Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anladım cnmmm
aman aman yapman zatı

gözunaydın desem mı boşwer

gözüm biraz aydı ama nasıl aydı..maaşımı almadım 20 günden fazla geçti..Kredi kartını ödiyememiştik onu ödedik..

Bu arada öğle arası eve gittim.Regl olacağımı unutuğumdan hazırlıklı değildim çünkü..Evi biraz toparladım.Çamaşırları makinaya attım.Eve gidince asacam.en azından şimdi ev dağınık gözükmüyor :)

yakın demek evın ne güzel yaa
keşke benımde yakın olsada evde yesem
burda yemım bu kez akşamları cok yıyom göbek yapıoo

bende kceme evı süpürrttüm

kızlar nişan yaptınız mı, nasıl yaptınız (salonda ise almayayım ) detayları dökülünüz lütfen:)

mandiş hanım huuuu, nerede hazırlık linki

ah ah şu evi yakın olanları kıskanıyorum ama ist.da çok zor tabii eve gidip gelmesi zor olduğu için saatlerce boşa zamanım gidiyor işte bazen

regl olmuşsun ev işi mi yapıyorsun boşver, kocan ne güne duruyor, siz böyle yaptıkça işimiz var bizim valla

heh eferim böcüşüm en azından erkekini çalıştırmış

evim yakn çok şükür.Yürüyerek 20 dakika..Araca binersem en fazla 10 dakika..Gerçi eve gidince 1 saatlik öğle aramı 1.30 saate çıkarıyorum

Yorgun ben nişanımı evde yaptım. Öyle pasta falan kesmedik biz..Pasta ve kuru pasta aldık pastahaneden.Evde ikramlık yapmadık.

he tamam tamam, olsun ama ben de dün görmüştüm çok şeker fikirler var o topicte genel kültür açısından takip edeyim, kullan at cam görünümlü kadehler harika valla küçük çocuklar için özellikle

evim yakn çok şükür.Yürüyerek 20 dakika..Araca binersem en fazla 10 dakika..Gerçi eve gidince 1 saatlik öğle aramı 1.30 saate çıkarıyorum

oyyy, ben dolmuşla 40 dakika arabayla 10 dakika bir ofis, diğeri arabayla 25-30 dakika dolmuşla 1,5-2 saat trafiğe göre

Yorgun ben nişanımı evde yaptım. Öyle pasta falan kesmedik biz..Pasta ve kuru pasta aldık pastahaneden.Evde ikramlık yapmadık.

kuru pasta varmış ya ikramlık işte mandiş:)

benimkindede kuru pasta ve dilimlenmiş hazır yaş pastalar ikram edildi ama sen evde yapmayacan ki boşver evde onları ikram edecek birileri lazım bende kalabalık oldu annemin evinin terasında evin içinden daha büyük bir teras ve adım atacak yer olmayacak kadar kalabalık ee hizmete yardım eden genç kızlarda boldu

aklını karıştırma yorgun mekanlara bakmaya devammm

ben sanki evde yapacak gibi okudum.Salondamı olacak nişan

ben sanki evde yapacak gibi okudum.Salondamı olacak nişan

dışarda yapacak boşver önce evde düşündü ama sonra dışarda olursa artıları rahatlığı daha fazla olunca dışarda karar verdi ama bunun kınası var fikirleri toplaması lazım evdeki kolaylıklarla ilgili :)))

baştakı cok hoşmoş bıde 3. sıradakı
ben gıyebılırımde düğün dernek yok bu aralar
hoş sankı olsa alabılcem
fakırlıktenn

boşver, birileri doğru yolu gösterdi dışarıda olacak baş harfi mandalina

hee tabii sen yap kına planlarını hehe, yok o karar kesin mandiş, evde yapılacaklar açısından değil de çok güzel fikirler var ya hani kıyafet-foto vb açılarından da fikirler çıkabilir diye bakıyorum yahu:)

