Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hayrılısı olsun mandışım

barda mı ohh valla ben hıc gtmedım cok merak ederım cok eğlencelı olcek kesın

hayrılısı olsun mandışım

barda mı ohh valla ben hıc gtmedım cok merak ederım cok eğlencelı olcek kesın

böcüküm bar gibi olmayacak tabi mekanı kapattı arkadaşım garson dahi olmayacak her şey bize ait yani ikramları filan biz ayarlayacaz rahat edelim diye kapatmış sağolsun ben almam alkol ama alanlar olur elbet farketmez aynı masada oturur sohbette ederiz dağıtırızda onlar viskiye ben ayrana devam :)))) önemli olan sohbet muhabbet

boşver ve mandiş adabıyla kapanma konusunda hemfikirim. bazen ağzım öyle açık kalıyor ki zor kapatıyorum, benim tatilde bile giymediğim (hani herkesin cıbıldak olduğu yerde dikkat çekmiyorsun ya:) ) darlıkta, seksilikte kıyafet giyip, ya da derin yırtmaçlar sonra kapatıyorlar ya allah'ım diyorum bu ne acep? bir de sahilde kayalıklar üzerinde öpüşen, sevişenler??? içini gösteren kıyafetle gezenler...

güaydınnnnnnnnn kızçeler
nasılsınız

kangammm ne zaman nişan cnmmm
ayy bak 3.tam benlık mıncıkımı zatenn

eylül'de inşallah kangam :)

ee mandiş sizin zaten resmen cafeden vb daha rahat hem de samimi mekanınız varmış, ne gerek var ki ah keşke öyle imkan olsa, ama malum minnacık evler, zaten teras çok güzel ev içi öyle rahat olmazdı. heyani illa milletin yaptığı gibi yapmak şart mı sanki, hıııhhhh, söz anneme bu arada:))) aha gelin damat kıyafetleri harika yaaaa bak o zaman gelince inşallah senden fikir alırım örnek olarak bir çift yapılır belki hani dışarıda bile olsa:)) hehe notredame kamburu süpermiş yavvv :)

böcüşüm senein de abin iyi şenlendirmiş desene:)))

mandiş, zaten o kadar kıyafet bakıyorum dediğim şekil rastlamadım yav, ya da renk model güzel değil, kafayı yemektense açtım kendimi fikirlere, en iyisi farklı modellerden birer tane deneyip ne gidecek, gitmeyecek anlamam lazım,

oooo straplez heeee

işte mandiş en önemlisi de bu sanırım, sen kendin gönlünden geçtiği gibi kapanmışsın, en güzeli, doğrusu, gerçeği yani. hani bazen diyorum o altı kaval üstü şeşhane tiplere bakarken, kesin aile baskısıyla böyle olmamalı. ama empati kurayım diyorum, yahu yine de böyle dengesiz olamaz ki insan, ya karşı çık kapanma, ya da kapandıysan ona uygun ol birazcık, bu kadar tezat olma.

ben onlara normal diyorum yorgun dar kot pantolon yada capri üzeri kolsuz dar bir badi ki bunlar göbekleride kolları kaldırınca gösternlerden sorarım sana bunun üzerini boynundan sımsıkı bağlanmış tek tel saç göründen kapanmış bacım hele birde topuzuna havlu vatka gibi şeylerden destek yapıp kafasının üstünde bir kafa daha zevkler tartışılmaz derler ama bana uygun değil inşallah kınadığım başıma gelmez kendine yakıştıtıp giyenede ne diyim kendi hayatı özgür iradesi

evet yorgun evin içide süslüylü üşüyünce girdik kına yakarken ama tera bakan bir salon filan evin durumu çok müsait böyle organizasyonlara konfeti filan patlattık balkonda küçük ateşler güzeldi yani tek içime sinen kınam oldu diğerlerinin hiçbiri bana göre değildi hala acıtır ya içimi kınamı tek geçerim bana göreydi :)))

ama daha güzel modellerde çıkacaktır karşına az daha baksan yorgun

haklısın yorgun ama bende çok doğru değilim aslında hatalarım var çok aslında ama onlara bakınca kendimi avutuyorum

düğün gibi kına diyecektim bence çok daha güzel, samimi ve eğlenceli olmuş mandiş, hiç üzme kendini boşuna. hangi istediğimizin hepsi tam oluyor ki şu dünyada. mekan imkanı yanında ne güzel sevenler doluymuş yanında her şeyi halletmişsiniz beraberce. yabancı ortamsa samimi şeyleri her zaman tercih etmişimdir ama yeterince insan olmalı aynen dediğin gibi yardım edecek ve organize edecek.

