Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

şimdık cnmbişi ıstemıyysonra bakarıkk

günaydın bu arada

canın sağolsun böcük ne istersen

sabah gittim belediyeye verdim dilekçemi bir saata kadar çıkarırım paranı dedi görevli iyi dedim doktora gitcektim dönüşte uğrarım aile hekimime gittim kart doldurdular bana 28 ağustosta tetonoz aşıma çağırdılar sonra doktora geçtim randevum vardı bakalım nasıl olmuş neler yapmış dedi doktor ultrosona bakarken doktor çığlık attı aaa kolları hareket etti diye geri getirdi yaklaştırdı meğer yaramazın kolları ayakları kıpır kıpır nasıl hareketli doktor diyorki yandınız siz bu kadar haraketli yaramazla :)) kalbi atıyor şimdilik çok sağlıklı görünüyormuş kuzum sonra belediyeye gittik paramı aldım müdüre teşekkür etmeye gidecektim ama gitmedim oğluşumla mutluydum uğraşmadım :))

bugün senin için ne güzel günmüşş...

İlk önce cuma bugün
Bebişinide görmüşün
Paranı almışın

Ve en büyük mutluluk tetenoz aşısı

bugün senin için ne güzel günmüşş...

İlk önce cuma bugün
Bebişinide görmüşün
Paranı almışın

Ve en büyük mutluluk tetenoz aşısı

aşıdan korkmuyorum ki boşver hem ağustosa çok var daha

evett bugün cumaaaaaaaaaaaaa

oda varrrrr birde maaş aldım bugün

mandiş eşine daha bir acıdım, senin emirlerinden fırsat kaldıkça bir de yaramazın peşinde koşacak desene:))) sağlıkla gelsin dünyaya inşallah...

müdüre gittiğinde bir dakika diyip fotonuzu çekebilir miyim demek lazım :)))

böcüşüm ha şöyle kendine gel, mandişe ne ısmarlatıcaz onu düşünelim:))

boşver allah iyiliğini versin en büyük mutluluk aşı hee:)))

günaydınnnnn
bugunde çalışılmazkı laaa
ahh ahh kadersız başım

mandış sen böle haberler verdıkce mutlu oluom
ben mutsuzum sız olman barı
süper bıde üstüne maaş
bende bugun alcemm yazlık acık ayakkabı alcemmaman harcasakta para yok harcamasakta bıktım usandımm laa
ve paşanı görmüşsünnn o en güzelı
paşa dıye dıye kızdırmıyoz ınş
kızın olursa

bu arada sen oruçta tutmazsınn anam nasıl sıcak Allah bızım gıbı tutanlara sabır versın ınş

Günaydın böcük.
Bugün çalışmak ızdırap verici ya

Ben maaşımı alamadım daha sıkıntıdayım.Umarım haftaya alırım

Şimdi kahvaltımı ediyorum.Ardından evi temizleyip ütü yapacam..veee sonra çanta hazırlayıp yazlığa gidecem..Deniz kum kızlar...

eee yorgun kendi seçim yaptı onun tercihi halinden şikayet etmesin benimle evlenmek için kendini parçalamıştı şimdi herşeye katlancak eğer şikayetçi olacaksa beni seçmeseydi gidip ev kızı alaydı anasının gösterdiklerinden :)))

ıslatın kızlar ıslatın

cıks oğluşum olacak benim :)) kızımda olsa sorun değil erkek gibi yetiştiririm onuda :)))

heee yaa maaş aldık bari bir gün duraydı cüzdanda sinir oluyorum yaaa ev kredisi ve maaş günü aynı hopp oradan al oraya ver bari bir gün dursaydı cüzdanda sıcaklığını hissedeydim bir ay çalıştığımı ne için olduğunu hissedeydim pufff :))

geçen akşam bizde çıktık eşimle alışverişe doğum günü eşimin ona birşeyler baktık aldık batırdı beni 28 inde doğum günü ama hazır maaşın kırıntıları bitmemişken alalım dedik kırıntılarıda süpürdü adam :)))

boşver buradaki kızlar bizmiyiz yoksa sahil kenarında süzülen sütün bacaklara harika fiziğe sahip ve bunu dar minik bikinileriyle sergileyen kızlarmı güneşin altında kumun üstünda denizin karşısında hayran bakışların arkasındaki kızlarmı bunlar anammmm boşver onlar sa eğer eşinle gidiyorsun buna seviniyorsun yada bunu yazan sen değilsin yada beni kandırdın benim tanıdığım boşver bayandı

günaydın dıyıp kaçıyorummm

günaydın hayırlı haftalar böcük

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...

Mandiş benim o sutun bacaklı kızlardan neyim eksik..Eşim benden başkasına bakabilirmi dersin :))

Ctesi eski işyerimden arandım kızlar.Ama denizde olmam sebebiyle duymadım.Bakalım bugün arıycaklarmı?

Günaydın kızlar...

Mandiş benim o sutun bacaklı kızlardan neyim eksik..Eşim benden başkasına bakabilirmi dersin :))

yok boşver ama kızlar diyişinden huylandım hayırdır :)))))

Ctesi eski işyerimden arandım kızlar.Ama denizde olmam sebebiyle duymadım.Bakalım bugün arıycaklarmı?

oohh gözün aydın sen dönseydin beni aramışsınız diye inşallah iyi bir teklifle gelirler

yok boşver ama kızlar diyişinden huylandım hayırdır :)))))

oohh gözün aydın sen dönseydin beni aramışsınız diye inşallah iyi bir teklifle gelirler

yüzyüze görüşelim ozaman kuzum :))

Bakalım aramadılar daha..İnşallah bugün dönerlerde eşim sürekli arayıp soruyor sıkıntı bastı :)

yüzyüze görüşelim ozaman kuzum :))

Bakalım aramadılar daha..İnşallah bugün dönerlerde eşim sürekli arayıp soruyor sıkıntı bastı :)

yüzyüze gördün senide acaba senin yerine başkasınımı yolladın yoksa sen erkekmisin :)))

boşver ararlar bence yani ben olsam ararm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…