Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

selam kızlar, uğrayamıyorum bu aralar, nete çok az girebiliyorum ama ağrılarım azaldı çok şükür, iş yoğun bayağı ama huzurlu olmaya çalışıyorum, evde de çok hazırlık yapmam gerekiyor ama değiyor, öğrencilerim mutlu olunca unutuyorum yorgunluğumu. bir de şu olmadık sinirlenme, üzülmelerime çare bulsam süper olacak,çabalıyorum haftada 1 defa da olsa bir arkadaş görme planıma sahip çıkmaya çalışıyorum:))

iş yerinde kıymetimi açık açık bilmelerini gerektirecek birkaç şey üst üste oldu ben de öptüm sizi modundayım ama biliyorum ki bu kendi çıkarlarına yarayacak şeylere onay vermediğimde yine arkamdan konuşmalarına engel olmayacak, zaten böyle bir beklentim de yok ama taze taze üst üste bu kadar şey olması bir süre daha bende onlara çat çat verecek cevap geçirdi elime, yeni gelenler çünkü bilmiyor ya eskiden olanları, öğrendi hele bi tanesi nasıl uyuz şimdi nasılsınız hocam, bi eksiğiniz var mı hocam, yadıma ihtiyacınız var mı hocam diycem git hele şurda bi börek aç da gel he erkek bu arada

sayfa takıldı silinmeden gönderdim.
yasemin'i tam izlemyemedim ama hani kızına tarif sordu ya ahaha o kadar değiliz ama mandiş bana çok hoş geldi yav o hali olabilirim her an mutfağa dair tüm bildiklerimi unutup.
böcüşüm nermin de geçen bölüm nasıl açtıydı saçları,gerçi adamı furdu haşin kadın:))))

sümelanın şifresine gittik biz
süperdi valla eşimin hazırladığı sofralarda süperdi :))

aa doğru bu film de çıkacaktı, beni bile güldürür mü diyiver mandş:))) afiyet olsunnn, diş tedavin bitt mi bu arada geçmiş olsun tekrar mandiş. özelm esaj sığmadım, yarısı başka güne pc de kaldı:)))

günaydınn

kangam işyerındekı gelışmelerıne cok mutlu oldum darısı bızlere
ayy bende cok güldüm ona yaa sizin geleceğınız iştee gırmeye yapmaya yapmaya unutcaksınızkocalarınıza sorarsınız artık böreğın üstüne yumurta sarısı mı beyazımı dıye

mandışım nasıl oldun annem

günaydın kızlar

yazmasam yzmıycan yanı
haberımız olmuycak
neyse hastasın dıye furmuyom sana

nasıl oldun şimdık dr a gttın mı nen var

vurma ablaaa
yazarım böcük aşk olsun hergün yazmıyormuyum zaten

ohhh sefan olsun çekemeyenler çatır çatır çatlasınn ohhhh börekde açsın mantıda yapsın

böcükte aynı yorgun vurur vallla hem tek parmakla kurtaramazda

bitti şükür yorgun
ayy çok küfür ediyiler ilk yarısında biraz sıkıldıkda ikinci yarısı iyiydi küfürlere gülüyorsun okadar :))

iim böcüküm
ne soracam lan herif şunun üstüne ne sürülüyorsa sür derim :))

dellendim yine eşim memleketine gidecekmiş bir ay sonra iki ayda bir ne varmıiş gitse oyyy deerttli başım

büyüksün ablaaaa

dellendim yine eşim memleketine gidecekmiş bir ay sonra iki ayda bir ne varmıiş gitse oyyy deerttli başım

tamam gitsin, eğer o yol masrafı eve etmesi gerekenlere engel değilse ve sen de bir o kadar masrafı sırf kendi keyfine edebileceksen ayrıca bunun karşılığı bayramları da evde senle geçirecekse yok yok beraber yani, evde ,tatilde!

günaydın mandışım nasıl oldunn
anammm nermınde bişi mı bee saçı açtı gıydı kırmızıları işi bıraktı ben öle mıyımelımden kurtulamaz allama

eşin gene mı gtceknıyekü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…