- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
selam kızlar bugün buralardayım, iptal oldu eğitim ve toplaşma (toplantı demiyorum bi sonuç çıkmadığı için anca toplaşıp dağılınıyor ahaha). makineyi boşaltam uğrarım yineeee.
yazın heee kırk yılda bi evdeyim, nettetim yalnız komayın beni, mandiş bir kerelik izin vermeyi denesen, sonuçta hani ödeme sorumluluklarını da biliyor ya, belki sonra cazip gelmezya da adam senin dellenmiş haline aşık dediğin gibi:)))
böcüşüm gündüz de mi gösteriyorlar, tüh kaçırdım desenee.
kızlar yasemin'i tiyatroda da görmenizi şiddetle tavsiye ederim, resmen devleşti sahnede, sesi de harikaydı şarkılarda.
çemkırsene annem yaa ne bu böle kazandığını yola saçıoo
şuan nermıne bakıom:)tamda o kumanda sahnesı
kulak cubuğu ıle temzlıyoo aynı ben:)
selam kızlar bugün buralardayım, iptal oldu eğitim ve toplaşma (toplantı demiyorum bi sonuç çıkmadığı için anca toplaşıp dağılınıyor ahaha). makineyi boşaltam uğrarım yineeee.
yazın heee kırk yılda bi evdeyim, nettetim yalnız komayın beni, mandiş bir kerelik izin vermeyi denesen, sonuçta hani ödeme sorumluluklarını da biliyor ya, belki sonra cazip gelmezya da adam senin dellenmiş haline aşık dediğin gibi:)))
böcüşüm gündüz de mi gösteriyorlar, tüh kaçırdım desenee.
kızlar yasemin'i tiyatroda da görmenizi şiddetle tavsiye ederim, resmen devleşti sahnede, sesi de harikaydı şarkılarda.
oyyy böcüküm gel beraber yiyelim bizde senin beğenmediğin yemekte yokkangaa yıllar sonra aramızdasın
h geldın
ben yemee cıkcam ama
yemek denılırse aç kalkcem kesın
tıyatroya gtmeyelı yıllar oldu hangı oyun
gel ye mandışş kadında sevınır yıyen bırı var dıye
ayy hava cok beterr akşam nasıl gtcem bılmem o kadar otobus bekle 45 dk ev mesafesı otobusle off offf
şemsıyemde yok
inşallah güzel çıkmıştır kangam yemek, yol deme, artık başım dönüyor evin yolunu bulamayacağımı hissediyorum, gün ortasında yol ortasında durup ben nereye gitcektim diye düşünen bi yorgun oldum çıktım
keşanlı ali oyununda zilha'yı oynuyor böcüşüm, sadri alışık tiyatrosu sahneliyor, çok güzel iş çıkarmışlar valla, değdi bilet parasına
mandişim, dürtsün şeytan iyidir malum bu erkeklere karşı bizi dürtecek şeytanlara ihtiyacımız var, az oturdum, bakem neler yazılmış
EVET EVET o şeytan bazen çokişe yarıyor
böcük kesin aç kaldı ki enerjisi düştü gelemedi
ay şu 10 dakkayı unuttum göndere bastım diğerlerini okumadan, okudum tekrar diyorum büyüksün ablaaaaaçok daha kolay her şey şimdi aha 10 dakkaaa, neyse çamaşır kurutmaya geçti, asıp gelirim dolar 10 dakka
mandişş....
iyi ki coğrafyayı size vermiyorlar dedi.. ses etmedim mandiş burdan yazayım dedim...:))
mandiş bize coğr. öğrt. hakkı veriliyor ... düşününce sankim taş bana geldi :)
sana katılıyorum..
Sana katılıyorum mandalina ... boşver dersini anlatsın... odun olmaya devam etsin...
hocadan sonra vatandaşlık hocası geliyor... tam tersi valla ... hukuk okuyan insan bir başka oluyor.. maşallah Allah sahibine bağışlasın ...
boş zamanları genel kültürle değerlendiriyorum iyi oldu ... gireceğim sınava alacağım misler gibi puanımı gerisine ALLAH kerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?