Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

böcük bankaçok sevdımmm

kaşınmasın o da cnm
bugun alcem ayakkabıları eşimle kendıme mavı aynı olcekeşimle yılbaşı kutlayamadık barı hedıye verımde gönlunüsü alam

hazır alın dedım çünkü sevmım onu sevmedığim şeyı yapmam ya ondan

kızlar 30 tl verip pro kart sahibi olarak aynı zamanda bir engelli insana tekerlekli sandelye alınmasına vesile olabiliriz 10 kişi yada 15 kişi toplanıp bir kere 30 tl verip pro kart alıyoruz yani kırmızılı üye oluyoruz verdiğimiz 30 tlde tekerlekli sandelye için kullanılıyor sanırım kimseyi batırmaz bir miktar bu sandelyenin öneminide yaşamayan bilemez 15 kişi olup güzel bir sandelye alalımmı kızlar

sondan başlayarak yazıyorum, selamlar kızlar! herkes iyidir umarım, gelemiyorum pek ama daha iyiyim sanki, daha düzenli yaşamaya alıştırmaya çalışıyorum kendimi, en azından elimde olduğu kadar.

mandiş, çok güzel bir amacı olacağı için çok güzel düşünülmüş, parası değil ancak beni bildiğin için gizlilik konusunda detaya girmiyorum.

sandalye ya da diğer ihtiyaçlar kesinlikle her an aklımızın köşesinde olması gerekenler, uzun bir süredir mavi kapakları toplama alışkanlığımız da bu amaçla devam ediyor, ama kk nın bunu düşünmesine ayrıca sevindim. tebrikler.

bu arada kapak kampanyası yılbaşına kadar denmişti ama yine uzatırlarsa diye devam ediyoruz bakalım muhtarlık da almaya devam edecek mi? bir şey duyarsanız paylaşın kızlar!

veee gelelim özetlere:
-flaş flaş flaş, mandiş ve yorgundan nerminleşme, böcüşten yaseminleşme sinyalleri alındı, bir an için kendini kaybetmek üzere olan yorgun ve mandişin silkinip yok yok ketçap işi zor diyerek doğru yolu bulduğu gözlendi! ardından mandalinazade hanımın çerkez hamurunun zorluğunun altını çizmesi iyice kendine geldiğinin bir göstergesi oldu

- yeni yılda hayata geçen böcük bank, ana işlem alanlarının patrondan böcüşlere harçlık ödemeleri, avanta işlemleri, dürüm ısmarlamaları ve böcüş tırtıkları olduğunu açıkladı!

görüşmek üzere kızlar, esen kalın!

geberdım kanga yaa çok yaşa sen

günaydın bu arada

günaydın hanımlar hayırlı cumalar
süpersin yorgun karnım ağırdı gülmekten yaa

günaydın hanımlar hayırlı cumalar

geçmişten açtımdı sayfayı cevap yazıcam yok giremen, edemen dedim beni saf dışı etti kk:)))) arada bi şifre girmek lazım herhalde tazelemek için:)))

sadece gülmekten ağrısın karnınız kızlar, ay çok çalışkan gördüm bir cuma için kendimi paydos ettiiiiim izninizle, neredesiniz bakimm, huuuu:)))

yorgunnn hoşgeldinnnn ben hala paydos edemedim bir buraya yazıyorum bir proje hazırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…