- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcük bizim eşşek kız mı dişimi karar ver yahu :))
cumaya kadar gitmiycem dişçiye bugün bitirdik işlemleri cuma günü dolgu yapılcak uffff
garanti bankasıyla kapıştım onlar kadar kötü bir banka yok yaa elini kaptırdınmı gittin tüm benliğinii hortumluyor nasıl bir bankadır bunlar ya arsızlar çalışanlarıda tuhaf özel eğitimli sanırım
len ıkısıde aynıya yok yok sen bana kıl oldun masus yapıyonsızn eşşek dişi
anam diş işi zor işbı kez gıttım dolgu için onuda nokta kadar yer için annem zorladı
neyse anam ön dişimin hemen arkasına yapılcaktı o kısmı bı iğne yaptı beynımı deldıler sankı ınce ya diş etı kısmı önlerde
ayy bızımde var kartımız ordan ne etcukk
bıde eşim maaş alıo o bankadan :26:
sana kıl olurmuyum kasabın sevdiği deri misali böcük
hımm bizim burada kadınlara dişi derler :))
ne zor ben bilirim sedasyonsuz ağzıma ayna bile koydurmazken nasıl dayanıyorum bir ben birde doktor biliyor çıldırmak üzere iğneden korkmuyorum böcük ağzımın içine soktukları ıvır zıvırlar varya onlardan yiyorum kafayı
anam dikkat et böcük habersiz sigorta yapmalar borcun bitmişken borç çıkarmalar sorunları çözmek istemeyi bırak alakasız ne halin varsa gör diyen personeller habersiz limit artırmalar daha neler neler bu garantide düşünsene atmden aldığın makbuzdan bile para kesiyorlar hadi makbuzu geçiyorum hesap hareketlarine bakıncamıydı tam hatırlayamadım bakmak bile ücretli
öle olsun
bızdede avrat
ayy deme ya ben korkmam aslında ama dişcı cok zor yaa
ayy kartta hıc borcumuz yok her ay msj gelıo 0 borcunuz dıye sorun yok aman olmasında
Günaydın kızlarrrr
Bugün benim doğum günüm :)
çiçek veren smil bulamadım yazdım :))
aman olmasında böcük kurtaramadım yakamı bunlardan
Günaydın kızlarrrr
Bugün benim doğum günüm :)
günaydın mandışım
nasılsınn
ev işlerını kolayladın mı
ben akşamhıc bı iş etmedımmmbulaşıkları mak.attım
cekırdek cıtlattım kocemın d günüydu zaten
yemek yok yapmadım bıle
ev işleri çoktan bitti böcük yan gelip yatıyorum artık :))
iii sen nasılsın böcük
ehuuu böcük sen hiç bir iş etmedin vay sende var değişiklikler bulcan sen doğr yolu bulcan
nice yıllara eşinle mutlu yaşayın böcük neler yaptınız nasıl kutladınız doğum gününü ne aldın hediye olarak
günaydın
aaa kimsecikler yok dün pc mi götürdüler akşama kadar yoktu başkalarının pclerinden kaçak girdim bugün gıcır süper pc geldi bana :))))
shodow merhaba nasılsın
iiim böcük sen nasılsın doğum günü nasıl geçti sırada benimki var eşimden umudum yok odunlaşma konusunda git gide yol katediyor :))
en sayma ama yemektir böcük hele hazır malzemeyle oldumu hımmm tam yemektir o :))
yorgun bu böcük yemekleri sulu menemi kuru yapıyor galiba asıl menemen sulu olurki ekmeğin içini bandırcam oyyyy :))
şekerli yoğurtta var yorgun :))
bir daha çıkmaz herhalde garibim komşun :))
sağol yorgun uzun süre devam edecek tedavi nineyim ben :)
kızartma konusunda her yazdığının altına bende imzamı atar sonuna kadar arkadayım yorgun :))
sanırım böcük domatesleri süzüyor yorgun :))
öyle yorgun bunun şans olduğunu bilen biri var yanlız her yıl annem evde yokken bahçeye bir giriyor annem geldiğinde şok a dan z ye herşeyi toplamış tohumluk bıraktıklarını bile toplamış gitmiş her yıl bunu yapıyor kimse ondan önce topladık topladık yoksa yokluyor bizim bahçeyi :)) annem diyorki haracını almaya gelmiş bizim mafya :))
