- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
hehe eferim işte pazarı kaldırsın gelsin bakalım damat bey di mi mandiş:)))
böcüşüm hem pilav hem mantı aynı öğünde hey maşallah valla normalde de böyle ediyosan dikkatli olun kan şekeri konusunda:)))
gerçi benim mantıyla ekmek yiyen arkadaşlarım da vardı okulda, alışkanlık meselesi sanırım:)
he bu arada dün dersim iptal oldu, attık kendimizi sokağa, alt üst ettik anadolu yakasının bir kısmını annemle geç geldik, yemekten sonra da bir telefon trafiği anam bir elimde cep, bir elimde ev telefonu, sanırsın santral operatörüyüm:))) korktum bir ara başıma bi iş mi gelecek neden herkes dün akşam beni aradı diye:))))
boşver geçmiş olsun, umarım ciddi bi şey değildir, komik gelecek ama popo kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş kuyruk sokumuna baskı olmaması için bir yerde okumuştum, bir de omurga ya söz konusu acaba stresten mi etkileniyor. kendi teyzen bir de değil mi, derim hep akraba akrep:) asıl olan dosttur benim için, kan bağına inanmıyorum işte bu sebeplerle...
yöneticiyle aynı oda sıkıcı olur tahmin ederim ama en azından etrafında insan gibi insanlar olsun da, ısınma sorunu çözüldü mü bu arada?
al işte annem 2 zamanında babamı böyle diye diye hazıra alıştırmıştı, gerçi yine yılmaz alırdı ama yok kardeşim isterse çürük, pahalı alsın o hafta yemekler tencere dibinde pişerse akıllanır! he bi de bizim bir komşumuz vardı hayatında fırından ekmek bile almamış, ben ilkokula gitmiyordum belki de daha ama ondan tecrübeliyim, kadın bu arada komşu, migrosta karşılaştık, bekliyor manva sanki de tartan abiler vardı o zaman, bekliyor sebzelerin başında, annem dedi noldu, bir şey lazım, e gelsin doldursun diye bekliyorum diyince ben çok gülmüşüm anlatır annem, ... teyze alıcan kesekağıdını, seçicen, sonra oraya götürücen tartıcak demişim ahahahaha
pılav yemekle ıyı gıder dıye düşündüm mantıda yapmakıstdım köy mantısı dıye yoksa ıkısı cok he benım koceme cok değil doyurmak zor
off kangam üşümeye başladım yaa hasta mı olcem ne
burnumda akıy arada
kusura bakmasın babam gıbı eşim hıc anlamaz ekonomı işlerınden
eee evın ekonomı bakanı ben olunca bırakmamda akıllıca olmaz
kendım alıyom
zaten genelde kocem bensız bende kocemsız alışverış etmeyız
hahahmandışte o kadın gıbı olcek
bezelye pilav tabii yakışır kangam, yok hani şekeri çıkaran gıdalar ikisi de malum ben hasret yaşıyorum ya ondan didim, eşin yakıyor mu göbeğe mi depoluyor tavığım, gerçi gece, gündüz çok çalışıyor di mi, yakar herhalde.
soban yanmıyor mu ayaklarının orda kangam, aman dikkat et diycem de nasıl, imkansız valla hasta olmamak, sarınıyoruz, bir vasıtaya bin anam cehennem gibi, sonra çık ordan soğuğa, gel de hasta olma.
e zaten beraber çıkıyorsanız sorun diil de böcüşüm, diğer türlü hem seçicen hem alıcan hem taşıycan, ohh adam da lüpletsin anca, bu buraya nasıl geldi demeden!
yok yok mandiş zamanında yeterince etmiştir kendi başına alışveriş, eşi pratik kazansın artık, di mi ama?
ben misal kendi evime alırım, getiririm fırsat buldukça ama benimkine derim, yok beraber gidilcek! ha bir sen ben gideriz, ama asansörlü ev olur ben de araba kullıyor olurum o zaman paylaşırız, yoksa ı ıh!
eşimin şekerı cok düşük cıktıınanmıycan demı
bende şekerden anlamazdım
ablamın hamışlığından dolayı var dr ona cıhaz verdı sabah akşam ölçüyo
neyse ben ölçtüm 100 cıktı tam bı kaç kere
eşimi ölçtüm 64 65 arası ben ısyan tabı
nasıl bu çamış gıbı yıyo benımnasıl cıkar o kadar dıkkat edıyourm falan dedımtabı ben sonra anladımkı benımkı normal eşiminkı düşükmüş
yazmayı unuttum buraya ekleyım klımam çalışıyo amanasıl yaptılarsa bana hıc dokunmuyo dırek odayı ısıtıyo yanı benım taraf soğuk ayaklarımın altında elek.soba var acıyom terlıyom kapatıyom yanıyomm
dışarsı buz
eve gıdem vıtamın takvıysı yapcemmm:2:
ben taşımam zten poşet kocem kızar
sende cok uyanıksın ya
aç karnına mı yemekten 2-3 saat sonra mı ne zaman ölçtünüz böcüşüm? çünkü şeker düşmesi, şeker fırladıktan sonra şırı insülin salgılandığı için oluşabiliyor ve nedenlerinden biri de fazla karbonhidrat alımı, özellikle basit karbonhidrat yani çay şekeri, beyaz ekmek, hamur, beyaz pilav.
ben ve etrafımdakiler o yollardan geçtiği için aman dikkat diyorum. açlığa tahammülsüzlük var mı eşinde? aç kalınca sinir oluyor mu? bunlar olursa birkaç kez düneli ölçün e mi...
sen poşet taşımıyorsun, sonra ben asansör olursa ancak tek giderim diyince uyanık oluyorum nasıl iş bu böcüşüm
ya aşağa üfletemiyor musun nasıl ayarlamışlar akıllılar?
sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğınden 2 3 saat sonra ölçtük:26:
sen bana bakma
bende bel fıtığı var ondan cnm
üflemıoo bıde sankı soğuk ufluyo benden tarafa anlamadımkı:26:3 hafta bekle sonuca bak klımanın
Günaydın kızlar
Bugün oturuyorumda ağrım yok sanki
Yorgun ısınma sorunu çözüldü.3 patron var şirkette.Odaya geldi birgün.Bende şişme yelek üzerinde şal.Hiçbirey sormadı ama odadan çıktıktan 5 dakika sonra ısıtıcı geldi.Yalnız yönetici sıcağı hiç sevmiyor.Bende sevmem ama o resmen soğuktan holanıyor.Isıtıcıyı kapatıyor sürekli sinir oluyorum.Sıcktan hasta olurmuuz.Soğuktan olmayız yaaa
hem kangam gelmış hemmandışım
adamı pazar yollarsan en pahalı ve çürüklerını alır
hehe eferim işte pazarı kaldırsın gelsin bakalım damat bey di mi mandiş:)))
böcüşüm hem pilav hem mantı aynı öğünde hey maşallah valla normalde de böyle ediyosan dikkatli olun kan şekeri konusunda:)))
gerçi benim mantıyla ekmek yiyen arkadaşlarım da vardı okulda, alışkanlık meselesi sanırım:)
he bu arada dün dersim iptal oldu, attık kendimizi sokağa, alt üst ettik anadolu yakasının bir kısmını annemle geç geldik, yemekten sonra da bir telefon trafiği anam bir elimde cep, bir elimde ev telefonu, sanırsın santral operatörüyüm:))) korktum bir ara başıma bi iş mi gelecek neden herkes dün akşam beni aradı diye:))))
boşver geçmiş olsun, umarım ciddi bi şey değildir, komik gelecek ama popo kaslarını çalıştırmak iyi geliyormuş kuyruk sokumuna baskı olmaması için bir yerde okumuştum, bir de omurga ya söz konusu acaba stresten mi etkileniyor. kendi teyzen bir de değil mi, derim hep akraba akrep:) asıl olan dosttur benim için, kan bağına inanmıyorum işte bu sebeplerle...
yöneticiyle aynı oda sıkıcı olur tahmin ederim ama en azından etrafında insan gibi insanlar olsun da, ısınma sorunu çözüldü mü bu arada?
al işte annem 2 zamanında babamı böyle diye diye hazıra alıştırmıştı, gerçi yine yılmaz alırdı ama yok kardeşim isterse çürük, pahalı alsın o hafta yemekler tencere dibinde pişerse akıllanır! he bi de bizim bir komşumuz vardı hayatında fırından ekmek bile almamış, ben ilkokula gitmiyordum belki de daha ama ondan tecrübeliyim, kadın bu arada komşu, migrosta karşılaştık, bekliyor manva sanki de tartan abiler vardı o zaman, bekliyor sebzelerin başında, annem dedi noldu, bir şey lazım, e gelsin doldursun diye bekliyorum diyince ben çok gülmüşüm anlatır annem, ... teyze alıcan kesekağıdını, seçicen, sonra oraya götürücen tartıcak demişim ahahahaha
kusura bakmasın babam gıbı eşim hıc anlamaz ekonomı işlerınden
eee evın ekonomı bakanı ben olunca bırakmamda akıllıca olmaz
kendım alıyom
zaten genelde kocem bensız bende kocemsız alışverış etmeyız
hahahmandışte o kadın gıbı olcek
e zaten beraber çıkıyorsanız sorun diil de böcüşüm, diğer türlü hem seçicen hem alıcan hem taşıycan, ohh adam da lüpletsin anca, bu buraya nasıl geldi demeden!
yok yok mandiş zamanında yeterince etmiştir kendi başına alışveriş, eşi pratik kazansın artık, di mi ama?
ben misal kendi evime alırım, getiririm fırsat buldukça ama benimkine derim, yok beraber gidilcek! ha bir sen ben gideriz, ama asansörlü ev olur ben de araba kullıyor olurum o zaman paylaşırız, yoksa ı ıh!
yazmayı unuttum buraya ekleyım klımam çalışıyo amanasıl yaptılarsa bana hıc dokunmuyo dırek odayı ısıtıyo yanı benım taraf soğuk ayaklarımın altında elek.soba var acıyom terlıyom kapatıyom yanıyomm
dışarsı buz
eve gıdem vıtamın takvıysı yapcemmm:2:
ben taşımam zten poşet kocem kızar
sende cok uyanıksın ya
Günaydın kızlar
Bugün oturuyorumda ağrım yok sanki
Yorgun ısınma sorunu çözüldü.3 patron var şirkette.Odaya geldi birgün.Bende şişme yelek üzerinde şal.Hiçbirey sormadı ama odadan çıktıktan 5 dakika sonra ısıtıcı geldi.Yalnız yönetici sıcağı hiç sevmiyor.Bende sevmem ama o resmen soğuktan holanıyor.Isıtıcıyı kapatıyor sürekli sinir oluyorum.Sıcktan hasta olurmuuz.Soğuktan olmayız yaaa
mandış yemın edıom ızlerken yasemını sız gelıyorsunuz aklıma hee
adama köfte pattes götrmüş bıde dıo sız benım yemek yapamadığımı söylemıştınız dıye
len o yemek mı:)
geberdım yaa
ayy valla ben o kadar tıtız değilim ya kadın kafayı yemış
adam işbecercek kadın dıo yağ lekesı zor cıkaryokyok ben o kadar değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?