Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

inşallah canım.Saolasın..

Eşin gitmedi dimi daha

ayy cnm h geldınnn
işyerınden gıremım cok yoğunum bı bakem dedımm
yazmışsınnn

temızlık bıttı şükürr

nasılsın
İyiyim şükür bende iş yerinde yok. Akşam olunca okuyorum sizi de.
Sen nasılsın ne kadar kaldı ayrılık vaktine
saolasın canım..

Allah aratmadan verir size umarım bebişinizi

Amin Boşverim amin sana da inşallah. Bu ay çok heycanlıyım haziran 13 ü bekliyorm :)
Sen ağustosda mı başlayacaktın

evet planımız öyle şimdilik.Eşimin durumu neyi gösterir bilmiyorum ertelermiyiz ertelemezmiyiz.

ben eşin gelmiştir diye düşünüyordum sel az kalmış gerçi
sende akşamları bir selam yaz bizde sabahları alırık :)))
hayırlısı en kısa zamanda gelsin senin bebişinde inşallah

maşalah böcük çerezin buysa ana öğün sormuyorum bana bir ekmek çok geliyorken anam sen çerez diyorsun yediklerini sayma zaten göndermiyon etmiyon :)
hee yaa ay kardeşşş kardeşşş yetişin kardeşim ölüyor

valla çekin kulaklarımı yorgun on diyorsa ben birine dikkat ediyorum hakediyorum

saolasın canım..

Allah aratmadan verir size umarım bebişinizi

Aminnn

günaydın hanımlarr
günaydın böcük
günaydın boşver
iyi akşamlar sel
hepsinden bir kuple yorgun

cok yoğunum gene
mandışımmm kuzun büyüyoomaşallahh okudumm gene

cekerım kulaklarını acımam hee dıkkat et sen benle bır mısın cok koşturuyom aşaa yukarı ıkı gundur yemeğı ertelıomm ondanda ac ac kafam calısmıo
ama beyaz ekmek yerıne bundan sonra tam buğday ekmeğı alıomm
tabı işyerınde mecbur yıyozzz
kardeşimmmm

büyüyooo finduğum daha bir gram :)))) verdiği etki kaç kilo luk :)))

ben sabah oturup akşam kalkıyorum böcük aşağı yukarı hiç yapmıyorum

yabancı versiyonundan bir bölüm izledim onlarda aynısı yaseminle hepsini çok iyi uydurmuşlar

kardeşim kardeşim o mendabure inanma ayy kardeşşş

yerım fındık kadar ınş kavun kadar olduğunuda göruruzsen zaten yorulma cnm bende olsam öle yormam kendımı sen başkasın

ben hıc ızlemdım laa zaman yokkı son dönemlerde
bı yatıom kalkıom işe gelıom
dizilere bıle ara verdım la

mendeburrr

eşin gidince izlersin böcük sen şu sıralar parise git :)))

ye teyzesi fındığı afiyet olsun sağlıklı olsunda ahh ahh ben hiçbir zaman yorulma taraftarı değildim zaten :)))

ara verme dizilere böcük performansını yüksek tut

çok uykusuzum dünden de, ders hazırladım sabaha kadar ancak okuyabildim yazdıklarınızı iyi güldüm he, allah da sizi güldürsün kızlar...

sel, gözün aydın eşin geliyormuş!

boşver, istediğiniz zamanda bebeğiniz olur umarım sizin de!

kangamm aferin bak nasıl da hemen sağlıklı notlar almışsın, tam buğday ve çavdar en iyileri böcüşüm, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş derkennn hamile arkadaşlara duyurulur, çay içmek kansızlığı arttırıyormuş ya konuşmuşuzdur belki önceden de o etkiyi azaltmak için, kırmızı bir şey yemek lazımmış, domates, kırmızı biber... başka aklıma gelmiyor, bunları demişti dr tv.da. peynir yiyip çay içince peynirden gelen demiri almamızı engelliyormuş bunu etkisiz yapmak için yani domates yemek lazımmış.

mandiş hazır izin çıkmış : kulak çeken smile: valla sende o potansiyeli gördüğümden ben de detaylı yazıyorum hep, hani kaçta kaçına uyarsan artık :))) yaa 6000 tl mi, yav sen işi bırakıo resme geçsen daha mı güzel olacak ne? ama çok uğraştırıyor demiştin, değil mi?

