Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

sende kırlenıyon banyo etmıyon mu
tembel garular sızı

ıyı yapmışsın aferımmm ver elıne baksın dursun hatrlasınkı bı daha yapmasınn

kaçç mandışımordan kaççç

sende kırlenıyon banyo etmıyon mu
tembel garular sızı

ıyı yapmışsın aferımmm ver elıne baksın dursun hatrlasınkı bı daha yapmasınn

kaçç mandışımordan kaççç

böcüküm koptum burada gülmekten

banyo başka bişiy sonuçta yemek yediğim tabağı yıkamadan bir yıl aynı tabakta yemek yemiyorum ama işten çıkıncada bünyem dinlemek istiyor kalkıp iş etmiyrum bekleyebiliyor bak sende eski atomluğuna döndün iki hafta ne güzeldi bize benzemiştin :))))

boy ölçüsüne koptum

böcüşüm hakkat ya yok bünyende yok 2 hafta zor dayandın ama diziyi de işten sayma istersen garip geliyo onu da iş sırasına koyman
he ama bak çemkrme gücünü kanepelerin çekilmesini takdir ettim, hayatta yapmaz benimki, iki haftada bir kadın gelir anca.

banyo gözüyle bakıyo bu böcüş ev temizliğine de mandiş günah benden gitti nermin diycem kangama artık:)))))))))

günaydın hayırlı cumalar kızçelerımm prenseslerımm canım arkadaşlarım

ayy ben dayanamam mandışım değişmemde sız azcık bana benzesınız ne var sankım

işten sayılmaz mı kangam hemde ne iş çık duş al ocelerını sür kremlerını sür derken zamanı cok alıo sinir oluyom bıde saçım kurumuo kolum ağrıyo kurutma mak.tutarken
0 a vurdurcam saçımı en sonunda

çemkrmeden olmuyo kangam bunu ıyı öğrenmek lazım he bıde o ağır işler ona bakar tabısı
koce olmak kolay değil
güç gösterısı eden erkeklerden faydalanmak lazım
üstün görmekle olmaz he bennımkı görmez ama genel olarak öle derler ya

benimki süpürme toz alma gibi işleri topyekün kendisi yaptığı için bilemiyorum koluklarıda kendide çekiyor sonrada düzenliyor

böcük sen bize benze bak yöntem yapma yaptır

benimki süpürme toz alma gibi işleri topyekün kendisi yaptığı için bilemiyorum koluklarıda kendide çekiyor sonrada düzenliyor

böcük sen bize benze bak yöntem yapma yaptır

ay benımkı becerıksız yaa amamutfakta
gerı kalan işlerdede zaten benımkı h sonu evde yokmaalesef çalışıyo
bazende gececı oluo
kendım daha hızlı ve temız yapıyrum
yorulmasın kocemmhemm

benzemıycemmm

hee sen yorul ozaman böcük akşam eve gidiyorum üstümü değişiyorum yemek için mutfağa giriyorum eşim geliyor sofrayı kuruyor yemekler yeniyor sofrayı topluyorum eşim bulaşıklara giriyor bende tv karşısına geçip ayaklarımı uzatıyorum

hafta sonu temizlik günü eşim süpüyor siliyor ben ortalığı topluyorum ütü yapıyorum eşim katlıyor çamaşır asmak toplamak da eşimin görevi zaten akşamdan akşama eve geliyoruz ondada ne kadar kirleniyor ki ev haftada bir yetiyorda artıyor bile

ben dinlenirken sen çalışıyorsun dimi böcük

acıdım valla adama
her işi o edıyo yazık laa
neyse ben karı koca arasna grmem

kesınlıkle ama 10 dedımı bende iş bıter yatarım
dınlenıyorumda uzatıp ayacıklarımı kocemle mısır cekırdek keyfıde yaparık hergün

böcük geçen misafir ağırlayacaktın ne yaptın neler hazırladın nasıl geçti

annem dolma yapmış koca bir tencere akşama yine dolma var bizde hergün dolma yiycez buyrun gelinde hemen bitsin fellah köftesi istiyor canım hafta sonu yapsam iyi olurda dolma bitmeli

hangı mısafır

ohh valla anan var rahatsın benım anam olsa hergun eder yemeğımı ama cokuzak

geçenlerde diyordun ya sipidi için

geldıler cnm
ne hazırladım cok aklımda değil ama dıyım
yemekler
mercımek çorba
bezelye(pattes havuçlu)
pılav
mantı
salata

çekırdek meyve mısır meyve suyu yatana kadar yedık kısaca
sabah kahvaltı ettık
sucuklu yumurta
pattes
bıde kahvaltı cesıtlerı falan

Ben geldim.Tabi kimse yok

Mandalin eşinle problemini atlattınız galiba çok sevindim.

