Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın böcük

ellerine sağlık afiyet olsun

günaydn cnm

dün patronla konuşmuyom yaa
dıo ne ettın gene marıfetlı
dedım heççç
açtı baktı yedı bıle sormadan barıştık sankı ama dedığım gıbı ben burda ev almayı %olarak azalttım

selam kızlar, gelemedim bu hafta pek, hafta nasıl bitti şaşırdım valla, gözler yarı açık baktım mesaklara, mandiş geçmiş olsunn, kocanın kıymetini bil bak işte hep dendiği gibi adamlara fırsat vermek lazım ki kendi yeteneklerini göstersinler, ahh yine sigara bmreği çekti cnm bu saatte:S
böcüşüm takma kafana, ev zamanı gelince son duruma bakarsın, en iyisine karar verirsin. o kadın gibi işte hani acil ihtyiaç var emri vaki yapıcan, o zaman e acil lazım diye düşünüyor patron sen bir de sizi zor durumda bırakmamak için diyince hani sanki lutfediyorsun gibi de gelebilir ona doğru da olsa bir de önceden planlıyo demek ki acil değil diye de düşünebilir her ne kadar hakkın olsa da, o kadın çözmüş olayı demek ki, ha böyle diyorum ama ben de sen gibi olurdum hakkım dii mi istiyom niye yalvarcam acındırcam derdim orası da ayrı:)))

günaydınnn
kangamm aman patron değil mı hepsı aynıizin ısteme canını ıste mısalı
vermezse vermıyoo zatenn
neyse yaa üzmım artık kendımı

tmm ömürdde buluruz o zaman

tmm cnm

mandışımmm
yorucu gectı ve hemen geçtızaten 12 gıbı kahvaltı ettık bıraz acıkalım dedık duş aldık derken
sonra temızliğe başladım 3 oldu
dışarı cıktık 5 oldu yaprak sar yemek et bıttı gün
senın nasıl geçtı

süperdi arkadaşlarım geldi doğum gününü geç kutladık yemek filan sonra gezdik eşimle sinemaya gittik göl kenarına gittik gözleme yemeğe

süperdi arkadaşlarım geldi doğum gününü geç kutladık yemek filan sonra gezdik eşimle sinemaya gittik göl kenarına gittik gözleme yemeğe

ohh süpermışşlaa
nıce yıllara

bende dedemın ınsanları ıle entel köy efe köye karşı mı neydı ona gtcektık vazgectımm yorulmuştumm cok

mutfağa sepet aldım bu arada sıyah beyaz soğan pattes yazıyy cok şık

sümelanın şifresine gittik biz
süperdi valla eşimin hazırladığı sofralarda süperdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…