Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydınnnn

halam geldı sancısından nerdeyse işe gelmıycektım ama geldım
kocemde ıkı de bı yok dr gıdek neyımm dr ne etsın
verceklerı bı serum
böle olmazdım ama sanırım üşüttümbıde şu ctesı çalışma olmasa işeme daha aşık olcemm yaa
kımseler yok yollara

Kızlar ben geldim.Tabiki sizler yoksunuz

Dedem ağır hasta moraller bozuk.Bu durumda işe gitmek ne zormuş.Gözüm hep telefonumda

Sizler nasılsınız.

hayırlı cumalar cnm
eşim işten ayrıldı cnm sıkkın bıraz
ınş bu mübarek gunde hayırlı bı iş bulur

resmen haftalar nasıl geçiyor anlamıyorum bu ara, aman neyse iş olsun da diyerek züğürt tesellisi...

boşver geçmiş olsun dedene, umarım durumu düzelmiştir.

böcüşüm, kangam, her işte bir hayır var derler, gececi olmayacağı bir işe girer inşallah, her yönden rahat edersiniz. bu şekilde nereye kadar di mi zaten, çocuk olacak ileride. tez zamanda iyi bir iş bulur inşallah.

mandiş, ne ettin bakem, var mı yaseminlik haberler, ben bu hafta sürekli zamanla yarıştığımdan düşürdüğüm dosyaların, dolandığım kabloların, döktüğüm kahvelerin haddi hesabı yok, neyse ki yanmadım:)))

ınş.kangamm hayırlısı Allahtan
Rabbım zorda bırakmaz kulunu hıc bı zaman ınanıyorummm
daha ı olacak herşeyy

geçen hafta yasemın bıbloları bulaşık mak.yıkamışşşkızna dıo kedı bıblolarını koy rafına kızı dıo hanı şu bulaşık mak.atıp gözlerın bıle sılınenler mı
sız gelıysınız aklıma yaa

ona biz de annemle koptuk böcüşüm
amaa bir fark var, ben biblonun makinede yıkanını alırım kolaylık olsun diye, biliyorum bana hiç yakışmayacak ama teflonları atamıyorum makineye çiziliyor gibi geliyo :18: düşün ben ve elde tencere yıkamak, çelik alcam her şeyi ama teflonun da yeri başka yaa :120:

bu konuda bi beyin fırtınası rica ediyim hanımlar, dibi tutmayan ama makinede yıkanan, ama bir de çok kazık olmayan tencere

Canlarımmmm, kardeşlerim benim. Ne çok özledim sizinle muhabbet etmeyi ,sizi...
Gelip bakıyorum ara ara ama yazamıyorum bir türlü. Akşamları geliyorum ben ama kmse yoke siz gündüz burdasınız.
Aklınızda olsun sizi çok özledim

günaydn kır haylı haalar

böcüüm nılsın eşin iş durumunu e yaptı
bende makinea yıyorumbiboları hiç biy oladı rklerie aksine ginti ıkıntılarteremizoluyo :)
bugn evdyimbi haft evdeyim azcık dinleecem

yorgun olmazı neler var dü arkdaımındoğumünüydütraklya gttikhani şu tnet reklamlaınadaki mümünlü köyü yol kenaındadurd bovniye kutladık yol knarındabr kamelyda oturup broniüstüne mum kim psta bıcğıtabağı çatalıyla uğraşcak

topic'in sesi soluğu çıkmaz olmuş, umarım her şey yolundadır kızlar, ben iyiyim, çok şükür. tatlı yoğunluk var, cici öğrencilerle soğuk olmayan evde donuyorum sadece şu anda, evde olmak bu saatte yaramadı sanırım

günaydınnn

kangamm öncelıkle eşim iş bulamadım keyfım yok gelesımde
sonracıma ben teflonlardan vazgecemem hepsı tefal tavsıye ederım
mak.yıkıyorum bişicık olmuyoo cnm
çelıktede hisar ve korkmaz tavsıyemmm

mandış maalesef cnm bulamadım moralım cok bozuk

sel senı özledık ama sen bızı özlemedın özlesen akşamları bıle yazan bız san cvp verırık
merak etmıyon mu len bızı:eşin ne zmn dönuyoooo

bozma moralini kangam, tez zamanda bulur inşallah, müjdeyi verirsin bize de.

