neden niçin eşin işinden memnun değilmiydi neler oldu boşver hem işyeride eleman arıyor diyordun üzülme canım hayrlısı herşeyin sen çalışıyorsun hem mesleğide var eşinin
Eşim işinden memnundu.Memnuniyetsizliği ücretle alakalıydı.Ama bulunduğu bölümde olmaktan mutluydu.Zaten iş değişikliği için uğraşıyorduk ( eşinin oralarda)
İşten ayrılma sebebine gelince bölümünü değiştirmek istediler bugün.Gerekçe olarakta bir destan hazırlamışlar.Bu destanda geçenlerde yaşadığı bel sorununa 3 yıl önce geçirdiği iş kazasına kadar saçma sapan şeyler var.Neymiş eşim işten kaçmıyormuş herşeyi yapmaya çalışıyormuş sağlığı içinmiş..Ama yazılanlar bambaşka.Eşimin çokzoruna gitti.Benim bile..Bana haber vermek için aradığında ağlıyordu ya..O kadar gücüne gitmiş..Eşim eğer bölümüm değişecekse ben ayrılırım tazminatımı verirmisiniz demiş personele.Ayarlarım demişler.Anlaşmalı olarak ayrılacak.Devam ederse çok huzursuz olacak.Gerek yok.Eşim aldığı maaştan fazlasını çıkarır dışarda.
Birde ayarlamaya çalıştığımız iş olursa değme keyfimize..
Şimdi tazminatla krediyi kapatabiliyoruz.Eşim zaten boş kalmaz.Kalsada benim maaş yeter rahatlıkla..Hayırlısı buymuş..
Üzüldük çünkü hakedilen bişey değildi.Hemde en güvendiklerimiz yüzünden yaşanılan bir hayalkırıklığı..
Eşime üzülüyorum çöktü resmen..Kayınpeder bozuntusuda gel benimle çalışırsın bir süre moralini bozma demek yerine ayrılma çalış diyormuş.O kadar sinir bozucu ki...
inşallah iş konusunda gönlümüze göre olur her şey yeni yılda valla
ah seninki gibi benimki de, neden böyle acaba biz böyle olduğumuzdan ilişkilerdeki denge mi böyle acep, aslında genel durum belki de yoksa bize katlanırlar mıydı, şey pardon bizim gibi meleklere yani
mandiş kim sever yasağı, diyeti ama sonrası için yatırım olarak düşün bunu da, hamileyken hele tabii ki kendini sıkmayacaksın ama kendini tehlikeye de sokmamalısın, ha bunları diyen ben işte senelerce yememe dikkat edemedim aç kaldım, düzensiz beslenme çünkü önemsemedim çevremde de böyle sorun yaşayan yoktu ondan sonra işte bu hallere düştüm şimdi hayati tehlike yaratacak boyutta hele trafikte düşün, çocuk gibi bebek gibi daha doğrusu dikkat etmem gerekiyor, ondan sebep diyorum kendine lezzetli gelen zararsız şeyleri öne al bir de bak şöyle düşün sen bir seferde çok meyve yiyeceğine onu 2 ye bölsen 2,5-3 saat arayla yanında birkaç cevizle yesen hem tadından geri kalmazsın hem de sağlıklı olur maksat birden şeker yüklenmemesi ya vücuda, ben bileydim bu hallere geleceğimi zamanında ilk belirtilerimde işi gücü sallar yememe dikkat ederdim ama işte denek oldum bir nevi, çevremde benden görüp dikkat edenler var mesela, iyi bari bir işe yarıyorum diyorum:)))
bir de bak beyaz ekmek, poğaça, simit, kraker yine bir bak pastanelere çavdarlı, kepekli, tam buğday unundan yapılmışları var, ekmek ve poğaça çok daha lezzetli geliyor bir de bana esmer unla ama simit beyazın tadı olmuyor tabii, güzel ay çekirdekli falan tuzlu krakerler oluyor hem lezzetli hem istesen de 2-3 taneden fazla yiyemiyorsun ama doyuruyor, beyaz olsa kıtır kıtır bir paketi affetmem mesela sonra şekerim de beni affetmez tabii:)))
sen bana biraz bak, biraz bakma ben kendime düşeni yapam uyaram da sen ortasını bulursun nasıl olsa
anladım canım inşallah olur eşim çpk memnun inşallah olurda oraya gider eşinde
aslında iyi birşey bölüm değiştirmek için takla atıyorlar bizde direk gönderirler sorarsanda hakaret yersin
sanırım orası elemanları sırayla çıkarıp yerlerine başka birilerini almaya çalışıyorlar gibi geldi bana
üzülmeye değmezmiş bak sonuçta yinede kimseye muhtaç değilsiniz hele kayınpedere hiç onu niye takıyorsun adam eskiden beri ne olduğu belli
bölüm değiştiriyorlar ama sürgün gibi bişey.. bilmem anlatabildimmi
Eşinin orası ama özel olan taraf... İnşallah ayarlıyabiliriz.Sendikadan tanıdıklar olsa çok daha iyi olacak ya neyse..
