Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

slm
cnm sıkkın gelemıyorum okudum okudum yazamadım
evden yazarım belkı
keyfım yok

boşwrr hayrlı olsun cnm darısı eşime dıycem bılıomm olmuycak iş falan

Böcük eşinin işsiz olması çok can sıkıcı bir durum.Heleki belirsizlik varsa..Seni çok iyi anlıyorum.İnşallah en kısa zamanda çözülür.Sıkma canını

boşver aralarına birde çiçek alaydın ya :)))

böcüküm sana birşey anlatayım hatta boşverde tanır o arkadaşımı adını yazmıycam A diyelim kocasının adınada B diyelim B askeriyede çalışıyordu askerdi rütbeliydi tanıştıklarında ikiside aynı ildeydi nişanlyken B yi doğuya gönderdiler ama gittiği yerde telefon bile çekmiyor günler ce haftalarca dağlarda pusudalar çok kötü şartlardaydı konserve yanlarında var onları yiyorlar bitince de yada görev uzarsada yiycek birşey yok düşün o şartlarda yıllarca dayandı tayin filan olamadı göndermediler hiç bir şekilde bu tarafa evlendiler A hamile kaldı B de istifa etti geldi askeriyeden o görevden istifa edenler devlet kurumlarına zabıta güvenlik koruma şoför gibi görevlere kpss veya başka şart aranmadan yerleşebiliyor bunun kanunu var fakat aradan yıllar geçti başvurmadığı kurum kalmadı bulmadığı torpil kalmadı olmadı olmadı çocukları 3 yaşında kirada oturuyorlar A çalışıyor B evde çocuğa bakıyor her yere cv yolluyor veriyor sonuç yok çocuk olmasa pazarda limon satacam diyor çorap satacam diyor ama çocuğu bırakacak kimse yok bakıcıya bıraksa çalıştığı paradan fazlasını vermesi gerekecek bütçeleri iyice sarsılacak kiminle görüşmeye gitmeye kalksa ya hasta oluyor ya ameliyat oluyor var bir kısmetsizliği A da B de şükür diyor birbirlerine sarılıyor çevreden yıllarca ne laflar duydular Anın ailesi çok üstüne gitti hala birbirlerine sıkı sarılıyorlar asla kırmıyorlar biri birşey dese daha çok bağlanıyorlar kime ne diyorlar kimseden birşey istmiyoruz alan memnun veren memnun bu hayat bizim kim ne derse desin biz mutluyuz haa olsa iyi olur çok iyi olur rahatlarız her ay kredi kartı atlatmayız gezeriz ama kimseye el açmıyoruz dilenmiyoruz varsın olmasın biz sağlıyız biz mutluyuz

bunlar A da B de söylüyor böcük sen daha çok başındasın ve eşin gidecek sadece beklemen gerekiyor biraz sabır etmeniz gerekiyor geçen günleri ziyan etmeyin kuzum

sabah belediyede aldım soluğu emlak vergim için bana bir evrak verdiler doldurttur diye biri fizanda biri kutupta resmi daireler koştur koştur hepsine gittim tapudaki çalışanları çok sevdim hepsi ilgili espirili insanlardı maliyedekiler ikisi hariç karşılaştıklarım arasındakilerin öküzdü öyle böyle değil hemde neyse imzalar tamam döndüm belediyeye verdim tamam dediler bundan sonra muafsın geri ödememi nasıl yapcam dedim müdüre çık dediler çıktım dedim daha önce görüştük sizinle telefonda tanımadınız sanırım konu şu kanuni olarak 5 yıl geriye dönük alabiliyorum sizde biliyorsunuzdur kanunu dilekçemi evraklarımı tamamladım kayıt altına aldırdım ne zaman paramı iade alabilriim filan döktürdüm ama müdüre geçen gün kanuna göre geri ödeme yok diyen müdür hesap numaranızı yazdınızmı 15 gün içinde dönecez dedi :) bakalım olumsuz dönerse ne vergi mahkemesi yolu açıktır diye yazdım dilekçede :))

Canlarım hepinizi kocaman öper, selam ederim :) sanırım ter oldu neyse...
Her zaman ki gibi yine yoksunuz ama okudum ne haltlar karıştırdığınızı öğrendim :)

Boşver eşin memnun mu yeni işinden, böcüüm senin için endişelenmiyor değilim, kendine çok dikkat et, üzülme herşey olacağına varır. Mandiş ev mi adlın kızçem.
Yorgunum çok sağol Allah razı olsun

Hoşgelmişin canım..

Eşimin daha ilk günleri pek birşey anlamış değil.Ama inşallah güzel olur

Mandiş onlar senden korkmuştur.Faiziyle parayı verirler sana..Kimbilir belki maliyeyi üstüne bile yapabilirler

mandiş haklısın beterın beterı var çok şükür ama bende ne moral var ne ıstek
bıktım artık
herşeydenn
daha bişi yazasım yok
ınş düzelırımde yazarımmm
gece gunduz uyyamıyorumm yemek yıycek iştah yok
en önemlısı ne huzurum var artık ne bişi

sel ev alalı baya oldu sanırım bir yıl alalı bir yıla yakında oturalı oldu :))) yani bir bucuk yada iki yıla yakın bir süre önce aldım :)

