Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

birazdan yemeğe çıkıcam ısınırım ozaman

Biliyorum canım biliyorum . Şafak 9
az kaldı canıım az haziranın 15 indan sonra hep yanımda inşallah.
İnşalah bi iş bulur yaa yıpranmışsınızdır zor valla işsizlik bu zamnda da zor iş bulmak Allah yardımcınız olsun. Benimki de askerliği maaşlı yapmasaydı işimiz vaimdi valla.
yok kasımdan beri yanımda değil canım. Görümcem düşmüştü elinden ameliyat oldu ona bakmaya diye gitti görümcem iyileşmişti gelmeye niyetleniyordu ki kendi düşdü omuru zedelendi 1,5 ay yatacaksın dedi doktor yatıyor görümcemde. ama iyileşti baayya nisan sonu gibi de kendi evine geçecek sanırım canım. sen nasılsın aslında bebiş falan var mı

oo şakaf bitmiş sel ne kalmışki hatta kalmamış gözün aydın

tam istediğin gibi olmuş yanlız beklemek ti isteğin yanlışmı hatırlıyorum

bebiş hala yok

oo şakaf bitmiş sel ne kalmışki hatta kalmamış gözün aydın

tam istediğin gibi olmuş yanlız beklemek ti isteğin yanlışmı hatırlıyorum

bebiş hala yok
Evet canım öyleydi, hayırlısıyla şu 3 ayda btsin de hep yanımda olacak inşallah.
Sen istiyorsun sanırım bebiş he... ne kadardır deniyorsunuz
Günaydın kızlar

Gece hiç uyuyamadım.Sersem gibiyim şimdi

ayy bende sabahları uyanmakta zorlanıyorum sabahları birde gaz sancısı var nedense.

Dün gece uyuyamadım. Uykusuzluktan başım dönüyor.Ama uyuyamıyorum

günaydın canlar
nasılsınız
kangam gene yok

sel az kalmış cnm eşimde ınş iş bulur sağol cnm
mandışşşşş

Birde regl olacam

uuu boşver geçmiş olsun

ayaklarını üşütüyorsundur sel

Dün gece uyuyamadım. Uykusuzluktan başım dönüyor.Ama uyuyamıyorum

bitki çayları içiyormusun

günaydın canlar
nasılsınız
kangam gene yok

sel az kalmış cnm eşimde ınş iş bulur sağol cnm
mandışşşşş

böcükkkkkkkkkkkkkkkk

günaydın kızlar

mandışşşşşşşşşş

böcük nasılsın

geçen birşey okudum limon suyuyla elmasuyunu karıştırıp yüzüne sürüyormuşsun cildi temizliyormuş çok güzel yapıyormuş eve giderken elmayla limon aldım ama elmaları yedim limonlarıda eşim çayına salatalara sıkarak bitirdi

ıyyım cnm sen

bugun bıdaha alırsın o zamn

tembellikten yapıp süremedim bile direk yedim hem daha iyi değilmi böcük ha yedim ha sürdüm

bir daha alsam yine yerim kim sıkacak ya :)

kocen sıkar
aman sen yorulmalen amma tembelsınız bee
ben bıgun saycam ykarı kaç kez ınıp cıkıyom abartmadan enaz 100 kez gundeotobus bekle ayakta sabah ayakta gel çoğu gun eve gt yemek temızlık iş

siz bu yaşınızda bıtmışsınız bee

böcük sabah eşim kaldırıyor beni giyinip mutfağa geçiyorum sofra hazır sonra sigara içmeye çıkıyorum eşim sofrayı topluyor sonra beni işe bırakıyor oradan işe gidiyor akşama oturduğum koltuktan hiç kalmadığım oluyor öğle arasında yemeği bile odaya sipariş veriyorum bazende eşim akşamki yemekten hazırlıyor işyerine getirmem için akşam gelip işten alıyor sonra ben pcye geçiyorum faceye bakıyorum biraz sofrayı hazırlamış oluyor yiyoruz sonra ben tv ye geçiyorum eşim bulaşıkları halledip geliyor

len adam mı kadın sen mı bellı değil
az herkes yerını bılsın
sendn garu olmaz anam ne dersen de
benım adam aylardır evde ama gene ben edıom her işi he yardımcı oluyo ama senınkı kadar değil zaten ıstemem
erkeğin yaptığı iş ne kadar olabılırkıcıx ben daha tıtızım

BENİMKİ yardımsever adam :))
benden garu olmazmı böcük hangi kadın bir erkeğe bu işleri yaptırabilir ki :))
benimki benden daha titiz :)))
bende yemek yapıyorum hem oda büyük iş

BENİMKİ yardımsever adam :))
benden garu olmazmı böcük hangi kadın bir erkeğe bu işleri yaptırabilir ki :))
benimki benden daha titiz :)))
bende yemek yapıyorum hem oda büyük iş

benımkıde yardımsever her türlü yardımı kabul edıoyok anam yok ben erkekte ne kadar titiz olsada benım yapmam başka
sen rahat garusn anamm

Kızlar ben doğum kontrol hapı kullanıyorum. Bu akşam yeni kutuya başlamam gerekiyor. Gece 11 de içiyorum. Ama hala regl olmadım. Regl sıkıntılarım var sanki karnımda ince bir sızı var.Off stres yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…