Şu sıralar gerginim,ağlamaklıyım sıkıntılıyım.Sebebi ne eşim ne eşimin ailesi nede arkadaşlarım.Sebebi anne yarısı olması gereken teyzelerim.Anlamıyorum kızlar ya benim Allah korusun abime yada ablama bişey olsa yeğenlerimi kimseye bırakmam kol kanat gererim.Ama benim teyzem ne yapıyor.Huzursuzluk anlamıyorum anlıyamıyorum.Kimseyle sıkı fıkı olmuyorum aman dedikodu üretilmesin diye ama yok ya buluyorlar bişey.İçime ata ata şiştim resmen.

Bide enteresan bi şey var.Bütün enteresan rahatsızlıklar beni buluyor.Geçen akşam yatacam.Çoraplarımı çıkarmak için oturdum yatağa.Sanki altımda bişey var gibi geldi.Baktım yok.Ama kuyruk sokumuma bir baskı var.Sanki birşeyin üzerine oturmuşum gibi.Yatıncada ağrı yaptı.İki gündür böyleyim.Yahu ne düştüm ne çarptım ne bu ağrıya.Sinir oldum resmen.

Birde işim var dimi.Alışmaya çalışıyorum.Arkadalıklar iyi insanlar yardımcı oluyor.Ama yöneticiyle aynı odada olmak çok sıkıcı ya

Neyse benden bukadar.

Böcük,yorgun,sel,mandiş öpüyorum sizi

günaydınn
ne kangam gelmış ne mandişim şaşırdım:26:kangam büyük ıhtımal geç geldı yazamadı yoruldu ve uydu
ee mandış
işi çıktı hazar

boşver cnm kesınlıkle bende yeğenlerıme kol kanat gererım kesınlıkle ama kımse kendın kadar düşüncelı yada hassas olmuyo
artık herkes kendı geçiminde kendı hayatında
böle davranan ınsanlar kım olursa olsun uzak durmalısın
ağrın içinde aklıma bı sebep gelmıo neden olabılır acep yaa:26:

eşimi pazara yolladım girdim hemen pek vaktim yok kızlar

boşver omurilik düşmesi gibi birşey olabilir tamm adı bu değilda amca kızına da olmuştu yukarı bastırarak kaldırmışlar mı ne öyle birşey anlatıyordu ama sen doktora görün bence ihmal etme

hem kangam gelmış hemmandışım

adamı pazar yollarsan en pahalı ve çürüklerını alır

hehe eferim işte pazarı kaldırsın gelsin bakalım damat bey di mi mandiş:)))

böcüşüm hem pilav hem mantı aynı öğünde hey maşallah valla normalde de böyle ediyosan dikkatli olun kan şekeri konusunda:)))

gerçi benim mantıyla ekmek yiyen arkadaşlarım da vardı okulda, alışkanlık meselesi sanırım:)

he bu arada dün dersim iptal oldu, attık kendimizi sokağa, alt üst ettik anadolu yakasının bir kısmını annemle geç geldik, yemekten sonra da bir telefon trafiği anam bir elimde cep, bir elimde ev telefonu, sanırsın santral operatörüyüm:))) korktum bir ara başıma bi iş mi gelecek neden herkes dün akşam beni aradı diye:))))

boşver geçmiş olsun, umarım ciddi bi şey değildir, komik gelecek ama popo kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş kuyruk sokumuna baskı olmaması için bir yerde okumuştum, bir de omurga ya söz konusu acaba stresten mi etkileniyor. kendi teyzen bir de değil mi, derim hep akraba akrep:) asıl olan dosttur benim için, kan bağına inanmıyorum işte bu sebeplerle...

yöneticiyle aynı oda sıkıcı olur tahmin ederim ama en azından etrafında insan gibi insanlar olsun da, ısınma sorunu çözüldü mü bu arada?

hem kangam gelmış hemmandışım

adamı pazar yollarsan en pahalı ve çürüklerını alır

al işte annem 2 zamanında babamı böyle diye diye hazıra alıştırmıştı, gerçi yine yılmaz alırdı ama yok kardeşim isterse çürük, pahalı alsın o hafta yemekler tencere dibinde pişerse akıllanır! he bi de bizim bir komşumuz vardı hayatında fırından ekmek bile almamış, ben ilkokula gitmiyordum belki de daha ama ondan tecrübeliyim, kadın bu arada komşu, migrosta karşılaştık, bekliyor manva sanki de tartan abiler vardı o zaman, bekliyor sebzelerin başında, annem dedi noldu, bir şey lazım, e gelsin doldursun diye bekliyorum diyince ben çok gülmüşüm anlatır annem, ... teyze alıcan kesekağıdını, seçicen, sonra oraya götürücen tartıcak demişim ahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…