klima derecesini düşür mandiş :)
Bizde açtık şimdi klimayı iyiyim biraz
bacım benden başka herkes yanıyor ya bir üşüyen benim
günaydın hanımlar
inşallah boşver
pazartesi doktora gitcem bakalım kilo hakkında ne diycek ama güzel haber kilo alımı durdu sanırım kaç haftadır aynı kilodayım ama yorgun dediğin gibi yapıyorum daha önce yazdıklarınıda uyguluyorum galetayı da uyguladım yani itraf edeyim hepsini değil ama bir çoğunu uyguladım kilo almadım kaç haftadır
şeker yüklemesi sanırım 5. ayda yapılıyr bana gerek varmı şeker yüklüyüm zaten :)))
yorgun sen ayakkabını buldunmu en azından aklında olabilirler dediğin aklının kenarına attığın modeller varmı :) yani modeli ayağına uygunluğu tam olup sadece renkleri belli olmadığından dursun dediğin
maşallahhh şifa olsun kilo olmasın
Merhabalar kzlarr
Nasıl bir scaktr bu ya bayılacam şimdi
Eki Görüntüle 460662
göğüs dekoltesindeki ayrıntı çok hoşuma gitti
boşver ben donuyorum kutuplarda gibiyim üstüme şal battaniye ne bulduysam aldım :))
sen iki kişisin senin sözün geçmeli orda :)
selam kızlar,bu nasıl nem yaaaa((
heh işte mandiş şöyle, aferin aferin demiştim ya zaten ben hepsini yazıyım sen yarısına bilemediğim çeyreğine uysan bile faydasını görürsün diye, oh fındığımız yüklenmesin işte şöyle fazla şekerle, hee koptum zaten şeker yüklüsün di mi tövbe tövbe
ayakkabıya çok az göz atabiliyorum mandiş, şansıma ne bulursam olacak düz ya da az dolgu işte, ben alana kadar hiç numara kalmayacak çünkü her yer indirimde gün be gün azalıyor seçenekler
aynen sıcak ve aşırı nem
o taşlı kısım bana fazla da işte aynen böyle model istediğim, canlı renkler ama artık her şeyde esnemeye başladım çok zormuş kafandakini bulmakya renk yok ya kumaşları kötü
yarasın böcüşüme
dimi ama yaaaa
:))) yorgun hemde nasıl artık var ya canım tatlı bile çekmeiyor :))
ayakkabıda önemli yorgun elbisenin boyu açısından :))
renkte benim hoşuma gitmişti taşlı kısım değil dekoltedeki açılış varya sanki büzgü gibi o kısamı hoşuma giden
yarasında kılo olmasın
2 kılo almışım oldumm 49 ama ramazanda ınş 0 2 kıloyu vercem
dün 3 pantolon 3 tşört aldımm ya cok aç gözluyum yaa
koceme bişi almadım dıo tabı tabı unuttun benı dıyee
ayy napım kendıı düşünmekten unuttum doğru
defacto da 2 al 1 bedava cok güzel tşörtler bılgınıze pantolonlarımda renklı ılk defa renklı aldım kot almadım
nar cıceğı bal köpuk ve streç cok dar kocem olmaz dedı ama sonra hepsıne olur dedı lacı o da onu aldım
mandış boşver kanga sızı öpüyom cok yoğunum akşam gelebılırsem yazarımm
Günaydın kızlarrr
Böcük 49 kilomusun.Ama ne kadar güzel bir duygudur tartıda bı kadar az göstermek.Şu hesaplama programlarnda benim kemik ağırlğım 49 çıkıyor.Ömrümde en az 53 oldum..Ondada Somaliler gibiydim
güle güle giy böcüşüm, sen hakkaten minik misin bayağı kangam 49 kiloyu sorun ediyon deli misin yav, hehe benim kemiklerim o kadar çeker herhalde56 kiloya indiğimde resmen bir hastalığı var gibi oluyorum ben gören endişeyle bakıyor yıllar oldu görmeyeli zaten o kiloyu orası da ayrı
ben de öptüm kangammm rengarenk için açılsın giydikçe cicilerini
Günaydın kızlarrr
Böcük 49 kilomusun.Ama ne kadar güzel bir duygudur tartıda bı kadar az göstermek.Şu hesaplama programlarnda benim kemik ağırlğım 49 çıkıyor.Ömrümde en az 53 oldum..Ondada Somaliler gibiydim
bende 49 gösterıo aslında cok hoş oluyom herkes öle dıo sakın zayıflama ama 47 ıken göbek sıfır daha bı seksu oluom sankı bıde memışler buyuk manken gıbım oluom boy kısa onu sayma
silverline ile savaşım devam etmekte kızlar az önce yine aradım servisi gelecek dediler gelmedi diye birde dalgamı geçtim akşama hemen görüşüyorum dedi görüştü beni aradı firma akşama gelecekler bende sizi arayıp takip edecem dedi bakalım sonuç ne olacak savaş devam ediyor
40-50 tarih sorusu çözdükten sonra birde coğrafya sorularına bakayım dedim..
