boşverr eşin için hayrlısı olsn cnmm ınş emeğinin karşılığını alacağı bır yerde iş bulur
kangaa mandışş okudum okudum okudmda
kangamı öpüyomm ne güzel bılgıler vermışş öleşekerdı ekmektıı
hepsını okudum yazdım kenara
mandış kulaklarını çekerım hee
kangamı dınleee
İyiyim şükür bende iş yerinde yok. Akşam olunca okuyorum sizi de.ayy cnm h geldınnn
işyerınden gıremım cok yoğunum bı bakem dedımm
yazmışsınnn
temızlık bıttı şükürr
nasılsın
saolasın canım..
Allah aratmadan verir size umarım bebişinizi
İyiyim şükür bende iş yerinde yok. Akşam olunca okuyorum sizi de.
Sen nasılsın ne kadar kaldı ayrılık vaktine
Amin Boşverim amin sana da inşallah. Bu ay çok heycanlıyım haziran 13 ü bekliyorm :)
Sen ağustosda mı başlayacaktın
evet planımız öyle şimdilik.Eşimin durumu neyi gösterir bilmiyorum ertelermiyiz ertelemezmiyiz.
üzülme kimsenin yanına kalmaz...
Canım buralardayım ama akşamları giriyorum ya ondan gündüz yokum okuyorum akşamdan akşama sizi.
Ben devam çalışmaya eşimin gelmesine 9 gün var çok mutluyum :)
Ayrıca bebek çalışmalarına devammm...
Oğlun mu olacak belli oldu mu kız :)
ben senın dedığin o ekmeği evde kahvltı yaptıktan sonra işe gıdene kadar acıktığım bölümde yıyorm çerez nıyetınearadakı saat farkı 2
sonra süreklı yıyom
yedıklerımı saymamhiç boşuna uğraşma
aa evt yaa bıde onca şeye rağmen cok ı dostlar demı,
kardeşimmm kardeşimmm yasemınsmılee.
boşverr eşin için hayrlısı olsn cnmm ınş emeğinin karşılığını alacağı bır yerde iş bulur
kangaa mandışş okudum okudum okudmda
kangamı öpüyomm ne güzel bılgıler vermışş öleşekerdı ekmektıı
hepsını okudum yazdım kenara
mandış kulaklarını çekerım hee
kangamı dınleee
saolasın canım..
Allah aratmadan verir size umarım bebişinizi
cok yoğunum gene
mandışımmm kuzun büyüyoomaşallahh okudumm gene
cekerım kulaklarını acımam hee dıkkat et sen benle bır mısın cok koşturuyom aşaa yukarı ıkı gundur yemeğı ertelıomm ondanda ac ac kafam calısmıo
ama beyaz ekmek yerıne bundan sonra tam buğday ekmeğı alıomm
tabı işyerınde mecbur yıyozzz
kardeşimmmm
büyüyooo finduğum daha bir gram :)))) verdiği etki kaç kilo luk :)))
ben sabah oturup akşam kalkıyorum böcük aşağı yukarı hiç yapmıyorum
yabancı versiyonundan bir bölüm izledim onlarda aynısı yaseminle hepsini çok iyi uydurmuşlar
kardeşim kardeşim o mendabure inanma ayy kardeşşş
yerım fındık kadar ınş kavun kadar olduğunuda göruruzsen zaten yorulma cnm bende olsam öle yormam kendımı sen başkasın
ben hıc ızlemdım laa zaman yokkı son dönemlerde
bı yatıom kalkıom işe gelıom
dizilere bıle ara verdım la
mendeburrr
çok uykusuzum dünden de, ders hazırladım sabaha kadarancak okuyabildim yazdıklarınızı iyi güldüm he, allah da sizi güldürsün kızlar...
sel, gözün aydın eşin geliyormuş!
boşver, istediğiniz zamanda bebeğiniz olur umarım sizin de!
kangamm aferin bak nasıl da hemen sağlıklı notlar almışsın, tam buğday ve çavdar en iyileri böcüşüm, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş derkennn hamile arkadaşlara duyurulur, çay içmek kansızlığı arttırıyormuş ya konuşmuşuzdur belki önceden de o etkiyi azaltmak için, kırmızı bir şey yemek lazımmış, domates, kırmızı biber... başka aklıma gelmiyor, bunları demişti dr tv.da. peynir yiyip çay içince peynirden gelen demiri almamızı engelliyormuş bunu etkisiz yapmak için yani domates yemek lazımmış.
mandiş hazır izin çıkmış : kulak çeken smile: valla sende o potansiyeli gördüğümden ben de detaylı yazıyorum hep, hani kaçta kaçına uyarsan artık :))) yaa 6000 tl mi, yav sen işi bırakıo resme geçsen daha mı güzel olacak ne?ama çok uğraştırıyor demiştin, değil mi?
