Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben yazıcıdan çıkartabılırım demı öle:26:

kuzum bana mail adresini yolla sen oradan sana word dosyası olarak göndereyim indir pc ye kayıt et sonra üzerinde baş yerleri kendi bilgilerinle doldur ve çıktısını al buradanda eklenir ama ben eklemesini bilmiyorum mail filan açamıyorsan sitenin adresini vereyim sana oradan aç örnekolsun diye yazdıkları yerleri silip kendi bilgilerini yaz ve çıktısını al nasıl istersen

İyi akşamlar kızlarr

Böcük hayırlısı olsun yeni iş bakıyormuşsun.Aklında bulunsun yeni yere alışmak çok zor oluyor.İş yerin sıkıntılı olsada.Bnim şuan aldığım ücret güzel ama bir müdür var evlere şenlik ve aynı odadayız.Herşeyi ben bilirim havasında bir adam.Tecrübem yüzünden alındığım işte sanki hiç tebrümem yokmuş gibi davranılıyor. Dişimi sıkıyorum sıkmak zorundayım.Çünkü bu yaz artık bebek düşünmeye başlıyacaz.O yüzden burda devam etmem gerekiyor.Ama eski iş yerim olsaydı çok daha rahat olurdum.Aldığım ücret azdı belki ama huzur varmış orda ya.Huzursuzum sanıyormuşum ben Hakkında hayırlısı..

Yorgun inşallah güzel bir araç çıkar ya.Bir araç var ama biraz kasabilir bizi.Bebek olana kadar borçları bitirmemiz gerekiyor.Çok iyi düşünmemiz lazım ..

Mandiş sen bebek için doktora gidecektin.Ne yaptın

[video=youtube;O2MFducncsg]http://www.youtube.com/watch?v=O2MFducncsg[/video]

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:Şimdi den herkese mutlu yıllarrr herşey gönlümüzce olsun kızlar :119::119::119::119:

günaydınnnn

madnılım julıa boşver ve kangam
yenı yılda sağlık mutluluk ve bol para dılıyorum
mutlu yıllar

boşver haklısın sanırım dün benı çağıran yerdekı bı abıyle görüştüm tmm gel dedı ama ücret asgarı ücret ben 2 katını alıyorum ve belkıde burdakı rahatlık orda olmuycak
ctesı bıle burdan cok çalışma saatı
o yüzden kalmam lazım kalmak zorundayım
şuan zaten herşey normal
patronumlasorun yok ortaklada huyu bu dıycem he dıycem gececek o yüzden ekmek parası mecburuz
burdakı haklarım bı yerde olmaz çünkü
bı dedığımı ıkı etmeyen bı patronum var
o yüzden burda devam

paracıkların gücü adınaaaaaaa, böcüşüm nasıl sevindim anlatamam o diğer iş yerinin söz konusu olmasına ve oradaki şartları öğrenmene, tabii boşver'in tecrübesi de tam gelmiş üstüne.

şaka bi yana, para, zaman, yeni yere alışma, insan işinde bunalınca her yer daha iyi olur gibi geliyor o zaman en iyi çözüm bu zaten başka işlerin şartlarını öğrenmek, iş bakmak biraz ve gerçekten iş yerindeki olaylar katlanılabilecek gibiyse kırıp dizini oturmak. bu şekilde dayanma gücü de buluyor insan, aslında ilişkiler de böyle değil mi, insan bazen ay bu adamla ne etcem ben diyor, sonra kafasını bir kaldırıp bakınca ne adamlar olduğunu etrafta, aman ben ne şanslı kadınmışım diyor insan, arada dışardan bakabilmemiz çok önemli ama işte insan anca bıçak kemiğe dayanınca yapabiliyor bunu:)))

boşver, sen de durumu şu anda değiştirmeyeceğine göre kulaklarına, gözlerine filtre takalım senin de o müdüre kolay katlanabilmen için, ne dersin?

mandiş, dur annemebaskı yapayım az şu ketçap tarifi için:)))

haaa kızlar bu arada benim gibi kestaneyi bıçakla keserken elini kesme fobiniz varsa, süper bir şey var demiş miydim bilmiyorum görmüşsünüzdür mutlaka, cebviz kıracağı gibi harika yav, artık gerilmiyorum, sakar insan olarak sağımı solumu yaralama vukuatlarım çoktur da:))))

hepinize çok sağlıklı, çok mutlu, bereketli, bol kazançlı seneler kızlar!

yine ben:) mandiş annemin başının etini yedim, o defteri buldurdum ketçap tarifi yok ama iyi haber, netten birkaç tarif okuyunca annemin hafızalar canlandı: ne uğraştırıyodu o ya, off ne çok yapardım, ne salakmışım

ben kaldım, hadi ya o kadar uğraştırıyor muydu, desene baştan

hafızada kalanlardan, suyunu iyi çekmesi epey kaynatmak ve tabii kontrol etmek gerekiyormuş ve şu anda nette bulduklarımız gibi içinde sarımsak, soğan yokmuş o zaman yapılanın. he bi de bunlar dayanıksız oluyor ya, misal ev yapımı mayonez de çabuk bozulur, hani koca koca tencerelerle yapılıp kalabalık tarafından kısa sürede çok miktar tüketildiğinden zamanında bizim evde değiyormuş ama şimdi bize bi şişe ketçap da aylarca yettiğinden, hoş yetmese de artık o enerji yok bizde.