Üzülmek sadece hayal kırıklığından aslında..İş için değil.İnsanların vefasızlığından..
Kayınpeder bozuntusu yine gösterdi kendini.
biliyorum canım bizlerdekide sürgün ama inan eşinin oradaki sürgün bile daha insalcıl
özel tarafın maaşı çok daha iyi biliyorsundur şartlarıda devletten daha iyi yani dediğin yerde çok iyi bir yer ilokul arkadaşım bizden ayrıldı oraya gitti elektirik eloktronik mühendisiydi onun anlattığı şartlar çok daha iyi maaşda inşallah olur sendika orada sözü geçermi kimin geçer bilmiyorum hiç bir fikrim yok malesef
vefa sadece bir yer adıymış :))
kayınpeder zaten belli bekleneni yapmış
Ah o kayınpeder bozuntusu iki çift laf edesim var ama susuyorum..
Benimde arkadaşlarım orda biliyorum şartları çok iyi..Sendikadan biri olunca daha kolaymış işe girmek.Bakalım nasibimizde varsa olur orasıda.Artık hayırlısından başka bişey diyemiyoruz
vatandaş akın etti anca geldim sen gittin yorgun
inşallahh bence yeni yılda keramet var :)))
sanırım denge bu yorgun bu tür konular haricinde bende çekinirim ama eşim atiktir tamamlıyoruz birbirimizi Allah ona göre karşılaştırıyor çiftleri baksana :) doğal denge :))
yorgun bu yeme içme olayı fena yaa doktora gittiğimde liste istiycem zaten program yapsın yoksa ben çok abartıyorum
idolümsün yorgun
bölüm değiştiriyorlar ama sürgün gibi bişey.. bilmem anlatabildimmi
Eşinin orası ama özel olan taraf... İnşallah ayarlıyabiliriz.Sendikadan tanıdıklar olsa çok daha iyi olacak ya neyse..
Üzülmek sadece hayal kırıklığından aslında..İş için değil.İnsanların vefasızlığından..
Kayınpeder bozuntusu yine gösterdi kendini.
Boşverfim sıkma canını hayırlısı olsun inşallah. Eşin bulur yeni bir iş...
Mandişim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...
Böcükkk nerelerdesin yavrıı temizliği bitiremedin mi hala, ne zaman gidiyor goncan
işte bunu çok iyi anlarım boşver, ama bak belki de zaten boşuna emek veriyordu eşin o insanlara, inşallah emeğinin maddi-manevi karşılığını alacağı iş olur bak kredi de bitiyormuş böyle, her şerde bir hayır var derler...
Boşverfim sıkma canını hayırlısı olsun inşallah. Eşin bulur yeni bir iş...
Mandişim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik...
