eşinde gidecek ya sana onun hüznü çökmüştür.Daha neyin var diye sormanın bir anlamı yok bence. Zor bir durum eşinden uzun süre ayrılacaksın.İşindende..Evindende..Kafanın karışık olması normal.Biraz sabır sanırım
mandişe tatil o aralarda çalışıyo:))
Almanca da Evet Ja diye yazılır ya diye okunur. yok okulda ingilizceydi bu sülaleden accuk :)
Haklısın canım bu hafta birgün tatil oldu.Ben geçtiğimiz haftalardayım :)))sel sende gurbetçi ailenin çocuğumusun yoksa
boşver aradamı çalışıyorum bu hafta bir gün tatil oldu oda 1 mayıs diye yılda bir gün tabi hafta sonuna denk gelmezse :)))
böcük sıkma canını herşeyde vardır bir hayır belki herşey daha güzel olacak
yorgun sendemi tatil yaptın bende ders çalıştım evde azcık kaligrafi sergi olacak ama tembellikten bir tane bile yatiştiremiycem :))
Haklısın canım bu hafta birgün tatil oldu.Ben geçtiğimiz haftalardayım :)))
Günaydın birde
diyorumböcüşüm hayırlısı, eşin çalışmaya başlayınca dışarıda eliniz de genişler hem o arada daha gönlüne göre ev bulursun belki?
Bence de daha neyin var diye niye soruyorlar ki, kolay bir şey değil sonuçta göğüs gerecekleriniz. Ailenin yanına geçince yakınına yani epeyce rahatlayacaksın orası ayrı, ama hüzün elbette ki olacak, olmazsa sorun var demektir:) Uzun sürmemesi dileğiyle bu gurbet olayının... kısa zamanda toparlar inşallah birikimi gelir yamacına...
darısı başımaa, ama ben de çalışmadım bugün, dersler iptaldi de evden çalıştım yine sınav hazırladım
ooo aileden diyorsun
sel sende gurbetçi ailenin çocuğumusun yoksa
boşver aradamı çalışıyorum bu hafta bir gün tatil oldu oda 1 mayıs diye yılda bir gün tabi hafta sonuna denk gelmezse :)))
yorgun sendemi tatil yaptın bende ders çalıştım evde azcık kaligrafi sergi olacak ama tembellikten bir tane bile yatiştiremiycem :))
sel sende gurbetçi ailenin çocuğumusun yoksa
diyorum
tam anlamıyla sayılmaz, annemin babası yıllarrrr yıllar önc almanyaya gitmiş sonra ananemi ve teyzemleride almış oraya ama annem evlenince türkiyede kalmış tabi diğerleride yavaş yavaş dönmüş. 1 teyzem hala orda ama ben hiç gitmedim öyle kulaktan dolma 1 kaç kelime sadece
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
amın kangam amın mandışım ınş daha gözellerını bulurumm
diyorum
tam anlamıyla sayılmaz, annemin babası yıllarrrr yıllar önc almanyaya gitmiş sonra ananemi ve teyzemleride almış oraya ama annem evlenince türkiyede kalmış tabi diğerleride yavaş yavaş dönmüş. 1 teyzem hala orda ama ben hiç gitmedim öyle kulaktan dolma 1 kaç kelime sadece
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
bugün çok erkenciyim sabahın körüne kalktım, maşallah diyin hanımlarhatta öğle arasındayım şu anda, tabii sonra devam işe, az alışveriş yapmam lazım arada, buzdolabı tam takır, annem gezmede
nasıl yaa bir dakika güzel bir sanat ama tam neydi güzel yazı desen falan mıydı, sende ne maharetler varmış mandiş, hehe bir tane yetiştirirsin artık diyeceğim ama ne kadar zaman aldığını bilmiyorum o yüzden sallamıyımbenim de dersler iptal oldu herkes gezmelere gitti, ben sınav hazırladım işte kaç saat, sonra spor biraz da kafede takıldık.
