bak bak hem gelmesemde diyor bari gelemesemde de böcük :))) sende hafta sonu gel sapancaya gideriz :))
önemlı değil mandışim
hele şu kocem bı gtsınn akcam gecelere
o zaman plan ederık
sapanca nere yaa uzak mı buraya:26:
Anam sapancayı bilmiyonmu böcük..Bütün İstanbul hafta sonu sapancada... Sapanca İzmit ve sakarya arasında...
günaydın kızlar
böcük eşinle gelirsin boşverde eşiyle gelir bende erkekleri oturtuturuz kafeye kız kıza takılırz :)))))
ınş cnm yaa bakalıım
hele şu işi bı olsa aklım hep ondakaç aydır tekmaaşla ıdare edıyorum kafam orda
böcüküm kocanın mesleği neydi
inşallah canım hayırlısıyla
günaydın kızlar
böcük eşinle gelirsin boşverde eşiyle gelir bende erkekleri oturtuturuz kafeye kız kıza takılırz :)))))
turızm cnm
ama onlarda almıo işte gecıcı eleman dıye
bı kesınleşse diğer iş rahat etcemde rahat değilim mandışım
işi vardı dayıs bırak dedı bıraktı bende dedım ıdare et kesın gtcen zaman cıkarsın dınlemedı
bılmım işindende oldu gecıcı olsada
sımdık kımse almaz kı
Kızlar aşırı derecede unutkanlık mevcut bende..Nette araştırdım B12 eksikliğinden olabilirmiş.B12 eksizliği ayrıca kansızlık,sinir,çarpıntı,bulanık görme vs. gibi sorunlarda yaparmış.Bunların hepsi var bende..Hayvansal gıdalarda varmış b12 vitamini..Ben yumurta sarısı yemiyorum kolestrol var diye. Ama yoğurt yerim.Süt içmem et yemem. Sizce napayım vitamin alayımmıki..Yada bunun için hangi doktora gidilir biliyormusunuz
turızm cnm
ama onlarda almıo işte gecıcı eleman dıye
bı kesınleşse diğer iş rahat etcemde rahat değilim mandışım
işi vardı dayıs bırak dedı bıraktı bende dedım ıdare et kesın gtcen zaman cıkarsın dınlemedı
bılmım işindende oldu gecıcı olsada
sımdık kımse almaz kı
Kızlar aşırı derecede unutkanlık mevcut bende..Nette araştırdım B12 eksikliğinden olabilirmiş.B12 eksizliği ayrıca kansızlık,sinir,çarpıntı,bulanık görme vs. gibi sorunlarda yaparmış.Bunların hepsi var bende..Hayvansal gıdalarda varmış b12 vitamini..Ben yumurta sarısı yemiyorum kolestrol var diye. Ama yoğurt yerim.Süt içmem et yemem. Sizce napayım vitamin alayımmıki..Yada bunun için hangi doktora gidilir biliyormusunuz
canım her doktor bunun tahlilini yaptırabilir ama en ideali dahiliye gibi geliyor bana ama unutkanlık şikayetiyle gideceksen beyin cerrahıdır pratisyen hekimler de bu tahlilleri yaptırabilir ve bu ilaçları yazabilir ama bence doktora görünmeden kafana göre vitamin hapı alma
nette araştırdım nöroloji diyor bazılarıda..Nerden öğrenebilirizki
soryım geleyim hemen
saolasın canım valla çok makbule geçer
derki dahiliyeye gitsin tahlilleri yapılsın hem şikayetini söylesin neleri unuttuğuna göre değişir ona göre yönlendirme yapılır yada b12 yazılır
saolasın canım..
Tozlu polikliniğinden randevu alayım biran önce bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?