Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Yok be böcüüm daha bitmedi askerlik...
Hafta sonları geliyor işte, burda yine dışaı çıktı biraz bende takılıyorum öyle evde.
Çalışıyorum işe gidip geliyorum, sıkıldım artık evde yalnız kalmaktan valla. akşamları bazen bakıyorum kimse yok canım sıkılıyor yazmıyorum valla. gündüzleride giremiyorum.
Sen napıyorsun hele sen anlat kocan iş buldu mu yavrım

57 ye bakamadımdı böcüşüm kusura bakma sen:))) aman beğenmiyor bi de adam iş yapacak, var ya iltifaya boğarım:)))
hüzünlüden öte gergindi sanki geçen bölüm ay o neydi kapıdakinin adı emel mi sen niye kurtlanıyon offf off esası da cinayetlerle falan doluymuş zaten millet pembe dizi sanıyor ama alakası yok yakında erkekleri de sarabilir bu dizi:))))

Günaydın kızlar

Perşembe günü dedem vefat etti.

başınız sağ olsun boşver, allah rahmet eylesin...

hastayım canım ya grip

oy sana mı geçti mandişim, hep bu adamlardan geçiyor valla, çabuk atlatırsın inşallah benim çok uzun sürdü:S

yorgunun hala mesaj kutusu dolu

böcüküm havalardan değil kocam getirdi bu hastalığı artık nereden kaptıysa

boşalttım da geldim yazıyorum sonra unuturum diye mandiş, ben de diyorum niye yazmadı turunçgilim bana diye, ah işte kafa yok ki...

geçmiş olsun kuzenine boşver, benim 2 arkadaşım kapalı mı deniyor o şekilde olmuştu açık ameliyat mı olacak, sezeryan 3 günde kalkıyor en fazla ayağa öyle düşünmek lazım, sağlık olsun...

Allah yardımcısı olsun boşver

ben niye bakacam ki kendime hastayım ben kocam baksın bana
+1000

kızlarrr ben geldim
hoş geldin sel, topiğin olduğunu hatırladın hee dermişim:)))

nerdesın sen
kocen geldı mı

heh kangam direk dalmış olaya

sizce bu azıcık ısınan hava devam eder mi kızlar, yani umutlanayım mı yoksa kalın kazaklarımı kaldırmayı aklımdan bile geçirmeyeyim mi((( azıcık ısınsa valla fazlasında gözüm yok((

Ak
şk olsun yorgun ya akşamları gelip bakıyorum kmse yok yazasım gelmiyor valla. Hoş son zamanlarda uzun zaman uğrayamadım laptap bozulduu

Ak
şk olsun yorgun ya akşamları gelip bakıyorum kmse yok yazasım gelmiyor valla. Hoş son zamanlarda uzun zaman uğrayamadım laptap bozulduu

taklıyorum sel, ben de gece anca uğrayabiliyorum arada, eskiden akşam olurdum kimse olmazdı, bir türlü normal insanlara ayak uyduramıyorum ben ya

ama bak gece de olsa geç de olsa takip ediyorum en azından sen de öyle et, ne edek toparlayınca bi şeyler oluyor yine:)))şafak kaç diyim mi demiyim mi, sen söyle

günaydınnnnnnnnnnnn hava harıka
kanga sen kaldrma genede nisan ayına kadar bekle cnm
mart ayının sağı solu bellı olmaz

sel ne kadar kaldı cnm
yok bulamadı henuzişsız hala
he bıde akşamları olsada yaz bız cvplarık lenn sankı bılmıyon

Herkese Günaydın.... Dışarısı muhteşemmm...
Uzun zamandır elbise giyememiştim soğuk hava nedeniyle, elbise giymenin neşesindeyim bugün :))))
Yaşasın güzel havalar

sel kaynanan sende kalmıyormu artık

yorgun gribide bitirdim geldim kocam iyi baktı sürekli yayla çayı içirdi ıhlamur içirdi bulaşıkları filan halletti ben yattım zıpkın gibi oldum ama o beni hala hasta sanıyor

bende gideyim wordde yazılı kayıtlı olan mesajımı artık yollayım kutun dolu olunca worddw kayıt ettimki tekrar yazmayım diye ne yazdığımıda okumuş olayım unuttum

ben hala üşüyorum yaa

Dışarısı bugün harika ve yarın da çok güzel olacak
Ama baharda hep soğuk içeri dolar derler ya, öyle bir durum olabilir belki de...
Güneş ısıtıyor ve hava muhteşem güzel :) Dışarı çıkıp biraz yürümeni tavsiye ederim, inan kemiklerin ısınır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…