oo olsun hatırlıyorsun ya o kadarını daha yeni okulda görenler bile bazen ja diye okuyor ya da ya diye yazıyor
tünaydın kangammm, ne ediyon yine almışın şişleri, yünleri
aminnnnn
anladım canım
tünaydın
maşallahhh tütüüüü
evet güzel yazı 7 aydır kurstayım hala bir o harfini beceremiyorum bir tane yetiştirsem iyidir
hee bir cüs var ne gülerdik ona
sorma mandiş bizde alman hocalar sınıftan çıkarken çüüüüs derdi sınıftakiler de çüüüş anlamazlardı tabii baştan sonra birileri onlara öğretince dikkat etmeye başlarlardı
ooo 7 ay kurs, mandiş hiç yakıştıramadım sana, yaseminlik kalmamış sendeben sıkıntılı insanım hiç gelemiyorum öyle uzun saatler yapılan işler, hemen sonuç lazım bana, sıkıntı basıyor yoksa, zaten beceremem kesin o kadar ince işlerin insanı değilim sanırım
anaaa saat 2 yi geçmiş geç kalıcam haydi kızlar hoşça kalın, ee mandiş söktün mü pc yi, hani hiç soru sormamışsın, özel mesaja vakit bulamadım, ama iyi güldüm özellikle sonuna haberin olsun mandiş bugün yarın yazarım:)
uff moralim bozuldu
annem trafikteyken arkadan başka araç çarpmış ve kaçmış plaka filan almamışlar öğlen olmuş bana şimdi söylüyorlar polise filan haber vermemiş fazla hasar yok diye döndüş işlerine yapmaya gitmiş şimdi kime kızayım bilemiyorum resmen kafayı yiycem
annen mı arabası
kaskosu yok mu cnmm aman ona bişi olmamışş moralınız bozma
kasko yok canım masrafda çok değil sinir olduğum adamın göz göre göre kaçması bizimkilerin ellerinden kaçırması polisin görev takipsizliği görevini yapmaması burnundan kıl aldırmaması kaçan adinin elini kolunu sallayarak dolaşması onun yerine karakoldu mahkemeydi bizim uğraşmamız yani bu adalet mi
plakası alınmamıştı demı
yazık olduu
kaskoda yok
ne kadar masrafı var sordunuz mu
alınmamış canım masraf fazla değil ama beni sinir eden polisin ilgisizliği adamın kaçması
bak adam arkadan vuruyor hızlıca o hızla bizim araç öndekine vuruyor sonra öndeki adam inip anneme çatarken arkadaki kaçıyor polis geliyor plaka alınmamış etrafta kamereda yok hiç birşey yapamazsınız diyip tutanak tutmadan ayrılıyor öndekinde masraf olmadığı için adam gidiyor asıl arkadan çarpan suçluda kaçmış sonra ben gittim olay yerine dükkanları sokakları tek tek dolaştım olayı gören bir kamera buldum arabanın plakası görünmüyor ama kaçısı hangi sokağa girdiği belli o kaçtığı sokak tek yön kaçtığı sokakta takip ettim önünden geçtiği geçmek zorunda kaldığı bir kamera daha buldum adamların açılışı varmış bilgisayardan anlayanda yoktu cumartesi gelin verelim dediler orada kaçan araba görünüyor oradan devam ediyor az ilerde caddeye çıkıyor o sokaktan başka çıkış olmadığın çıkış yeri belli tam caddeye çıktığı yerde mobese kameraları var ama polisin dedğine göre mobese o çıkışı görmüyor garip değilmi on onbeş metre ilerdeki mobese görmüyormuş ben araştırdım çıkış yerinde 5 farklı yol var bunlardan 3 tanesine dönebilir diğerleri ter yön üç yolda aracın mobeseye takılması için gerekli mesafa var hele bir yol tam mobesinin önü düz uzun yol kilometrelerce görüş alanı var birinde 250 metre kadar mesafesi var diğeride 30 metre kadar mesafesi