- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
heh temizledin eline ne geçti kirlenmiycekmi hıh :)
ben aldım onun boyunun ölçüsünü sonrada eline verdim zahmet etmesin dedim :)
kutu kutu pense elmamı yerse arkadaşım böcük arkasını dönmese :)))
yıl sonu geldikçe bizimkilerin çalışcağı tutuyor faturalar ihaleler sayımlar yıllık ihtiyaçlar faaliyetler stratejikler brifingler anammmm ben izine çıkmalıyım :)))
sende kırlenıyon banyo etmıyon mu
tembel garular sızı
ıyı yapmışsın aferımmm ver elıne baksın dursun hatrlasınkı bı daha yapmasınn
kaçç mandışımordan kaççç
böcüküm koptum burada gülmekten
banyo başka bişiy sonuçta yemek yediğim tabağı yıkamadan bir yıl aynı tabakta yemek yemiyorum ama işten çıkıncada bünyem dinlemek istiyor kalkıp iş etmiyrum bekleyebiliyor bak sende eski atomluğuna döndün iki hafta ne güzeldi bize benzemiştin :))))
böcüküm koptum burada gülmekten
banyo başka bişiy sonuçta yemek yediğim tabağı yıkamadan bir yıl aynı tabakta yemek yemiyorum ama işten çıkıncada bünyem dinlemek istiyor kalkıp iş etmiyrum bekleyebiliyor bak sende eski atomluğuna döndün iki hafta ne güzeldi bize benzemiştin :))))
boy ölçüsüne koptum
böcüşüm hakkat ya yok bünyende yok 2 hafta zor dayandın ama diziyi de işten sayma istersen garip geliyo onu da iş sırasına koyman
he ama bak çemkrme gücünü kanepelerin çekilmesini takdir ettim, hayatta yapmaz benimki, iki haftada bir kadın gelir anca.
banyo gözüyle bakıyo bu böcüş ev temizliğine de mandiş günah benden gitti nermin diycem kangama artık:)))))))))
günaydın hayırlı cumalar kızçelerımm prenseslerımm canım arkadaşlarım
ayy ben dayanamam mandışım değişmemde sız azcık bana benzesınız ne var sankım
günaydınnnn hayırlı cumalar ayyy ne güzel giriş bu bayıldım oyyyy şımardımmmm
işten sayılmaz mı kangam hemde ne işçık duş al ocelerını sür kremlerını sür derken zamanı cok alıo sinir oluyom bıde saçım kurumuo kolum ağrıyo kurutma mak.tutarken
0 a vurdurcam saçımı en sonunda
çemkrmeden olmuyo kangam bunu ıyı öğrenmek lazım he bıde o ağır işler ona bakar tabısı
koce olmak kolay değil
güç gösterısı eden erkeklerden faydalanmak lazım
üstün görmekle olmaz he bennımkı görmez ama genel olarak öle derler ya
benimki süpürme toz alma gibi işleri topyekün kendisi yaptığı için bilemiyorum koluklarıda kendide çekiyor sonrada düzenliyor
böcük sen bize benze bak yöntem yapma yaptır
ay benımkı becerıksız yaa amamutfakta
gerı kalan işlerdede zaten benımkı h sonu evde yokmaalesef çalışıyo
bazende gececı oluo
kendım daha hızlı ve temız yapıyrum
yorulmasın kocemmhemm
benzemıycemmm
hee sen yorul ozaman böcük akşam eve gidiyorum üstümü değişiyorum yemek için mutfağa giriyorum eşim geliyor sofrayı kuruyor yemekler yeniyor sofrayı topluyorum eşim bulaşıklara giriyor bende tv karşısına geçip ayaklarımı uzatıyorum
hafta sonu temizlik günü eşim süpüyor siliyor ben ortalığı topluyorum ütü yapıyorum eşim katlıyor çamaşır asmak toplamak da eşimin görevi zaten akşamdan akşama eve geliyoruz ondada ne kadar kirleniyor ki ev haftada bir yetiyorda artıyor bile
ben dinlenirken sen çalışıyorsun dimi böcük
acıdım valla adama
her işi o edıyo yazık laa
neyse ben karı koca arasna grmem
kesınlıkle ama 10 dedımı bende iş bıter yatarım
dınlenıyorumda uzatıp ayacıklarımı kocemle mısır cekırdek keyfıde yaparık hergün
böcük geçen misafir ağırlayacaktın ne yaptın neler hazırladın nasıl geçti
annem dolma yapmış koca bir tencere akşama yine dolma var bizde hergün dolma yiycez buyrun gelinde hemen bitsin fellah köftesi istiyor canım hafta sonu yapsam iyi olurda dolma bitmeli
hangı mısafır
ohh valla anan var rahatsın benım anam olsa hergun eder yemeğımı ama cokuzak
geçenlerde diyordun ya sipidi için
sucuklu yumurta mı o saatte ne yaptınız bacım siz hani çiğ köfte yokmu
eşimi pazara yolladım girdim hemen pek vaktim yok kızlar
boşver omurilik düşmesi gibi birşey olabilir tamm adı bu değilda amca kızına da olmuştu yukarı bastırarak kaldırmışlar mı ne öyle birşey anlatıyordu ama sen doktora görün bence ihmal etme
hem kangam gelmış hemmandışım
adamı pazar yollarsan en pahalı ve çürüklerını alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?