niye sen unuttunmu mandiş yoksa??? evet bencede boşverin oyle olcak, unutmuş gibi yapıyodur..
bu konularda hatır kabul etmiyorum.%90 unuttu yada bişey yapmıyacak.Ama böyle bişey olursada gerçekten çok bozulurum.
yaa boşver ne zaman unutmuş ki bu adam unutsa bile onların hatırına kızmayıp senin birşeyler yapman gerekir :)))
slm
cok yoğunummmm
boşver unutmuş gıbı yapıyordur belkıde
bızımde 2 gün sonra tanışma 3.yılımız
evet evlilik cüzdanına bakınca tesadüfen yarın mış aa diyebildim görmesem hayatta aklıma gelmezdi
ilk tanışma yıldönümümzü unutmuştu.Evliydik ozamn..Gece yattık dedimki bugün ne vardı.Neydi dedi.dedim biz bugün tanışmışştık.Ah vah yaptı ama çok bozulmuştum.Eminim yine aynı olacak
ilk tanışma yıldönümümzü unutmuştu.Evliydik ozamn..Gece yattık dedimki bugün ne vardı.Neydi dedi.dedim biz bugün tanışmışştık.Ah vah yaptı ama çok bozulmuştum.Eminim yine aynı olacak
yıldonümünü unutmaz canımm.... bizde ikimiz birden nişan günümüzü unutmusuz, benım 3,4 gun snra aklıma geldı, aa neyi unutmusuz dedım, nişan gününü:)) e ıkımızde unutmusuz. kımse bozulmadı
isteme nişan günlerini hiç hatırlamıyorum.Önemli de değil zaten.Nikah ve tanışma günlerinde sadece iki güzel söz. Ama doğum günü ve evlilik yıldönümü önemli benim için.Bunu oda biliyor.
bak ya, nasıl unuttun valla süpersin, sizin tarıh ne?? bizim eylül 23, allah nasıp ederse ilk yıldonümümüze kuzumuzla gircez, nasıpse hayırlısıyla saglıkla inşallah..
isteme nişan günlerini hiç hatırlamıyorum.Önemli de değil zaten.Nikah ve tanışma günlerinde sadece iki güzel söz. Ama doğum günü ve evlilik yıldönümü önemli benim için.Bunu oda biliyor.
İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar.
Güzel bir pasta yapmak için malzemelerimi aldım.Yarın sabah işe gelmeden yapacam.Kalp şeklinde...
Yarında bir hediye alırım.Başkada bişey yapmam.Birde güzel yemek hazırlarsam eşime ne kalacak dimi.Zaten öyle bir durumda hatırlamazsa dağatırım orayı
Ya mandiş hangi kutlamaydı unuttu dedimde unutmadı hatırlıyamadım ben
mandiş eski yazılara baktım bakiyim hangi kutlamaydı diye..
sonra 14 şubatı gördüm.eşim süprizimi yakalamış ben kızmışım.Arkasından sizlerede kızmışım.Vay ne sinirliymişim be..O günü hatırladım bak yine kızdım
yaaaa boşver her özel gün öncesi bir kriz yaşamışın :)))
sadece onu gördüm başka özel gün öncesi krize rastlamadım ama neyse
günaydınnnnnnnnnnnnn
bugun 3.yılımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?