Mandiş onlar senden korkmuştur.Faiziyle parayı verirler sana..Kimbilir belki maliyeyi üstüne bile yapabilirler

boşver korksunlar zaten truzim mezunundan mali işler müdürü olursa korksunlar olumsuz yanıt gelirsede avukat arıyorum mahkemeye vermek için bunlara karşı kazanılmış bir savaş maliyeti ne olursa olsun manevi olarak paha biçilmez :)))) sevmiyorum belediyeleri belediyecileri desem inanırmısın :)))

böcük sen daha başında bı kadar yıpratırsan olurmu nasıl gider bir ömür etme kuzum moralin olmasada birbirinizden desteği güler yüzü eksik etmeyin siz imza atarken iyi güne kötü güne atmadınızmı

yorgunnn nerdesin benimle hiç ilgilenmiyor bu kızlar :))))

evet dün yukardakileri yaptım bugün arandım belediyeden cevap yazılmış dilekçeme elden zabıta getircekmiş adresimi istiyor verdim geldiler getirdiler yazıyı okumadan olumsuz diye düşündüm bir günde cevap yazılırmı ve elden gelirmi vatandaş dilekçesine zabıtaya döktüm içimi avukat masrafınıda ödetceğimi belediyeyi mahkemeye vereceğimi filan saydım ki gerçekten yapacaktım döndüm okudum dilekçeyi bana olmaz veremeyiz kanunen diyen adamın imzasıyla iade edilecektir diyor hemen aradım belediyeyi cuma günü makbuzu verecem vermeyi unutmuşum sonra evrakları düzenleyip parayı verecekler ee ne diyeyim hakkını aramayana hakkı yok arayanada zorluklar çok

ne sevcen belediyecileri zaten

selam kızlar, haziran başı bu kadar sıcak olursa ne edeceğiz bütün yaz düşünesim gelmiyor, bir sıcak bir soğuk sırayla hepimiz hasta oluyoruz((

kangam, ne desek boş biliyorsun ama bunun yanında sağlığın en büyük hazine olduğuna da unutmamalısın. eşinin gidişi kesin mi? eğer çok mutsuz olacaksanız acele etmeyip burada işe girmek için biraz daha zorlasa daha mı iyi olur acaba? mandişin anlattığı olayları tüylerim diken diken okudum, gözümden yaş geliyordu az daha, üzerine ne denebilir ki? çok şükür aç değilsiniz açıkta değilsiniz, dilerim içinizi ferahlatacak haberler yakındır...

boşver, eşinin işi eskisinden de iyi çıkar inşallah, hayırlı olsun!

genelde biliyorlar sağ olsun mandiş, zaten bu değil mi zayıf noktam, iş yeri ne ederse etsinler bana biliyorlar ki öğrencilere hiç yansıtmam, onlar için en iyisine yırtınırım, bu rahatlık da her işimi savsaklamalarına yol açıyor zaten yarım ekmek mi bir günde di mi müstakbel tombiş kız kardeşim

uuu yorgun tuttuğun altın olsun ne güzel söyletti Allah seni :))

primmi senden değerlimi hepsini al istersen :))

oğluşumla oynamak mı aşk olsun al sende kalsın bir kaç ay sıkılınca yollarsın geri :))

aklıma bir arkadaşım geldi, ilk 6 ay çocuğuna kimseyi elletmedi sonra da eve her gelene aman al al oyna, oynat naparsan yap şakayla karışık tabii ama 6 ay aşırı yakın olmak sonrasında ters etki yapmıştı, bunu bildiğinden he yok o eskidendi valla isteyen alsın derdi kopardık gülmekten:)))

hayırlı olsun boşver inşallah istediği gibi olur herşey

adları ne yeni üyelerin

benden çok yaşayacaksın mandiş, benim de aklımdan o geçti ilk

daha isim koymadık..Evde dört erkekle yalnız kaldım
erkek haremi olmaz di mi koğuşu kurmuşsun boşver

gözümden yaş geliyordu neredeyse, allah ikisinin de gönlüne göre verir inşallah, bu devirde zor bulunacak çok zor bulunacak bir şeyi yakalamışlar...

:13:

yettim gaariii:))) mandiş valla korktum senden, devlet dairesi olarak aşındırmadığın kapı kaldı mı?:))) bu arada yukarıda bir 5 yıl okudum, bak her şerde bir hayır olayı burada da oldu galiba bu yılı yanlışlıkla ödeyip geriye dönük kârâ geçebiliyorsun bak bundan sonra bu konularda her şeyi sana danışıcam haberin olsun ah o müdürün o imzayı atarken yüz ifadesini görmek isterdim

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun daha ılımlıyım sankıyada ıyıce kafayı ydım takmamaya çalışıyorummm

evet yaa kış gelsinnn ben baharı seviyorum hatta yazın benim için işkence

ikinci paragrafının altına imzamıda atarım parmakta basarım yorgun

bilsinler tabi yorgun ya onlarda bilmeseydi daha kötü olurdu çekilmezdi

günde deil öğünde yaarım ekmeğe düşürdüm yorgun :)

ben doğmadan veriyorum yorgun rahatıma düşkünüm bilirsin :)))

amin yorgun herkese nasip etsin öyle anlayışlı öyle sevgi dolu evlilik

o müdürün yüz ifadesini paraya aldıktan sonra teşekkür etmek için yanına gittiğimde görecem yorgun ahaa çokmu fenayım
danış yorgun danış benimde aslında bildiğimden değil önüme gelene sora sora öğrenip tırmalamamdan geri alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…