ama çok iyi oldu, rahmetli anneannemden kalma bir tarifi arıyordum onu buldum bu defterde, çerkez hamuru bilir misiniz kızlar?

valla paranın gücü kanga yaa ama böle gerçekten şöle gözünü açıp ıyıcene düşünce kırıp dızımı oturdum yerıme
zaten hep oturuyorumda
bugunde böle şeker kız gıbıyım
bişi demeden ortak yapıyomm tabı o da mutlu bende
sataşmada yok lafta ohh bee

patron cok kalablık takılıo bugun tavla oynuyor saatlerdır
dışarı cıktı az önce geldı
bana şiş almış ama demedıkı alırım dıye yemek yedım mıdem kirlendı bu garunu yemeğıyle yerdım mis gıbı şişi

bugun onu yolcemm bıde
bana ayakkabı sözu vardı ayakkabımız aynıydı benımkı çamaşır suyu oldu taygır(yazılımını unutum)alcektı
110 tl almıştım tabı ozaman tanıdık 70 tl ındırdı şimdıkte 60 tl ımış ama ben 50 tl alırım
para koparcam dün dedım yarın verırım dedı
kaçamaz valla 150 200 tl beklıom harçlık

he ketçap yapceksınız sızaman ne yolrulcenız yaa alın hazır aylarca gıder ben sevmem ketçap mayones neyım
eşim sever

kanga sakarsın yanı tam sana göreymış

e ben geldim de kimsler yok, hııh!

diyorum patrona hep zarar senle bozuşmak böcüşüm hehehe

yok yav yapmayız, ben çocukken annem evde yapardı hep evde çok tüketildiği için onu didimdi de tarifini merak etmiştik. yoramayız bünyeleri

ama onunla bozuşmamıştıkkı
trıp atsam paraya bakarartık
brı dedıkı aman ıstemeseydın ara böleyken dedım arayı soğutmayım

aman yorman

doğru ya adamcağızın günahı da yoktu bu sefer, yine cebine zarar ama hehe

he tabii soğutma sen arayı

ay yine sırtım ağrıyo, şu spor işe yarar inşallah da biraz kurtulurum yav, bakalım yeni yılda az ağrı diliyorummm...

heryol ona cıkıo

soğutmayımkangamm unutur sonra

anamm benımde cok ağrıyordu voltaren içtım bıkaç gun gectı denesen olmaz mı
ne sporu kangam bu arada

ilaçtan uzak durmaya çalışıyorum kangam, evdeyken sıcak tutmaya çalışıyorum iyice işte ama hep eğik duruyorum ben ancak aklıma gelirse dik duruyorum hala akıllanamadım yılların alışkanlığı işte. inşallah sporla birlikte bunu da düzelticem.

fitness'a yazıldım demeyi unuttum herhalde, bu ara her şey çok karmaşa malum, düzenli gidemiyorum tabii ama fırsat buldukça gidicem, valla sırtıma iyi gelmese bile kafama iyi geliyo, telefon yok, tv yok oh sadece müzik ve aletler 1-1,5 saat dış dünyadan kopyuorum.

napıcan bu akşam böcüşüm eşin çalışmıyordur inşallah. biz baş başa geçireceğiz bu sene, öyle istedim kabul etti sağ olsun

söylemdın kanga ama cok sevındım
bende kocemı yolladım hoşşık o kadar heves ettıgıtmedı gıden param oldu

çalışıo ama 1 gıbı gelıo
annemler gelcektı yaırn kahvaltıya onuda araba bulamamışlar yaagelemezlerse ben gtmek ıstıyorum bakalım

gelseler çok güzel olur ama sağlık olsun kangam, eşin de 1 de geliyo zaten gitsen de gidemesen de kutlarsın her şekilde

ohh afiyet olsunn!

günaydınnnnn

sağol kangam afıyet oldu valla:)

aılemlede kutladım yılbaşını ben gıttım mecbur neyse ınş.bu hafta sonu gelcekler

bebek düşünmeye başladınız demek çok sevindim
tekrar gitmem lazım canım ama henüz gidemedim korkuyorum aslında gitmeye

seninde yeni yılınk utlu olsun juli

Aminnnnnnnnnnnnnnnn
öyle patron gibi ortakda olsa o işyeri batar böcüküm birinin kötü polis olması lazım oda ortak

yorgun farkındamısın biz tarif iş güç üzerine konuşlarımızda farklılıklar oldu :))
sanada bol kazançlı yıllar yorgun

sakarlıkta üstüme tanıman arkamda seslenen eşime dönerken parmağımı gözüne sokabilme sağıma soluma dönerken kaşımı patlatabilme eşimin yanından geçerken çembe çakabilme sonra kendim yere düşebilme gibi özelliklerimin yanında ufak kesip biçmeleri saymıyorum bile

bizde durmaz ki yorguncum bir kiloluk kavanoza sığdı yaptığım mayonez bir hafta olmadı bitmişti adam ekmek üstüne bile sürüp yedi
anamm o kadar zahmetlimi ben hazır almaya devam edeyim
hiiiii ben biliyorum ama yemesini yorgun onu yapacam deme sakın zahmetli birşeye benziyordu o

yazık senin patrona yaaa yine gidiyor paracıkları böcük banka :)) ama kendi kaşınmış
güle güle giy böcük şimdiden potinlerini

yılın sözü böcük hazır alın diyor yorgunla mandalina evde yapıyor en azından tarif paylaşıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…