aa mandış tmm lenn melemen yemek hemde sulu:)
sızın eşşek hala kız
ben evlenelı hıc yapmadım desemm cok ayıp olur demı
valla eşim sever mı onu bıle bılmıyom gerçı ben ne yaparsam yer ama gerçek bu
ben evlenelı hıc melemen yapmadım
yapcam ama hemde domtesını süzüpşaka lennn sıulu sulu etcemmm
ayy mandışım düşünmen yeter sağol cnm
dün gemlıkten zeytın gelmış bıze cok tatluydu valla harıkaydı gemlık mı emın değilimde nerenınkı meşhrsa işte
sana kıl olurmuyum kasabın sevdiği deri misali böcük
hımm bizim burada kadınlara dişi derler :))
ne zor ben bilirim sedasyonsuz ağzıma ayna bile koydurmazken nasıl dayanıyorum bir ben birde doktor biliyor çıldırmak üzere iğneden korkmuyorum böcük ağzımın içine soktukları ıvır zıvırlar varya onlardan yiyorum kafayı
anam dikkat et böcük habersiz sigorta yapmalar borcun bitmişken borç çıkarmalar sorunları çözmek istemeyi bırak alakasız ne halin varsa gör diyen personeller habersiz limit artırmalar daha neler neler bu garantide düşünsene atmden aldığın makbuzdan bile para kesiyorlar hadi makbuzu geçiyorum hesap hareketlarine bakıncamıydı tam hatırlayamadım bakmak bile ücretli
günaydın mandışım
nasılsınn
ev işlerını kolayladın mı
ben akşamhıc bı iş etmedımmmbulaşıkları mak.attım
cekırdek cıtlattım kocemın d günüydu zaten
yemek yok yapmadım bıle
ev işleri çoktan bitti böcük yan gelip yatıyorum artık :))
iii sen nasılsın böcük
ehuuu böcük sen hiç bir iş etmedin vay sende var değişiklikler bulcan sen doğr yolu bulcan
nice yıllara eşinle mutlu yaşayın böcük neler yaptınız nasıl kutladınız doğum gününü ne aldın hediye olarak
günaydın
aaa kimsecikler yok dün pc mi götürdüler akşama kadar yoktu başkalarının pclerinden kaçak girdim bugün gıcır süper pc geldi bana :))))
shodow merhaba nasılsın
yat bakem cnm keyım zamanı
etmedım valla mandışım akişamda bı yemek ettı bıde bulaşık mak.düğmesıne bastım
sonra kk dakı kızlarla çene ettımteldenn keşke senınde telın olsaydı kangamında dedıkodu ederdık
evt ya şaşırdım bende
günaydın cnm nasılsın
iiim böcük sen nasılsın doğum günü nasıl geçti sırada benimki var eşimden umudum yok odunlaşma konusunda git gide yol katediyor :))
selam kızlar, mahvoldum son günlerde evde pc yi açacak halim kalmadı, şükür bugün iş azdı, oh bee, akşama çıkıcam ama iş için değil bu sefer, öğretmenler günü kutlamasına:)))
boşver doğum günün kutlu olsun, dilediğin gibi geçmiştir umarım.
kangam, senin de eşinin d.günü kutlu olsun, beraber nice yaşlarını kutlayın.
"eşeğiniz dişi olsun"u ilk defa duydum ama çok beğendim, annenin de güzel sözleri vardı di mi tavığım?:)))
menemen bekar erkeklerin eskiden gözde yemeğiymiş böcüşüm malum yemek sektörü bu kadar gelişmemişken o yüzden hep babalar daha güzel yapardı :))) tok tutar, hem de nasıl mmm, ben de beniki de bayılırız, yeter ki yapan olsun ama güzel yapılsın:))))
gemlik zeytini ünlüdür, ahh ahh ne yıllarım geçti oralarda...
mandiş lafı ağzımdan almış dopru yolu buluyor valla kangam benim
senin akşam dedikodu ettiğin saat benim işte olduğum saat oluyor böcüş ben eve geldiğimde totonda pireler uçar senineve net bağla da işte gel akşamları madem sen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?