tembellikten yapıp süremedim bile direk yedim hem daha iyi değilmi böcük ha yedim ha sürdüm
bir daha alsam yine yerim kim sıkacak ya :)
günaydınnnnnnnnnnnn hava harıka
kanga sen kaldrma genede nisan ayına kadar bekle cnm
mart ayının sağı solu bellı olmaz
:
yorgun gribide bitirdim geldim kocam iyi baktı sürekli yayla çayı içirdi ıhlamur içirdi bulaşıkları filan halletti ben yattım zıpkın gibi oldum ama o beni hala hasta sanıyor
bende gideyim wordde yazılı kayıtlı olan mesajımı artık yollayım kutun dolu olunca worddw kayıt ettimki tekrar yazmayım diye ne yazdığımıda okumuş olayım unuttum
boşver bahar yorgunluğuda üstüne geldi hem ruh hem beden yorgunluğu içindesin
günaydın canlar
nasılsınız
kangam gene yok
sel az kalmış cnm eşimde ınş iş bulur sağol cnm
mandışşşşş
böcük nasılsın
geçen birşey okudum limon suyuyla elmasuyunu karıştırıp yüzüne sürüyormuşsun cildi temizliyormuş çok güzel yapıyormuş eve giderken elmayla limon aldım ama elmaları yedim limonlarıda eşim çayına salatalara sıkarak bitirdi
tembellikten yapıp süremedim bile direk yedim hem daha iyi değilmi böcük ha yedim ha sürdüm
bir daha alsam yine yerim kim sıkacak ya :)
kocen sıkar
aman sen yorulmalen amma tembelsınız bee
ben bıgun saycam ykarı kaç kez ınıp cıkıyom abartmadan enaz 100 kez gundeotobus bekle ayakta sabah ayakta gel çoğu gun eve gt yemek temızlık iş
siz bu yaşınızda bıtmışsınız bee
böcük sabah eşim kaldırıyor beni giyinip mutfağa geçiyorum sofra hazır sonra sigara içmeye çıkıyorum eşim sofrayı topluyor sonra beni işe bırakıyor oradan işe gidiyor akşama oturduğum koltuktan hiç kalmadığım oluyor öğle arasında yemeği bile odaya sipariş veriyorum bazende eşim akşamki yemekten hazırlıyor işyerine getirmem için akşam gelip işten alıyor sonra ben pcye geçiyorum faceye bakıyorum biraz sofrayı hazırlamış oluyor yiyoruz sonra ben tv ye geçiyorum eşim bulaşıkları halledip geliyor
BENİMKİ yardımsever adam :))
benden garu olmazmı böcük hangi kadın bir erkeğe bu işleri yaptırabilir ki :))
benimki benden daha titiz :)))
bende yemek yapıyorum hem oda büyük iş
mandişim bende sodayı duydum öyle maden suyu yani. pamukla cilde uyguluyormuşsun çok güzel temizliyormuş
benımkıde yardımsever her türlü yardımı kabul edıoyok anam yok ben erkekte ne kadar titiz olsada benım yapmam başka
sen rahat garusn anamm
Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu akşam yeni kutuya başlamam gerekiyor. Gece 11 de içiyorum. Ama hala regl olmadım. Regl sıkıntılarım var sanki karnımda ince bir sızı var.Off stres yaptım..