artık zaten kına-bekarlığa veda hatta bazen sadece bekarlığa veda yapıyorlar kızlara da:))) ve kesinlikle evde değil, içmeli mümkünse bak onun planı şimdiden var, tabii arkadaşlarımın çocukları büyür de onlar da rahat gelir en azından ben evlenene kadar

veee minyon bir hatun olsam 3. olurdu sanırım tercihim, o renge bayılıyorum, he azıcık yanınca da hoş duruyor valla:))) ama elde olan boyutlarımla ve de tabii ki rengiyle de 5. cezbetti valla, ben model bakarken bu tip de bakayım, en iyisi sanırım deneyim üzerimde görmek olacak, belki askıdan farklı durur üstte di mi bazı elbiseler:18:

güaydınnnnnnnnn kızçeler
nasılsınız

kangammm ne zaman nişan cnmmm
ayy bak 3.tam benlık mıncıkımı zatenn

günaydın hanımlar

evet boşver ya tuhaf geliyor bana da korkuyorumda öyle olmaktan ya açıl ya kapan nedir bu yaptıkları anlam veremiyorum bu tür şeyleri giyip kapasınıda sıkı sıkı kapatanlarda var boşver gördüm onlardanda üstü mekke altı paris
aaa evde zaten asla giyinmem zaten kapandıktan sonra anladım ki açık olmak varmış benim kanımda :))) ama cuma günü mesele benzer bir kıyafet giycem arkadaşımın kınası var straplez üstü diz üstünde kiloş altıta istanbul barda olacam :)))

baştakı cok hoşmoş bıde 3. sıradakı
ben gıyebılırımde düğün dernek yok bu aralar
hoş sankı olsa alabılcem
fakırlıktenn

fakir fukaram benim az sabret gelecek zengin olacağın günler

yorgun benim kınam teyzemin evinde oldu onunda terası vardı kızlarla süsledik püsledik sadece arkadaşlarım gelecek dedim öyle yaşlı konu komşu akraba istemem dedim almadım içeriye buna rağmen gelenleride kız kıza çoştuk evi tüller balonlar mumlar şu elektirkçilerde olur ya yanan sönen lambalar filan döşedik içeçek şişelerine kıyafetler gelin damat gibi diktik oyun zilleri oyuncak çıngıraklardan herkese dağıttık kafalarda gelin teli denen gümüş simden tokalar yaptık yiğenim kocaman kolanlarla ses sistemi döşedi koptuk delice sonundada annemler geldi yanlarında naturdam kamburlu bir adam kılığına girmiş bir arkadaşımızla filan böyleydi milat oldum arkadaşlarıma şimdi hepsi benimkine benzer kınalardan yapacakalrını söylüyor yapanlarda benzerlerini yapıyor örnek olmak güzelmiş yaaa :))))

evet yorgun kafanda model var ama böyle farklı modellerde var azcık kıyafet konusundada çeleyim kafanı :)))))

mandış
ınş cnmm:)
bu arada anlamadı ben sen acık mısın kapalı mı

bendede abım kılıktan kılığa gırmıştıı
yüüznü falan ayakkabı boyası ıle boyamış
köy oyunu oynandı sonunda

kapalıyım böcük ben 2 yıl önce kapandım dedem umreye gidiyorum demiş anneme annemde ben gelecem demiş dedeme sonra annem beni aradı ben dedenle umreye gidiyorum dedi bende atıldım bende gelecem diye bir haftaiçinde vize kayıt derken kendimi arabistanda buldum dönüşümde açılamadım oralara gitmişken o havadayken öyle kapalı kaldım hala kapalıyım 2 sene öncesinde mini etekle dolanırken şimdi kapalıyım boşver gördü beni öyle çok dar kısa giyip başını kapatanlardan değilim elimden geldiğince düzgün kapanmaya çalışıyorum durum bu böcüküm

mandiş barda ama bayanlar arasındamı olacak kına :)

evet boşver kapatmış mekanı garson dahi olmayacak kızlar sadece çoşcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…