Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

tembel garu sızlık dıye dedım kangamda beğendı bakk
hangi kocaman göbek ve popo

Sen daha yeni hamiş değilmisin zayıftın sen hemen kocamanmı oldu

garu ekmeklerı göturuyoo senın haberın yok yakında 20 kılo aldım dıycekk

sıze uygun dıye dedım kanga tam sızlık

mandış yaa cok kılo alıon bakk dıkkatlı beslen azcıkk cnm
peynır süt okeyde ekmek cok tketme bebemm
tam buğday falan tüket barıı

ekmek bitti artık bende canım çok az yiyorum bir dilim akşamları yarım dilim sabahları öğlende hiç yok ama aralarda yiyorum çok meyve özellikle kilo kilo yiyorum:)) bulduğumu yiyorum işte
beğenmezmiyiz süper yaaa bu akşam deneyecem böcük :)))

ıyı edıon valla
ben sabah 3 ceyrek yedım genegöbek oldu öğlen sadece yoğurt yıycemm
oructa ınş 2 kılo fazlam var verırım o bahane ıle::)

dene dene ne etcek parası olmayanlar hep öle edıoo tencerede pişir kapağında ye

ama şişmeye devam böcük yakında yuvarlanacam sanırım :)))

parasızlık değil tembellik bizimki hem niye kapağıda kirletelim direk tencereden yesek ya böcük

parasızlık değil tembellik bizimki hem niye kapağıda kirletelim direk tencereden yesek ya böcük

anamm zor öleyse kılo ı deıl cnm yaa dr la görüş sana bı program hazrlasın

ayy kapağını kapatmıycan mı yemek pişerken::)

ben 3.cok beğendımmm

uffff günaydın varya kendimden nefret ediyorum benim gibi salağı yoktur sanırım millet salağa yatıyor kendi işlerini bana yaptırıyorlar birde ben onların işlerini yaparken pc de oyun oynamıyorlarmı lafa gelince zeki değilim ama işe gelince önüme konan her işi yapabilenim eğitimine giden yapamıyor işee bak yaa

günaydın

Yapama mandalin hatalı yap..Olmuyor yapamadım de..Bir daha vermezler sana

İş hayatında öğrendiğim bir doğru kimseye yardım etmemek.Çünkü yardım ettiğin şey gün geliyor senin görevin oluyor.Görevlerine eklendiğini görmemezlikten gelen müdüründe sanki işini yetiştiremiyomuşun gibi davranır.Sanki sadece kendi işimi yapıyorumda

haklısın ama olmuyor işte boşver burayı az çok anlattım sana zaten dedim hepsini yapamam yabapildiğimi yaparım gerisini siz düzeltirsiniz diye ama yapmak sinirimi bozmuyor yoğun olsa gerçekten beni enayi yerine koymasa tama ama bak yani salağa yatamıyorum hakarete gidiyor bu sefer iş kavga etmekten bıktım istifaya zorluyorlar sanki ne buradan çıkış var ne rahat var lafa gelincede en rahat benim tüm gün oturuyorum sanki ayakta yazı yazacam Yarabbim yaaa

Terbiyesiz insanlarla uğraşmak zor. Birimini değiştirebilseydin iyi olacaktı.

Terbiyesiz insanlarla uğraşmak zor. Birimini değiştirebilseydin iyi olacaktı.

haklısın onada izin vermiyorlar ya kafayı yiycem sanırım sonuna gelip ortalığı ayağa kaldırmamı bekliyorlar bakalım nereye kadar 3 yıldır tahammül ediyorum öncesinde böyle bu kadar değildi gelen gideni aratır derler ya :)))

Bu da gider inşallah..Gelende aratmaz inşallah diyelim ozaman :)

2. çok rahata benziyor dediğim gibi kesimi ama leopar desen hep yaşlı gelir bana ondan dedimdi büyük işi diye:))

8 miii 3 ayda? hiii hemen düzene sokuluyor beslenmemiz, ister kaynana de ister dırdırcı rapor vericen bundan sonra mandiş hanım!!!

mandiş duymuşsundur senin beslenmen hem sende hem fındıktaki şeker durumunu etkiliyor, meyve çok sağlıklı ama çoğu da bir o kadar zararlı şeker açısından maalesef, sade yeme ne olursun, yanında ne yiyebiliyorsan süt, yoğurt, peynir ya da ceviz, badem, fındık şeklinde protein al, yanında bir şey yiyince zaten çabuk tıkıyor, tabii bunları da kilo kilo yemiycen dinle şu yorgunu azıcık, hem senin değil fındığın besinine dikkat ediyoruz biz, çık aradan annesi, şeker yüklemesi yapma fındığa:)))
hamilelerde bir kontrol oluyor hepsinde oluyor mu bilmiyorum ama hani şeker yüklemesi kaçıncı ayda acep, dr un der gerçi sen şimdiden önlem al en iyisi, hep dediğim gibi şeker ayrı fazla kilonun eklemlere ağrısı ayrı dert oluyor mandiş, keşke hiç dokunmasa da olan sadece kilo olsun estetik olarak yani, geldiği gibi gider derim ona ama korkum sağlık ve ağrı yönünden sizin için :18:

3 çeyrek derken bildiğimiz ekmeğin dörtte üçü mü, hey maşallah kangama benim

dağaldım burada.

bak işte 1. nin canlı renklisiiii eteği biraz daha az olabilir tabii bolluk olarak amauçuşan gibi olur rüzgarda olur yani, ay pardon birden atladım ben yine:))) hee o ilk resimlerdeki ayakkabıyı da sen diyince gördüm anam ne kör insanım, he işte çok yüksek değik dolgu ama rahat renkli elibse altına da topuk kısmı hasır gibi olursa bayağı iyi olacak sanırım bir ben bulamıyorum netten model galiba ne beceriksiz kadınım

bizde müdür vardı öyle mandiş bir de off anlatsam roman olur. insan başında durur sorar eder de öğrenmeye bakar diyeceğim ama insan olan...

altına imzamı atarım:13:

aamiiinnn, ah bizim iş yeri için de amiiin diyeyim hatta:)))

günaydın hanımlar

inşallah boşver

pazartesi doktora gitcem bakalım kilo hakkında ne diycek ama güzel haber kilo alımı durdu sanırım kaç haftadır aynı kilodayım ama yorgun dediğin gibi yapıyorum daha önce yazdıklarınıda uyguluyorum galetayı da uyguladım yani itraf edeyim hepsini değil ama bir çoğunu uyguladım kilo almadım kaç haftadır

şeker yüklemesi sanırım 5. ayda yapılıyr bana gerek varmı şeker yüklüyüm zaten :)))

yorgun sen ayakkabını buldunmu en azından aklında olabilirler dediğin aklının kenarına attığın modeller varmı :) yani modeli ayağına uygunluğu tam olup sadece renkleri belli olmadığından dursun dediğin

evt kangam bıldığn 4te 3

maşallahhh şifa olsun kilo olmasın

göğüs dekoltesindeki ayrıntı çok hoşuma gitti

boşver ben donuyorum kutuplarda gibiyim üstüme şal battaniye ne bulduysam aldım :))

klima derecesini düşür mandiş :)

Bizde açtık şimdi klimayı iyiyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…