Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

len ıkısıde aynıya yok yok sen bana kıl oldun masus yapıyonsızn eşşek dişi
anam diş işi zor işbı kez gıttım dolgu için onuda nokta kadar yer için annem zorladı
neyse anam ön dişimin hemen arkasına yapılcaktı o kısmı bı iğne yaptı beynımı deldıler sankı ınce ya diş etı kısmı önlerde

ayy bızımde var kartımız ordan ne etcukk
bıde eşim maaş alıo o bankadan :26:

sana kıl olurmuyum kasabın sevdiği deri misali böcük
hımm bizim burada kadınlara dişi derler :))
ne zor ben bilirim sedasyonsuz ağzıma ayna bile koydurmazken nasıl dayanıyorum bir ben birde doktor biliyor çıldırmak üzere iğneden korkmuyorum böcük ağzımın içine soktukları ıvır zıvırlar varya onlardan yiyorum kafayı
anam dikkat et böcük habersiz sigorta yapmalar borcun bitmişken borç çıkarmalar sorunları çözmek istemeyi bırak alakasız ne halin varsa gör diyen personeller habersiz limit artırmalar daha neler neler bu garantide düşünsene atmden aldığın makbuzdan bile para kesiyorlar hadi makbuzu geçiyorum hesap hareketlarine bakıncamıydı tam hatırlayamadım bakmak bile ücretli

öle olsun
bızdede avrat
ayy deme ya ben korkmam aslında ama dişcı cok zor yaa

ayy kartta hıc borcumuz yok her ay msj gelıo 0 borcunuz dıye sorun yok aman olmasında

çiçek veren smil bulamadım yazdım :))

aman olmasında böcük kurtaramadım yakamı bunlardan

almış gadar oldummm:125::131:
aman aman olmasın
eşim h sonu götürdü benı ılla mont alalım sana hıc kendıne almaz gerçı onun cok neyse
bendede 3 taneydı 1 tanesını van a yolladım 1 tane var
yetıyo bana
ama kısa ya totom donuyoo neyse dedım borç etmıycem bu yılda ıdare edım
zaten diğerınıde daha geçen yıl aldım
yoksa karttan alcektık

günaydın mandışım
nasılsınn
ev işlerını kolayladın mı

ben akşamhıc bı iş etmedımmmbulaşıkları mak.attım
cekırdek cıtlattım kocemın d günüydu zaten
yemek yok yapmadım bıle

ev işleri çoktan bitti böcük yan gelip yatıyorum artık :))
iii sen nasılsın böcük

ehuuu böcük sen hiç bir iş etmedin vay sende var değişiklikler bulcan sen doğr yolu bulcan
nice yıllara eşinle mutlu yaşayın böcük neler yaptınız nasıl kutladınız doğum gününü ne aldın hediye olarak

günaydın

aaa kimsecikler yok dün pc mi götürdüler akşama kadar yoktu başkalarının pclerinden kaçak girdim bugün gıcır süper pc geldi bana :))))

shodow merhaba nasılsın

yat bakem cnm keyım zamanı

etmedım valla mandışım akişamda bı yemek ettı bıde bulaşık mak.düğmesıne bastım
sonra kk dakı kızlarla çene ettımteldenn keşke senınde telın olsaydı kangamında dedıkodu ederdık

günaydın

aaa kimsecikler yok dün pc mi götürdüler akşama kadar yoktu başkalarının pclerinden kaçak girdim bugün gıcır süper pc geldi bana :))))

shodow merhaba nasılsın

evt ya şaşırdım bende
günaydın cnm nasılsın

iiim böcük sen nasılsın doğum günü nasıl geçti sırada benimki var eşimden umudum yok odunlaşma konusunda git gide yol katediyor :))

iiim böcük sen nasılsın doğum günü nasıl geçti sırada benimki var eşimden umudum yok odunlaşma konusunda git gide yol katediyor :))

bende ıyyım cnm sağol
sabah sabah işler benı bekler pofff
güzel geçtı cnm normal pasta yedık hedıye verdım ölee
bakalım senınkı nasıl olcek
ben pek bişi edemedım h içi ve eşim gececı ıdı
ınş.evlılık yıldönümümüz güzel geçer

selam kızlar, mahvoldum son günlerde evde pc yi açacak halim kalmadı, şükür bugün iş azdı, oh bee, akşama çıkıcam ama iş için değil bu sefer, öğretmenler günü kutlamasına:)))

boşver doğum günün kutlu olsun, dilediğin gibi geçmiştir umarım.

kangam, senin de eşinin d.günü kutlu olsun, beraber nice yaşlarını kutlayın.

