Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben yenı geldım
patron yanımda cıkıommm

gerı gelmem uzun sürüyoo öle

yasemını ızledın mı mandış

senin patronda değişti he böcük ortağın etkisinde çok kalıyor sanırım

izlememmi akşam o kadar komik sahneleri yoktu bir o yakalama sahnesi birde emelin kızları kışkırtmassına güldüm

kaçta çıkıyorsun yemeğe ben ona göre çıkarım

12.00 de çıkıyorum 13.00 de işe başlıycam canım yakın yerlerden birine gideriz yada nereye gideceksek orada buluşabiliriz

patron dedığım ortak cnm
normlde o yoktu bugun ctesıde cok gec geldı ortak gelmeyınce patronum masama oturuyoo oyna dalıo ben pc kullanamıyorum o zaman ortakı arıyorum işte:)

ayy ben cok beğendım gene yaa pazar olsada gene ızlesek

böcüküm kendi masasında pc yokmu ne işi var senin masanda işinden gücünden ediyor seni hem kendi oyunda sen girince olmuyor

bu pazar daha iyi sahneler bekliyorum yaa ben o kadar da değilim dimi böcük yasemin abartımız yorgunla bizim dimi

var cnm ama burası müşterı kabul ya sanırım ondan

kangam aynı ama kangam ortalarda yok

Günaydın kızlar

Mandiş sen çok erken yemeğe çıkıyomuşun

Ben 13.30 - 14.00 gibi çıkıyorum

geçen hafta başladım işe ben..Oyüzden yakınız diyorum ya aramızda birkaç dakikalık mesafe var :)

hayırlı olsun boşver yeni şin inşallah gönlüne göre olur herşey

şöyle yapalım ben 15 dakika geç dönerim işe burger kınge gideriz 12.35 de burgerde olursak 13.15 de kalkarsak olurmu

hayırlı olsun boşver yeni şin inşallah gönlüne göre olur herşey

şöyle yapalım ben 15 dakika geç dönerim işe burger kınge gideriz 12.35 de burgerde olursak 13.15 de kalkarsak olurmu

Olur ozaman 12.35 de burger kıngte buluşuyoruz

tanırım sanırım sen de beni tanırsın herhalde...Burger kıng iyi fikir hem yakın..

tanırım sanırım avmde tanımıştım bahçede olurum büyük ihtimalle malum açık hava

senin için problem olurmu ger öğlen bereber yemeğe çıktığımız bir arkadaşımda var sen gelene kadar onunla olurum benden erken ayrılır malum ben izin aldım o almadı sıkıntı olursa sen gelmeden önce ayrılırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…