:)) yorgun savaçı bende memnun oldum..
bu yılda atamalar sıkıntılı 85 ile atama bekleyen dostlarım arkadaşlarım var... ama biraz da şans sanırım...
ben 88 alsam kesin atanırım da... acep 88 yapabilmem için daha ne yapmam lazım onu çözemedim...
konular birikiyor... Tekrar etmeye çalışıyorum ... ama çabuk unutuluyor ya ne yapsam acep şaşkınım..
sıfırdan başlamak gibi ... herşeyi unutmuşum çok zor olacak benim için... ama hiç değilse boş durmaktan iyidir... yaza kadar boş vaktimi değerlendiriyorum
suskun sultan kolay gelsin sana, şu anda çalışmıyor musunu? çalışrıken çok zor bir de sınava hazırlanmak. Ben zamanında 2-3 kere girdim kpss'ye ama hep sınavdan bir hafta ya da finaller gibi bir gün önc deneme testi yaparak tabii bir işe yaramadı:) artık zaten girmiyorum sınavlara, özel sektör insanı oldum maalesef.
boşver bıraktın mı ya, off ben de spora başlayacağım ama sınırsız yani fırsat buldukça gideceğim, kimi zaman az kimi zaman çok, bir şekilde yapmam lazım sağlık sorunlarım için.
Yorgun bıraktım sporu malesef.aslında sağlığım için benimde spor yapmam lazım.Biraz zaman birazda maddi durumlar yüzünden ara verdim aslında.Bu ay arabamız arka arkaya masraflar çıkardı.Göçertti bizi spooruda o yüzden askıya aldım birazda..Ama bir ayda biile çok iyi geldi.Evde devam edicem.İnşallah yakında yeniden başlıyacam
hayırlı olsun mandışımmm
adı neyyy
Muhammet böcük sağolasın
sen nasılsın nasıl oldun
adıyla yaşasın son harfı d deıl mı lenn
delılığe vuruyom ama iş bakcemm
yarın evlılık yıldönumumuz ona odaklandım şimdılık
anamm orasını bilmiyorum ki t sanırım valla bilmiyorum
nice yıllara böcük neler yapacaksınız
iş konusu anladım
d dır cnm orjınalı öle yanı
sağol cnm
panduf yada ayakkabı alcemm spor alt ve kapşonlu üst almayı düşündm
bir yerlere gidin bari evde geçirmeyin romantik romaNTİK
eee mandış kocem 12 1 de gelıoo nereye gıdek:)
iyi akşamlar mandalina özetlemiş benim işi.. kısmet ya.. işi gücü bırakıp gidesim var
tembel olmak miskin miskin oturmak istiyorum
Slm kızlarr
Yorgun devam edecem spora muhakkak.Evde yapacam bir daha spor salonuna gitmeye başlayana kadar.
Mandalin kaza yapmadık ama arabanın her tarafının bozulası geldi.En son beyninde problem oldu.Yaptırdık ve bugün arabayı sattık..
Şimdi araba aramaya yine başlıyoruz.
Mandalin teyze olmuşun facete görmüştüm.Teyze olmak çok güzel birşey.allah analı babalı teyzeli büyütsün inşallah
izini bittimi böcük
evde süpriz bişiyler yaparsın yaprakları dök yol boyunca mumlar filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?