Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yorgun not etmediğim ama karşıma çıkan kelimeleri yazmışsın var senin kalbinde bir göz möz

akşama verdiğin tercümelerle kurcalayım az daha varya görsen gülmekten yatarsın yerlere karşıma çıkıyor bir ekran iki seçenek hangi kelimenin harfleri hoşuma giderse ona tıklıyorum bakıyorum garip birşeyler oluyor haydi pc yi kapat tekrar aç busefer diğerine tıkla diğer pcnin yanına koydum ondan bakıp aynı yerlere tıklıyorum hani türkçe ya busefer sürümleri farklı yine dolanıyor herşey ama bu seyede ekxpoler sayfasını türkçe yaptım :)))

bak dedim ya sana sökeceksin almancayı diye yapmışsın bile explorer'i türkçe

ben çıkıyorum kızlar, kalın sağlıcakla, mandiş bunları dene, yaz kenara çıkanları karşına, formatlama yazık, söktürücem ben sana iyice almancayı almanca kullanırsın belki de pc yi

ben çıkıyorum kızlar, kalın sağlıcakla, mandiş bunları dene, yaz kenara çıkanları karşına, formatlama yazık, söktürücem ben sana iyice almancayı almanca kullanırsın belki de pc yi

yorgun sana komik ama acı birşey diyimmi benim diplomamda yabancı dilleri ingilizce ve almanca yazıyor en azından ingilizce yes no biliyorumda almanca tamamen felaket

olurmu olur üstadım :)

kolay gelsin

Amiiiiinnn yorguncum bal damlıyor ağzından
Günaydın kızlarr

Yorgun daha bebek yok hazırlıkları var :)) Bebek ağustostan sonra inşallah :)

Sel doktor kontrolüne gittinmi?

Mandiş böcük sizler nasılsınız
Boşverim gitmedim aralıkta gitmiştim ozaman simir testi yapmıştı ve folik asit vermişti hamileliği düşündüğün aydan itibaren başla diye.
Şimdilik folik aside başladık ve artık korunmuyoruz. hayırlısı olsun bakalım. Ama çok heycanlı yaaa

Bebeğim gündüzleri yokum akşamlarıda siz yoksunuz. son zamanlarda sınavlar falan vardı pek uğrayamadım.
yorgun sana komik ama acı birşey diyimmi benim diplomamda yabancı dilleri ingilizce ve almanca yazıyor en azından ingilizce yes no biliyorumda almanca tamamen felaket

kolay gelsin

onu da ben sölim almanca Ja evet Nayn da hayır ama onun yazılışını tam bilmiyorum ja da ya diye okunur

kolay gelsin

estağfurullah!:))) Yok yok, bak sel de destek gelmiş geyikle karışık sizi almanca konuşturayım ben hem deney yapmış olurum

Prima! Nein yazılışı, Ja - ya diye okunur eferim eferim çekirge, senin de okuldan mı almanca?

slm canlarımmm
dün gelmedım işe annem babam gtcektı
hastayım dedım zatende bıraz hastaydım
patron bugunde gelme dedı ama geldımcanım sıkkın
dayımın evıne baktım parke falan yapmış ama hesapladım şuan taşınmammaddı olarak zora sokcak benı
dün boya fıyatlarını aldımm 400 tl yakın boyacı 350
taşınma 1000tl eşim gtcek para vercem ona derkenn vazgectım
neyse hayrlısı o olsun ınş güzel bı ev bulurz

hayırlısı canım inşallah istediğin zamanda istediğin gibi bir ev bulursun

amın cnm ınş
kendımı ı hıssetmıom bu aralar yaa
mutsuzum
gelen herkes nıye canın sıkkın dıoo kafam karışık gercektenn

eşinde gidecek ya sana onun hüznü çökmüştür.Daha neyin var diye sormanın bir anlamı yok bence. Zor bir durum eşinden uzun süre ayrılacaksın.İşindende..Evindende..Kafanın karışık olması normal.Biraz sabır sanırım

evt cnm yaa
arada dıo nasıl bırakcam senı gözlr doluo
sonra konu kapatıyoruzkı daha fazla üzülmeyelım
canımız sağolsun napalım hayat şartları

Almanca da Evet Ja diye yazılır ya diye okunur. yok okulda ingilizceydi bu sülaleden accuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…