Böcükkk nerelerdesin yavrıı temizliği bitiremedin mi hala, ne zaman gidiyor goncan
hee keramet, benim keramete çok yıl var daha
aynen valla mandiş, yahu hadi biz hiç tanışmamış kız kardeşler adamlar da böyle gerçi doğal denge belki de çiftlerde hep böyle oluyor:) böyle konu olsa aman boşver uğraştığına değmez der susar, ama başka yerde ben bir şey sormaya çekinirim misal- tabii o yanımdaysa bunu yapabiliyorum haliyle iyi geliyor ama banao böyle atak olup sorar, eder buyurun hanfendi, buyurun prenses der dediğin gibi terazi kefeleri oluyor sanırım ilişkilerde de, he ama o terazi bir tarafa aşırı yüklendiğinde sorun oluyor sanırım:)))
yani listelik kasmasan da ufak şeylere dikkat etsen hem ağzının tadından vazgeçmezsin, hem aç hissetmezsin hem dee sağlıklı bir anne olursuuunnnben sürekli şekerle ilglili şeyler okuyup ettiğimden, bütün dünyada aslında nasıl bir risk olduğunun ciddiyetinin farkına vardım, giderek hızla artıyor hep yediklerimiz, içtiklerimiz... tabii benim gibi genlerden de beslenince tam oluyor.
mesela meyveyi sade yesem ben fazlaca 2 saat olmadan kurt gibi acıkırım, elim ayağım titret, sinirlenirim, bundan önce tabii başım feci ağrır, yani düşün bir anlık kontrolsüzlüğün bana yaptıklarına, kimin aklına gelir di mi, sonra tabii depresyona girerim bir iki gün, ben bir meyve bile yiyemiyecek miyim diye, sonra normale döner, ceviz, fındık alıp ölçülü yiyerek kontrol altına alırım. artık resmen sarmal oldu, aynı şeyler olup duruyor, azalsa da çok aç gelince eve kendimi kaybediyorum ne bulursam saldırıyorum o anda yok şekermiş, ilaçmış ,proteinmiş gözüm görmüyor
işte bunu çok iyi anlarım boşver, ama bak belki de zaten boşuna emek veriyordu eşin o insanlara, inşallah emeğinin maddi-manevi karşılığını alacağı iş olur bak kredi de bitiyormuş böyle, her şerde bir hayır var derler...
üzülme kimsenin yanına kalmaz...iş bulur bulmasınada ben kırgınlıklarına üzülüyorum
sell sen nerelerdesin yaa çalışıyormusun
oğluşum azcık midemi bulandırıyor
böcük evet kilo vermem lazım herkes bu aylarda kilo verirmiş bende alıyorum ama o dediğin cevizler fındık fıstıklar varyaa ahhh onlar ahhh hele o süt peynir
geçen gün öğle yemeğinde evden getirmiştim 3 kişilik bir arkadaşımız gelmedi 2 kişi yedik bir ekmeğin kenarını arkadaşım geri kalan bir ekmek sayılan kısmını ben yedim düşün ardındanda cevizleri atım ağzıma :)))
iştahım var ne yapayım canım çekerken yemeyimmi :))
yaseminim benim emelide yabana atmayın oda olmasa yasemin kime sarcak :))
ben senın dedığin o ekmeği evde kahvltı yaptıktan sonra işe gıdene kadar acıktığım bölümde yıyorm çerez nıyetınearadakı saat farkı 2
sonra süreklı yıyom
yedıklerımı saymamhiç boşuna uğraşma
aa evt yaa bıde onca şeye rağmen cok ı dostlar demı,
kardeşimmm kardeşimmm yasemınsmılee.
Böceem napıyon bitirdin mi temizliği
üzülme kimsenin yanına kalmaz...
Canım buralardayım ama akşamları giriyorum ya ondan gündüz yokum okuyorum akşamdan akşama sizi.
Ben devam çalışmaya eşimin gelmesine 9 gün var çok mutluyum :)
Ayrıca bebek çalışmalarına devammm...
Oğlun mu olacak belli oldu mu kız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?