- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
gün yapıyoruz canım..Mecbur hepsini birlikte ağarlıyacam.Ama bu son olsun bir daha asla gün mün istemem..
anladım cnmmm
aman aman yapman zatı
gözunaydın desem mı boşwer
gözüm biraz aydı ama nasıl aydı..maaşımı almadım 20 günden fazla geçti..Kredi kartını ödiyememiştik onu ödedik..
Bu arada öğle arası eve gittim.Regl olacağımı unutuğumdan hazırlıklı değildim çünkü..Evi biraz toparladım.Çamaşırları makinaya attım.Eve gidince asacam.en azından şimdi ev dağınık gözükmüyor :)
gözüm biraz aydı ama nasıl aydı..maaşımı almadım 20 günden fazla geçti..Kredi kartını ödiyememiştik onu ödedik..
Bu arada öğle arası eve gittim.Regl olacağımı unutuğumdan hazırlıklı değildim çünkü..Evi biraz toparladım.Çamaşırları makinaya attım.Eve gidince asacam.en azından şimdi ev dağınık gözükmüyor :)
yakın demek evın ne güzel yaa
keşke benımde yakın olsada evde yesem
burda yemım bu kez akşamları cok yıyom göbek yapıoo
bende kceme evı süpürrttüm
yakın demek evın ne güzel yaa
keşke benımde yakın olsada evde yesem
burda yemım bu kez akşamları cok yıyom göbek yapıoo
bende kceme evı süpürrttüm
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...epsisi/537291-evde-nisan-hazirliklarimiz.html
yorgun bu evde ama sen evde yapmayacan ki
evim yakn çok şükür.Yürüyerek 20 dakika..Araca binersem en fazla 10 dakika..Gerçi eve gidince 1 saatlik öğle aramı 1.30 saate çıkarıyorum
Yorgun ben nişanımı evde yaptım. Öyle pasta falan kesmedik biz..Pasta ve kuru pasta aldık pastahaneden.Evde ikramlık yapmadık.
he tamam tamam, olsun ama ben de dün görmüştüm çok şeker fikirler var o topicte genel kültür açısından takip edeyim, kullan at cam görünümlü kadehler harika valla küçük çocuklar için özellikle
oyyy, ben dolmuşla 40 dakika arabayla 10 dakika bir ofis, diğeri arabayla 25-30 dakika dolmuşla 1,5-2 saat trafiğe göre
kuru pasta varmış ya ikramlık işte mandiş:)
benimkindede kuru pasta ve dilimlenmiş hazır yaş pastalar ikram edildi ama sen evde yapmayacan ki boşver evde onları ikram edecek birileri lazım bende kalabalık oldu annemin evinin terasında evin içinden daha büyük bir teras ve adım atacak yer olmayacak kadar kalabalık ee hizmete yardım eden genç kızlarda boldu
aklını karıştırma yorgun mekanlara bakmaya devammm
ben sanki evde yapacak gibi okudum.Salondamı olacak nişan
Eki Görüntüle 452345 Eki Görüntüle 452350 Eki Görüntüle 452353 Eki Görüntüle 452355 Eki Görüntüle 452356 Eki Görüntüle 452357
bu elbiselerin benzerleri hep hoşume itmiştir açılsammı ne :)))
mandiş bu sıralar gözlemlediysen kapalılarda açıklarda çok açıldılar.Yakında bu elbiseleri giyip başını kapatan görürsem hiç şaşırmıyacam..Ama sen ikisinide yapmazsın zati..Evde giy evde :))
baştakı cok hoşmoş bıde 3. sıradakı
ben gıyebılırımde düğün dernek yok bu aralar
hoş sankı olsa alabılcem
fakırlıktenn
boşver, birileri doğru yolu gösterdi dışarıda olacakbaş harfi mandalina
hee tabii sen yap kına planlarını hehe, yok o karar kesin mandiş, evde yapılacaklar açısından değil de çok güzel fikirler var ya hani kıyafet-foto vb açılarından da fikirler çıkabilir diye bakıyorum yahu:)
artık zaten kına-bekarlığa veda hatta bazen sadece bekarlığa veda yapıyorlar kızlara da:))) ve kesinlikle evde değil, içmeli mümkünsebak onun planı şimdiden var, tabii arkadaşlarımın çocukları büyür de onlar da rahat gelir en azından ben evlenene kadar
veee minyon bir hatun olsam 3. olurdu sanırım tercihim, o renge bayılıyorum, he azıcık yanınca da hoş duruyor valla:))) ama elde olan boyutlarımla ve de tabii ki rengiyle de 5. cezbetti valla, ben model bakarken bu tip de bakayım, en iyisi sanırım deneyim üzerimde görmek olacak, belki askıdan farklı durur üstte di mi bazı elbiseler:18:
mandış
ınş cnmm:)
bu arada anlamadı ben sen acık mısın kapalı mı
bendede abım kılıktan kılığa gırmıştıı
yüüznü falan ayakkabı boyası ıle boyamış
köy oyunu oynandı sonunda
mandiş barda ama bayanlar arasındamı olacak kına :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?