dur daha elbise denemedim hiç maraton yeni başlıyor mandiş, rengini modelini beğendiğimi deneyeceğim elemeden önce, en azından açtım kendimi sayende tabii:)))

valla yorgun çoğunu kendim hallettim eşimle akrabalardan çok arkadaşlarım yardımcı oldu haa dersen ki akrabalarında yardım etti evet etti ama inan altında kalmadım fazlasıyla bedelini ödedim kimse yarın öbürgün bana birşey demesin diye şükür şimdilik ses çıkaran yok :)))

geçen dedinya askıdakiyle üzerinde durması farklı diye bencede haklısın beğenmesende dene balki üzerinde hoş durur

rengi canlı bir renk olursa aslında bak modeli hoşuma gitti, dümdüz kesim straplezi yakıştıramıyorum illa çatala doğru kavis olsun seviyorum ben sanırım, bak bu tip straplezleri de deneyeyim ben en iyisi. uzun mı kısa mı yani mini istemiyorum, diz civarı garip mi olur, ya mini ya uzun yani böyle uzun mu olmalı, allahım ne cahil insanım ben bu konularda ya bir de google da mı arıyosun nerden buluyosun ben de bakayım ekleyip sorayım. ben anca mağazaların linklerinden bakıyorum daha bulamadım şu olabilir dedğim

haklısın yorgun ama bende çok doğru değilim aslında hatalarım var çok aslında ama onlara bakınca kendimi avutuyorum

illa kara çarşaftı, her şeyden uzaktı vb olması gerekmiyor ki mandiş, ama düşün açık normal bayanlardan daha seksi olmak hatta seksi de değil teşhirci olmak hakikaten abuk değil mi? aah o dediğin dar skinny mi diyorlar onlardan giyip üzerine tuniksiz baş dediğin gibi boneyle üzerine sımsıkı kapalı, yani saçın gözükse ne olacak altın o kadar seksiyken:) o sünger koyup da kat çıkanlar bir de tiyatroda, sinemada önüne düşünce insanın çok fena oluyor çoook:) ben misal saçlarım hafif merinos olduğundan açıkça saçımı toplarım yarım bile olsa arkadakini düşünüp ama bunlara çare yok:)

zaten akrabadan ötedir arkadaşlar dostlar benim mantığımda. akrabayla kan bağı vvar diye tanışık oluyor insan, diğeriyle hiçbir zorunluluk, çıkar olmadan, o yüzden benim gözümde çok daha değerlidir. ha tabii insan akrabasıyla da çok iyi olabilir, benim sadece halamlar vardır öyle, ama onlar akrabam olduğu için değil mükemmel insanlar oldukları için gönlümdeler...

o askıda durduğu gibi durmaz lafını da geçen yine bir gece bugün ne giysem mi ne açıktı tv de orada duydum hehe işe yarıyor bazen demek o programlar da kızmıyorum anneme artık

hahahahaa çok iyi işe yarıyor yorgun :)))))) şaka bir yana göz zevki uyumlar konusunda bilgisi oluyor ama hangi niyetle izlediğine bağlı bizim personelden biri izliyor o programı ama adamın izleyiş fikri başka sapıkça

evet yaaa en iyisi yetiştirme yurdunda büyümek kimsen yok ohh mis :)

aaa size yeni uğraşımı anlatmadım silverline şimdi bunlarla kavgalıyım :)

valla ben masumca izliyorum mandiş:))) silverline firma adı ola, gümüş olduğuna göre çatal bıçak çeyiz firması mı hayırdır mandiş??? valla türkiye'de hayatta kalma, hakkını arama kitapçığı bekliyorum senden tez zamanda:)))

:)))))) süpersin yorgun

ankastre ürünler firması şuanda servis müdürlerine kadar ulaşabildim daha yukarı ulaşamadım amacım en üst yetkililerine ulaşmak onada dedim zaten ocağı alır genel merkezinizin önünde ateşe veririm medyayı toplarım önce beni çevremde soruşturun yaparmıyım yapamazmıyım ondan sonra işimi halledin bakalım bir hafta bekliycem uğraşcam sonucunda neler edecem onlara aklımda yok yani

googleden görsellerden bakıyorum yorgun fikir olsun diye sana mini olmaz bence rahat edemezsin dizler olabilir uzunda olabilir salına salına

aslında dediğim o değil yorgun benimde giyimim çok kapalı sayılmaz az çok gördün işte haklısın işte o ya tam dediğin gibi aynı kıyafeti açık biri giyince dönüp ilgimi çekmiyorda başı kapalı olunca ilgimi çekiyor kendi yaşamları ama bana göre değil
benimde saçlar pırasa merinos olsun diye kuaför kapılarını arşınlıyoruz :)) sinemada önüme düşmedi hiç anam düşmesinde deli eder adamı :)))

dağıldımmm, yaparsın tabii ki ah bize sorsunlar valla forumlara yaydık mı haberleri kendileri düşünsün neler olacağını şikayet sitelerine de tabii artık herkes o siteleri araştırıyor bir şey almadan.

vayy çok eğlenceli bir kına olacak desene:))

valla mandiş çevreye bakınca sen çok güzel kapanıyorsun

Geçen hatun kişi taytını giymiş.üzerine kalçasını örtecek kadar tunik.Tuniğin yakası epey açık.Birde başını kapatmış.Şimdi omu açıktı benmi bilemedim oan :))

şikayet sitelerine yazdım yorgun geçen gün aynı ocak için aynı sorun için aradığımda birde dedimki kıza bakın beni son noktaya getirdiniz www.silverlinenasılkazıklar.com adlı site yaparım google ücretini ödedimmi her ürün arayanda sizi arayanda google en üst sırada bu siteyei görür dedim :) yaparımda hiç sıkıntı yok tasarım bizim işimiz hacı :))

vayy çok eğlenceli bir kına olacak desene:))

öyle umuyorum inşallah güzel geçer boşver

bence sen açık değilsin boşver

silverlinenasılkazırlar.com karnıma ağrılar girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…