Soru şu : Aşağıdakilerden hangisi Osmanlıların yanmasının sonuçlarından değildir?
Bak dedim nasıl ilişki kurmuşlar tarihle coğrafya arasnda..Ama saçmada soru:26:
Sonra bir daha okudum
Soru şuymuş : Aşağıdakilerden hangisi Ormanların yanmasının sonuçlarından değildir?
Yorgun KPSS ye hazrlanıyorum..
Ben bu yanlış okumaları hep yaparım..Bu neki
gelecek senekine mi, ben yeni oldu biliyorum, başka sınav mıydı o acep? takdir ettim çalışkanlığını eğer gelecek sene içinse :)))
ben de yaparım kafam bir şey takıldıysa
geçen haftasonu oldu kpss lisanslar için
Ben önlisans sınavına girecem.23 Ekimde...
he farklı mı oluyor, kaç sene oldu en son kpss ye gireli, unutmuşum geçmiş zaman:) hmm tamam o zaman tam zamanı çalışmanın, bir an dedim vayy seneye hazırlık yapıyor:))) başarılar şimdiden! osmanlıları yakma ama
40-50 tarih sorusu çözdükten sonra birde coğrafya sorularına bakayım dedim..
Soru şu : Aşağıdakilerden hangisi Osmanlıların yanmasının sonuçlarından değildir?
Bak dedim nasıl ilişki kurmuşlar tarihle coğrafya arasnda..Ama saçmada soru:26:
Sonra bir daha okudum
Soru şuymuş : Aşağıdakilerden hangisi Ormanların yanmasının sonuçlarından değildir?
boşver gözümden yaş geldisen de benim buzdolabına bakarken bile neredeyse elbise görmeme dönmüşsün
56 ya indiğimde biyoloji dersindeki iskelete az kalmış oluyor benim de çok çirkin oluyorum, ben de 49 kiloyu boy atmadan önce görmüşümdür en son ergenlikten önce
sayma onu böcüşüm anladım orantı olarak idealin 47-49 senin, bak kilo almadan göbiş olması kas yoğunluğun azalıp yağ oranı artması oluyor bu da işte ekmek, karbonhidrat ağırlıklı beslenme sonucu dikkat et kangam ne olursun gençlikte bir şey olmaz diyoruz sonra başımıza iş açıyor şeker. kilon yok şimdi o değil zaten sorun ama 3 çeyrek kahvaltıda fazla, az az sık sık, yanına al olmazsa birazını evde 2-3 saat sonra dğer çeyreğini yersin
hiii daha paralamadın mı sen onları mandiş :) fırın mıydı sorun, çalışıyor ama değil mi bunca gün ne yaptın diyeceğim yemeği ancak eşin yapar ona sormak lazım
anneme de okudum ben kopunca ne oldu diye sordu da, hala gülüyorum boşver, allah da seni güldürsünne sınavı hayırdır?
he farklı mı oluyor, kaç sene oldu en son kpss ye gireli, unutmuşum geçmiş zaman:) hmm tamam o zaman tam zamanı çalışmanın, bir an dedim vayy seneye hazırlık yapıyor:))) başarılar şimdiden! osmanlıları yakma ama
Yok canm ben son anda çalışırım hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?