Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Selam kızlar

Uzun zamandır uğrayamıyorum.Bün pilateste 1 ayım bitti ve bıraktım.Zor oluyor koşturmaca hep...

Hepinizi öpüyorum.Keşke buralarda olsaydınızda sohpet etseydik

suskun sultan kolay gelsin sana, şu anda çalışmıyor musunu? çalışrıken çok zor bir de sınava hazırlanmak. Ben zamanında 2-3 kere girdim kpss'ye ama hep sınavdan bir hafta ya da finaller gibi bir gün önc deneme testi yaparak tabii bir işe yaramadı:) artık zaten girmiyorum sınavlara, özel sektör insanı oldum maalesef.

boşver bıraktın mı ya, off ben de spora başlayacağım ama sınırsız yani fırsat buldukça gideceğim, kimi zaman az kimi zaman çok, bir şekilde yapmam lazım sağlık sorunlarım için.

Yorgun bıraktım sporu malesef.aslında sağlığım için benimde spor yapmam lazım.Biraz zaman birazda maddi durumlar yüzünden ara verdim aslında.Bu ay arabamız arka arkaya masraflar çıkardı.Göçertti bizi spooruda o yüzden askıya aldım birazda..Ama bir ayda biile çok iyi geldi.Evde devam edicem.İnşallah yakında yeniden başlıyacam

mutlaka devam et boşver ve imkan olunca yine başla bence. ben de keseme uygun beni zorlamayacak bir yer buldum. varsın masraf araba için çıksın be boşver, sağlık sorunu için falan ödemektense arıza vb için paramın gitmesine garip gelecek ama seviniyorum ben, çıkacak para öyle çıksın diyorum.

herkese mutlu haftalar!!!

ben sana güveniyorum

suskun babasıyla birlikte çalışıyor yorgun ama onun mesleği için kamu en uygunu

özlettin kendini boşver
inşallah kısa sürede halolur boşver kaza filan yapmadınız dimi

ben teyze oldummmm

iyi akşamlar mandalina özetlemiş benim işi.. kısmet ya.. işi gücü bırakıp gidesim var

tembel olmak miskin miskin oturmak istiyorum

Slm kızlarr

Yorgun devam edecem spora muhakkak.Evde yapacam bir daha spor salonuna gitmeye başlayana kadar.
Mandalin kaza yapmadık ama arabanın her tarafının bozulası geldi.En son beyninde problem oldu.Yaptırdık ve bugün arabayı sattık..
Şimdi araba aramaya yine başlıyoruz.
Mandalin teyze olmuşun facete görmüştüm.Teyze olmak çok güzel birşey.allah analı babalı teyzeli büyütsün inşallah

iyi akşamlar mandalina özetlemiş benim işi.. kısmet ya.. işi gücü bırakıp gidesim var

tembel olmak miskin miskin oturmak istiyorum

suskun her karşılaştığın zorlukta kaçarsan olurmu otur bakim yerine derslerine çalış :) neden yüksek yapmıyorsun

hayırlısı olsun boşver zararı karşıladımı bari satıştaki rakam inşallah yeni arabanız sorunsuz cıncık gibi araç olur
evettt teyze oldum tosunumuz oldu Amin canım inşallah ben hem halayım hem teyzeyim ama hala sanki ilk teyze olmuşum gibi pır pır oldu içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…