kutun dolu yorgun
selam kızlar, gündüz vakti ne işim var di mi mandiş'in pc'ye el atalım diye yettim ama zamanlama yanlış oldu snaırım, yapma mandiş durrr format falan atma yaa yazık yeni pc !!!
kangam gelmemiş, iyidir keyfi umarım..
Bak içime doğdu demek yakında geliyor boşver:)
neeeiiiiiin, format yok!!! karşına çıkan yazıları bir not edivereymişin bana belki de çözmüştük yav, sabret ablası sabret acı pc ciğe:)))
geçen hafta benim de işler azdı bugün yine gececiyim nasıl zor geliyor allah biliyor ya
inşallahhh:))) bana da bana daaaa:)))
aaaaamiiiinnnn:)
yettim gariiiiii yorgunboşalttııııımmm!!!
yorgun not etmediğim ama karşıma çıkan kelimeleri yazmışsın var senin kalbinde bir göz möz
akşama verdiğin tercümelerle kurcalayım az daha varya görsen gülmekten yatarsın yerlere karşıma çıkıyor bir ekran iki seçenek hangi kelimenin harfleri hoşuma giderse ona tıklıyorum bakıyorum garip birşeyler oluyor haydi pc yi kapat tekrar aç busefer diğerine tıkla diğer pcnin yanına koydum ondan bakıp aynı yerlere tıklıyorum hani türkçe ya busefer sürümleri farklı yine dolanıyor herşey ama bu seyede ekxpoler sayfasını türkçe yaptım :)))
ben çıkıyorum kızlar, kalın sağlıcakla, mandiş bunları dene, yaz kenara çıkanları karşına, formatlama yazık, söktürücem ben sana iyice almancayı almanca kullanırsın belki de pc yi
Amiiiiinnn yorguncum bal damlıyor ağzındanBöcüşüm iş konusunda artık huzurlu ortam bulmak hayal gibi geliyor bana. Tabii sektöre göre de firmanın büyüklüğüne göre de değişebiliyor.
İnşallah gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir ev bulursunuz karşıdan.
BoşverHayırlı, uğurlu olsun ufaklık. Sağlıklı, kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah. Darısı isteyenlerin (mandiş&sel) başına şimdiden
Mandişim, ya sen halletmişsindir allah bilir ama sen yaz bana e mi hala bir şeyler varsa, inşallah yarın cevaplayabilirim.
Yav 2 gün yalnız bıraktık kk kertmeleri olmuş :)))
Bu ara leyleği havada gördüm, iş de azdı oradan ortaya sürtüyorum ayaklarım ağrıyoooo, parasız ama mutlu ama yorgun
Boşverim gitmedim aralıkta gitmiştim ozaman simir testi yapmıştı ve folik asit vermişti hamileliği düşündüğün aydan itibaren başla diye.Günaydın kızlarr
Yorgun daha bebek yok hazırlıkları var :)) Bebek ağustostan sonra inşallah :)
Sel doktor kontrolüne gittinmi?
Mandiş böcük sizler nasılsınız
Bebeğim gündüzleri yokum akşamlarıda siz yoksunuz. son zamanlarda sınavlar falan vardı pek uğrayamadım.iyiyim sel sen nasılsın nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor
yorgun cıks halledemedim ama format atmayı planlıyorum
iidir boşver senden
bugün işe gelmek ne kötü yaa 9 gün tatil yaptım da hiç mi hiç özlemedim burayı yarında tatil anam bari pazartesiyide yapında tam olsun dimi yaa :)))
yorgun sana komik ama acı birşey diyimmi benim diplomamda yabancı dilleri ingilizce ve almanca yazıyor en azından ingilizce yes no biliyorumda almanca tamamen felaket
olurmu olur üstadım :)
kolay gelsin
yorgun sana komik ama acı birşey diyimmi benim diplomamda yabancı dilleri ingilizce ve almanca yazıyor en azından ingilizce yes no biliyorumda almanca tamamen felaket
olurmu olur üstadım :)
kolay gelsin
Amiiiiinnn yorguncum bal damlıyor ağzından
Boşverim gitmedim aralıkta gitmiştim ozaman simir testi yapmıştı ve folik asit vermişti hamileliği düşündüğün aydan itibaren başla diye.
Şimdilik folik aside başladık ve artık korunmuyoruz. hayırlısı olsun bakalım. Ama çok heycanlı yaaa
Bebeğim gündüzleri yokum akşamlarıda siz yoksunuz. son zamanlarda sınavlar falan vardı pek uğrayamadım.
onu da ben sölim almanca Ja evet Nayn da hayır ama onun yazılışını tam bilmiyorum ja da ya diye okunur
slm canlarımmm
dün gelmedım işe annem babam gtcektı
hastayım dedım zatende bıraz hastaydım
patron bugunde gelme dedı ama geldımcanım sıkkın
dayımın evıne baktım parke falan yapmış ama hesapladım şuan taşınmammaddı olarak zora sokcak benı
dün boya fıyatlarını aldımm 400 tl yakın boyacı 350
taşınma 1000tl eşim gtcek para vercem ona derkenn vazgectım
neyse hayrlısı o olsun ınş güzel bı ev bulurz
hayırlısı canım inşallah istediğin zamanda istediğin gibi bir ev bulursun
amın cnm ınş
kendımı ı hıssetmıom bu aralar yaa
mutsuzum
gelen herkes nıye canın sıkkın dıoo kafam karışık gercektenn
eşinde gidecek ya sana onun hüznü çökmüştür.Daha neyin var diye sormanın bir anlamı yok bence. Zor bir durum eşinden uzun süre ayrılacaksın.İşindende..Evindende..Kafanın karışık olması normal.Biraz sabır sanırım
evt cnm yaa
arada dıo nasıl bırakcam senı gözlr doluo
sonra konu kapatıyoruzkı daha fazla üzülmeyelım
canımız sağolsun napalım hayat şartları
geleceğiniz için buna katlanmöalısınız. biraz sabır düşüyor size
aynen cnm
genç ıken ımkan varken değerlendırmek lazımm
kangammm mandışım nerelerdedurr mandışe tatıl sanırımm
mandişe tatil o aralarda çalışıyo:))
ohh valla hayat ona gözel
estağfurullah!:))) Yok yok, bak sel de destek gelmiş geyikle karışık sizi almanca konuşturayım ben hem deney yapmış olurum
Prima! Nein yazılışı, Ja - ya diye okunur eferim eferim çekirge, senin de okuldan mı almanca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?