Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ooo iyisin :))

İnşallah canım ya..Arkadan senide bekliyorum :))

mandışşş ne ısmarlycenn len bızeeparaya artık ne dıonnn

aynen yaa netten bakıom ama bı moka benzemıyy evler bakmaktan vazgecıtmm
bulurum elbet

boşver hayırlı olsun cnmmmm

ooo iyisin :))

İnşallah canım ya..Arkadan senide bekliyorum :))

insallah bosver bacım bakarsın ilerde dunurde oluruz heee :))
tahlil oldunmu horman testleri filan

mandışşş ne ısmarlycenn len bızeeparaya artık ne dıonnn

aynen yaa netten bakıom ama bı moka benzemıyy evler bakmaktan vazgecıtmm
bulurum elbet

boşver hayırlı olsun cnmmmm

ne ısmarlasam ki
paramı o da ne hee yoksa herkesin gorunce gozlerini portleden kagıt parcalarımı ayyy bacım yaa evde kasa yaptırdık onlara bir oda yetmedi iki oda yı onlara ayırdık :))))
bocuk belkide Allah soyletti hee gercektende paraya para demıycegız gunler yakındadır :))
bızde ev ararken aylarca sıkıntı yasadık seni cok iyi anlıyorum ınsallah gonlune gore olur bocuk

kız o bı odayı bızı kırayalayınndolu dolu paracıklarlaa yatarıkk

amın cnm ınş zamanda yokkı bakalım her hafta sonu gıdıp bakcezz artık

Az önce geldim doktordan.Doktor ultrasonla baktı problem yok dedi.Hormon testi falan istemedi.Doğum evine gittim.Çok yoğunlar ama ilgilendi doktor..Yalnız eşimi içeri almadılar sinir oldum.Kolestrolde takılı kaldı doktor.Kendi doktorumda problem olmaz demişti.Folik asit verdi birde işte..

Ben kız yapayım sen erkek hadi anlaşalım.Şimdiden kertelim çocukları KKkertmesi olsunlar

hahaaaa kkermesi ne güzel oldu olur :))
ultasonda bende kist cıktı ondan tahlil istedi ama adaya gitmiştim devlette kime gittin soyadı çil var onu çok metediyorlar

hahaaaa kkermesi ne güzel oldu olur :))
ultasonda bende kist cıktı ondan tahlil istedi ama adaya gitmiştim devlette kime gittin soyadı çil var onu çok metediyorlar

Erman sever'e gittim.İlgili bir doktor.Kuzenimin eşi onda doğum yaptı memnun kaldı.

Böcükkk eşin yurt dışına mıgidicek eee sen napcan buralarda tek başına senide götürsün bi müddet sonra zor olur canım yaaa....

Boşverrrr bizde bebek istiyoruz artık korunmuyoruz ben folik aside başladım bugünden itibaren.

Mandiişşş napıyorsun yavruuuu :)

Kızlarrrrr :)

Böcüşüm iş konusunda artık huzurlu ortam bulmak hayal gibi geliyor bana. Tabii sektöre göre de firmanın büyüklüğüne göre de değişebiliyor.
İnşallah gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir ev bulursunuz karşıdan.

Boşver Hayırlı, uğurlu olsun ufaklık. Sağlıklı, kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah. Darısı isteyenlerin (mandiş&sel) başına şimdiden

Mandişim, ya sen halletmişsindir allah bilir ama sen yaz bana e mi hala bir şeyler varsa, inşallah yarın cevaplayabilirim.

Yav 2 gün yalnız bıraktık kk kertmeleri olmuş :)))

Bu ara leyleği havada gördüm, iş de azdı oradan ortaya sürtüyorum ayaklarım ağrıyoooo, parasız ama mutlu ama yorgun

Günaydın kızlarr

Yorgun daha bebek yok hazırlıkları var :)) Bebek ağustostan sonra inşallah :)

Sel doktor kontrolüne gittinmi?

Mandiş böcük sizler nasılsınız

iyiyim sel sen nasılsın nerelerdesin hiç sesin soluğun çıkmıyor

yorgun cıks halledemedim ama format atmayı planlıyorum

Günaydın kızlarr

iidir boşver senden

bugün işe gelmek ne kötü yaa 9 gün tatil yaptım da hiç mi hiç özlemedim burayı yarında tatil anam bari pazartesiyide yapında tam olsun dimi yaa :)))

Keşke senin maaşı eve yollasalar mandiş evden yatarak çalışsan :))

selam kızlar, gündüz vakti ne işim var di mi mandiş'in pc'ye el atalım diye yettim ama zamanlama yanlış oldu snaırım, yapma mandiş durrr format falan atma yaa yazık yeni pc !!!

kangam gelmemiş, iyidir keyfi umarım...

Günaydın kızlarr

Bak içime doğdu demek yakında geliyor boşver:)

neeeiiiiiin, format yok!!! karşına çıkan yazıları bir not edivereymişin bana belki de çözmüştük yav, sabret ablası sabret acı pc ciğe:)))

geçen hafta benim de işler azdı bugün yine gececiyim nasıl zor geliyor allah biliyor ya

Keşke senin maaşı eve yollasalar mandiş evden yatarak çalışsan :))

inşallahhh:))) bana da bana daaaa:)))

Bende sendenim :))

Allah hepimizin gönlüne göre versin

aaaaamiiiinnnn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…