Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

olamda nermın gıbı olamm yasemın gıbı olmaktansaayy yok ya o hastalık derecesınde kadıın sosyal hayatı yok ben gene maçlara gıdıomm

ayy gt lenn neresı yemek onunhee sıze göre yemek tabısı yasemınlerrr
ayy bıde o 4 cocukluya cok acıyorum yaa yazık
eşimde dıo aboww bunlar cocuk değil canavar dedım bızımkı sana çekerse aynen öle olurlar

yemek tabi mis gibi hemde leziz nefis hımmm
hii o dört çocuklu alem akşam gözler kıpkırmızı hele beddua edişi severim ceydayı zaten güzel rol yapıyor
hele çocuklar nasıl bir enerji dolmuşta kadının aşarbını çekmeler filan aman çocuktan vazgeçesim geldi
hıhhh nermin seni maçtan gelince kesin duş alıyorsundur sen bilmediğin yerlere oturdun yıkanmazsan olmaz

sıze yemek
ınsan barı ayran yapar
canavar la onlar
yıkanırım tabı lenn terlıyokkk

ayy canım çekti böcük hazır kesilmiş patatesler varya eve giderken alayım onlardan :))

cola var dı ya daha ne olsun

yıkan böcüküm sıhatler olsun

dişçiye gittim öğlen arası ıyyyyy

bende pattesı cok sevıyommm yaa yalan yok
dün cok cnm cektı özellıkle eşime dedımkı gt pattes al gtmış dondurulmuş almış gene ben normal doğranandan ıstemıştım
hep dondurulmuş alıyok bılemedı zaar
ama bence normal al soy daha tatlu

sağol cnm yıkanak paklanakk

nıye gıttın cnm

dün melemen yaptım böcük hazır konserve domatesten hazır kesilmiş soğandan ee yumurtayıda tavık yaptı hayat bı 10 dakida sürmedi sofraya oturmmak geri kalan zaman gez toz dinlen hayatını yaşa

ağzımda diş yok :) dişlerimi yaptırıyorum ama önce tartar temizliği ardından dolgular ardından köprüler dişler topyekün bakım yani

ne zahmetlı yemekler edıon sen laabaşka bişi bılmıyo yasemınde işte makarna melemenyasemınler sızı
kangamda gelır sımdı der pattes kızarttım akşam yemeğı

anm gördun mu kuruşeylerı yıye yıye ağzında dişin kalmamış
masraflı iş

menemen kurumu böcük :)) resmen nineyim ya ağzımda diş kalmadı valla

olanlara şükretcen böle vıtamınsız yemeklerden dolayı
sızdaha benım gıbı olman bakalım

akşamyatarken ballı süt
sabah pekmezlerı lop lop yutuyommmsıcacık mıs gıbı yemekler

olanlara şükretcen böle vıtamınsız yemeklerden dolayı
sızdaha benım gıbı olman bakalım

akşamyatarken ballı süt
sabah pekmezlerı lop lop yutuyommmsıcacık mıs gıbı yemekler

ballı sütmü hıh ekmek kızartılır üzerine tereyağ sürülür üzerine bal dökülür hımmmmm tabi bunu eş yapar hanıma ikram eder :))
bu arada benim sebzem meyvem bahçeden kendi mahsülümüz tereyağ bal gibi ürünlerde memleketten geliyor marketten değil :)))

garuya bak ya sonunu gene herıfe bağladı
ne vıcdansızsın lenn
ben koceme verıyommm akşamları
o ayar tutturamıo ya cok sıcak yada soğuk getırıyoo kendı işimi kendım ederımben

ohh valla bızede yollarsın artık

mandişin menemen kuru mu demesine kadar tuttum kendimi sırayla alınıt ettim ama orada dağıldım

en iyisi böcüşüm, hazırlıklı olmakta fayda var çünkü yediklerine dikkat ederek önüne geçilebiliyor erken safhada bu şeker illetinin eğer yediklerinden kaynaklanıyorsa.

şekerli makarna mı, mandiş sanırım şeker krizine girdin

mandiş 10 seneden fazla kapı komşumuzdu, sadece 1 defa gördük markette düşün

ahah biz de baktık beraber dün, ben tetikte bekliyorum beni benzetecek diye nasıl yıkadılar sokağı hakkaten tavığım eksikti

