Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tembellikten yapıp süremedim bile direk yedim hem daha iyi değilmi böcük ha yedim ha sürdüm

bir daha alsam yine yerim kim sıkacak ya :)

mandişim bende sodayı duydum öyle maden suyu yani. pamukla cilde uyguluyormuşsun çok güzel temizliyormuş

günaydınnnnnnnnnnnn hava harıka
kanga sen kaldrma genede nisan ayına kadar bekle cnm
mart ayının sağı solu bellı olmaz

:

doğru diyorsun böcüşüm, akşamları ayaz oluyor hala ((

sansın sansın iyidir akıllı kadınsın diyorum sana ah ben kaç kere heba ettim yazdıklarımı ya

boşver bahar yorgunluğuda üstüne geldi hem ruh hem beden yorgunluğu içindesin
yorgunluğu yazıyor alla alla naaptım ben diyorum

günaydın canlar
nasılsınız
kangam gene yok

sel az kalmış cnm eşimde ınş iş bulur sağol cnm
mandışşşşş

burdayım kangammm

harikasınız işte esas yolu bulmuşsunuz, mandiş hep derler ya dışarıdan değil içerden beslenir cilt, dışarıdan temizlik yeterli diye:)))

tembellikten yapıp süremedim bile direk yedim hem daha iyi değilmi böcük ha yedim ha sürdüm

bir daha alsam yine yerim kim sıkacak ya :)

daha faydalsıı ve tabii kolayı ay canım çekti yeşil elma kalmıştır dolapta inşallah

hanıma bak, sanki bizden yaşlı

idolümsün mandiş, büyüksün mandiş

BENİMKİ yardımsever adam :))
benden garu olmazmı böcük hangi kadın bir erkeğe bu işleri yaptırabilir ki :))
benimki benden daha titiz :)))
bende yemek yapıyorum hem oda büyük iş

aaa yemek yapmak dananın büyüğü zaten, yapıversin diğerlerini de di mi ama

mandişim bende sodayı duydum öyle maden suyu yani. pamukla cilde uyguluyormuşsun çok güzel temizliyormuş

yıllardır kullandığım yöntem, ilk duyduğumda pek güvenmemiştim ama dünyanın parasına aldığım toniklerle aynı şekilde temizlediğini ve cildi tazelediğini görünce tapmaya başladım:)
ağzı kapanan cam şişeye boşaltıyorum ben sodayı, belli aralıklarla değiştiriyorum ama etkisi geçebilir bitene kadar beklerseniz aylarca:)

bu arada şafak azalmış epeyce, haydi kolay gele...

benımkıde yardımsever her türlü yardımı kabul edıoyok anam yok ben erkekte ne kadar titiz olsada benım yapmam başka
sen rahat garusn anamm

sende çok sıkıyorsun böcüküm ya azcık rahatla

Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu akşam yeni kutuya başlamam gerekiyor. Gece 11 de içiyorum. Ama hala regl olmadım. Regl sıkıntılarım var sanki karnımda ince bir sızı var.Off stres yaptım..

hiç bir fikrim yok boşver

evet sel güzelde işte benim gibi tembel olmayınca :)) pamuklamı ben bolca dökmüştüm yıkadım resmen

ayyy bu akşam ben maden suyu alayım tekrar onunla yıkamaya başlayım suratım dünya haritasına döndü
birde makyaj malzemelerimi dağıtmıştım yenilerini almam lazım sıkı bir alışveriş beni bekliyor
evet ya yemek en büyük iş hele ne yapacağını düşünmek offfff diğerlerinde ne varki en zor işi kocam bana bırakmış :)))

günaydın kızlarr
kangam gelmışş zahmet oldu

günaydın böcük

canım sıkkın cok yazasım yok kusura bakmayınn
kafa dağıtmak için bı yere odaklandım ama aklım orda değil

Aynen ben hala uygulayamadım ama :)
Evet yaa şafak aydınlanıyor hayırlısıyla Allah razı olsun tüm bekleyenleri kavuştursun Rabb'im.
günaydın kızlarr
kangam gelmışş zahmet oldu
nabıyon nan
Ayyy bende yapayım birazdan madem. ayrıca yıkamana güldüm hahaha
canım sıkkın cok yazasım yok kusura bakmayınn
kafa dağıtmak için bı yere odaklandım ama aklım orda değil

Laaa böcük gel beraber dağıtalım D:

hayırlı cumalar mandışımmm

sel sende mı efkarlısın laa gel dağıtak ama cumadan sonra

Günaydın kızlar

Sinir bozucu bir akşam ve gün yaşıyorum.allahım bana sabır versin

günaydın böcük günaydın boşver günaydın yorgun günaydın sel ve günaydın tüm misafirler

boşwer nen var cnmmm

kangam gene gelmıyydövcemm hee

mandışım sen naılsın cnm

Of sorma böcük ya..

Eşim geçen akşam maç yaptı. eve geldiğinde topallıyor.(Her zaman olduğu için bu durum beni sinir ediyor. Sorun oluyorsa oynamıyacaksın dimi ama) Dün şirket doktoruna çıkmış istirahat almış.Abuk sabuk herşeye istirahat alıyor. Kızdım çok

pekı patronu bişi demıyor mu
maaşı kesılıyor mu

şirket doktoru verdiği için kimse bişey diyemiyor. Raporlu olarak geçiyor maaş kesilmiyor.

tmm cnm anladım
ee dınlenmmış olur adam nıye kızdınkı
kulağına küpe olsunda dıkkatlı olsun yada gtmesın bıdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…