çocuk daha minnacık anası alıyor kiloları, şekerli ve hamur işi şeyleri kısmaya başladın mı bakiim yoksa yakında 5k g aldım diyeceksin. bir de aldığın kilo sorun değil hani verirsin ama tüm eklemlere gittikçe daha çok ağrı veriyor olacak, benim birçok arkadaşım sırt ağrısıyla hamilelikte tanıştılar, beni yıllarca anlamadıkları ağrıları çektiler de hak verdiler sonradan fenaymış bel ağrısı diye. yeterince dır dır ettim sanırım kaçabilirim
tam buğdayı evıme alıyorum ama işyerınde yıom beyaz ekmekyapcek bişi yok sanayıde nerden bulcemm fırını
otobusede ben zor sığıyom bişi taşıyamam ölee
sonracımaa ben ve eşim normal şartlarda evde hıc cay demlemeyız
yada bazı sabahlar kahvaltıda içerım sadece benn
yada böle öğlen arası börek falan olursa msafrlıkte ısem mecburum yanı
ev sahıbıne bana meyve sık dıyemem yada süt ver dıyemem demı
bu arada 600 tl o kangamm 6000 tl olsa keşkeemandış bızı tanımaz
mandışım moralım cok bozuk bılıonnn
o yüzden ben şuan sadece huzur ıstıyorumm o kadar ne dızı ne başka bişi
eşimi görmek bıle ıstemedığım an oluyoo
yapayalnız kalmak ıstedğım oluyooo
çok uykusuzum dünden de, ders hazırladım sabaha kadarancak okuyabildim yazdıklarınızı iyi güldüm he, allah da sizi güldürsün kızlar...
sel, gözün aydın eşin geliyormuş!
boşver, istediğiniz zamanda bebeğiniz olur umarım sizin de!
kangamm aferin bak nasıl da hemen sağlıklı notlar almışsın, tam buğday ve çavdar en iyileri böcüşüm, kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş derkennn hamile arkadaşlara duyurulur, çay içmek kansızlığı arttırıyormuş ya konuşmuşuzdur belki önceden de o etkiyi azaltmak için, kırmızı bir şey yemek lazımmış, domates, kırmızı biber... başka aklıma gelmiyor, bunları demişti dr tv.da. peynir yiyip çay içince peynirden gelen demiri almamızı engelliyormuş bunu etkisiz yapmak için yani domates yemek lazımmış.
mandiş hazır izin çıkmış : kulak çeken smile: valla sende o potansiyeli gördüğümden ben de detaylı yazıyorum hep, hani kaçta kaçına uyarsan artık :))) yaa 6000 tl mi, yav sen işi bırakıo resme geçsen daha mı güzel olacak ne?ama çok uğraştırıyor demiştin, değil mi?
çocuk daha minnacık anası alıyor kiloları, şekerli ve hamur işi şeyleri kısmaya başladın mı bakiim yoksa yakında 5k g aldım diyeceksin. bir de aldığın kilo sorun değil hani verirsin ama tüm eklemlere gittikçe daha çok ağrı veriyor olacak, benim birçok arkadaşım sırt ağrısıyla hamilelikte tanıştılar, beni yıllarca anlamadıkları ağrıları çektiler de hak verdiler sonradan fenaymış bel ağrısı diye. yeterince dır dır ettim sanırım kaçabilirim
tam buğdayı evıme alıyorum ama işyerınde yıom beyaz ekmekyapcek bişi yok sanayıde nerden bulcemm fırını
otobusede ben zor sığıyom bişi taşıyamam ölee
sonracımaa ben ve eşim normal şartlarda evde hıc cay demlemeyız
yada bazı sabahlar kahvaltıda içerım sadece benn
yada böle öğlen arası börek falan olursa msafrlıkte ısem mecburum yanı
ev sahıbıne bana meyve sık dıyemem yada süt ver dıyemem demı
bu arada 600 tl o kangamm 6000 tl olsa keşkeemandış bızı tanımaz
mandışım moralım cok bozuk bılıonnn
o yüzden ben şuan sadece huzur ıstıyorumm o kadar ne dızı ne başka bişi
eşimi görmek bıle ıstemedığım an oluyoo
yapayalnız kalmak ıstedğım oluyooo
aa 6 bin yazmışım, yok doğru okumuştum da, allah mı söyletiyor acep, mandiş açık arttırma olacak galiba bak içime doğma primimi isterim, hmm mesela oğluşunla oynamama izin verebilirsin prim olarak
dışarıda şans olmuyor kangam, sen evde en azından güzel şeyler ye de
kolay değil, kimse kolay diyemez, ama bir bildiğiniz var ki böylesine karar verdiniz böcüşüm, dua et eşin çabuk toparlasın birikimi de gelsin bir an önce tekrar yamacınaaskerlik gibi düşüneceksin böcüşüm bir süre, belki işe yarar...
Günaydın kızlar...
Eşim cuma bir iş yeriyle anlaştı.Bugün ilk iş günü inşallah sıkıntı olmaz.
Haftasonu gezdik bol bol stres attık sözde.Ama akşamdan beri vücudum sanırım strese bağlı sinyaller veriyor :
Haftasonu akvaryum aldık birde..Artık evde 4 kişiyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?