Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ay çok yaşa sen e mi mandiş.

he bu arada konular karıştı, mide bulantıları ne alemde fındığın annesi, baba adayımız mutfakta ne harikalar yaratıyor?

bulantılarla yaşamaya devam alıştık birbirimize

fındık büyüyor anne yarısı

eşim yolunu buldu annem alıyor işten beni yoldande eşimi alıyoruz anneme gidiyoruz yemek yiyip kalkıyoruz evler yakın keyfi yerinde adamın :))

biraz daha büyüsün kalmaz annesi bulantın inşallah.

hehe babası doğru yolu bulmuş valla anneanneye allah kolaylık versinn, tabii mutluluk onun için torununu şimdiden beslemeye başladı:)))

biraz daha büyüsün kalmaz annesi bulantın inşallah.

hehe babası doğru yolu bulmuş valla anneanneye allah kolaylık versinn, tabii mutluluk onun için torununu şimdiden beslemeye başladı:)))

sorma ya pek bi hevesli sıkılıyor yanlız oda haklı ama gelmiyorda bize çocuk olsun mecbur gelecek oturcak torun bakcak akşamada hep beraber olcaz kaçış yok :)))

hehe malum bizim anneler de aynı türden ya gezentiler evde durmak sıkıyor:))) torunu da atar arabaya gezer seninki özgür ruh

evet ya akşam eşimle konuşuyoruz annem nasıl bakar bunalır tansiyonu var filan diye dedim aynen dediklerini eve geldiğimizde onlar ya günde olur ya günden yeni gelmiş olur

evet ya akşam eşimle konuşuyoruz annem nasıl bakar bunalır tansiyonu var filan diye dedim aynen dediklerini eve geldiğimizde onlar ya günde olur ya günden yeni gelmiş olur

hihih işte arabanın en büyük lükslerinden biri, senin oğlan komşu kızlarını süzmeye başlar ufaktan:)))

benim mesaim bitti kaçıyorum artık hoşçakalın kızlar hoşçakal yorgun güzel haberlerle bekliyorum

gelişmeler bir bir iletilecektir efenimmm, afityet olsun şimdiden anneciğinin ellerine sağlık:)))

günaydın kızlarr
gecmısı okudmda ne yazsam bılemedım:)
uyanamadım desem gayet dınçımmm

evet oğlum çapkın olacak kapımızda kız anneleri sıralanacak desteğim oğluma hepiciğiyle flört etsin :)))

gelişmeler beklenmektedir.

günaydın kızlarr
gecmısı okudmda ne yazsam bılemedım:)
uyanamadım desem gayet dınçımmm

böcükkkkkk okadar yazdık birine demi laf bulamadın

buldumda kafam dolu yaa kusura bakman
elbıse konusunda fikrımı şey ettım
mekan ve nışan konusnda ben evde yaptım ama şimdıkı aklım olsa değişık fıkırlerımı kullanırdım
süsler müsler
süprısler falan düşünürdumm
benımkı sadecık bişi oldu

böcük sen sadesin sade seversin tam senlik aslında nişanın olmuş

kötü değildı güzeldı aslında neyse kınada en canlısını yaptıkk
düğün zaten nıkah o da sade
bensanırım sade sevıommm

kötü demedimki böcük sen sade seviyorsun tam sana göre zevkine göre demek istedim illa cıvıl cıvıl olan güzeldir diye bir şey yok benimde nişan sade sayılır

kötü demedimki böcük sen sade seviyorsun tam sana göre zevkine göre demek istedim illa cıvıl cıvıl olan güzeldir diye bir şey yok benimde nişan sade sayılır

bende kötü derken öle demek ıstemedım
keşke şartlar daha ı olsaydı eşiminde daha farklı şekılde yapsaydık
ılla koca düğün salonu tutup koca nışanlık gymek değilde ne bılem yaa
neyse cok şükür bıttı gıttı
hemencık evlendık stres yaşamadan

bitti gitti işte ama insan özeniyor ya
yada ben özeniyorum bir kere göl kenarında kır düğünü hep hayalimdi organisazyon firması olan bir arkadaşım mekan süslemesini ücretsiz yapacaktı poyrozlar gölünün kenarını sahibi ücretsiz verecekti hani parasal sıkıntılarından değil çok karışan olması bunaltmasından neyse konuşmak geri döndürmüyor düzeltmiyor imkanı olan kafasının dikine gitsin kötü bile olsa kendi kararı olsun bence

yaa bugün eşimin doğum günü sabah faceden yazdım bişiy birde işyerine pasta yolladım akşamada beraber yemek yeriz sonra eve geçeriz bir pastada evde keseriz amaaaaa ne yapsam ne etsem bilemedimmmmmmmm

bence bu bızım doyumsuzluğumuzdan yada benım dıyım
çunku emınım sonra daha güzel bı organızasyon görsem derım ayy keşke böle olsaydı dıye
hala dıom gelınlık tekrar gysem dıyee

yaa bugün eşimin doğum günü sabah faceden yazdım bişiy birde işyerine pasta yolladım akşamada beraber yemek yeriz sonra eve geçeriz bir pastada evde keseriz amaaaaa ne yapsam ne etsem bilemedimmmmmmmm

nıce yıllara cnm
eve kım daha erken gıdıoo
ne hedıye aldınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…