var görüş olanında kaldığı ama o görüntüleri bana vermiyorlar bulmayada niyetleri yok arabanın kaçışı sucu bir görüntüde girdiği sokaktakinde modeli cinsi rengi kullanan kişi ayen beyan ee mobesedede bir zahmet o ren cin ve o saatte oradan çıkan aracı bulsunlar ama ilgisizler baştan savmalar burunlarından kıl aldırmıyorlar biz ısrar edince tutanak tuttular savcılığa göndercekler bulunamadı diye büyük ihtimalle biz mahkemelerde uğraştığımızla kalacaz şimdi söylermisin bu ülkede ben polis bana bu yaparsa kime güveneyim
alınmamış canım masraf fazla değil ama beni sinir eden polisin ilgisizliği adamın kaçması
bak adam arkadan vuruyor hızlıca o hızla bizim araç öndekine vuruyor sonra öndeki adam inip anneme çatarken arkadaki kaçıyor polis geliyor plaka alınmamış etrafta kamereda yok hiç birşey yapamazsınız diyip tutanak tutmadan ayrılıyor öndekinde masraf olmadığı için adam gidiyor asıl arkadan çarpan suçluda kaçmış sonra ben gittim olay yerine dükkanları sokakları tek tek dolaştım olayı gören bir kamera buldum arabanın plakası görünmüyor ama kaçısı hangi sokağa girdiği belli o kaçtığı sokak tek yön kaçtığı sokakta takip ettim önünden geçtiği geçmek zorunda kaldığı bir kamera daha buldum adamların açılışı varmış bilgisayardan anlayanda yoktu cumartesi gelin verelim dediler orada kaçan araba görünüyor oradan devam ediyor az ilerde caddeye çıkıyor o sokaktan başka çıkış olmadığın çıkış yeri belli tam caddeye çıktığı yerde mobese kameraları var ama polisin dedğine göre mobese o çıkışı görmüyor garip değilmi on onbeş metre ilerdeki mobese görmüyormuş ben araştırdım çıkış yerinde 5 farklı yol var bunlardan 3 tanesine dönebilir diğerleri ter yön üç yolda aracın mobeseye takılması için gerekli mesafa var hele bir yol tam mobesinin önü düz uzun yol kilometrelerce görüş alanı var birinde 250 metre kadar mesafesi var diğeride 30 metre kadar mesafesi var görüş olanında kaldığı ama o görüntüleri bana vermiyorlar bulmayada niyetleri yok arabanın kaçışı sucu bir görüntüde girdiği sokaktakinde modeli cinsi rengi kullanan kişi ayen beyan ee mobesedede bir zahmet o ren cin ve o saatte oradan çıkan aracı bulsunlar ama ilgisizler baştan savmalar burunlarından kıl aldırmıyorlar biz ısrar edince tutanak tuttular savcılığa göndercekler bulunamadı diye büyük ihtimalle biz mahkemelerde uğraştığımızla kalacaz şimdi söylermisin bu ülkede ben polis bana bu yaparsa kime güveneyim
haklısın cnmm hemde cok
benımde telim çalınınca bana ne dedı bılın mı
cep telını cepte taşınır
dedım sen dizüstü bılg.denılıyoo onun dizimızın üstünde mı taşıyoruz deıdm
anlıyorum yanı senı
nolursa olsun evıne hırsız gırsede yapcak bşi yok dıyıp cıkıyorlar işin içinde
o yüzden güven falan yok onlara
bıde benım d günüm onların polıs günüeskıden cok sevrdım polıs olmak ısterdım cok arkadaşım vardı
son zamanlarda sevmıyorum hele o kadın cınayetlerındekı ılgısızlıklerı
adam kadını bıcaklıoda bişi yapmıyolar
senınkı onun yanında bişi deıl gıbı demı yada gıt o senın kocendır dıyıp eve yolluolar kadını sonra ölüm haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?