Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Günaydın

Saolasın mandiş..Dün emar çekildi bakalım sonuç ne olacak

tmm cnm anladım
ee dınlenmmış olur adam nıye kızdınkı
kulağına küpe olsunda dıkkatlı olsun yada gtmesın bıdaha

Haftanın 4 günü genelde işe gider ama illa bişey vardır.Dinlenmesine gerek yok anlıyacağın. Gerçi doktor fıtık başlangıcı demiş 10 gün rapor vermiş. Ya sabır diyorum bu 10 günde

selam kızlar, günaydın desem kabul olur mu bu saatte?:)))

boşver geçmiş olsun eşine, kocabebek bu erkekler diyorum hep, sana naz yapmasın da 10 gün, maaşı kesilmiyorsa acısını kendi çekecek diyeyim ama genel olarak erkekler beter oluyor burunları bile aksa, kolay gelsin, allah sabır versin sana.

mandiş, sodayı aldın mı bak duş almayacaksın sadece pamukla tonikle siler gibi e mi portakal yavrusu:))) ucuz buldun diye boca etmişsindir sen, kozmetik ürün olaydı gıdım gıdım kullanırdın:))

böcüşüm bana laf ediyi hala, allahım bana sabır ver ben işten çıkarken uykuya dalan bir davık olan böcüşüm bana posta nasıl koyarrrr

kabul olmaz kangasen nıye gelmın lenn özlemıon mu
gel yaz bak nasıl cvp verıyokkk
valla sabah horozdan önce kalkan ben bırkta akşam tavık olam ya

kabul olmaz kangasen nıye gelmın lenn özlemıon mu
gel yaz bak nasıl cvp verıyokkk
valla sabah horozdan önce kalkan ben bırkta akşam tavık olam ya

he işte kangam ben de geç yatıp geç kalkıyom de mi izninle gündüz giremiyorum zaten o yüzden e akşmaları da evde değilim ki, gündüz de koşturmaca olunca mecbur gece çalışıyom be kangam, sonra da uyumaya çalışıyom tv karşısında sızarak neysem iş olsun da diyelim...

bak sen bile ofisten giremeyince ne oluyon uğrayamıyon di mi, sizin en azından el altınızda böcüşüm, anlayış göster, aklımdasınız bunu bilin, unutmayınn

bu arada kızlar şu renk ayırıcı mendillerden acayip memnunum demiş miydim bilmiyorum, boyar diye tek tek yıkamaktan kurtuldum bazı şeyleri:)))

günaydınnnnn
kangamm tmm tmm cnm özle sen bızı genede yaz vaktın oldukça
bende yokondan alam barıı

selam boşver, kimsecikler uğramamış buraya, umarım iyisinizdir kızlar hepiniz. ben iyiyim, haddinden fazla yoğundum bu hafta çok şükür iyi işler hallettim, yorgun ama huzurluyum. gelecek hafta az nefes alma ümidim vardı, ona da çomak sokuldu hafta sonu iyi dinlenmem lazım

ben geldim var mı birileri:))))

bir arkadaşın erkek arkadaşı sorunu vardı da biraz gerildim... acilen rahatkama moduna girmeliyim:)))

günaydınnnnnnn
len bugunde çalışılır mı dıye dıye geldık kürkçü dükkanına neyse hemen akşam olsun
ıkea gtcemm dün evim şahaneyı ızlerken bı mutfak yaptılarr süperdıı ve herşeyı ıkea dan aldılar cnm cektı:)
bıde bıkaç yazlık bişi alcemmm

hee bu arada kocem iş buldu hemde karşıda Allah nasıp ederse karşıya taşıncezzz ama bıkaç ayı bulablır dua edımde kocem işinden memnun olsun yoksa gene burda çakılı kalcezz

kangaa msjın alndı lennn

kocenin işi hayırlı olsun kangammm, o da memnun olsun sen de kafan rahat bir iş bulursun inşallah annenlere yakın, gelsin minik böcüşler sonra:)))

Günaydın kızlar hayırlı haftalar

böcük hayırlı olsun eşin iş bulmuş inşallah gönlüne göre imkanları olan bir iştirde kaç aydır çektiğiniz sıkıntılı dönemleri hemen unutturabilir.

boşver eşin nasıl oldu iş başı yaptı değil mi asıl merak ettiğim sen nasılsın son durumlar neler yaptın gelişmeler falan :))

yorgun paten almışsın hayırlı olsun :)))

raporum bitti geldim evde bol bol dinlendim güzeldi aslında işi hiç özlemedim maaş gelse ama ben evde dursam off ne güzel olurdu

Günaydın..

Böcük eşinin işi hayırlı olsun.Umarım istediğiniz gibi bir iştir.

Mandalin eşimin raporu çarşamba bitiyor..Ben iyiyim..aslında birazda karışığım..Pek bişey yapmadım.. İlk işim şu kolestrol ilacından kurtulmak..

Yorgun ne olacak senin bu halin..Çalışırda insan bu kadar yoğun olurmu ya..Hayat hızlı ilerliyor.Keyfinide çıkarmak gerek

aslında o karmaşıklığı bir açsan karar versen herşey daha kolay olacak bence herşey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…