Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hakkıyla ayşe olayı bana uymuyor kızlar masamın üzerinde çubuk kRAKER VAZGEÇİLMEZİM var bir poşet ekşi erik var bir paket halley var :))))))))))

iyi tatiller hanımlar

böcük elalı günler sana bol bol öp onu

yorgun gelirsen merak ettiklerimi biliyorsun heyecanlıyım

sel sanada iyi tatiller

boşver güzel günler sanada pasta çörekleri unutmadım hee

pazartesi görüşürüz

Canlarım çok sağolun Allah razı olsun hepinizden.

Böceğim gelemiyorum buraya ama inan sık sık aklımdasın hep dua ediyorum.
Rabbim sizede gidip gelmeyi, kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla.

Mandişim evet inşallah bebek gelir artık. Adetim yeni bitti. Birde bu günden itibaren yıllık izne ayrıldım Temmuzun 9 unda iş başı yapıcam hafta içi yazarım yani evdeyim

Boşverim sağol inşallah hepimiz için herşey güzel olacak.

Birde eşim namaza başladı çok seviniyorum. Ben de başayacağım nasipse, adetim yeni bitti. Rabbim bizi yolundan ayırmasın inşallah.

Sizi çok seviyorum canım arkadaşlarım benim.
çoğunuzun yüzünü görmedim ama inanın çok başkasınız benim için

Allah razı olsun cnmmm
ck tşkler

bugün programım çöktu pc servıse gtcek oturuym kös kös öğlen olsun ızın ıstycem ınş verırler

selam kızlar, yarın fırsat bulup gelmeye çalışacağım ama bir selam edeyim dedim, atlayarak okudum biraz, böcüşüm senin de iyi haberlerini alıcaz içini ferah tutmaya çalış lütfen.

boşver onlar ne gece gece canımı çektirdin ühühüüüü şu fellah köftesi nedir güzel midir, bulgur demişsiniz falafel dedikleri şey mi yoksa?

mandiş yarın yazıcam inşallah bağışla bu akşam beni:))) günde 1 ekmeği aşmıyorsun di miiii:)))

ooo sel adetten sonraki hafta önemli derler iyi değerlendirin hemde izindeymişsin :))

Allah razı olsun cnmmm
ck tşkler

bugün programım çöktu pc servıse gtcek oturuym kös kös öğlen olsun ızın ıstycem ınş verırler

böcük inşallah gelmiştir pc

yorgunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hoşgeldin tez bağışlana tekraru halinde kellesi aluna :) olurmu canım ne bağışlaması deme öyle şeyler

ekmeğimi midem fena oldumu bir ısırık sadece ekmekle ilişkim bitti küşüstük :))

pc hala gelmedı
gelemıyorumm
bıde işlerım birikti ınş bugun barı gelır
öptummm sızı

mandiş ctesi bütün yaptıklarım bitti.İnan tadına bakamadım bende çoğunun..Sana özel yapacam artık.

Günaydın kızlar...

Çok yorgunum..

Ctesi sabah 8.30 başladım temizliğe 12 gibi anca toparlandım.Bir gece önceden hazırladığım ikramları piişirdim masamı kurdum.Misafirler geldi.Oturdular masaya.Çayları getirdiğim anda bir baktım bütün herşey tabaklarına almışlar.Bir çırpıdada bitirdiler.Şok oldum..Akşamda yatıya misafirlerim vardı..Sabah kahvaltısıydı gezmelere gitmekti derken haftasonum bitti.Şimdi evim savaş alanı gibi..Ütülerim dağ gibi..Benimde pestilim çıkmış durumda..Bu akşam sporum var.Gidebilirmiyim bilemiyorum artık..

Mandişime ikramlarımdan getiremedim.Kalmadığından çok üzgünüm..

mandiş ctesi bütün yaptıklarım bitti.İnan tadına bakamadım bende çoğunun..Sana özel yapacam artık.

ben anlamam boşver masya koymadan ayır bana demiştim :)

kaç kişi geldiler 3 kişi değilmiydi boşver

savaş alanımı benimkini görmeden konuşma sendeki patrona söylemene bile gerek yok bugün hallersin işlerini

12 kişi + çocuklar vardı mandiş... O yorgunlukla ayırmayı düşünemedimki sana..Hepside bitmez sanmıştım. Valla misafirlerimin yattığı oda aynen duruyor.Salonum battı.Çocuklar yaramazlıkta sınır tanımadığından ortalık darmadağın..

uu maşallah boşver iyi misafir ağırlamışsın yataklaını kaldırmadanmı gitti misafirler

kaldırdılar ama çarşaflar yastıklar o odada..Kanepe yatar vaziyette.Daha onlar yıkanacak.Zaten ütüm dağ gibi..Off ne yapcam ben ya

çarşafları çıkarıp yorganları yastıkları dizip yakaları etrafı toplamadan gidene sinir olurum kim olursa olsun derimde önce topla sonra çıkalım diye

çarşafları çıkarıp yorganları yastıkları dizip yakaları etrafı toplamadan gidene sinir olurum kim olursa olsun derimde önce topla sonra çıkalım diye

offf ne diyim ben şimdi...Bu akşam eşimin gözünün içine bakıcam artık evi toplıyalım diye.Spora gitmezsem sorun yokta.Gidersem bu akşamda işler yatar

kolay gelsın bşwer
o kadar ınsan nıye geldıkı ara ara az az gelseler olmaz mıydı
sende çalşıyonn yazık

Kızlar regl oldum.Ben bunu tamamen unutmuştum.Yorgunluğumun bu denli fazla olmasının sebebi buymuş demek..Sporumda ertelendi.Allahtan başka bişey isteseymişim keşke :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…