- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
57 ye bakamadımdı böcüşüm kusura bakma sen:))) aman beğenmiyor bi de adam iş yapacak, var ya iltifaya boğarım:)))gnaydınnnnnnnnnn
anladım kangam sen dınlen o zaman ama bzde senı merak edıp özluyoruz bılesınenseye tokat yazcana 57 rakamını yaz emı
aman kocem iş bulsunda ben her işe razıyım cnm hem onun yaptığını cokta beğenmıyom laf aramızda
ayy dün hüüznlüydü yaayasemınde mert burda burda dıye yırtındı garıbımda koptum orda o kadan
Günaydın kızlar
Perşembe günü dedem vefat etti.
hastayım canım ya grip
yorgunun hala mesaj kutusu dolu
böcüküm havalardan değil kocam getirdi bu hastalığı artık nereden kaptıysa
iş yerinde sorun yok çok şükür. 3.haftamıda yarıladım.Zaman çabuk geçiyor..
Bugün kuzenim ameliyat olacak yumurtalıklarındaki kist alınacak..Gerçi büyük olduğundan tümör olarak geçiyormuş.Dua edin olurmu
+1000Allah yardımcısı olsun boşver
ben niye bakacam ki kendime hastayım ben kocam baksın bana
hoş geldin sel, topiğin olduğunu hatırladın heekızlarrr ben geldim
nerdesın sen
kocen geldı mı
hoşbuldukkkHoşgeLdiiinn :) başka kimse yok muu ?
Ak57 ye bakamadımdı böcüşüm kusura bakma sen:))) aman beğenmiyor bi de adam iş yapacak, var ya iltifaya boğarım:)))
hüzünlüden öte gergindi sanki geçen bölüm ay o neydi kapıdakinin adı emel mi sen niye kurtlanıyon offf off esası da cinayetlerle falan doluymuş zaten millet pembe dizi sanıyor ama alakası yok yakında erkekleri de sarabilir bu dizi:))))
başınız sağ olsun boşver, allah rahmet eylesin...
oy sana mı geçti mandişim, hep bu adamlardan geçiyor valla, çabuk atlatırsın inşallah benim çok uzun sürdü:S
boşalttım da geldim yazıyorum sonra unuturum diye mandiş, ben de diyorum niye yazmadı turunçgilim bana diye, ah işte kafa yok ki...
geçmiş olsun kuzenine boşver, benim 2 arkadaşım kapalı mı deniyor o şekilde olmuştu açık ameliyat mı olacak, sezeryan 3 günde kalkıyor en fazla ayağa öyle düşünmek lazım, sağlık olsun...
+1000
hoş geldin sel, topiğin olduğunu hatırladın heedermişim:)))
heh kangam direk dalmış olaya
sizce bu azıcık ısınan hava devam eder mi kızlar, yani umutlanayım mı yoksa kalın kazaklarımı kaldırmayı aklımdan bile geçirmeyeyim mi((( azıcık ısınsa valla fazlasında gözüm yok ((
Ak
şk olsun yorgun ya akşamları gelip bakıyorum kmse yok yazasım gelmiyor valla. Hoş son zamanlarda uzun zaman uğrayamadım laptap bozulduu
Yok be böcüüm daha bitmedi askerlik...
Hafta sonları geliyor işte, burda yine dışaı çıktı biraz bende takılıyorum öyle evde.
Çalışıyorum işe gidip geliyorum, sıkıldım artık evde yalnız kalmaktan valla. akşamları bazen bakıyorum kimse yok canım sıkılıyor yazmıyorum valla. gündüzleride giremiyorum.
Sen napıyorsun hele sen anlat kocan iş buldu mu yavrım
57 ye bakamadımdı böcüşüm kusura bakma sen:))) aman beğenmiyor bi de adam iş yapacak, var ya iltifaya boğarım:)))
hüzünlüden öte gergindi sanki geçen bölüm ay o neydi kapıdakinin adı emel mi sen niye kurtlanıyon offf off esası da cinayetlerle falan doluymuş zaten millet pembe dizi sanıyor ama alakası yok yakında erkekleri de sarabilir bu dizi:))))
başınız sağ olsun boşver, allah rahmet eylesin...
oy sana mı geçti mandişim, hep bu adamlardan geçiyor valla, çabuk atlatırsın inşallah benim çok uzun sürdü:S
boşalttım da geldim yazıyorum sonra unuturum diye mandiş, ben de diyorum niye yazmadı turunçgilim bana diye, ah işte kafa yok ki...
geçmiş olsun kuzenine boşver, benim 2 arkadaşım kapalı mı deniyor o şekilde olmuştu açık ameliyat mı olacak, sezeryan 3 günde kalkıyor en fazla ayağa öyle düşünmek lazım, sağlık olsun...
+1000
hoş geldin sel, topiğin olduğunu hatırladın heedermişim:)))
heh kangam direk dalmış olaya
sizce bu azıcık ısınan hava devam eder mi kızlar, yani umutlanayım mı yoksa kalın kazaklarımı kaldırmayı aklımdan bile geçirmeyeyim mi((( azıcık ısınsa valla fazlasında gözüm yok ((
Herkese Günaydın.... Dışarısı muhteşemmm...
Uzun zamandır elbise giyememiştim soğuk hava nedeniyle, elbise giymenin neşesindeyim bugün :))))
Yaşasın güzel havalar
ben hala üşüyorum yaa
ben hala üşüyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?