Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ne acelen vardı böcük 20 günde evlendinn.. Ben 4 ay içinde evlendim..20 günde hayatta yetişmezdi..Hiçbir şeyime koşan olmadı..İş çıkışı 7 den sonra ne yaptıysak işte..

ne acelen vardı böcük 20 günde evlendinn.. Ben 4 ay içinde evlendim..20 günde hayatta yetişmezdi..Hiçbir şeyime koşan olmadı..İş çıkışı 7 den sonra ne yaptıysak işte..

valla yetiştı cnm
ne demişler OLMAZ OLMAZyaptımm oldu
olurmu biz yaşam kalitemizi artırmaya çalışıyoruz

ne len yanııı benım yaşam kalıtesız mı

mandiş he işte şu fırın yemeği işimiz de tuttu valla:))) aynen ya yaşam kalitemizi arttırmak için tüm çabamız:)))

boşver, kangama ne acelen var diye başlıyınca dedim uzun süre herhalde 4 ay dedin yıktın beni:))) ben de zamanında çabuk evlenmiştim ondan bu sefer ağır vasıta olmam

he mandiş öyle mi dersin annemin ya hoşuna gidecek ya da benden kurtuldu diye sevinecek artık evlenince:))) daha hain planlarım oluştu az sonraa, yavaş yavaş yumurtlarım :)))

böcüşüm hakkat ekstra tam olmuş senin çeyiz eve sığdıramıyorsun, o kadar almamak lazım bence ya, insan yeni şeyler görüp almak istiyor zamanla, daha pratik şeyler çıkıyor, sen kendini durduramamışsın sanırım bir baktın anam ne çok olmuş mu dedin yoksa:) bir kere demiştin sözlü ya da nişanlı durumunu unutmuşum kangam, sen evliliği kafaya koymuşun valla :)))

yorgun 20 günün yannda 4 ay yl yahu

kanga ben öle eskılerıde bırıktıren bı ınsan değilimdir cabuk sıkılganım bıdee
mesela tencerede bişi olmasada onu ıhtıyacı olana verır moda olanı alırımmm
para var huzur var yanı
kız hıc anneler evlatlarından krtuldum der mı
aa duymım bakk
mandış nerelerde ekmeklerı mı göturuo ne edıyy

anam sizin ne aceleniz vardı benim 2 yıl sürdü :)))

valla yetiştı cnm
ne demişler OLMAZ OLMAZyaptımm oldu

ne len yanııı benım yaşam kalıtesız mı

kalitelimi yaşamlarımız böcük parmak şıklatınca hangimizin istediği oluyor valla bence parmağımı şıklattığımda her istediğim şeyin olduğu ana kadar yaşamım kaliteli değil sadece iş yapmak için köleyim :)))

evet yorgun kendimize daha çok zaman ayırabilmek amaç şu geçip giden zamanın tadını çıkarmak için ama ben prenses olmak istiyorum son günler arap şeyhimi ne oluyor işte onların eşlerinin hayatları anam bakıp bakıp duruyorum öyle güzel kadınlar çirkin adamları ne için almışlar diye sonra dedim o yaşantı ne olacak başka aşkmı

sevinmesin boşuna yorgun akşam yemekleri öğlen yemekleri yine oradasın :)))

yorgun 20 günün yannda 4 ay yl yahu

çık sabah sabah moralim bozuldu azcık

ah ahh ben 4 aya razıydım bılınmı
genış genış takılcen en güzelııı

en geniş benim sanırım dahada uzardıda tayini gelince eşimin ev yok bark yok mecbur kaldık :)))

biz eşimle tanşmamzn 10. aynda evlendik. 4 ay dediğime bakmayn.4 ayda koşuşturduk..Bizde nişanl sözlü çok kalnmazda

aman boşver duyma onu sen...Üzme kendini bebişini

duymuyorum boşverde bariz hakaret ediyor yani öyle bir durumki ne gönderiyor ne mutlu ediyor başka birime gitmek için uğraştım engel oldu bırakmadı

zaten belli dengesiz olduğu..Sen gidemiyorsan onun gitmesi için dua edeceksin.Dengesizle uğraşmak zor

hepsı numune len bunların
takma cnm salla
ınş o defolur gıderr

boşwer gene mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…