Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

he devir daim oldular azıcık, inşallah iyi devam ederler, sağ ol mndişim, heee sor sor eşine, ah ah bulmuşsun öyle kocayı hoş tut yav:)))

annem sürekli: ya çok güzel oynuyor ama gerçek gibi, yok yok bu kız çok iyi oyuncu diyip duruyor, katılmalarımız arasında, gözümden yaş geliyor :))) yok ben yapmam sana ama ben anneyimi var ya önceki bölümden bi de:)))
battaniye altından çıkıp çıkıp girmesi, içmesi:)))

eninde sonunda bulacak eşin böcüşüm, sağlık olsun, daha güzel işi olur bu sefer inşallah.

nee o kadar iniyor mu ya, diyim yarın anneme, takip ederdi güya ama ne zamandır taç falan alıyor galiba, bir sorayım yarın. sağ olasın kangam...

bu saatte kahkaha attırdın bana ya mandiş, allah da seni gülmekten ağlatsın inşallah:))) gözümün önünde sinema oynattın bu saatte, hehehee çadırlara dalan mandiş, açılın leynnnn :)))) arkadaşlarını tebrik ettim, onlar sayesinde senin de böyle güzel bir anın olmuş, bizi de güldürdün bu sayede

yav adam ne yapsa yaranamıycak mı sana:))) yok yok sana diyorum ben de öyle oluyorum zaman zaman, e alışkın diiliz diye mi acaba:))) neyse ben de hakkını yemeyeyim, bu ara iyi benim çocuğum, aman sevgilim:)))

böcüküm hayırlısı canım üzmeyin kendinizi sonuçta sen çalışıyorsun hem hasta filan değilki yeni bir iş bulur üzme lütfen kendini hem daha iyisini bulamayacağının garantisi varmı x

+100

ya cuma yine kar diyorlar, off diyorum offf oradan oraya koşturma, ulaşma sorunlu bir cuma olacak zaten bir de yine kar eziyeti olursa yandım ki ne yandım:18::18::18:

bu arada pozitif insan olmaya çalışıyorum, duygusal bakmamaya çalışıyorum iş yerindeki olaylara, spora fırsat buldukça gitmeye çalışıyorum, bu kadar iyi geleceğini bilsem, düzensiz bile olsa, çok daha önce başlardım off off, her türlü kas gevşeticiden etkiliymiş meğer! inanır mısınız kızlar, baş ağrısına bile iyi geliyor yav:26: he tabii sürüne sürüne gidiyorum bazen ama orada canlanıyorum

günaydınn kızlarr

bakalım hayırlısı olsunda ama dün küsüşdükk kırıldım cok adama iş bak dıom kaveye gıtmış yaa arıyom arıyom her akşam benı otobus durağında bekleyen adam yok nasıl sinir oldum
telıde çekmıoo bellı
sonra gıttım baktımorda bı çemkırdımmm öle işte
aman ne halı varsa görsun ama ben çekemıycem onu artık cıddı cıddı bişilerı düşünmeye başladım
asıl benım için hayırlısı olsun

yorgun spora bende heveslendim sayende ama tembellikten sadece heveste kaldı iyi gelmesine sevindim senin adına

yaaa sorma o arkadaşlarıma hala çemkiririm ikramlarını koklayıp içerim :))

kar gelmesin ya pazartesi istanbula gitcez eşim karda araba kullanamıyor adam kar görmemiş ki bu yaşına kadar geçen yağdığında çıktık evin yukarısındaki tepeye 70 lik teyze leğenle kayıyor bizde takıldık ona çocuklar gibi kaydık :))

canım hayırlısı herşeyin ama sabahtan akşama kadar durmadan dolaşamazya evdede nereye kadar otursun kahvede birinden bişey duyabilir iş konusunda ayrıca bir evde yanlız oturcağına bir kaç sohbet kafa dağıtır onuda anlamak lazım erkek için işsiz kalmak çok zor ha diyincede iş bulunmuyorki

günaydınnnn

cnm sorun o deıl cabalamıyoo hıc bişi için sankı suçlu benmışım gıbı trıplerde
keyfı bılır
kımse benım için vazgecılmez deıl onuda cok ıyı bılıyoo

bu zamanlar en önemlisi kangam, şu sıralarda destek olmanız ikinizin de, ikiniz de stresi birbirinizden çıkarmaya çalışıyorsunuz gibi geliyor, hangimiz yapmıyoruz ki, işe girer, siz de rahatlarsınız en yakında zamanda...

ohhh sefanız olsun , mandiş. eşinin kar görmediğini demişsin ya bizim de üniversitede oralardan arkadaşlar vardı, aaa kar demişti kız yaa ilk gördüğünde hani uzaylı görmüş gibi:))))

kaç yıldır bir kartopu oynayamadık biz beraber, ofiste falan denk geldik anca ayrı ayrı.

aynen yine katılıyorum, insan içine çıkıp durumdan haberdar etmek lazım aynı zamanda, en iyi reklam, fırsatlar kulaktan kulağa yayılır derler, doğrudur. özel derslerim hep öyle çıkar benim.