"eşeğiniz dişi olsun"u ilk defa duydum ama çok beğendim, annenin de güzel sözleri vardı di mi tavığım?:)))

menemen bekar erkeklerin eskiden gözde yemeğiymiş böcüşüm malum yemek sektörü bu kadar gelişmemişken o yüzden hep babalar daha güzel yapardı :))) tok tutar, hem de nasıl mmm, ben de beniki de bayılırız, yeter ki yapan olsun ama güzel yapılsın:))))

en sayma ama yemektir böcük hele hazır malzemeyle oldumu hımmm tam yemektir o :))

:13::13::13:

dağıldım mandiş bu mesaja aynen valla bizim nermin sulu yemek, kuru menemen ben 20 yaştan çok çektim, hala korkuyorum, 2 si duruyor, ahh ahh neyse bitince rahata ereceksin mandiş sabret. di mi ama kızartma pis iştir pis:))))

şekerli yoğurt eskiden pek yerlermiş kanlıca'da annemler, ben uyuz olduğum için o zaman da burun kıvırır mışım küçükken:))) iyi ki şekerli sevmiyormuşum, bi de sevsem çoktan diyabet oldumdu herhalde:)))

gemlik zeytini ünlüdür, ahh ahh ne yıllarım geçti oralarda...

mandiş, habersiz sigorta olayı benim de, annemin de başına geldi maalesef, o siniri bir ben bilirim, telefonla iptal ettirip geri aldık hep ama o sinir yetiyor zaten. hesap hareketlerini basmak ücretli, normal makbuz ücretsiz, yapı kredide ise normal makbuz ücretli 40 kuruş. yakında garanti de yapar ama bekliyorum.
bir de atm de garanti de sigorta istiyonuz muı diye ekran çıkıyo acelyle evete basarsan kabul etmiş olacaksın bu sefer iptalde bile sorun çıkarabilirler , çok dikkat ediyorum atm de maaşım orada ve çalıştığımız bankalardan biri işte yapacak bir şey yok maalesef.

mandiş lafı ağzımdan almış dopru yolu buluyor valla kangam benim

günaydın

shodow merhaba nasılsın

hayırlı olsun gıcır pc mandiş

senin akşam dedikodu ettiğin saat benim işte olduğum saat oluyor böcüş ben eve geldiğimde totonda pireler uçar senin eve net bağla da işte gel akşamları madem sen de

yanlış cümleler cıksss... umut yoksa yaratılır, sakın ha ben söylemeden bekliyorum deme! her türlü belli et, açık et, beklentini bilsin, sığınacak yeri kalmasın, sonra da ben istedim yaptı deme sakın çatır çatır tadını çıkar, nice erkek var kadın istediği halde bir şey yapmayan! o yüzden mesaj verme zamanı demek ki eşine

hayırlı cumalar kızçeler

kangam dün kutlamayı unuttum örtmenler günün kutlu olsunn
o kadar cok yazmışsındkı vaktımolsun okuycam cevaplıycam

kangaa kutlama nasl geçtı
annemın sözlerını duysancok komık ya nede olsa eskı toprak
bıgün ayy hiç doymuom dıyınca bana Allah ıkı delık vermış bırı dünyayı yer bırı ınkar edermış demıştıçaktın mı

benım ne babam ne abımler yapmıştır babam cok bekar yaşamış ıst da bız koöydeyken ama yumurta sevmedğınden asla yemez abımlerde zamanında yapmadı
ama cok severım
he evlenelı hıc ypmadı bılmem neden
en kısa zamanda kocem gündüzcü olsun yapcemm

gemlık mı bılmım ama harıka tadı

akşamda bi iş etmedım kuaföre gttım tabı bu kez eşim nıye ne gerek var dıyemedıaklandım paklandım pamık gıbı oldumm cıktım
eve gıttım battanıyeyı cektım üstüme cekırdek cıtlattım tv ızledımsonra eşimin kuzenı aradı tam yatmıştımkı tam 1,5 saat konuşmuşuz
sabahta 5te uyandımm cok halsızım bugun

borç bıtsın alcem eve kangamm

sağ olasın kangam,
çok güzel geçti dün akşam ama bugün karın ağrılarım mahvetti(( olsun napiim dün güzel geçti en azından diyorum.

borç bitmedi miydi kanga yine mi borç çıktı :26: :18: umarım çok değildir çabuk biter, sen de evden bağlanırsın rahat rahat.

aferin aferin, nerminlikte yaseminliğpe giden yolda mandiş ve ben sana tam desteğiz biliyosun di mi tavığım kangam:))))

mandiş yaşıyorum demişsin kimin şarkısıydı ajda pekkan mıydı o geldi aklıma müziğiyle

ay çok soğuk donuyorum ben evde, nefret ediyorum şu regl olayından :84: :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…