Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

şuan nermıne bakıom:)tamda o kumanda sahnesı
kulak cubuğu ıle temzlıyoo aynı ben:)

selam kızlar bugün buralardayım, iptal oldu eğitim ve toplaşma (toplantı demiyorum bi sonuç çıkmadığı için anca toplaşıp dağılınıyor ahaha). makineyi boşaltam uğrarım yineeee.

yazın heee kırk yılda bi evdeyim, nettetim yalnız komayın beni, mandiş bir kerelik izin vermeyi denesen, sonuçta hani ödeme sorumluluklarını da biliyor ya, belki sonra cazip gelmez ya da adam senin dellenmiş haline aşık dediğin gibi:)))

böcüşüm gündüz de mi gösteriyorlar, tüh kaçırdım desenee.

kızlar yasemin'i tiyatroda da görmenizi şiddetle tavsiye ederim, resmen devleşti sahnede, sesi de harikaydı şarkılarda.

kangaa yıllar sonra aramızdasın
h geldın
ben yemee cıkcam ama
yemek denılırse aç kalkcem kesın

tıyatroya gtmeyelı yıllar oldu hangı oyun

çemkırsene annem yaa ne bu böle kazandığını yola saçıoo

of offf

şuan nermıne bakıom:)tamda o kumanda sahnesı
kulak cubuğu ıle temzlıyoo aynı ben:)

biz boşuna demiyoruz sana nermin diye

az önce aklıma geldi yorgun yine şeytanlar dürttü beni anlatırım bacım

kangaa yıllar sonra aramızdasın
h geldın
ben yemee cıkcam ama
yemek denılırse aç kalkcem kesın

tıyatroya gtmeyelı yıllar oldu hangı oyun
oyyy böcüküm gel beraber yiyelim bizde senin beğenmediğin yemekte yok

gel ye mandışş kadında sevınır yıyen bırı var dıye

ayy hava cok beterr akşam nasıl gtcem bılmem o kadar otobus bekle 45 dk ev mesafesı otobusle off offf
şemsıyemde yok

inşallah güzel çıkmıştır kangam yemek, yol deme, artık başım dönüyor evin yolunu bulamayacağımı hissediyorum, gün ortasında yol ortasında durup ben nereye gitcektim diye düşünen bi yorgun oldum çıktım

keşanlı ali oyununda zilha'yı oynuyor böcüşüm, sadri alışık tiyatrosu sahneliyor, çok güzel iş çıkarmışlar valla, değdi bilet parasına

mandişim, dürtsün şeytan iyidir malum bu erkeklere karşı bizi dürtecek şeytanlara ihtiyacımız var, az oturdum, bakem neler yazılmış

EVET EVET o şeytan bazen çokişe yarıyor
böcük kesin aç kaldı ki enerjisi düştü gelemedi

EVET EVET o şeytan bazen çokişe yarıyor
böcük kesin aç kaldı ki enerjisi düştü gelemedi

ay şu 10 dakkayı unuttum göndere bastım diğerlerini okumadan, okudum tekrar diyorum büyüksün ablaaaaa çok daha kolay her şey şimdi aha 10 dakkaaa, neyse çamaşır kurutmaya geçti, asıp gelirim dolar 10 dakka

mandişş....

iyi ki coğrafyayı size vermiyorlar dedi.. ses etmedim mandiş burdan yazayım dedim...:))

mandiş bize coğr. öğrt. hakkı veriliyor ... düşününce sankim taş bana geldi :)

mandişş....

iyi ki coğrafyayı size vermiyorlar dedi.. ses etmedim mandiş burdan yazayım dedim...:))

mandiş bize coğr. öğrt. hakkı veriliyor ... düşününce sankim taş bana geldi :)

hee okudumda suskuncum 10 dakikadan cevap veremedim canım
hıhh sevmedim ben onu suskuncum kabul etmiyorum sıradaki gelsin

Sana katılıyorum mandalina ... boşver dersini anlatsın... odun olmaya devam etsin...

hocadan sonra vatandaşlık hocası geliyor... tam tersi valla ... hukuk okuyan insan bir başka oluyor.. maşallah Allah sahibine bağışlasın ...

hımm evet hukukçular cin fikirli kıvrak zekalı kolay yalan söyleyebilen uyanık tiplerdir bence en iyisi tarihçiler sessiz sakin olurlar

boş zamanları genel kültürle değerlendiriyorum iyi oldu ... gireceğim sınava alacağım misler gibi puanımı gerisine ALLAH kerim...

suskun sultan hoş gelmişsin, ben yorgun memnun oldum:)))

konuya göz misafiri oldum da, evet hukukçulardan ben de korkarım yalan konusunda:) bir de meslek hastalığı olsa gerek her konuda onlar haklı olacak gibi davranıyorlar genelde kadınları böyle yani erkek tanıdığım yok da:))

ben mesajlarıma gidem hemennn:)))

:)) yorgun savaçı bende memnun oldum..

bu yılda atamalar sıkıntılı 85 ile atama bekleyen dostlarım arkadaşlarım var... ama biraz da şans sanırım...

ben 88 alsam kesin atanırım da... acep 88 yapabilmem için daha ne yapmam lazım onu çözemedim...

konular birikiyor... Tekrar etmeye çalışıyorum ... ama çabuk unutuluyor ya ne yapsam acep şaşkınım..

sıfırdan başlamak gibi ... herşeyi unutmuşum çok zor olacak benim için... ama hiç değilse boş durmaktan iyidir... yaza kadar boş vaktimi değerlendiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…