayramlaş.Ben babama anca gelmişim.Çıkıp ona gidecem.Eşimde babasını savundu durdu.Babasında onca darbeler alıyor hala savunuyor aklım almıyor.

Son düzenleme:

bence gelmesın nasılsa her hafta yanında bende anlamıştım eşinle ılgılı olmadığını yanı en azından her hafta sonu yanındaysa bu eşinin yokluğuyla ılgılı bı olay olmadığını
ve senı cokcok ıyı anlıyorum ve bendende sabırlısın sen
çünkü ben 3 gün dayanabldım ve 3 gün sonunda dışarı cıtkığımda gözlerım kamaşmıştı nasıl denır aydınlığı görunce ağrıdı yanı
senın 3 ay olmuş cok normal geldı
ama bu kadar hakkı nerden bulur bu erkek anaları babaları bılmem
herkesın evı ayrı yolu ayrı
evlenınce daha bı kıymetlı oluyo evlatlarıevlenmeden geberseler dönup bakmazlar en azından benımkıler öle
ama bak sende benden olmaya başlamışsın
çemkırmeye yanı öle avaz avaz bağırmak değil düşüncelerını cekınmeden söylemek
düşünüp hasta olmaktansa onlar hasta olsun aman
ve yaptıkları cok ayıp
kendı evlerı gıbı değil mısafr gıbı olup önce senın fıkırlerını sormaları gerekıyorduama nerde anlayış
mesala eşim benden cok taraftır şükür asla aılesını savunmaz çünkü yaptıkları ortada
her zaman önce benımaılem cunku cok ıyılıklerını görduk
senın eşinin davranışını cok yanlışbuldum ne işin var napcaksın falan
nıye kendı aılesıne ne işin var demezler
neyse cnm bende dertlıyım bu konuda ama enazından hemen ilişkimi kesıyorum üzüntülerı kapı dışarı edıyorumsende üzülme salla gtsın

Son düzenleme:
günaydın kızlar

selcim Allah yardımcımız olsun kızlar doğru söylüyor içinde büyütmek yerine yerinde yordamıyla söylemek bazı şeyleri sen zaten bunu yapmaya başlamışsın ve meyvelerini toplamayada başlamışsın innşallah zamanla dahada iyi olur eşininde gelmesine pek bi zaman kalmamış

boşver onu bende anlamış değilim bu erkeklerin aileleri evlenince neden bu kadar önemli olur çözemedim gitti bilen varsa banada desin

yorgun bu benzerlikler benide korkutmaya başladı sana bir zamanlar sormuştum yıllarca önce kaybettiğim kardeşim senmisin diye bak emim oldum şimdi :)

böcük akşam ne işler yaptın nereleri temizledin

Son düzenleme:

evt kanga valla oydu:)
aynı ben garu yaa ayy şaka bı yana aklıma bıle gelmez ama toz alırken sılıverırım kumandayı ıncelemem pek
ayy eşimde dedı delı mısn dıye
bende vazgectım haftaya eşimn d günü ogune sakladım

ıyı yapmışsın cnm sankı sen hazırolda onun aramasını beklıon
salla
bende ne aradım ne sordum kımseyı aramadım
görumcemı kaynanamı k babamı:)
ne kötü gelınık bız laa

günaydın bebemm
ortak yanımda pek yazamıyomm yaa

iş ettım sayılmaz
yemek yedık yemek yaptım bulaşıkları yıkadım cekırdek keyfı yaptık sonra bı dızı ve duşo kadan
keyıf ettık anlıycan
sen ne ettın
ya senın kocanın işi yok mu gelmedı mı daha

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Array
bu ne laabenım nıckım yok bu var tıklanmıyordabakem kım

geldi canım eşim işe gidiyor 160 gün birikmiş izini vardı adam bir yıldır hep izinde arada işyerine uğradı artık izinleride bitti tüm yıl çalışcak yeni izin hakkı gelene kadar

anneme yemeğe gittik oradan eve geldim banyomu yaptım uyudum bu kadar

iş yerinde dün bomba karar aldı müdürcüm mesai saatlerinde telefonla konuşmak yasakmış nedeni işlerden değil kendisi geyik yapacak ben konuşunca telde yanlız kalıyormuş ayy olaya bakarmısın

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

Array
bu ne laabenım nıckım yok bu var tıklanmıyordabakem kım

bende bakamadım kimmiş neymiş

160 gün mü16 olmasın o
ömrümce çalışsam o kadar ıznımolmaz
dönmesıne sevdındım cnm enazından 1 yıl daha senınlepekı konuştunuz mu hiç

sen bişi yapmaışsın olmadı sımdık

o ne laa
bende cok konuşmam telde hatta eşim ara mesgule atarım ama msjlaşırım kk dan kızlarla

yıllardır izin vermemişler buraya gelincede iş vermediler :)))

bu akşam konuşcaz canım dananın kuyruğunu kopartcaz :))

ne yapacaktım ki uyudum işte sonra banyo yaptım sonra yemek yedim bunlarda iş dimi :))

işim varsa bende konuşmam işim yoksa boş oturmaktansa konuşurum ama dünkü olay başkaydı yiğenlerim istanbulda üni kazandı dün yurdu çıktı para havale ettim sonra odasında militanlar varmış sabaha kadar uyumamış üzerine filan gitmişler telde ağlıyordu onunla konuşuyordum işimde yoktu sabah diyor ben gelene kadar görüşmelerini bitir geldiğimde istemiyorum yasaklıyorum bende dedim çıkarım dışarda konuşurum yasaklayamazsın

160 günü ara ara kullandı demı
ıyımış valla

ınş.çözüm bulursunuz cnm yaa üzmen bırbırınızı

cok iş etmşsın bu akşam dınlen az:)

anlayışsız nolcekkk anamm olayada bak yaa :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…