mandişim bende sodayı duydum öyle maden suyu yani. pamukla cilde uyguluyormuşsun çok güzel temizliyormuş
doğru diyorsun böcüşüm, akşamları ayaz oluyor hala((
sansın sansın iyidir akıllı kadınsın diyorum sana ah ben kaç kere heba ettim yazdıklarımı ya
yorgunluğu yazıyor alla alla naaptım ben diyorum
burdayım kangammm
harikasınız işte esas yolu bulmuşsunuz, mandiş hep derler ya dışarıdan değil içerden beslenir cilt, dışarıdan temizlik yeterli diye:)))
daha faydalsıı ve tabii kolayı ay canım çekti yeşil elma kalmıştır dolapta inşallah
hanıma bak, sanki bizden yaşlı
idolümsün mandiş, büyüksün mandiş
aaa yemek yapmak dananın büyüğü zaten, yapıversin diğerlerini de di mi ama
yıllardır kullandığım yöntem, ilk duyduğumda pek güvenmemiştim ama dünyanın parasına aldığım toniklerle aynı şekilde temizlediğini ve cildi tazelediğini görünce tapmaya başladım:)
ağzı kapanan cam şişeye boşaltıyorum ben sodayı, belli aralıklarla değiştiriyorum ama etkisi geçebilir bitene kadar beklerseniz aylarca:)
bu arada şafak azalmış epeyce, haydi kolay gele...
günaydın kızlarr
kangam gelmışş zahmet oldu
Aynen ben hala uygulayamadım ama :)doğru diyorsun böcüşüm, akşamları ayaz oluyor hala((
sansın sansın iyidir akıllı kadınsın diyorum sana ah ben kaç kere heba ettim yazdıklarımı ya
yorgunluğu yazıyor alla alla naaptım ben diyorum
burdayım kangammm
harikasınız işte esas yolu bulmuşsunuz, mandiş hep derler ya dışarıdan değil içerden beslenir cilt, dışarıdan temizlik yeterli diye:)))
daha faydalsıı ve tabii kolayı ay canım çekti yeşil elma kalmıştır dolapta inşallah
hanıma bak, sanki bizden yaşlı
idolümsün mandiş, büyüksün mandiş
aaa yemek yapmak dananın büyüğü zaten, yapıversin diğerlerini de di mi ama
yıllardır kullandığım yöntem, ilk duyduğumda pek güvenmemiştim ama dünyanın parasına aldığım toniklerle aynı şekilde temizlediğini ve cildi tazelediğini görünce tapmaya başladım:)
ağzı kapanan cam şişeye boşaltıyorum ben sodayı, belli aralıklarla değiştiriyorum ama etkisi geçebilir bitene kadar beklerseniz aylarca:)
bu arada şafak azalmış epeyce, haydi kolay gele...
nabıyon nangünaydın kızlarr
kangam gelmışş zahmet oldu
Ayyy bende yapayım birazdan madem. ayrıca yıkamana güldüm hahahaevet sel güzelde işte benim gibi tembel olmayınca :)) pamuklamı ben bolca dökmüştüm yıkadım resmen
ayyy bu akşam ben maden suyu alayım tekrar onunla yıkamaya başlayım suratım dünya haritasına döndü
birde makyaj malzemelerimi dağıtmıştım yenilerini almam lazım sıkı bir alışveriş beni bekliyor
evet ya yemek en büyük iş hele ne yapacağını düşünmek offfff diğerlerinde ne varki en zor işi kocam bana bırakmış :)))
günaydın böcük
canım sıkkın cok yazasım yok kusura bakmayınn
kafa dağıtmak için bı yere odaklandım ama aklım orda değil
hayırlı cumalar mandışımmm
sel sende mı efkarlısın laa gel dağıtak ama cumadan sonra
Günaydın kızlar
Sinir bozucu bir akşam ve gün yaşıyorum.allahım bana sabır versin
Of sorma böcük ya..
Eşim geçen akşam maç yaptı. eve geldiğinde topallıyor.(Her zaman olduğu için bu durum beni sinir ediyor. Sorun oluyorsa oynamıyacaksın dimi ama) Dün şirket doktoruna çıkmış istirahat almış.Abuk sabuk herşeye istirahat alıyor. Kızdım çok
pekı patronu bişi demıyor mu
maaşı kesılıyor mu
şirket doktoru verdiği için kimse bişey diyemiyor. Raporlu olarak geçiyor maaş kesilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?