- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
şimdık cnmbişi ıstemıyyne istersin böcük ısmarlıyayım
şimdık cnmbişi ıstemıyysonra bakarıkk
günaydın bu arada
canın sağolsun böcük ne istersen
sabah gittim belediyeye verdim dilekçemi bir saata kadar çıkarırım paranı dedi görevli iyi dedim doktora gitcektim dönüşte uğrarım aile hekimime gittim kart doldurdular bana 28 ağustosta tetonoz aşıma çağırdılar sonra doktora geçtim randevum vardı bakalım nasıl olmuş neler yapmış dedi doktor ultrosona bakarken doktor çığlık attı aaa kolları hareket etti diye geri getirdi yaklaştırdı meğer yaramazın kolları ayakları kıpır kıpır nasıl hareketli doktor diyorki yandınız siz bu kadar haraketli yaramazla :)) kalbi atıyor şimdilik çok sağlıklı görünüyormuş kuzum sonra belediyeye gittik paramı aldım müdüre teşekkür etmeye gidecektim ama gitmedim oğluşumla mutluydum uğraşmadım :))
bugün senin için ne güzel günmüşş...
İlk önce cuma bugün
Bebişinide görmüşün
Paranı almışın
Ve en büyük mutluluk tetenoz aşısı
mandiş eşine daha bir acıdım, senin emirlerinden fırsat kaldıkça bir de yaramazın peşinde koşacak desene:))) sağlıkla gelsin dünyaya inşallah...
müdüre gittiğinde bir dakika diyip fotonuzu çekebilir miyim demek lazım :)))
böcüşüm ha şöyle kendine gel, mandişe ne ısmarlatıcaz onu düşünelim:))
boşver allah iyiliğini versin en büyük mutluluk aşı hee:)))
günaydınnnnn
bugunde çalışılmazkı laaa
ahh ahh kadersız başım
mandış sen böle haberler verdıkce mutlu oluom
ben mutsuzum sız olman barı
süper bıde üstüne maaş
bende bugun alcemm yazlık acık ayakkabı alcemmaman harcasakta para yok harcamasakta bıktım usandımm laa
ve paşanı görmüşsünnno en güzelı
paşa dıye dıye kızdırmıyoz ınş
kızın olursa
bu arada sen oruçta tutmazsınn anam nasıl sıcak Allah bızım gıbı tutanlara sabır versın ınş
Günaydın böcük.
Bugün çalışmak ızdırap verici ya
Ben maaşımı alamadım daha sıkıntıdayım.Umarım haftaya alırım
Şimdi kahvaltımı ediyorum.Ardından evi temizleyip ütü yapacam..veee sonra çanta hazırlayıp yazlığa gidecem..Deniz kum kızlar...
günaydın dıyıp kaçıyorummm
Günaydın kızlar...
Mandiş benim o sutun bacaklı kızlardan neyim eksik..Eşim benden başkasına bakabilirmi dersin :))
Ctesi eski işyerimden arandım kızlar.Ama denizde olmam sebebiyle duymadım.Bakalım bugün arıycaklarmı?
yok boşver ama kızlar diyişinden huylandım hayırdır :)))))
oohh gözün aydın sen dönseydin beni aramışsınız diye inşallah iyi bir teklifle gelirler
yüzyüze görüşelim ozaman kuzum :))
Bakalım aramadılar daha..İnşallah bugün dönerlerde eşim sürekli arayıp soruyor sıkıntı bastı :)
yüzyüze gördün senide acaba senin yerine başkasınımı yolladın yoksa sen erkekmisin :)))
boşver ararlar bence yani ben olsam ararm
günaydın boşver tatil nasıl geçti işyerinden arayan belli oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?