valla teflon rahatlığı muhteşem ama tefaller çok pahalı yav, taç ve cem, mehtap var bizde teflonlar ama makineye atınca kötü oluyor, gerçi makinede bir şey olmazsa da değer hani.

çelik tencere bi tane 20 senelik falan taç marka var, hala çeliği var mı bilmiyorum:))) korkmaz var dedi annem bi de, bi de bilmediğimiz, ama bunlar tabii boy boy ve özellikle orta ve ufak boy, ama çelik dibini tutuyor işte sağlık açısından bir numara olsa da:S

annem şimdi tefal kataloğunu verdi elime, oy anam 20 cm tencere 149.90 sanki elektronik eşya

mandiş nasılsın, ses ver meraklandırma ne olur.

boşver'den haber yok di mi inşallah iyidir dedesi.

sel valla bak ben geceleri de gelsem yazıyorum kızlar gündüz yazıyor, gecikmeli de olsa haberleşiyoruz.

yeni öğrenciler gelmiş sanırım hayırlı olsun

böcüküm nasılsın moralin nasıl

iiim yorgun sen nasılsın

tefal mefal anlamam eşime sormam lazım mutfakta o zaman geçiriyor malum :))

akşam yasemin nasıldı yerlere yattım gülmekten

ıyı dıyem ıyı olam ama asıl olan değilim moral 0
neyse sağlıklıyız çok şükür

kangam mandışım bende yasemıne cok güldüm yaahatta baya guldummm tek o fılmın sonunu beklıyorum uyku saatımı gecıoo ama olsunn

kangam tefal kampanyalardan alsan ben öle alıyoum carrefour da cok oluyoo 2lı tava set 30 tl falandı tenceresını aldım 40 tl falandı bılgın olsun

eşime dedim geçen gün halı bakalım diye oda yok dedi sonra bakarız aradan bir kaç gün geçti bugün aradı diyor ki akşam halı bakmaya gidelim anam bu arada adama bişiy demedim kavga filanda çıkarmadım lafta sokmadım normal devam ettim ne oldu ki adamın kafasına ne düştü acaba

ayy birde şunu anlatmazsam ölürüm bir zamanlar arkadaşımın yazlığındayız cahillik ergenlik filan gece çıktık dışarı sahildeki büfelerden birşeyler alıp içecez tabi alkol alamayan ben yine maden suyu cola meyve suyu gibi şeyler söyledim benim sivri arkadaşlarım içeceğime bolca alkolü katıp bana içirdiler yaa diyorum alkol kokuyor tadıda alkole benziyor yok diyorlar bizimkilerin kokusu gelmiştir filan bana yutturdular gerisi kopuk bir ara kızılay çadırlarını hatırlıyorum ki aradan ne kadar zaman geçtiyse güvenliği hatırlıyorum içerken sohbet konusu ömercikmiydi neydi sahildeki filminde katil adam varmış filan sanırım aklımda kalan bu olsa gerek arkadaşlarımında anlattığına göre hangi çadırda katil var bakayım diye tek tek hepsine dalmaya kalkmışım güvenlik beni engelleyene kadar akşam o sahnede anılarım depreşti bizimkileri aradım tekrar saydım saydırdım bu hallere düşmüştüm diye

böcüküm hayırlısı canım üzmeyin kendinizi sonuçta sen çalışıyorsun hem hasta filan değilki yeni bir iş bulur üzme lütfen kendini hem daha iyisini bulamayacağının garantisi varmı x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…