çocuk daha minnacık anası alıyor kiloları, şekerli ve hamur işi şeyleri kısmaya başladın mı bakiim yoksa yakında 5k g aldım diyeceksin. bir de aldığın kilo sorun değil hani verirsin ama tüm eklemlere gittikçe daha çok ağrı veriyor olacak, benim birçok arkadaşım sırt ağrısıyla hamilelikte tanıştılar, beni yıllarca anlamadıkları ağrıları çektiler de hak verdiler sonradan fenaymış bel ağrısı diye. yeterince dır dır ettim sanırım kaçabilirim

tam buğdayı evıme alıyorum ama işyerınde yıom beyaz ekmekyapcek bişi yok sanayıde nerden bulcemm fırını
otobusede ben zor sığıyom bişi taşıyamam ölee
sonracımaa ben ve eşim normal şartlarda evde hıc cay demlemeyız
yada bazı sabahlar kahvaltıda içerım sadece benn
yada böle öğlen arası börek falan olursa msafrlıkte ısem mecburum yanı
ev sahıbıne bana meyve sık dıyemem yada süt ver dıyemem demı

bu arada 600 tl o kangamm 6000 tl olsa keşkeemandış bızı tanımaz

mandışım moralım cok bozuk bılıonnn
o yüzden ben şuan sadece huzur ıstıyorumm o kadar ne dızı ne başka bişi
eşimi görmek bıle ıstemedığım an oluyoo
yapayalnız kalmak ıstedğım oluyooo

aa 6 bin yazmışım, yok doğru okumuştum da, allah mı söyletiyor acep, mandiş açık arttırma olacak galiba bak içime doğma primimi isterim, hmm mesela oğluşunla oynamama izin verebilirsin prim olarak

dışarıda şans olmuyor kangam, sen evde en azından güzel şeyler ye de

kolay değil, kimse kolay diyemez, ama bir bildiğiniz var ki böylesine karar verdiniz böcüşüm, dua et eşin çabuk toparlasın birikimi de gelsin bir an önce tekrar yamacına askerlik gibi düşüneceksin böcüşüm bir süre, belki işe yarar...

Günaydın kızlar...

Eşim cuma bir iş yeriyle anlaştı.Bugün ilk iş günü inşallah sıkıntı olmaz.

Haftasonu gezdik bol bol stres attık sözde.Ama akşamdan beri vücudum sanırım strese bağlı sinyaller veriyor :

Haftasonu akvaryum aldık birde..Artık evde 4 kişiyiz.

yorgunnn öğrencilerin çok şanslı hee kıymetini bilseler bari

o kırmızıları yiyorum çilek domates ahududu karpuz kırmızı biber kiraz :)))

sabahları sütle peynir yumurta yiyorum içiyorum

ekmek konusunda azalttım artık yarım ekmek yiyorum beyaz ekmektende ödün verdirmeyin yaa

yorgun 6000 verseler bir tabloya varya her işi bırakırım ona dönerim ama nerdeee alanda olmaz zaten yorgun o fiyatı koydular bana ama sadece koydular işte :)) benim gibi acemi bir yılda yaptı onu :))

eklem ağrılarını sormaya bacağımdaki kasılmalar bıçak saplantıları başladı bile yürümeye gelemiyorum bel ağrılarımı ehuu onlar benim yaşam şekilim yorgun alıştık birbirimize :))

böcüküm geçecek bu günler belirsizlik seni üzen sabır canım sabır geçcecek bu günler

uuu yorgun tuttuğun altın olsun ne güzel söyletti Allah seni :))

primmi senden değerlimi hepsini al istersen :))

oğluşumla oynamak mı aşk olsun al sende kalsın bir kaç ay sıkılınca yollarsın geri :))

hayırlı olsun boşver inşallah istediği gibi olur herşey

adları ne yeni üyelerin

slm
cnm sıkkın gelemıyorum okudum okudum yazamadım
evden yazarım belkı
keyfım yok

boşwrr hayrlı olsun cnm darısı eşime dıycem bılıomm olmuycak iş falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…