Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

naz devam canım bakalım benim sabrım ne kadar :))

yaa yorgun yakın oluşundan etkilendim en çok bfitin açıkçası diğerlerine yürüme yolu var sen ve boşver dedikten sonra yorumlarına baktım araştırdım azcık haklısınız kızlar denemeye bir gideyim bakalım orada karar vermek daha iyi olur

bendede oluyor bazen worldde kayıt ediyorum yazdıklarımı garantiye alayım diye :))

yararını gördün değil mi boşver insanlık hali canım herşey olabilir idare etmeli zatende ediyormuş kızcağız
deden nasıl oldu boşver

hayırlısı olsun boşver çok sevindim süper güzel bir teklife benziyor ama bilindik bir firma değil se yeni oluşumsa sen yinede dikkatli ol dediğin gibiyse süpermiş

Mandiş afaya daha yeni başladım. Bu hafta 3. haftam aslında ama haftada 2 gün ben 3 gün gitmedim :)) Ama faydası olmaması imkansız. 1 saat hiç aralıksız hareket halindesin hoca çok azimli herkes muhakak yapacak anlatamam görmen lazım :) Ben hocanın telefonunu öğreneyim.Ara belki yer çıkar sanada hemde tanışmış oluruz

pek bilgim yok benim işkur hakkında ama dediklerine bakılırsa maaşta sorun yaşamayacaksın gibi. dediğin gibi iş bulma sorunu olmayacağını düşünüyorsan sonradan keşke dememek için denemen de uygun olabilir, bir ayda anlarsın zaten ne oluğ biteceğini az çok. sahada sen mi araç kullanacaksın, yoksa şoför mü vb detayları da konuştun mu? evine yakın olması çok iyiymiş diğer yandan.

he işte akıllı mandiş, ben de uzun yazacağım zaman öyle etsem ya bana.

yararı olmaz mııı, tembellik etme mandiş, doğru spora

kesinlikle haftada 1 bile gitse insan tabii ideali 2-3 ama, fayda görmemek imkansız, haydi kızlar spora devam

Son düzenleme:

canım bana uzak orası afaya gitmek oradan eve dönmek çok ters bilgi olsun diye sordum

bu günler yoğun geçiyor ya yine eğitim düzenledik koşturup duruyorum

Günaydın kızlar

Buralarda kimsecikler yokmuş artık

Ben geldim siz yoksunuz. Mandiş ne eğitimi var??

Böcükte hiç gelmemiş

günaydınnnnnnnnnnn cnm
ya işyerınde sorun oluyoo kk ya girmem sık gıremıyorum

Günaydın kızlar

Buralarda kimsecikler yokmuş artık

Ben geldim siz yoksunuz. Mandiş ne eğitimi var??

Böcükte hiç gelmemiş

pet shop eğitimi boşver ruhsatları için çok yoğunum bugünde pazartesi rahatlamış olacak sanırım bütün işler
yiğenimde ödevini getirdi yaz diye 650 sayfa nasıl yetiştircem bilemiyorum 150 sayfası bana düştü paylaştırdık herkese

günaydınnnnnnnnnnn cnm
ya işyerınde sorun oluyoo kk ya girmem sık gıremıyorum

başka topiklerde görüyorum snei böcük arada bizede selam veriver

bakıom bakıom kımse yok gene

kangamda nerelerde yahu
pazar olsada yasemını ızlesek

bak 3 gündür yazıom kımse bişi yazmıoo
özellıkle mandış hanımbakıom hep abone olduğu konularda bıde bana dıoo
sankı soppet etcek biri var

bak gene kımse yok

dün yasemıne öldüm gülmekten yaa sinan ı takıp etmesı sonra adamları basması

Günaydın kızlar..

Mandalin kolay gelsin ödev yazmak çok sıkıcı gelir bana

ben yenı geldım
patron yanımda cıkıommm

gerı gelmem uzun sürüyoo öle

yasemını ızledın mı mandış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…