Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

doktor onda geliyor sen bana sabah erken saatte tc ni yolla sıra alayım doktora gelirsin direk olurmu

ee o kadar zaman geçti zaten inşallah bir an önce hayırlı bir işe girer

tamam canım saolasın yarın sabah tc mi yolluyorum sana

şimdi yollasam yarın sabah unuturmusun sıra almayı

o yüzden yarın yollarmısın demiştim unutma ihtimalim çok yüksek uyku sersemiyle

istersen şimdi yolla aldıktan sonra numarasını yollarım sana kaçta burda olman gerektiğini filan eğer benden sms gelmemişse sen bana hatırlatyırsın olurmu

tamm canım..............

selam kızlar,

okumaya çalıştım geçmişi, atladıklarım varsa kusura bakmayın.

öncelikle unutmadan boşver, hayırlı olsun yeni işin, umarım çok memnun kalırsın. Darısı böcüğümün eşinin başına.

bu arada eski bir iş arkadaşımda b12 eksikliği kaynaklı unutkanlık yaşamıştım net olarak, tabii bilmiyorduk, tahlillerden sonra çıktı, hap ve beslenmeyle düzeldi. tabii kafa dolu olduğunda, kafaya çok şey taktığımızda da sanırım pc gibi yer açmak için bazı şeyleri unutmaya başlıyor beyin:))) bknz. ben:))) eskileri değil de günlük şeyleri unutuyor, karıştırıyorum, ama tabii olağanüstü düzenli çalışma koşul ve saaatlerimin de emeği büyük bunda:)))

sporla ilgili mesaj göremedim mandiş hanım huuu!!!

biliyorum çok seyrek gelebiliyorum ama sağlığım daha iyi, bu durumda beni bağışlarsınız sanırım kızlar. geceleri net yerine ders hazırlamak ve sonra tv karşısında uzanıp sızarak geçiyor, ertesi güne telaşım az oluyor ve pc başında uzun kalmadığım için de eskisi gibi her yerim daha az ağrıyor, e tabii sporu saymıyorum bile:)))

bu arada evde mesai üst seviyede, ama öğrencilerimden genel olarak çok memnunum bu ara Nazar Nazar Karşılıklı iyi niyet ve çaba olunca harcadığım zaman ve enerjiyi gözüm görmüyor, ama işte hep böyle olmuyor maalesef, bunlar gidince yerlerine kimler gelecek kim bilir...

var cnm ama burası müşterı kabul ya sanırım ondan

kangam aynı ama kangam ortalarda yok

bak sen terbiyesize oğlum bir kere ben yasemin'in kızı gibiydim, annem çoğu şeyi benden öğrenmiştir ama geçmişe gömdüm ben her şeyi, önceliklerim değişti

yok yok biz azcık daha hamartıyız mesela misafir gelince makarnanın yanına hazır çorbada koyuyoruz öyle kuru makarna koymuyoruz

ay smiller çıkmıyor tek tek yazıyorum, yere yatılan, yarılan smile, he ya hazır çorba ohh mis gibi knorr tarhana:))))) he bir de salata bak 3 su yıkıyorum bir de sirkeli suyla, aha kendime ben bile şaştım:)))) tabii işten gelince değil, uygun zaman olduğunda:)

siz hamaratsanız ben neyım lenn
bknz cevabı aşağıda:)))

aton karınca :))))))))))))))))9999
+100

kadınlar gününüz kutlu olsun hanımlar

senin de mandiş!

tşkler cnm nasılsın

ya bu kangam nerde yaa

burdaaaa kangamm, bu sene ligin hiç tadı yok, ne edecez bi akıl ver... diğer konuda inşallah boşver gibi eşinden de hayırlı haberi alırız çok yakında, sıkmamaya çalış kendini zor olsa da, şöyle düşün allah korusun sağlık sorunu nedeniyle para ödemeniz gerekseydi çok daha kötü değil miydi, böyle düşün sağlık olsun lafı içi çok dolu bir laf bence, tez zamanda işine kavuşsun eşin de.

oo kangam sonunda gelmış ama en kafama takılan yerı neymış nette harcıyca zamanı evde yatıyormuş ıyı hoşta sankı saatler harcıon bıze
gelsen ıkı kelıme yazsan kaç dk alırkıben işyerınden kovalmayı göze alıyom len sızın için

yasemının kızı mı ayy o da hep anası gıbım elınde sandviç anasına bak kızını al kenarına bak bezı al dıye boşa dememışşeryani kangam annenden az değilsın

atom karıncalık kalmadıkeyfım yok haklısın kangam çük şükür sağlık sorunumuz yok ama belırsızlık cok kötü
yanı olcak olsa kesın bu ay sonu valla sevıncem ama yok yok bekle dıo ancak
eşim işe gırem mı dayı dıyo yok dıo boşa gırme sen benden cvp bekle 15 20 ıyıde ne bıtmez 20 günmüş
neyse yaa bakalım hayırlısı olsada rahatlasamm

eşim evde olduğundan süpürgeyı hazırlıyorum o sılıp süpürüyo o evde olalı iş etmıyorumkı yemekbıle cok nadır
bende sıze benzıycem ALLAH korusun

pc yi açınca sadece kk ya girip selam etmekle kalamıyor insan böcüşüm, pc başına oturdu mu otomatikman bir şeylere dalıyor insan, cevaplanması gereken mailler, bazen sinir bozan iş mailleri, gerilen sinirler ve yine uykusuz sabaha kadar kalmalar, internet başında hiç uykuya dalamıyorum artık yeni yöntem bu inşallah etkisini yitirmez

bi de hanıma bak uzanmam gözüne batıyor, :tepeye şaplak smili: bütün gün ayakta ders anlatıyoz, halimiz kalmıyo düşünen yok bizi

ya kızı anasından bin becerikki be kangam yasemin'in hatırlamıyon muböreğin neresine yumurta konduğunu bilmiyordu yasemin kızı anlatıyordu ahahaha anneme benziyim daha ne isterim ben ya tabii her yönüyle değil, o kadar mükemmeliyetçi, detaycı olmamalıyım, bu kadar sakındım ,düzellttim kendimi nolur onun kadar pimpirikli olmıyım allahım:18:

he bak işte böcüşüm, demek ki evde yapan olunca gerek görmüyomuşun, işte mandişle ben evde yapan olunca aynı sen modda oluyoruz demek ki eşin işe başlasın tabii ama sen bu halini az daha devam ettirsen bizden olursun belki- umut fakirin ekmeği işte hala senin yasemin olabileceğin umudunu yitirmedim

gnaydınnnnnnnnnn

anladım kangam sen dınlen o zaman ama bzde senı merak edıp özluyoruz bılesınenseye tokat yazcana 57 rakamını yaz emı

aman kocem iş bulsunda ben her işe razıyım cnm hem onun yaptığını cokta beğenmıyom laf aramızda
ayy dün hüüznlüydü yaayasemınde mert burda burda dıye yırtındı garıbımda koptum orda o kadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…