günaydınnnn

cnm sorun o deıl cabalamıyoo hıc bişi için sankı suçlu benmışım gıbı trıplerde
keyfı bılır
kımse benım için vazgecılmez deıl onuda cok ıyı bılıyoo

şşşt sakin ol bakem, hmmm eşin çok gececi çalıştı, sen sızlanınca da birden istifa etti gibi geldi şu anda bana böcüşüm. sızlanmak hakkın, ama eğer bir anlık öfkeyle istifa ettiyse tabii eşin haksız olur, eş olarak, erkek olarak hesabını yapmalıydı. ama şu da var sağlığından olacaksa işinden olsun! şimdi o iç huzursuzluğu da onu bitiriyor sana aklınca çaktırmıyor belki de, ne yaşadığını sen bilirsin kangam ama hepimizin zaman zaman yaşadığı isyanlardasındır umarım.

yorgun haklısın böcük için söylediklerinde

selam kızlar, karlı bir günün akşamından sıcak çaylarla selamlar, dıdıdıdıdı, çok kötü tipi oldu yav, yüksek yerler daha da kötü olmuştur.

sağol canım fotodakiyle gerçeği çok farlı duruyor içime sindi benim

fotoyla çok farklı oluyor gerçekten biz de merinos'un zeugma serisinden almıştık, fotoda hiç beğenmemiştim mağazada vuruldum evde aşk yaşıyoruz:))))))))))) güle güle kullanın mandiş, küçük halı, iyi halıdır, sen de savunurdun bunu şans olmuş

benimki gri mutfak gri ya ama büyük boyu yoktu 4 metre kare aldık küçük geldi mutfağa birde 6 metre kare varmış oda büyük geliyordu

ortası yok mu acep
ben kangama katılmıyorumküçük olup hoş durmayanlarda var mesela ortada ıse göze hoş gelcekk öle emanet gıbı durmuycak

sen bı resım ekle bakımnasıl duruyoo

Kızlar ben geldim.

Uzun zamandır yazamıyordum.Akşam eve geliyorum yemek hazırlıyorum eşim gelince yiyoruz bulaşığı eşime bırakıp alt kata yani dedeme iniyorum.Koşturarak yaşıyorum sanki.Dedem iyi bu aralar. Kötünün iyisi gerçi ama bunada seviniyoruz.

Böcük eşin işten ayrılmış.Hayırlısı inşallah. Gönlünüze göre bir iş bulursunuz en yakında inşallah.

Mandiş yorgun sizlerde iyisiniz umarım..

Ben gideyim şimdi kendinize iyi bakına

ortası yok mu acep
ben kangama katılmıyorumküçük olup hoş durmayanlarda var mesela ortada ıse göze hoş gelcekk öle emanet gıbı durmuycak

sen bı resım ekle bakımnasıl duruyoo

böcüş küçük halı iyi halı derken, ev tamiratı zamanları konuşurken mandişle pratiklik açısından kilim bile güzel derdik, kaldırması, yıkaması kolay diye, onu hatırlatmak için dedim ben:))) haliyle 5 m2 açıklığa 2 m2 koyunca garip durur, ama 6 lık büyük geldiyse 4 iyidir bence oraya:))) ay ne karışık oldu.

ama kesinlikle savunduğum nokta -kendi evim için tabii - halı eşya altına girmemeli, temizlik ve kullanım açısında çok kolay oldu salona aldığımız, birer karış önünde kanepe, koltukların o da zaten oturma yerine denk geliyor oturdun mu halıdasın, gerisi teferruat benim için:))) tabii yıllarca eşya altına denk gelen yerlerinden çektiğim için halıların ondan sebep böyle bir takıntı oluştuğuna inanıyorum:))))

sevindim senden ses çıktığına boşver, tekrar geçmiş olsun. gençler bile hasta geziyoruz boşver, buna da şükür, bi korkuttu sizleri, allah başınızdan eksik etmesin.

sen de kendine dikkat et, koşturma içinde kendini ihmal etme e mi...

Saolasın yorgun.

Ben bu koşuşturma arasında KPSS ye hazırlanıyorum.Sayısalyıcıyım.Matematikte problem yokta Tarih korkulu rüyam. Şimdi tarihi romanlar okuyorum. Çalıştığım tarih bilgiler,yle pekiştirip unutmamak adına.Bakalım işe yarıyacakmı? Özel sektör çok zor ne zaman ne olacak belli değil Hem uzak yerlerde çalışmaktan bıktım günümün 1.30-2 saati yollarda geçiyıor. Mandiş senin iş yerind aklım :) Gerçiorayı istemiyorum ben bayındırlık amacım ama.Sizin ordan benim evime giden arabalarda kalkıyor beş dakika mesafe.Çarşının göbeği ne güzel geliyor. Çocuğumu oralarda bir kreşe veririm yada bakıcı olur evimde öğle araları bile gidebilirim yanıma.Şimdi hayallerim hep bu yönde.İnşallah gerçek olur.

Kızlar sizlerle sohpet etmeyi çok özledim.Şimdi akşam geliyorum kimse yok yada haftasonu...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…