ı ıh yanlış alarm böcüşüm :))) pattis köfte bir kere zahmetli yemektir, neden? çünkü kızartma işi pis iştir:) fırında yemek yapmak en kolayıdır, başında beklemezsin, yağı sıçrayan yemek değilse tepsiyi temziledin mi oh mis, ama kızartma yağı soğutacaksın, dökeceksin, vıcık vıcık ay öyle makineye atılmaz, onu elden yıkıycan etcen ohooo, önce fırın, sonra tencere yemeği, ama kızartma bulaşığına dayanamadığım bir olaydır. keşke dokunmasa da her gün yesem gerçi, bulaşığına razıyım ben pişiririm annem temizlerdi

heh mandiş, sen olmasan, yemektir tabii ki, böcüşümün çiğ köfte dürümleri gibin hatta daha fazla yemektir:))) aa ben tabağı göremedim yav:)))

ayy canım çekti böcük hazır kesilmiş patatesler varya eve giderken alayım onlardan :))

cola var dı ya daha ne olsun

yıkan böcüküm sıhatler olsun

dişçiye gittim öğlen arası ıyyyyy

afiyet şeker olsunn, ohh benim için de ye, geçmiş olsun bu arada mandiş!

buzluktan doğranmış biber- ama yazın ben doğruyorum, bir hazırını yapamadılar şunun- hazır doğranmış soğan, doğranmış domatesle yaparım ben de mandiş valla mis olur misss:))))

evden sonra kendini bakıma aldın mandiş, çok iyi etmişsin ama hele bebek falan istiyorsan, çok zorlanıyorlar hamilelikte sonra, tez zamanda bitsin tedavin inşallah.

maalesef, ah ah bi olsa, bulgur pilavı vardı annem yapmış dünden, yanına tavuk baharatladım kuş başı o onu kavurdu ben de lahana salatası yaptım sumak koydum bir de üzerine ohh mis oldu, he akşam erken geldim bugün görüldüğü üzre yoksa girmezdim kapısından mutfağın

burada dağıldım işte, menemeni kuru yapıyor heral bizim nermin, mandiş ne dersin sulu domatesle olacak, kapağını kapıycan ohh harcı mis gibin üzerine az yumurta kırcan kurumadan ay ağzım sulandı olmaz kiii tok halde acıktım

mandiş desene farmville -vardı ya millet sarmıştı bir ara- oyununu resmen yaşıyorsun sen, ne şanslısın farkındasındır. ne mevsim ne yiyeceğini şaşırıyor insan, onda ne vardır, bunda ne vardır diye.

günaydın kangamm günaydın mandışım günaydın boşwer

valla hıc bişi demıyom saan daha kangamalıntıda edemem o kadan
hee gene sizin eşşeğınız dişi olsun(babam annemın dedığıne onay vermek için hep bunu der)
aman aman sulu tabısı melemen ama ben gene onu yemekten saymam bılesın
sadece bellı süre tok tutarayy sız benı delı etceksınız yasemınlerrr

ne vicdanı yahu bir yağlı ballı ekmek yapmış çokmu elinden geliyor yapsın :))
yollayım böcük ver hangisinden istiyorsun

eşeğimiz dişi olsun hee süpermiş he :))
günaydın böcük mutlu günler
sen sayma ama yemektir böcük hele hazır malzemeyle oldumu hımmm tam yemektir o :))

yorgun bu böcük yemekleri sulu menemi kuru yapıyor galiba asıl menemen sulu olurki ekmeğin içini bandırcam oyyyy :))
şekerli yoğurtta var yorgun :))
bir daha çıkmaz herhalde garibim komşun :))
sağol yorgun uzun süre devam edecek tedavi nineyim ben :)
kızartma konusunda her yazdığının altına bende imzamı atar sonuna kadar arkadayım yorgun :))
sanırım böcük domatesleri süzüyor yorgun :))

öyle yorgun bunun şans olduğunu bilen biri var yanlız her yıl annem evde yokken bahçeye bir giriyor annem geldiğinde şok a dan z ye herşeyi toplamış tohumluk bıraktıklarını bile toplamış gitmiş her yıl bunu yapıyor kimse ondan önce topladık topladık yoksa yokluyor bizim bahçeyi :)) annem diyorki haracını almaya gelmiş bizim mafya :))

aa mandış tmm lenn melemen yemek hemde sulu:)
sızın eşşek hala kız
ben evlenelı hıc yapmadım desemm cok ayıp olur demı
valla eşim sever mı onu bıle bılmıyom gerçı ben ne yaparsam yer ama gerçek bu
ben evlenelı hıc melemen yapmadım
yapcam ama hemde domtesını süzüpşaka lennn sıulu sulu etcemmm

ayy mandışım düşünmen yeter sağol cnm
dün gemlıkten zeytın gelmış bıze cok tatluydu valla harıkaydı gemlık mı emın değilimde nerenınkı meşhrsa işte

böcük bizim eşşek kız mı dişimi karar ver yahu :))

cumaya kadar gitmiycem dişçiye bugün bitirdik işlemleri cuma günü dolgu yapılcak uffff

garanti bankasıyla kapıştım onlar kadar kötü bir banka yok yaa elini kaptırdınmı gittin tüm benliğinii hortumluyor nasıl bir bankadır bunlar ya arsızlar çalışanlarıda tuhaf özel eğitimli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…